Jualan Buku Di Majlis Pelancaran Buku AinMaisarah PWTC.

You may also like...

48 Responses

  1. K.ain
    boleh ker kalo beli kat MPH
    Gathering tuh saye x leh nak pegi
    Harap sgt boleh yer…

  2. [ad.sha.min] says:

    yes!
    first comment!
    oke kak ain, sye xleh dtg hari sabtu ni…
    so sye nk tmpah tau.
    sye dah letak nme and email kat entri kak ain yg lagi satu tu.
    thx!

  3. wani nak pakej tu ye ?

  4. AinMaisarah says:

    Salam Nuraqilah,
    Buat pengetahuan, pakej ini hanya eksklusif didapati apabila membeli buku terus daripada Kak Ain ketika majlis pelancaran 18 April 2009 dan melalui pembelian online sahaja.

    Beli di MPH, tak dapat buletin dan lencana percuma =( Sebabnya Kak Ain tanggung sendiri kos memberi goodies tambahan itu. Harap faham ye! =D

    Dear ad.sha.min,
    Okey, boleh buat tempahan bermula 19 April ye! Buat masa ini tempahan belum dibuka lagi. Ini kerana Kak Ain terlalu sibuk dengan persiapan pelancaran. Rasa macam nak pengsan! =(

    Dear Wani,
    Okey. Boleh tempah pakej. Tapi pakej yang mana satu menawan hati Cik Wani? =D

    Wani tak jadi datang ke PWTC 18 April ya? =( Hmmm… tak apalah, Kak Ain tahu Wani jauh di Kuantan. Oh! Dalam komen terdahulu, Wani ada tanya, macam mana Kak Ain tahu Wani orang Kuantan. Kak Ain tahu dari alamat Wani. Wani pernah beli buku terus daripada AinMaisarah kan.. kan.. kan.. =D

  5. ala, maknanya Impiana III tak dijual masa Pesta Buku tahun ni?? hmm..bila nak sambung kak ain?? dah tak sabar dah ni…

  6. nurulbalqis says:

    Kak Ain..
    Balqis nanti beli pakej 3 😉
    Yang RM30 tu..
    Heeee seronoknyaa!!
    Tak sabar nak menunggu pelancaran tu 😀
    Kalau Gathering tu mula pukul 1.00 hingga 2.00 petang, Kak Ain ada kat booth PTS seawal-awalnya pukul berapa? =D

  7. nurulbalqis says:

    Owh ya Kak Ain, Balqis nak tanya sikit, kalau kita beli buku lain keluaran PTSOne dalam kadar yang banyak, ada dapat diskaun ya? Kalau beli masa 18 April tu? Kalau ada diskaunkan, berapa peratus? 20?

  8. Wani nak pakej 3 .
    Takpe ,kite masih bole jumpa lain kali kn ?
    =)
    Wahh ,
    tak sangka Kak Ain ingt lagi alamat Wani .

  9. Amaelia says:

    K.Ain..
    Kalau macam tu saya nak beli pakej tu dengan buletin sri bangsarlah..!!
    Nanti kasi tahu harga ye..!!

  10. EyRaH says:

    wah…bestnya…teringin nk memeliki goddies 2….x pi sy x dpt pi la….nasib baik novel ini ade jual kt pasaran….fuh!!!

  11. salam kak ain..

    saya tak dapat hadir pada 18 haribulan kerana ada hal penting..tetapi saya ingin menempah terus pakej RM30..nanti apabila kaunter pembelian secara online sudah dibuka..saya hanya perlu bank-in duit sahaja..jadi biar saya pesan awal-awal supaya tak kelam kabut nanti..kak ain simpan kan tau..

    thanks!!

    ~dhila~

  12. farihah says:

    wah besar besaran betul promosi buku kak ain kali ni kan. cuma riha nak tanya sikitlah, kalau dtg lambat kene belilah kan lencana tu? kawan riha pun tanya kalau ambil pakej RM 30, boleh tak kalau tak nak ambil buku latihan?

