Kedai Pink AinMaisarah Dibuka Sekarang.

You may also like...

21 Responses

  1. nabilahaziz says:

    ohhhhhhhhhh…

    senang jerk..nnti nbilah suruh ayah nbilah blikan ntuk nbilah
    x yahla terkejar-kejar nk ke mph

  2. Shasha says:

    salam kak ain,
    dlm borang tempahan tu saya tulis nak bayar pada hari selasa (5 Mei),
    tapi boleh tak kalau saya nak bayar lebih awal?

  3. Aqilah says:

    kak Ain yang bukti pembayaran tu nak hantar mcm mane yg kat emel [email protected] ?? Tak faham.. jelaskan 😉

  4. AinMaisarah says:

    Nabila,

    Betul tu, suruh ayah yang uruskan.

    Shasha,

    Lagi awal lagi bagus. Kak Ain terima bayaran, boleh terus bungkus buku tersebut,

    Aqilah,

    Sekiranya anda membayar melalui ATM atau Online ke akaun Maybank. Sila hantarkan maklumat bayaran kepada [email protected]. Kak Ain cuma ingin mengetahui maklumat seperti jumlah bayaran, masa bayaran dibuat dan tarikh bayaran dibuat. Itu sahaja.

    Jika anda memilih membayar melalui cek ataupun wang pos. Kami akan maklumkan apabila menerima cek dan wang pos tersebut melalui e-mel anda.

    Wasalam
    AinMaisarah

  5. kak ain…x fham lah bleh x kalau tlg jelas kan lagi sekali..??

  6. mImAmI says:

    Terima Kaseh Kak Ain..
    Kejap lagi saya isikan form tu!
    Sekarang mak saya ada di luar, jadi nanti saya tanya mak saya nak buat cara pembayaran yang mana..
    Maknanya, kalau dah buat pembayaran kena hantar email ([email protected]) lah ye..??

  7. AinMaisarah says:

    Bahagian mana yang tak faham tu?

  8. nabilah says:

    hihihihi
    klau kak ain wat buku baru
    ex:aku mahu kucing parsi
    bleh bli kt kedai pink ainmaisarah jgak erk..

  9. yg kena hantar emel kalo awt pembyrn ngan msn ATM tuh….

  10. mImAmI says:

    Kak Ain..
    Saya dah isi form!!
    Ayah saya kata malam ni dia masukkan duit secara online..
    Tapi ayah saya under Public Bank, so kalau nak sampai duit tu dekat account Kak Ain, ambil masa 2-3 har jugaklah ye!!

  11. abby :) says:

    abby da anta smua maklumat da…abby pilih bank in..tapi mama byar isnin ni..so xyah buat langkah k5 lg lar lar kN?

  12. Aqilah says:

    kak Ain , kalau saya bayar hari isnin ni boleh tak ?? sebab mase kat borang tu saya tulis tarikh hari ni…
    boleh tak ?? mesti bolehkan.. 🙂

  13. DJ Farahani says:

    Salam Kak Ain ,

    O`oh ! Jualan tu ada lagi tak Kak Ain ?

    Sampai bila-bila yek ? Farah takut yang pakej tu habis . Simpankan untuk Farah RM20.00.

    Yea!

  14. shinyjunne says:

    salam kak ain,

    eyhh set box aku mahu ke new york tu daa xde eaa

    erm gmba2 duta utk peraduan aku mahu tu ade msk lam buletin ke ?

    maybe sy pilih pakej rm 30.. tp sy sdg mengumpul duit ni ..

    xsaba nk bli .. =D

  15. nurin roslan says:

    semuanya dah selsai …
    tapi kak ain ,,
    rasanya berapa hari buku yang kita beli tu boleh sampai ??

  16. Kak Ain, mane lg senang?
    Byar online ataupun masukkan dlam akaun?

  17. ohh…..

    camtu rupenyer…..
    nnt adibah srh mak adibah uruskan ttg ni…….

  18. kak ain x de ker cara lg senng? sbb malia teringn sngt nk dpt kan buku2 kak ain… malia still xphm la dngn cara2 dy tu hrp kak ain ley tunjuk kn lg cara2 yng bdk2 seperti malia ne phm hihi

  19. Kak Ain, ni Zuhayra. Erm dah try tekan butang SINI tu, tpi x boleh. Knape ekk? Nk beli novel kak Ain…

Leave a Reply