Kulit Buku AKU MAHU KE NEW YORK.

You may also like...

106 Responses

  1. salam kak ain,

    uikk,beshnye jadi org pertama meneka..
    hehe..
    rasenye yang a kowt..

    nampak perfect sangat..
    hehe

    yang meneka,
    husna-96 a.k.a nana

  2. rsenye yg b la..huhu arap2 btol..

    salam,
    E’ah

  3. hana says:

    hana suka yg a…

  4. hana says:

    Hana tiap2 hari doakan kak ain..

    hana teka yg a..klu btul ckp erk??

  5. salam kak ain!

    sye rasa yg cantik A ngan C..
    tp, sye rasa, C kot..
    (harap² betol)

    p/s:semoga buku impiana ||| lebih best drpd biasa..buat elok² ek kak ain..sye akan sentiasakan kak ain..

    salam syg,
    “+.aQMa.+’

  6. irah zafirah says:

    Salam Kak Ain,

    Saya raa B tau C cuz B nampak simple n nice.
    C pulak macam A tapi saya suka lagi C

  7. Anonymous says:

    i quest, it will be…A!

  8. Anonymous says:

    emmmm…
    saya rasa c…
    =)

  9. AfrinaRuslyn says:

    Saia suke B sbb simple dan x terlalu serabut..

  10. akak !
    kulit b agaknya .

    kalau betul ,bagi tiker untuk ke new york boleh ?

  11. ann_anis says:

    This comment has been removed by the author.

  12. Saye rase B !

    Nampak sesuai la 🙂

    –Syuhada–

  13. ann_anis says:

    saya rase kan kak ain..kulit buku dia tu kulit buku B kan? Betul tak?
    Saya lebih suka kulit buku B

  14. Anonymous says:

    Yg B kot………….

  15. fazlin says:

    salam kk ain..

    fazlin lbh suka A punyer..
    nmpk ceria aja..

    yb 2 ok gak..
    cuma biasa jer..

    lbh baek A lar..

    salam..
    [email protected]!N…

  16. fatin hanani says:

    salam kak ain ,

    bagi fatin , yang A yang paling menarik..
    fatin rasa A kot..

  17. ainzz says:

    salam kak ain..

    ain rse…manis!
    eh!bukan..
    ain teke B dgn C…
    tpi yg ain paling teke…C..

    harap2 betul!
    kak ain,kalo betul kak ain kasik ape??

  18. Anonymous says:

    saye rase b kot….
    kak ain saye suke cover a and b…

  19. aDi = meLUVe says:

    salam Kak Ain..
    hurm..
    sudah lama tidak meninggalkan comment di RumahPink ini.

    anyway,
    Nad vote untuk cover C

    kenapa?

    maybe sebab konsep kulit itu lain daripada buku-buku kak Ain sebelum nieh

  20. Anonymous says:

    Salam Kak Ain,
    say suke kulit buku b sebb simple n menarik!
    warna die x pudar sgt mcm a dan c..

    yg berharap jawapnnya betul,
    Nur Nadzirah

  21. elyna says:

    elyna suka yang a.cover dia cantik.

  22. Anonymous says:

    Assalamualaikum…kak ain
    saya teka kulit buku b..
    harap nya tekaan mengena..

  23. Anonymous says:

    sy suke C!!!
    arap2 laa C
    baru ade semangat nk bce….=D

    ~jun~

  24. gemini girlz says:

    salam kak ain….

    dina rser smuenyer ok,chantique n perfect!!

    tpi utk tekaan…
    dina rser
    kulit buku C

    slm syg..
    dina

  25. checkmate_girl says:

    Askum….
    Sayerr rasa B…… tapi C pun cantik jugak….. erm…. B lerrr…. simple n nice….
    my answer is B…..

    >AINIE<

  26. teya lorrghh says:

    hmm,kak ain.

    rasenye kulit buku B kut.

    sebab nampak class sangat.

    hehe.tak aula kalau pendapat orang lain.

  27. Anonymous says:

    saya rasa jawapannya ialah…
    B..
    kan??

    Yg Benar,
    Wani

  28. fatimah says:

    assalamualaikum…

    kak ain..
    saya rasa A sebab cantik!!hehe

  29. Fara says:

    Saye kate c…………..
    C is the best!!