    Salam Terlebih Gembira,
    Riha

  13. Norul Atirah says:

    Salam kak ain,

    Bestnyer!Saya mesti beli pakeg ke-3…JANJI!Mak dengan ayah sudah pun sokong…kak ain,bila impiana III nak keluar?boleh tak kita beli lencana dari online?Kalau tak free tak pe,tapi saya nak juga lencana…^_^

    harap dibalas,
    NORUL ATIRAH

  14. blue_pink says:

    hai, kak ain. ingat nurul lagi tak? dah lama nurul tak komen kat sinikan. sulu, nurul boleh tulis nama je tapi sekarang terpaksa daftarkat blogger. anyway, nurul cuma nak kak ain tahu yang nurul sangat bangga dengan pencapaian kak ain masa ni. teruskan mencapai kegemilangan ye. jumpa di pesta buku antarabangsa. wasalam.
    [email protected]~

  15. Sara =) says:

    Nak beli pakej RM30 😉

  16. kak ain,
    klau kite pmbeli ke-101 (cntoh), kte xdpt lencane free ke?
    and klau nk lencane gak kne beli sdri ek?

  17. Kak Ain, Kak Ain..

    Saya dah lama dah tempah buku IMPIANA 2 kat Kak Ain. Tapi Kak Ain tak bagi emel pun. Kalau Kak Ain free, bolehlah bagi emel tu ya!

  18. NaNa_LiAnA says:

    This comment has been removed by the author.

  19. NaNa_LiAnA says:

    kak ain…..
    kalau beli secara on9,
    boleh dpt buku latihan dgn lencana skolah sri bangsar tu skali x???
    sy nk pakej 3!
    BESTNYER!

  20. S..U..S says:

    This comment has been removed by the author.

  21. S..U..S says:

    Nak PAKEJ 3!!Nak PAKEJ 3!!
    K.Ain,.. tolong simpankan satu untuk saya ye..

    Afrina

  22. Nadzirah says:

    yay! InsyaAllah saya nak beli pakel 3!! yay! x sbrnye! saya dtg awl nanti!!

  23. nisa says:

    This comment has been removed by the author.

  24. Hidayah says:

    Kak Ain,..
    Saya hanya mampu menjelir lidah tanda tidak puas hati dan jealous..
    Mana boleh macam tu kak ain!saya nak beli jugak pakej 3 tu!datanglah ipoh kak ain.please please please =(tapi,disebabkan saya nak ambil upsr,uh.
    Oh ya,kaka in,boleh tolong simpan buku tu set pakej 3 tak?mana tahu saya boleh beli lepas upsr nih.mak saya kasi lah!jangan risau.
    p/s : saya ingat na beli dari kaka in,tapi bila difikirkan tentang lecehnya nak pergi bank hantar wang pos,tak boleh beli sekarang.kalaulah duit tu boleh pos dalam sampul surat je,ahh!seronoknya!baru rasa tenang!hahahaha. =p tolong simpankan ye..

  25. MeZ DiaRy says:

    Nama : Mas Erni Zatty bt Mazlan.
    Email : [email protected]

    saya nak tempah tau…
    tapi kena bayar berapa kak Ain??

  26. nida nabila says:

    wahhh!!!
    best! best!
    nak pakej 3…
    save buudget ckit…
    kalo x dpt jadi pembeli 100 yg pertame still dpt x beli pakej 2??
    harapnye dpt…
    lencane nnt saye boleh beli sendiri…
    huhhuuu…

    salam terlebih-lebih gembira
    ~NIDA~

  27. nisa says:

    Kak Ain
    Saya nak pakej 3!!
    Saya tak tau lagi boleh ke pergi masa pelancaran buku tu nanti sebab ayah saya nak exam lagi 2 minggu..
    Kalau saya tak pergi,saya nak beli on9 ngan kak ain tau!

  28. wn'a says:

    a ah la kak ain,bku impiana 3 cmne?x kuar ker?lame da tggu nih….gathering tu mesti meriah kn?ade lgu lg….tp x dpt peg kot…klu bli by online,leh x nk dptkn jgk novel comel yg sebelum2 nie?coz kte bru je kenal bku2 ain maisarah nie…yg ade novel comel buaya darat new york jer..tu pon coz bli bku new york yg pkej box tue..kte nk wt collection bku2 wannababes…hope leh reply keputusan nye…=D

  29. Shasha~Acha says:

    alahai…….nak pergi tapi x dapat..

    Kak Ain, takde ke tempahan on9?

