JUTAWAN GEDIK – Novel Bersiri AinMaisarah di Berita Harian

You may also like...

25 Responses

  1. SyamimiZaini says:

    malam ni dah ingatkan ayah awal-awal beli Berita Harian esok. Ngeehee. ;D

  2. Yes saya akan pergi singgah 7E esok sebelum masuk sekolah, hee XD

  3. Mimi ! says:

    wah wah wahhh! mesti best ni 🙂
    i like~ kak ain selalu je ade idea bagus. wohooo

    http://shutupstupidcupid.blogspot.com/

  4. sy suda bg tau mak sy untuk beli Berita Harian esk hari,,,hehe…x saba nak bce ni..i love u kak ain

  5. s0ul95 says:

    Saya tidak sabar mahu membacanya,saya sentiasa ingatkan ibu saya supaya beli BH awal-awal.

  6. manda says:

    sure esok semua jadi first customer beli paper. hehhe. thanks kak Ain for Jutawan Gedik 🙂

  7. tak sabar nak baca Jutawan Gedik, hehe~

  8. [are~tiQah] says:

    x sbrnyer nk bce! =D

  9. AinMaisarah says:

    Dearest All pembaca-pembaca yang Kak Ain sangat hargai,

    TERIMA KASIH, jika sudah dapatkan Berita Harian.

    SILA BERLARI KE KEDAI MAMAK, jika belum dapat akhbarnya. Nanti tertinggal membaca kisah The Wannababes yang gedik lagi lucu! =)

  10. Aliah says:

    x sabarnye nak bace XD

  11. best siri 1 aye dah beli dah, congrats kak ain

    Kak Ain , keratan berita harian bahagian manakah yang perlu dikumpul untuk mendapatkan minyak wangi tuh?

  12. NuraynaDiba says:

    OMG!!!arghhh!!!ni kes dh lmer x bkak blog kk ain,smpai cter trbru pon x thu:( kk ain,ayna akn brlri prgi pjbt NSTP kt Larkin Perdana,JB esk pgi2…sdiakn dwet utk bli berita harian 15 jan smpai esk…klu x smpat esk,ayna akn pstikn ayna akn ttap bli smua 2uh.; D

  13. munirah says:

    kat mane nak dapat kan buku tu?

  14. balqis says:

    salam kak ain,
    berapa harga buku jutawan gedik tu?

  15. nur dini says:

    kak ain ade entry baru tak saye pun rasa dah ketagih nak cek blog kak ain {cam Nur Haness dlm Projek fesyen}he he k klu ade entry baru hello hello saye ye {XP}

  16. fatin aqilah says:

    cane ni episod ketiga tertinggal….

  17. bettysweet says:

    bestnye…….lepas nie kak ain buat lah cerite yg best2 pulak,harap2 adelah. saye suke sume buku2 novel kak ain~

  18. Mashetoh says:

    saya amat minat membaca siri jutawan gedik yang disiarkan di akhbar berita harian. tahniah!

  19. irna says:

    kak ain, saya nak baca novel bersiri jutawan gedik kat berita harian tpi saya dh termiss byk epsd nyer.kak ain ade x cadangan camner nk dapatkan full story cite tusampai ari nie.

  20. Amy Amira says:

    wow,boleh buat drama bersiri ni,hi3 mcm best je,hu3

  21. always kecik says:

    cerita ni tak ada buku ke?
    baru nak baca

  22. cam best lha cerita nie. mama sy ta gi beli sbb ad perktaan gedik. hik! sy kte ap slh nya. bkn sy jdi gedik pun. akhirnya dpt jgak beli buku tu dri papa sy setelah ter’mkn’ dgn pujuk rayu sy. semua buku kak ain maisarah sy dah beli, tgh tunggu novel kembar Aku Mahu Jadi Romeo dgn Aku Mahu Jadi Juliet jeh!

  23. riana natasha says:

    now dkt bh mr right selebriti kn??

  24. Eimi Sukioka says:

    dh miz.. mcm mne ni.. kaq ain.. buku kan lah

Leave a Reply