Laporan 1 : Program Jelajah Sekolah AinMaisarah SMK Telok Panglima Garang

You may also like...

11 Responses

  1. Puriee Fish says:

    Kak Ain datang lah sekolah saya pulak.
    SMK ABDUL RAHMAN TALIB, KUANTAN !

  2. SheLa^^ZuL says:

    Hai Ain…
    Semalam nk ambil gambar dgn AIn tp sbb Ain ramai peminat.CikguShela tangguh la hajat,ingat nk bergambar hari ini…
    Tp apakan daya,kita merancang..tak dapat nak berjumpa sbb semalam dpt panggilan, ada mesyuarat di sek lain hari ini..Tak mengapa..Manalah tahu,mungkin jumpa Ain nanti di PTS..sbb selepas jumpa AIn,semangat menulis kembali..Terima kasih atas semangat itu!!!
    GEmbira dpt kenal dgn Ain… 🙂

  3. Nurul Izzah says:

    pengawas name amirah tu kakak kwn saye. gmbr die yg pertama sekali.
    kakak nye Nur Alisa Firdaus. Kak Ain pernah jumpe die mase pesta buku.

  4. miera_nasako says:

    Kak Ain..

    bile nk datang sekolah menengah kebangsaan bukit rangin,kuatan pulak???

    dah x sabar nak jumpa dengan kak Ain lagi ni…

  5. mimie says:

    kak ain thanks coz sudi dgt skola kami……….kak ain memang best……hope kak ain sucess ae….kite yg pakai uniform polis dgn fazlyza n syida…

  6. ya allah….betapa sedihnye hati ini…saya peminat besar kak ain…tp time tu jga saya ada kat hospital..x da jodoh nak bertemu kak ain…sedihnye…..terlepas peluang keemasan ini….saya mahu kak ain!!

  7. adlin sofia says:

    kalau kak Ain nak tahu,saya dah ada semua buku yang KAK Ain dan kakak2 tu tunjuk tadi…

  8. adlin sofia says:

    kak Ain datanglah ke sekolah saya plak.SK.BANDAR SERI PUTRA,SELANGOR.and kak Ain ada masa datanglah ke rumah saya.E-2-13 APARTMENT SRI MELATI BANDAR SRI PUTRA 43000 KAJANG SELAGOR DAHRUL EHSAN…^-^

  9. suraya ramli says:

    banyaknyer gambar!! kalau camtu bosanlah kalau tak datang sekolah sya nak tau blog sekolah saya
    taiplah http://www.skbtho.edu.my
    selamat membuka alamat blos sekolah saya yer bye

  10. kak ain datanglah sekolah saya pulak…

    dekat JOHOR…^_^

    SMKPG1…T_T

    saya teringin nak jumpa kak ain sebab kak ain salah seorang idola saya 😀

  11. kak ain datanglah sekolah saya pulak… T_T

    SMK Pasir Gudang 1…^_^

    dekat Pasir Gudang, Johor Bahru, Johor…

Leave a Reply