Jumlah Buku Dalam Setahun.

You may also like...

41 Responses

  1. AinMaisarah says:

    1) Bulan lepas – 3 buah buku
    2) Tahun lepas – 20++ buah buku

    Yang sudah menjawab survei,
    AinMaisarah

  2. aLyaLya =] says:

    Rasanya, purata bacaan novel2 Alya dalam masa sebulan… 3,4 buah lah . Erkk novel bahasa, bukan english =p

    Kalau sepanjang tahun 2008, tak tahu pula. Hehehe =D

  3. 1 – Bulan lepas : 2buah buku
    2 – Tahun lepas : 50++ buah buku

    Yang baru menjawab survei ,
    izzatihazwani

  4. this paper arituh smbil tugas at library skewl smbil bce paper nieh…gamba kak ain kuar kat paper…
    sowie if ayat pelik2

  5. kilakiwi says:

    1-satu bulan.lebih kurang 2.3 buku novel.tidak termasuk buku cerita
    2.setahun.x terkira

  6. 1) hurmm dalam 5 hingga 6 buah larh
    2) x pernah mngira,byk juga meyh,heee

    😉

  7. marjan says:

    rasenyer

    1>bln lps>>5 buah buku
    2>taun lps>>dlm bilangan 30 lbh

    dkt skolah kengkwn panggil marjan ulat buku sbb slalu bacer buku
    cikgu lmbt masuk jew bacer buku
    kengkadang sembang lah jugak

  8. Assalamualaikum

    masa pesta buku dekat PWTC nie kak ain ada x ?

    kalau ada,blh x tlg bagi tau bile dan pukul bape.

    Saya dan adik-adik teringin sangat nak jumpe kak ain.

    Kalau kak ain x pegi masa pesta buku tu, ble kak ain akan bertemu dgn pembaca???

    wassalam…
    (kalau x keberatan kak ain blh e-mail kan jawapan kpd [email protected], tp dkt comment box rumah pink n ie pun dah memadai….

  9. DJ Farahani says:

    Fui!

    Kak AIn is the bestlah!Masuk surat khabar!

    Anyway,salam kak Ain!Semoga success selalu!

  10. DJ Farahani says:

    Kalau saya,

    Mungkin sebulan ,1,2 buah bukulah..

  11. ayunidiyana says:

    Sebulan-4 buah buku
    Tahun-45
    (Tahun lepas dan bulan lepas)

  12. azwani96 says:

    Assalamualaikum Kak Ain

    Bulan lepas – 4 buah buku
    Tahun lepas – 50++ buah buku

  13. This comment has been removed by the author.

  14. 5 ke 6 buku, kalau bulan 1 ngan 2 tahun ni..

    tahun lps byk sgtla, tak terkira.
    BTW, jemput2lah view blog..

  15. EzzAty96 says:

    saya pulak….

    1)blan lps 3-4 buah bku
    2)thn lps dlm 35 lbh buah bku gitulah….

    semua bku kak ain saya dah bce n x sbr2 tunggu bku trbru kak ain…

    wassalam

  16. hana says:

    1) Bulan Lepas- 13 buah buku
    2) Tahun Lepas- 189 buah Buku

    Yang sudah menjawab survei,
    Hana

  17. smikum kak ain..
    saya nak tanya skit nih,,
    alamat e-mel kak Ain ape ek?
    please reply…

  18. ainin sofiya says:

    bulan lepas -10 buah buku
    tahun lepas -tk terkira

  19. kak ain!
    sye bce 20 bukub bln nie..
    tahun lps 200 kot:)

  20. aqilah says:

    bulan lepas:8
    tahun lepas:36

    yang sudah menjawab survei,
    ******

  21. Rasa kiter pulak…..

    dlm sebulan mungkin

    2 ke 3 buku(baca berulang-ulang kali)

    Kalau tahun lepas….

    26+++ buah buku.

