Jualan Pakej NovelComel Berakhir Esok.

You may also like...

15 Responses

  1. ::fatin:: says:

    salam kak ain..
    kalau kita beli buku dari kak ain..
    kita dpt percuma x novel comel???

  2. ainmaisarah says:

    Salam Fatin,

    Mestilah dapat. Itu keistimewaan beli buku terus dari AinMaisarah. Kak Ain masih meneruskan tradisi memberi novelcomel percuma atas setiap pembelian novel.

    Beritahu saja nak beli buku apa ye.

    Wassalam,
    AinMaisarah

  3. ::fatin:: says:

    Ok Kak Ain..
    Thanks!

  4. Anonymous says:

    kakain………..saya dah hantar wang pos hari isnin pagi(pukul 8)nape tak sampai lagi….kak ain kalau dah terima bagitau.saya risau sebab kak ain kata wang pos yang sampai besok tak terima..kakain,macam mana ni?

    nama saya nuralia jamila.saya telah letak maklumat2 dalam wang pos….

  5. farah says:

    salam kak ain..saya ada pengumuman buat kak ain dan pengumuman yang paling gembira buat saya.pagi tadi saya dapat information yang saye dan keluarga saya tak perlu pindah ke Sarawak sebab ada pekerja yang menawarkan diri untuk ke sana.so, nanti saya dapatlah sentiasa bertandang ke rumah pink ini dan sentiasa dapat tahu mengenai buku-buku kak ain.gembira sampai tak ingat dunia bile saya tahu pasal ni.

  6. farah says:

    salam kak ain..
    kenapa beberapa novelcomel kulit die tak same dengan yang saya dapat?

  7. Anonymous says:

    kak ain…

    nk tnya adakah urusan penghantaran melalui pos mmg lmbt?hari tu kak ain ckp lps bank in duit,novel akan dihantar dlm masa 3hari…ini dh dkt 2mggu novel belum sampai lg..utk makluman kak ain,sy dh bank in duit dlm acc maybank spt yg dipinta,tp malangnya saya tertunggu2 bilakah novel kesayangan itu akan sampai ke tangan saya…??ini no rujukan maybank-1244111826.hrp dpt tindakan sewajarnya seperti yg dijanjikan.terima kasih atas kesudian memaparkan teguran di sini.

  8. ainmaisarah says:

    Salam Anonymous,

    Pertama sekali Kak Ain perlu bertanya tentang perkara ini.

    Kak Ain perlukan emel anda?

    Adakah anda telah sms atau emel Kak Ain setelah membuat bayaran?

    Adakah anda telah memberikan butiran diri seperti alamat, no telefon dan nama penuh?

    Wasalam
    AinMaisarah

  9. solehah kd says:

    kak ain…alaa….kite x pos lgla…ples…wait…

  10. syiqynn//thepoison says:

    salam kak ain yg diminati..
    saya sudah bank in duit sprti yg disuruh pada pukul 9.44 mlm 15 hari bulan(hari yg terakhir kan).sy sudah mesej dan emel kak ain namun mesej dan emel trsebut tdk smpi(saya raselah),sbb sy tdk dpt balasan dr kak ain.jd bg mengatasi mslh trsbt,sy bg butiran saya disini sahaja.

    nama : Nurul Asyiqin Ibrahim
    emel : [email protected]
    almt : 15, Jln P10A3/2, Presint 10, Putrajaya.
    jenis bayaran : acc bank
    novelcomel yg dibeli : pakej.

  11. ainmaisarah says:

    Salam Solehah,
    Tak ada masalah. Hantar sahaja wang pos walaupun sudah melebihi tarikh 15 Mei. Yang penting Solehah sudahpun membuat tempahan. Jadi Kak Ain simpankan satu set NovelComel untuk Solehah.

    Kepada Syiqin,
    Kak Ain baru sahaja masukkan sampul surat berisi Pakej NovelComel ke dalam kotak pos di Mid Valley. Harap sabar menunggu sebab esok cuti Hari Wesak. Mungkin mengambil masa beberapa hari untuk sampai.

    Sekali lagi kepada Anonymous,
    Sila e-mel seberapa segera ke [email protected] bagi membuat aduan dan semakan penghantaran NovelComel. Kak Ain nak periksa semula dalam senarai pun, Kak Ain tak tahu nama Cik Adik ni siapa. Jadi tolong mudahkan kerja Kak Ain dan e-mel butir diri dan pembayaran secepat mungkin ye.

    Wassalam,
    AinMaisarah

  12. syiqynn//thepoison says:

    kak ain..pakej n.comel dh smpi kat tgn saya..tp kan saya dpt dua penanda buku..kak sengaje bg lebih ke mmg x tau..huhu

  13. Anonymous says:

    Salam ain,

    Alhamdulillah, novel comel dah selamat tiba petang semalam. Terima kasih banyak-banyak!

    Dapat saja terus baca. Memang sangat menarik dan menghiburkan! Tak sabar nak tunggu novel comel “Penubuhan The Wannababes 2” pula.

    Moga Ain terus berjaya dan bersemangat untuk menulis buku-buku yang seterusnya.

    Salam sayang,
    [email protected]
    http://www.rnysa.blogdrive.com

  14. Anonymous says:

    Akum kak ain,

    Boleykah sye beli novel kak ain lg..?? Boleykah sye dpatkan novel comel kak ain lg..?? Sye thu yg sye nie agak ketinggalan zaman sket.. Actually sye bz la… Sye harap kak ain dpat reply dgn cpat..

    Sekian,
    Elya yg tersangat gedik..
    TQ..

  15. faty says:

    askum,
    kak ain

    sya nk novel comel je leh x, sbb sya dh beli smua nocel kak ain.

    salam,
    ema

Leave a Reply