Lagi dan Lagi Gambar Peraduan Duta Aku Mahu

You may also like...

11 Responses

  1. Annan_97 says:

    sy ske yg pertama tu.. nmpk cute.. tp yg last tu pun lw gak.. lama x tengok blog ni dh ada dua post.. huhu..

    slm syg,
    Hannan aka annan97

  2. nanti klau orang negeri laen yg menang mse kak ain nk hantar gambar sambil2 tu berjalan sakanlah kak ain!! bestnye:):)

    wsalam,
    dayah

  3. assalamualaikum,

    kak Ain..
    kak Ain hantar hadiah tu kt skolah erk???

    kalau yer mcam mana kak Ain nk hantar gambar tu??Kan sekarang ni dah cuti sekolah..

    ape-ape pon selamat bercuti kak Ain!

    salam keliru,

    husna96

  4. misz qiqin says:

    Uiks!
    Kakak tgh gambar pki cermin mata tu sekali tgk mcm k.ain plak!!!!!!!

  5. FarAhANi says:

    Wahhh!!Siap ada yang pakai topi!Kelakar tak,kak ain?sebenarnya,masa last scola,kawan saya ada bawak kamera,saya suruhlah dier tangkap gambar.20 orang jer.tapi,dier x kasi.alasannya “nanti bateri low!”saya cukup sedey sebabtak dapat masuk.tulah sebabnya saya tak dapat masuk!!!Nak kene kumpulkan kawan dari sekarang,tk boleh sebab cuti scola!macamana nak masuk scola?kang orang ingat,kiter nie pencuri pulak.=(

    salam mintak maaf bebanyak,
    farahani

  6. fatimah says:

    kak ain,saya dah hantar gambar kat e-mail kak ain..
    kak ain tengok tau..
    saya takut dia masuk dalam Spam Folder kak ain je..
    nanti kak ain tak bukak tak dapat la saya masuk peraduan tu…

    tujela…wassalam
    p/s:e-mail saya [email protected]

  7. cik ara says:

    seronoknya tengok gambar adik-adik kat blog kak ain ni..saya da lepas sekolah..tak dapat join peraduan ni..apa-apa pun,good luck utk semua yg menyertai!

  8. irah zafirah says:

    Kak Ain,lepas cukup 10 episod Aku Mahu,kak ain tulis bulu lagi ker………

  9. irah zafirah says:

    sori…..
    salah taip

    bulu-buku

Leave a Reply