  30. Thanx sbb lwt blog Ima(pembetulan..Imah=Ima..he..he…)Emm..trima kasih juga atas ucapan tahniah tu..Emm..ade la dpt hadiah drpd mak..tp tk terfikir lak nk g ‘melancong’ kt KL..he..he..tgk lah dulu ye..Ima try ajak mak Ima k..mmg time ni lah kan nk melancong kan??Hi²…

    Tentang kulit buku tu..Ima rase kulit B lah kot..kalau btol..bg hadiah tau!!=D

  31. Anonymous says:

    salam kak ain,

    shaikha sebenarnye lebih ske kulit buku C
    harap ia terbit dgn kulit bukuc…amin!!!!!!!!!

    shaikha

  32. Rasenyer B lah,,sebab lebih menarik n sempoi je…hik3…

  33. kulit buku yang a kowt,,
    sbb nmpk cute sgt,,,
    hu3,,hrp2 btul ar,,,
    haziqah,,

  34. This comment has been removed by the author.

  35. Anonymous says:

    saya firda,
    saya pilih ‘C’
    sbb ai nmpk lebih cantik & sangt sesuai…
    heheheh:)
    (harap2 betul..)

  36. saya suka kulit buku b kot sebab nampak simple jer….pastu cantik lak tu…

  37. saya suka kulit buku b sebab nampak simple,kemas dan cantik…

  38. puteri says:

    salam kak ain,feeling sy rasa C

  39. Salam Kak Ain..

    Mengikut citerase saye..
    Saye akn pilih…

    B

    Kerane B nmpk lagi kemas n cantik.

    YgMeneka,
    Siti Nur Farah.

  40. C !
    hee~ cnfident jerr..

    -alia-

  41. Sara says:

    Sara rasa yang C kot? Cantiklah. Sara suka yang itu.

    C, C, C! haha, confident jer ;P

  42. ~ZaHiDah~ says:

    kak ain,saya pun nak teka jugak..rasa2nya a kot?

  43. misz qiqin says:

    k.ain!!
    rindunyeee …hihihhihi.. ;P
    lameeeenye sgt sy xmasuk rumah pink … 2hari sy pegi umah sedara dkt pahang,, xde internet =[

    balik2 tros bukak komputer nk bace cite psl k.ain tau!

    sy suke sumer cover, yg penting citer tu k.ain tulis…..mesti sy beli punyer!!!

  44. pinggoo says:

    kite rase b kot
    cpt la siapkan x sabo nie…

  45. leeya NA says:

    salam kak ain…
    sy baru jer berjinak-jinak ngan novel kak ain…
    best giler…
    sy dah jatuh cinta pndang pertama ngan novel kak ain…
    (abis 1 skool sy promote novel kak ain nih)…
    hehehe…
    ok sy teka cover novel terbaru kak ain ialah B…
    sbb nmpk simple mcm novel yg lain2…

  46. aidaliyana says:

    saya rasa c kot……very fit tau…..

  47. Anonymous says:

    Salam Kak Ain..

    Uhh..
    seronoknya bab bab meneka nih..
    ingatkan ada hadiah menanti…
    ada hadiah ke .takder ker
    Agak agak saya lah kan..
    C
    (bismillahirrahmanirrahim..arap arap lah betol jawapan nih
    AMIN

    sALAM mESRA,
    aINA m

  48. FarAhANi says:

    salam kak ain ,

    farah rasa ,farah pilih a&c.
    okk!!!!!nanti,tunggu kemunculan Impiana III & Aku Mahu Ke New York I&II.

    salam sayang untuk semua,
    farahani a.k.a ani

  49. FarAhANi says:

    (harap2 betoi!)

    BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIMMMM……

  50. Anonymous says:

    C punye cover lgi cun 😀

  51. Nuri says:

    saya suke C.
    very descent..

