Kedai Pink AinMaisarah Di Tutup Sementara

You may also like...

13 Responses

  1. nabilah says:

    alah..x bestlah camnih!

  2. AinMaisarah says:

    Salam Nabilah,

    Alaa.. sementara waktu saja. Kak Ain taknak kecewakan pembeli yang terpaksa tunggu lama untuk dapat buku.

    Buku Kak Ain banyak yang dah habis. Kak Ain sendiri pun dah tak ada buku untuk jual.

    Kita doakanlah supaya PTS cepat cetak buku-buku Kak Ain yang dah habis tu.

    Salam Sayang,
    AinMAisarah

  3. Shasha~Acha says:

    lama ke? dari bulan 7 ni?sampai bulan 8?wow,lama3

  4. Anti CZ Crew says:

    Fuyooo….lamanya…

  5. alyiafarzana says:

    A’ahlah tak bestlah macam nih..Saya harap supaya PTS tuh cepet2 cetak buku-buku kak Ain Maisarah cepat2 k???Wah, mesti banyak kak Ain punya buku dah dijual kan?sebab tuh habis…tahniah kak Ain!!!

  6. MeZ says:

    15 Ogos buku baru Kak Ain keluar ek..
    Tak sabar la pulak..

  7. shera says:

    nasik baik xlamer..

  8. kak ain nape buku saye x sampai sampai lagi hah??sye da hantar email kat kedaipink.gmail.com tuh…
    bla saye boleh dapt buku tu?

  9. noli says:

    la patut lah saya tempah buku tak dapat2 lagi!!!kecewa

  10. bFf :p says:

    kak ain, saya balik kampung utk 4 months and maybe over sebab mak saya bersalin..tapi ayah ada kat rumah la..buku saya tak dapat lagi la akak:(

    alya & aisyah

  11. Ikin says:

    Kak Ain,

    Nape novel yg sy pesan x smpi lg?

    Saya risau kalau2 kak Ain x dpt duit yg ikin masukkan… >_< [email protected]

  12. salam kak ain…

    kak ain,boleh tak saya bayar duit buku yang saya order hari itu bayar hari isnin nanti?terlupalah nak pergi bank hari ini….lagipun saya ada aktiviti koko kat sekolah…jadi terlupa sangat…sorry yek???….saya akan bayar hari isnin nanti,okey?

    salam…

Leave a Reply