    Sekian……

  22. Bulan lepas:2 buku

    tahun lepas:10+++buku

    Yang sudah menjawab survei,
    Si Pengawad-Adlina

  23. revalina says:

    1] kalau bulan lepas dalam 4 atau 5 buah lah
    2]tahun lepas dalam 25 lebih lah x silap

  24. Batrisyia says:

    Salam Kak Ain,

    Pasal muka Kak Ain keluar paper saye dah tau dah….hari khamis tu jugak saya dah tau…hehe..=D
    sbb sekolah saya bagi Didik tiap2 minggu(tp kena bayar) kebetulan pulak Didik keluar hari tu….=D

  25. 1) Bulan lepas = 4 buah buku
    2) Taon lepas = semua buku kak ain =D (sebab bru kenal Kak Ain taon lepas…!!!) + 5 buku len laen = 12 buah buku taon lepas….

    p/s= berazam utk bacer lebeyh byk taon nyh…!!!coz tgk semua bacer lebeyh dr sayer…

    Yg benar,
    +FaRiSaH+
    xxxxxxxxxx

  26. 1) Bulan lepas – 3 buah buku
    2) Tahun lepas – 50++ buah buku

    Yang sudah menjawab survei,
    HalimatusSaadiah

    p/s:hepi birthday!!sorry lambat wish..ima kan dh dok kt asrama…=)

  27. GGurlz says:

    setahun tak tentu tapi memang banyak giler.5++ lah.tahun ni baru satu hihihi

  28. eyrah says:

    bulan lepas 12 dan lebih…..tahun lepas?loo lebih rasanya…sy ni memany suka baca buku…hehehehe….kebanyaknya buku english dan buku2 ain maisarah….

  29. eyrah says:

    Yang sudah menjawab survei…

    nadirah….

  30. miera_nasako says:

    1~bulan lps~5 buah buku…
    2~tahun lps~x pnh kire..rasenye lebey lh 40++ kowt…

    yg sdh mnjawab survei,
    miera nasako

  31. bulan 1-2 thun ni..
    15++

    thun lpas, tlalu byk..
    thun 2008, thun kerajinan..
    heheh

  32. saYe lak, urmm xpasti lah
    nk kne check BUKU NILAM niey

    huhuhu
    tp dlm sebulan, 3/4 buku/novel (yg 100-250ms) saye bcer
    klau last month, 2buku jer kot
    trlalu sibuk dgn Sukan Tahunan + mcam2 lg lah

  33. ain says:

    Bulan lepas : 4 buah
    Tahun lepas :15 buah

  34. ain says:

    Bulan lepas : 4 buah
    Tahun lepas :15 buah

  35. wn'a says:

    hye kak ain~kite bru je kenal novel2 kak ain~(tp kite da beli sume buku2 kak ain for this mont)so,kite da bce 8 buah buku for this month..tu pon x termasuk buku study,majalah n komik~

  36. bulan lepas 10 buah buku

    sepankang tahun 2008 100 lebih gitula.

  37. kak ain cuba bukak blog saya and cuba tengok gaya penulisan saya kalo bleh komen nye manalah tahu kak aini bleh bg nasihat skit pasal penulisan saya.

  38. nawal says:

    kak ain saya pun nak jadi penulis . ibu saya kata tahun depan dah boleh terbit.. saya ni suka baca novel sehari boleh habis 67 buah buku.. buku kat rumah yang berlambak tu pu n dah habis.. hehehe

  39. alia . says:

    ahha cool survey 😛

    bulan lepas – uh 10 buah rasenye
    2008 – tidak berbilang. too many too count
    haha

    *i’m a storybook nerd* *grins*

    ox , alia

  40. farah daN!a says:

    em..bln lepas x de yg dibaca,then taun lepas em 76 cam tu lah..coz taun ni farah amekPMR!!!

  41. farihah says:

    Novel Riha pulak Riha tak tau tapi memang banyak. Riha dah terpilih jadi Tokoh Nilam Negeri Selangor. 20 April nanti bertanding ke kem nilam peringkat kebangsaan. Sesiapa yg duduk kt KL tau tak siapa Tokoh Nilam KL?

Leave a Reply