Kesibukan AinMaisarah Selain Menulis Buku

You may also like...

19 Responses

  1. Wah! Kak Ain sibuk betul sekarang ya!

  2. marjan says:

    wah banyak nyer peminat kak ain yer
    sayer pun tkt nak naik pentas
    lg2 sayer nih ketua pengawas
    maner x tkt
    ari2 ader jer perkara yg kene buat

  3. ♥J-A-S♥ says:

    Kak Ain mmg adalah seorang penulis yang berjaya.
    Jas pun memang minat dgn buku Meg Cabot.
    Princess Diaries dan All American Girl.
    Mmg kagum.
    Jas hrp Malaysia juga akan melahirkan insan2 yang berjaya dalam bidang menulis.
    Insya-Allah

  4. hurmm…Kak Ain mmg sebok ya!!
    Harap2 kesebokan Kak Ain tuh boleh membuatkan Kak Ain berjaya yer…
    Anyway all da best for Kak Ain…
    Hope dpt wat buku yg lebey byk n lebeyh beshh!!!
    Chaiyokk!!Chaiyokk!!

  5. Batrisyia says:

    Salam Kak Ain…

    Kalau la saya pergi Rumah Pink ni lebih awal, boleh saya tgk muka Kak Ain yg comel tu!!!

    Dari rumah saya nak pergi PKNS tu, 10 minit je dah sampai!!

    Tapi apakan daya, saya tak berkesempatan nak tgk muka Kak Ain, Face-to-Face!!

    Salam,
    Batrisyia

  6. Annan_97 says:

    saya x leh gi sbb ada kelas tambahan.. rugi sesangat…

  7. syudJB says:

    Salam~
    kalau kak Ain tak sibuk, jenguk lah blog saya.
    Tentang kak Ain pi PKNS.
    Hehe 🙂

    http://dear-irsya.blogspot.com

  8. star dazzle says:

    ckp pasal pesta buku teruja saya nak jumpa kak ain di pwtc

  9. AinMaisarah says:

    Salam Alisa,

    Kak Ain memang sibuk & demam serentak. Tapi mesti kuatkan diri juga. Huhuhu… Doakan Kak Ain ya!

    Salam Marjan,
    Wah… Marjan ketua pengawas ya! Bagus tu! Harapnya dapat jalankan tugas dengan cemerlang, gemilang dan terbilang! =D

    Salam JAS,
    Terima kasih kerana menyokong penulis buatan Malaysia seperti Kak Ain =D Harapnya buku-buku tulisan Kak Ain dapat menghiburkan JAS sepertimana Meg Cabot. Ada komen sila beritahu ya!

    Salam Farisah,
    Terima kasih atas sokongan Farisah. InsyaAllah tahun ini Kak Ain berazam nak keluar 6 buah buku lagi. Doakan ya! =D

    Salam Batrisyia,
    InsyaAllah pada masa akan datang, Kak Ain akan terus menghadiri sesi bertemu pembaca di tempat-tempat lain pula. Kak Ain pasti… satu hari yang indah.. kita akan berjumpa juga! =D

    Salam Annan,
    Kelas tambahan lebih penting daripada jumpa Kak Ain. Kita dating-dating lain kali ya! Utamakan pelajaran, jangan lupa! =D

    Salam Syud,
    Kak Ain sudah bertandang ke blog Syud. Alaaa… terima kasih banyak-banyak kerana menyiarkan gambar-gambar tembam Kak Ain di dalam blog Syud. Heheh. Harapnya kita jumpa lagi di lain kali ya!

    Salam Star Dazzle,
    Okey! Kita jumpa di PWTC. Kak Ain akan beritahu tarikh dan masa Kak Ain di PWTC. Bila jumpa Kak Ain nanti… Star Dazzle perkenalkan diri ya!

    Salam Sayang,
    AinMaisarah

  10. wow
    sbuknyer kak ain
    der mser tulis buku?

  11. Hani$aH says:

    sibuk BETUL KAK AIN SEKARANG…

  12. equals D says:

    hoho. sy ada kat situ. haa, kak ain. ni zana. kakak baby. igt ?

  13. kilakiwi says:

    Mesti best ade kat sane kan..
    Syok nyer macm nak p jer..
    k.ain wat ler rombongan p sana..
    Ajk ahli2 yang len kan best..
    ramai2 p sana..wat lawatnn..
    apa pndangan k.Ain??

  14. kilakiwi says:

    Kak ain memang maitain pandai n lawa

  15. kilakiwi says:

    Kak ain memang maitain pandai n lawa

  16. Kak Lita says:

    Assalamualaikum..wbr
    Apa khabar Ain? Kak Lita adalah peminat setia novel cute ain..walaupun kak lita dah senior tapi tak ketinggalan untuk memiliki novel2 ain mcm adik2 yg lain..enjoy tau baca novel ain..memang menghiburkan!!walaupun kak lita baru je kenal novel ain pada bln Nov 2008 tapi dah berjaya memiliki 6 buah novel ain tau..novel yg first kak lita mula2 baca ialah Aku mahu Saiz S..huh memang kena la dgn kak lita..Thanks Ain krn mencerikan hari2 kak lita…laa tak tau lak ain ada kt pkns bangi hari tu..rugiya tak p sana..kak lita memang dok area bangi..rugi2

  17. marjan says:

    terima kasih yer kak ain
    arap wish kak ain dimakbulkan
    amin

  18. hiDayah says:

    hi everyone..
    who wanna be my friend?
    i’m really bored!
    teehee

  19. aBcDe says:

    ehh, ade alyn teselit kat ctu. yey best!

Leave a Reply