  52. Anonymous says:

    salam kak ain…

    saya rase jawapan die a….
    namapak menyerlah…

    yg cuba nasib..
    kyna

  53. nur_salsabila says:

    Kulit ‘b’rasanya..
    saya baca di website pts..
    hehe…

  54. Anonymous says:

    hye kak ain!!
    saye rase kn kulit buku yg c kot..
    arap2 la btol!!
    huhu..
    klu btol bg saye tiket ke new york ok?

    lots of lurve,
    farah

  55. Hanisah says:

    Salam Kak Ain,

    Wah, cantik2 kulit buku Aku Mahu Ke New York 1! Saya rase kulit buku A kot.. Hehe.. Saya pakai teka je. Tak tau la betul ke tak. =)

  56. Nadhira says:

    salam kak ain…

    saya rasa c kut…
    cantik la…
    semoga terus berjaya..

    yg tak sabar,
    dhira

  57. Nik Nornisa says:

    hmmm… maybe B or C…

  58. x sbr nk tggu aku mhu ke new york 1 n 2…lgi x sbr nk tggu impiana 3…kak ain…impiana 3 ni,..penghujung sgala cter impiana ke?

  59. Fazsky says:

    Saya pilih B sbb A n C muka dia hodoh

  60. ziera96 says:

    yg a atau b..

    drpd:nurhazirah

  61. shasha says:

    shasha rse yg b :3

  62. nawal says:

    saya rasa yang b lagi cantik.tapi c comel jadi c la

  63. Anonymous says:

    Salam Kak Ain,

    Saya rse yg ‘a’ ataupun ‘b’ la.
    Dua2 best n lawa la…

    Arap2 bt0l la ye…

  64. saya rasa yang B sebab kak ain kan suka warna pink he he he sorry kak ain jangan marah ye harap harap betul la ye . bye kak ain

    yang meneka
    laily asyikin

  65. annisa_219 says:

    salam kak ain,

    saya rasa yang A kot..
    harap2 betul…:D

    Annisa

  66. SINGA IRAH says:

    Hai Kak Ain ,
    saya pilih kulit B

    SBB MMG TERLALU MENYERLAH

    YG MENEKA – SYAIRAH

  67. SYAHIRAHLP; says:

    MULA2 NYE,I THINK YG A.BUT,MY BROTHER N SISTER KATA YG B CANTIK N CUTE.N BILE DITELITI BALIK,MEMANG BCUN PUNYALLAH!!!LAGIPUN IT’S SIMPLE N NICE.

    P/S:CKP ORG PUTIH PUN TUNGGANG TERBALIK.TERUK BETOLLL!!!

  68. SYAHIRAH says:

    OH,KAK AINKU SAYANG,CEPATLAH BAGITAU YG MANA SATU!!!

  69. khadijah says:

    Assalammualaikum,kak ain.

    Saya rasa…………B!Muktamad!Saya pilih tu sbb A dan C sama je.Warna lain.Satu lagi.A dan C warnanya pudar

  70. sayalah! says:

    Salam, saya pilih kulit buku B! Mesti punyaaa 😀
    hehe

  71. Ash says:

    harap2 jawapannye A la..

  72. izzati says:

    hai kak ain,

    raser-rasernye yang A kot..
    rasenyer la

    salam,
    izzati

  73. nuemie says:

    salam kak ain..

    saya orang yang ke 78 meneka teka teki kak ain ini,
    hehehehe..

    saya rasa yang A..
    sebab kulit buku itu nampak macam menarik perhatian orang.

    yang menjawab teka teki,
    mira

  74. Nurul says:

    salam kak ain,
    maybe A kot…

  75. Anonymous says:

    saya rasa b ataupun c sebab a tu cam ntahla.dalam otak saya ingatkan kak ain gileker nak letak a tu sebagai kulit buku AKU MAHU KE NEW YORK.cam hantu mukanya.tapi kak ain mana ade gilekan.penulis kegemaran saya mana ade gile.

    yang mulut celupar sikit sedang meneka,
    secretadmirer 9years old

  76. salam kak ain..

    sye rase yg b tu lagi vogue la..
    sye harap kak ain pertimbangkannye..

    yg meneka,
    izzlin.

