Komen Pembaca Tentang Buku ke-10 AinMaisarah

You may also like...

23 Responses

  1. Hana_Fadz says:

    mcm mne nk komen…buku pun x beli…kak ain bkk la pembelian scara on9 cpt skit :(… nk g esok tp x jadi…cdih..cdih..kan dh jd ipin…rasanya best kowt

  2. star dazzle says:

    best cangat!!!buku tu rasa macam betul,kak ain,aina nak tanya ina dan farah dalam buku aku mahu popular rumah apa?aina rumah hijau!!tak sampai hajat nak rumah sama dengan the wannababes dan tengku affin drop dead handsome

  3. Hana_Fadz says:

    kak ain….esookk sye g pesta buku..mak saje je wat suprise kat sya x nak bgtau…nak jmpa kak ain kat mnew??kak ain bawalah skali profil 6ixth sense ye!…ermm…skali ngn buku oppss pikat d aidilfitri sbb kakak saye kan beli buku [email protected]…bley ke..nak jmpa di mnew??

  4. mImAmI says:

    Kak Ain..
    Cepatlah bukak pembelian buku online..Saya dah tak sabar sangat dah ni nak baca buku tu..

  5. sya says:

    walaupun saya belum habis baca tapi isi kandungan yg ada kat buku itu sungguh menarik best sangat buku pts ini tlah menjadi bm saya semakin okey

    thanks kak ain

  6. Buku tu best sangat..
    teruja saya baca..
    TAHNIAH KAK AIN !!!
    Tapi saya tak habis baca lagi..
    baru setengah..
    😀

  7. Saya pinjamkan buku ni kat kawan saya..

    1 hari je die baca,
    dah habis..

    Cepat betul!

    Mesti best tak letak-letak!

  8. kak ain macam mana nak beri komen???buku p0n x beli2 agi….
    bila nak bukak pembelan online nie!!!!!
    kak ain ckap dam mse 2-3 hari lagi hari tuh…
    tpi syiqin tunggu dah 5 hari!!!
    x bukak 2 lagi pembelian secara online…
    x ske..x ske…
    syiqin nk sgt bli bku tuh….
    kak ain,
    cpat ckit bukak pembelian tuh secara online…

    hope kak ain bls secepat mungkin

  9. kak ain buat la pembelian buku ni secara on9…..bila sya baca je komen kak aina yasmin tu sya pun rasa nak jugak bace buku tu…….macam best jer….hehe……

  10. aLyaLya =] says:

    Belum beli lagi.=( x100000

  11. +PuterY+ says:

    saya blum beli lagi la buku tuwh..
    jd x bleh nk komen..
    ingt nk gi esok tp x jd plak..
    skola yg buwt..

  12. Ayuni says:

    Knp Kak Ain x buat pembelian buku tu on9. Senang sikit saya nk beli. Buku tu ade di kedai-kedai buku ke?

  13. humm…….buku tu saye x bli lagi…….
    nantilah aina pergi kedai buku berdekatan…..
    tapi…..
    buku tu pasal ape…??

  14. pesta buku baru kak ain cuma ada kat PWTC jer ker…??
    kalo boleh wat la kat Ipoh……
    boleh saye datang…..
    tapi….
    kalo mak dan ayah kerja x leh pegi laa…….
    kalo bolehla…..kalo x boleh x pe laa…….lgipun mak ayah Adibah slalu sibuk…….

  15. all about me says:

    kak ain tadi saya ke pwtc saya ada beli buku bsb cantik cover buku tu………………….best buku BSB seronok saya membacanya akak lagi satu saya nak tanya sekolah seri bangsar tu kena bayar ke? saya tak faham lah……………fasharina tu wujud ke? betty tu pun wujud ke? fahrin tu pun wujud ke ? bukan ke mereka itu hanya watak rekaan ?harap akak boleh menjawabnya sekarang juga pening kepala saya di buatnya.

  16. KOMEN sayer…

    buku tuh mmg best, dtambah name watak2 yg meletop..
    lagipon BULETIN internet nye pon sudah ade..
    macam SSB mmg btol2 wujud lak
    heheh~

  17. estrElla says:

    saya pun dah baca buku BSB. beli masa kat PWTC hari tue… jumpa ngan kak ain lagi.. meletop gitu.. buku tue mmg best. banyak informasi terbaru. buah tangan kak ain yang baru mmg menjadi. tambahan pula lmn web BSB telah menjadi kenyataan.teras teruja pulak… tapi entah knpa saya terasa seprti ada kekurangan. mungkin kerana saya lebih ghairah untuk mengetahui cerita ttg the wannababes kot.. saya amat fanatik dgn the wannababes. harap kak ain dapat masukkan lebih banyak scene the wannababes.. but anyway, saya salute kak ain..

    p/s: kak ain kenapa saya tak dapat register BSB?? banyak kali try tapi tak dapat!!! alah, sedeynyerrr…

  18. noli says:

    hai kak ain saya ada beli buku kak ain 3minggu yang lepas,saya tak sabar nak baca buku kak ain.kalau
    boleh saya nak tahu lagi berapa minggu saya kena tunggu?saya dah tak sabar nak baca buku kak ain saya harap kak ain hantar buku yang saya pesan dari rumahpink dihantar secepat mungkin.SAYA SUKA BUKU KAK AIN!!!!!!!!.

  19. Noli,

    Sila berikan maklumat lanjut tentang pembelian tersebut kepada email [email protected]

    Sepatutnya buku akan dihantar dalam 3-4 hari dari tarikh pembayaran. Kenapa sampai 3 minggu pun tak dapat lagi.

    Saya mahu tahu maklumat :

    Tarikh buat bayaran. Berapa jumlah bayaran.

  20. 'Ainaa says:

    This comment has been removed by the author.

  21. 'Ainaa says:

    Assalammualaikum Kak Ain, Buku tu best sangat!!Saya beli dekat PWTC.Oh ye Kak Ain,saya nak tanya,buku Impiana 3 dah siap ke?Saya ni peminat nombor satu kak Ain! kalau dah siap bagi tau saya.Saya tunggu mesej kak Ain!Oh lagi satu,Saya nak tanya,masa dekat PWTC tu kak Ain datang ke?kalau datang kenapa saya nampak Kak Kusyi Hirdan je?Hmm.. pening kepala saya..Okeylah Wa’alaikummussalamwarahmatullahhiwabarakatuh

  22. salam,saya peminat kak ain maisarah…..kalau ada masa lawat blog saya

  23. seronok juga baca buku AKU MAHU KE NEW YORK 1 AND 2,KINI BERWAJAH BARU AND AKU MAHU SAIZ XL…..

Leave a Reply