  30. Hana_Fadz says:

    kak ain sya nk beli sume tu la….pakej 20 ringgit…tp sya x tau la kak ain leh dtg ke x…mak ngn ayah sibukrr…ermmm cam ni lah kak ain bleh beli online x…sya nk tanya skali pasal buku tak bisa memilihmu….dpt g ke profile 6ixth sense… ermmm..kak ain ni email dan nma saya:-
    Nama~Hasanah Najiihah binti Mokhsin
    Email~ [email protected]

    tp kak ain sye janji sya akan datang org first skali yg akan dtg di majlis pelancaran tu ye!
    kak ain pelancaran tu kt ner…booth or ats pentas…klu booth kt mne ye???…kak ain sye nk g …nk jmpa kak ain..sedaya upaya akan ku datang demi ainmaisarah..yes..yes..yes!!!!

  31. BdaK*iLysdm says:

    kak ain..simpan kan untuk sy
    buku tuwh k..sy nk pakej rm30..
    ni butir2 sy…
    NAMA-salsabila bt mohd ibrahim
    [email protected]

  32. gemini girlz says:

    Bestnyer!!Nanti nak beli pakej yg Rm30 la…Simpan utk dina yer…:)

  33. eyda says:

    kak ain ,
    lencana tu boleh tak kalau dikurangkan harganya 🙁 . .

  34. amaliaa says:

    nak join 😀 na beli ouhh 😐 rindu novel sis ain 🙂

  35. salam Kak Ain.
    boleh tak kalau
    pakej buku berkenaan
    dibeli secara online?

    aDi tak pasti sama ada
    dapat hadir ke majlis pelancaran itu la

  36. Hana_Fadz says:

    This comment has been removed by the author.

  37. gemini girlz says:

    Salam kak ain,
    buku ni nanti d’jual dkt dlm bilik kedah/johor ke dekat booth je?

  38. star dazzle says:

    kak ain,boleh ke kalau pergi masa 19 april.Ada ke gathering and jualan buku kak ain tu?penting sgt ni kak ain!!!!tolong….tlong …..jawab!!!

  39. star dazzle says:

    tolonglah wahai kak ain jawab skarang gak!!

  40. star dazzle says:

    kak, masa 18 april tapi masa pukul 3.00,ada tak pakej tu?tolong kak ain.jawab

  41. This comment has been removed by the author.

  42. k.ain , saya nak order pakej 3 ngan 1 set lencana yang RM3 tu yerk

    Name : Hanis Izzati bt. Musa
    E-mail : Harenizs_anzzati23
    @yahoo.com

  43. iffah nurain says:

    kak ain..

    saye nk tempah bkn pakej boleh x?hrp2 boleh..saye nk tempah secare on9,emm..kalau boleh sy nk buku bulletin,1 buku latihan sri bangsar,dan 3 novel kecil…tolong lah yer kak ain..sy x nk beli pakej sbb sy dah beli buku BSB tu…tolong yer..kalau boleh,kak ainbg tau harge sume tu..

    butir2:Iffah Nur Ain

    email:[email protected]

    hrp boleh..

  44. N.Izzah.R says:

    Kak ain….kak ain ade jual x buku tulis SSB?? badge dengan 3 novel kecik. kalau ade plssss reply kat email [email protected]

  45. estrElla says:

    hai kak ain…
    best sangat la hari tue dapat jumpa kak ain.. ermm..nak tanya ada tak cara saya boleh dapatkan lencana + buletin and novel comel tue.. kalau saya beli pakej, saya dah beli pulak novel BSB tue.. xnak la membazir coz saya pun masih sekolah lagi.. xda duit!! tapi saya nak sangat memiliki lencana Sri Bangsar. tolonglah kak ain… balas la komen saya… plizzzzz

  46. syahirah says:

    salam kak ain..

    sy nk buat tmpahn tuk pakej rm30..

    ni nma n alamt email sy tau,,

    nama : syahirah binti serahjuddin
    email : [email protected]

    hup kak ain cpat2 bri feedback tau..
    x sabr dah ni..

    tq..

  47. shinyjunne says:

    SALAM KAK AIN ..

    WAHH XSABO LAA NK BELI BK YG BR NII

    AGK2NYE BILER KAUNTER ONLINE DIBUKA EA ?

    NNT DUIT SY ILANG PLK SBB MGKN SY KNE GNE DUIT UTK BELI BRNG LAIN

    TP SY ARAP LAA TEMPAHAN MELALUI ON9 DIBUKA SECPT MGKN K !!

    SUCCESS !! SUCCESS !! FOR AKK AINMAISARAH :]

Leave a Reply