  77. Anonymous says:

    kak dragonpinkprincess

    (sorry)

  78. Anonymous says:

    ina rasa yang a lagi best kak ain

  79. Anonymous says:

    ina rasa c lah a tak jadi

  80. Anonymous says:

    ina pilih c sebab kulit itu warna pink. ina suka warna pink.macam kak ain

  81. azzahra` says:

    salam k.ain

    sy teka C

    sbb tulisan NEW YORK utk A dan B adlh sama. jd, sy pilih tulisan yg lain. huhu

  82. Nurul Batrisyia Bahrim says:

    Assalamualaikum…

    Saye rase yg b atau c kot…

    Yg a tu terlalu berserabut..
    yg b pulak simple dan cantik…
    yg c pulak ok la…x de la berserabut mcm a punya…

    Tapi saya lebih refer b…

    Semoga success di dlm kerjaya Kak Ain…dan saye doakan agar karya Kak Ain {Aku Mahu ke New York & Impiana 3} berjaya disiapkan dgn ‘perfect’!

  83. nuhakd98 says:

    salam kk ain ….

    sye rase kan gambar c ler.gambar c tuh lebih sesuainagn buku2 kk ain yg leh ek jadik pilih ler gambo yg c yerr…..

    salam nuha….

  84. Natasha says:

    Askum Kak Ain..

    Bla lagi impiana 3 nak kuar??
    lama sangat lh saye tunggu..
    kalau kuar nanti bagitau erk..

    Saye rasa kan, c lagi cantik..
    Kalau betol bagitau k!

    salam,
    Tasha

  85. Anonymous says:

    SAYA HARAP C SBB SAYA SUKA SANGAT YG C

  86. qilah^_^ says:

    hai kak ain..

    qilah raslh kn,yg a atau c sbb bgi qilah cantik sgt!!!arap2 btol

    yang rela meneka,
    aqilah^_^
    ([email protected])

  87. qilah^_^ says:

    sbnrnye…

    KITE X KISAH!

    tpi pilihla yg a atau c!!

    -qilah^_^-

  88. Anonymous says:

    Kak Ain! kulit buku A yg plg chantek 😉

    peminat setia,
    hani.

  89. Anonymous says:

    pilih lah yg A. tak sabar rasenye nak tunggu buku ni keluar dipasaran! success slalu Kak Ain yg comel 🙂

  90. suzuka says:

    Saya rasa kulit B tu yang sesuai.Kak Ain maisarah saya akan doakan kak ain maisarah tau jngn lupakan saya tau janji nye.

  91. Annan_97 says:

    buat pembaca2 buku kak ain dan juga peminat kak ain.. jawapan sebenarnya adalh kulit buku c.. ia akan keluar 5 disember kalau x silap lah… x caya cuba tengok sini : http://pts.com.my/index.php/kategori/C59/

    salam memberitahu,
    annan97

  92. Batrisyia says:

    Salam kpd pengunjung blog ini…

    Heheee…saye dah tau dh jawapannyer…
    saye dh tgk kat PTS punye homepage…

    Jawapannye C…

    …ke New York 1:
    http://pts.com.my/index.php/buku/2827/

    …ke New York 2;
    http://pts.com.my/index.php/buku/2828/

  93. Anonymous says:

    i think…
    erm…
    pe ek….
    B kowt…

  94. secret says:

    salam kak ain,

    rasa2 semuanya nampak perfect.
    tp, sy rasa B kut…..

  95. salam kak ain,
    bagi farah, farah memang suka sangat2 ngan cover buku B…

    walaupun agak ringkas.. namun warnanya yang ceria memang menarik hati.

  96. Anonymous says:

    salam kak ain.saya pilih yg c.
    -elyn-

  97. anisah says:

    assalamualaikum kak ain,

    sya rase yg A kot.sbab semua nye mcm dah btul, xde terbalik ke ape… =)

    saya dah baca aku mahu popular, aku mhu buli, impiana I&II dan saya berharap kak ain akan segera menyiapkan kak ain berjaya…=) gud luck!!!

  98. anisah says:

    assalamualaikum kak ain,

    sya rase yg A kot.sbab semua nye mcm dah btul, xde terbalik ke ape… =)

    saya dah baca aku mahu popular, aku mhu buli, impiana I&II dan saya berharap kak ain akan segera menyiapkan kak ain berjaya…=) gud luck!!!

Leave a Reply