Jualan Online Akan Di Buka Pada Hari Khamis 30 April

You may also like...

26 Responses

  1. nurulbalqis says:

    Ada yaa Kak Ain?
    Nanti Balqis nak beli juga laa..
    Tak sangka pula ada yang lain selain tiga yang baru tu..

  2. AinMaisarah says:

    Balqis,

    Kak Ain maksudkan 3 yang baru tu. 🙂

    Alaa mana ada masa nak buat Novel Comel lagi. Tuan pengurus dah suruh start untuk novel baru :

    BSB : Perang Rumah Sukan.

  3. nurulbalqis says:

    Hehehehe..
    Ye ke? Balqis ingatkan ada yang terbaru lagi =D
    Waahh, tak sabar nak tunggu BSB yang terbaru..
    Kuat semangat tau Kak Ain!!

    Owh ya, BSB ; Kini Berwajah Baru tu memang best sangat!! Enjoy baca 😉

  4. aLyaLya =] says:

    Assalamualaikum, Kak Ain.

    Alaa… Khamis ni Alya tak boleh onlinelah! Sampaii hari Sabtu. Pergi lawatan ke Melaka-KL. Adoyaii….

    Kak Ain, tolong simpankan satu pakej RM30 untuk Alya ek? Pleaseeeeee =)

    Nama: Alya Rohaizan.
    Emel: [email protected]
    Salam,
    Alya.
    P/s- Tolong yekk!

  5. salam kak ain..

    tlong simpan kan untuk dila pakej RM30 tau..
    bila daa buka jualan online..
    dila terus isi borang tau..
    tapi hari jumaat hingga ahad,dila tak ada di rumah..
    dila balik johor..
    tapi jangan risau..
    kat umah dila tetap ada orang tau!!

    thanks yea kak ain~~~

  6. star dazzle says:

    yeh nak lah lencana and novel comel.

  7. yey kak ain….yey kak ain…
    x sabar nak beli…
    kak ain jangan lupa smpn satu untk syiqin yerk!!!????
    yg pakej 30 inggit tuh….

    kak ain yek???
    nama:Nurul Asyiqin Syaza bt Suhaimi
    emel:[email protected]
    Tolong yek Kak Ani!!!

  8. Hana_Fadz says:

    ala…kak ain napew balas awl sgt??? baru nak tnye alahai… x pelah…kak ain, nie kakak saye tanye…dapat x buku ops pikat di aidilfitri sbb kakak beli buku [email protected] kat i~fest ari tu..
    kak ain simpankan sayew tau… pakej 30 ringgit…kak ain klu saye nak beli skli ngn buku2 ainmaisarah yg laen dalam satu masa leh?? or kene asing2??

    Nama: Hasanah Najiihah Mokhsin
    Emel: [email protected]

  9. mImAmI says:

    Kak Ain..
    Saya nak tempah dululah..
    Saya nak Pakej RM30!!
    Emel:[email protected]
    Nama:Nurafrina Amirah

    p/s:Jangan lupakan Impiana 3 juga ye..

  10. MeZ says:

    Yeah!!! happynye…

    MeZ pon Nak Beli kak ain….
    PAKEJ RM30 tau kak ain…
    simpan untuk MeZ ye…
    ni Maklumat MeZ

    Nama: Mas Erni Zatty Binti Mazlan
    Email: [email protected]

  11. DJ Farahani says:

    Wahh!

    Tak sabar nak beli!Erm,kena kumpul duit lagilah agaknya.Kak Ain,boleh saya beli di kemudian hari?=(

  12. DJ Farahani says:

    Saya nak pakej RM 20 ringgit!=D

    Itupun yang mampu.ISk..

  13. DJ Farahani says:

    [email protected]
    nama-Nur Farahani

    (Ops!Nanti Farah minta kebenaran daripada ibubapa Farah dahulu.=D)

  14. CiQaH says:

    Assalammualaikum…

    Kak Ain, tolong simpankan untuk saya 1 set.

    Haritu, saya dah isi borang tapi tak dapat email dari kak ain.

    Nama : Nor Syafiqah Bt. Rosli
    Email : [email protected]

    Tolong ye!! Dah lama saya nak beli novel comel nie…

  15. wn'a says:

    cmne nie???da pkul 5 da…
    cmne nk beli???x tau la…x fhm…

  16. Hana_Fadz says:

    kak ain nie dah pkul bapew.. x pe…saye akan tunggu ehhehe….
    malam nie ye! ok sye tunggu tau…

  17. farhanis says:

    salam..kak ain,saya nak beli pakej rm20 dengan BSB : kini berwajah baru erk..nanti kak ain emelkan la segala butir n kos keseluruhannya..saya nantikan emel daripada kak ain..sekian..

    nama : nurul hanis binti malek
    emel : [email protected]

  18. star dazzle says:

    kak,nape tak boleh masuk buletin sri bangsar

  19. kak ain naper x de agi BSB kat kedai pink tu?????
    kata mlm smlm….x der pon…x cap lagi yerk???x per syiqin tunggu….
    tpi cpat ckit bab dlm poket syiqin nie duit da bnyk da duk mengumpul nie…he2…

    cpat sikit yek kak ain….

    salam sayang,
    asyiqin

  20. dan lagi stu nk msuk lamn web buletin sti bangsar nape x leh yerk???
    syiqin dah dua kali da msuk tpi x bleh….

  21. MeZ says:

    Malam n ke….
    hehehe
    MeZ punya risau sebab takut dah habis buku tu..
    x pe MeZ tunggu…

    Kak ain nape sekolah sri bangsar tak blh masuk??

  22. adsha says:

    salaam kak in.
    nak pakej rm30 tu okay ?
    thx vewy much !

  23. NaNa_LiAnA says:

    kak ain, sy nak pakej RM30 tu!
    tapi knapa tak ada pun lagi jualan online tu?

  24. aafifah says:

    salam kak ain.

    saya nak temoah pakej rm30 satu.

    *aafifah bt mohamad
    *[email protected]

    thanks,
    aafifah

  25. BdaK*iLysdm says:

    sy nk pakej rm30..!!!
    nma-salsabila bt mohd ibrahim
    [email protected]

Leave a Reply