Hari Minggu AinMaisarah

You may also like...

45 Responses

  1. Kalau nak ke Kuantan,
    harap sangat jangalah pada 30 Disember hingga 4 jan ya ?

    Sebab,masa tu Wani tak ada di Kuantan .
    Harap sangat .

    Selama ni tak kesampaian nak jumpa Kak Ain dan Kak Farihah .
    Ini sajalah peluang yang ada .

  2. AinMaisarah says:

    Salam Wani,

    Setakat ini tarikh yang Kak Ain dapat adalah 3 Januari 2009 =( Tapi nanti Kak Ain minta kepastian semula dari Kak Farihah & pihak PTS ya!

    Apapun, Kak Ain akan buat pengumuman tentang tarikh sebenar Kak Ain ke Kuantan di Rumah Pink ini.

    Kak Ain pun teringin nak jumpa Wani. Harapnya adalah rezeki kita nak berjumpa ya!

    Salam Sayang,
    AinMaisarah

  3. Minta minta lah tak jadi datang pada 3 Januari .
    Amiinnn…

    Mesti Kak Ain pakai baju pink kan ?

  4. Jas says:

    Salam Kak Ain…

    Kak Ain…Jas nk tnyer ckit..
    ckit je..x byk…hehehhe
    Klu bli buku ” Aku Mahu Ke New York” drpd Kak Ain dpt buku Novel Comel kan ?

    Klu bli kat luar x de kan..
    Dan klu nk bli novel comel kat luar leh x ? Ader jual ?
    =Hrp Bls=

    Sayang sokmo:
    Jas =D

  5. Anonymous says:

    kak ain ni tingginyeeeee!
    comel sgttsss!

    😉

  6. ALyA CHaN ~ says:

    KakAin tak nak turun ke
    Kedah ke ? =( Hehehe ..

  7. Hana says:

    Kak Ain npe tak turun JOHor..?? sedih tau

  8. Hana says:

    Kak Ain buat di Johor..

    Di Jusco Tebrau..

    atau Batu Pahat Mall (BP Mall)

    rakan sekelas Hana nk jumpa kak Ain..tapi dier org susah ler.. nk gi jauh2 x leh..

  9. Anonymous says:

    Kak Ain.!
    Datang la ke Jaya Jusco Ipoh..
    Saya nak sangat jumpa Kak Ain!!

    Salam,
    Wani

  10. FaRiSaH says:

    Betol kater Hana Kak AIn!!Kak Ain pergi ler kat Batu Pahat Mall(BP Mall)…Sya nak sgt jumper KaK Ain

  11. najwaamira says:

    K Ain,

    Bestlah buku New York.Sy suka sgt!

  12. Anonymous says:

    hai kak ain saye nak tanya buku aku mahu ke new york dah sampai ke kat ipoh…

    -eyrah-

  13. Anonymous says:

    kak ain…
    kak ain dtg lar kat seremban…..
    sy dan kwn2 sy semua nak jumpa kak ain…!

    ~eykha~

  14. m[i]era says:

    yeah!!..
    thanx kak ain
    akhir nyer dapat jugak jumpe kak ain
    hehehe

  15. Batrisyia says:

    Salam Kak Ain…

    Kak Ain punya idea utk buat ayat-ayat ni sentiasa x abis2…
    kalau mcm tu,
    saye pun nak buat Hari Berehat-rehat & Bermalas-malas Sedunia la…hahaha…. mesti best jugak…..:D

  16. Batrisyia says:

    Salam Kak Ain….

    kalau kak ain perasan,saye baru je komen tadi…:D

    sedap x burger Double Prosperity tu??hehehe…
    kalau kak ain gemok sekalipon,saye akan ttp menyokong kak ain!!1,2,3,GO!!AINMAISARAH,GO,GO,GOO!!!!hahaa…

    Salam,
    Batrisyia

  17. -iman- says:

    Wah kak ain !
    bku aku mahu ke new york 1 & 2 tuh bgs la !
    harge pn brpatutan !
    smoge success slalu !

  18. AlYa nAtAsHa says:

    AlAmaK KaK Ain!!BuKu dA SmPi..tHx lOt..Tp,,,,SYg LaR Nk bCer…nOvEl cOMeL PuN SmPi sKaNg X lPaT2 lG..tKUt rOsAk…bTW,amKNy 1 N2 BeST Yg tERAmAt sAnGaT!!

  19. Anonymous says:

    salam.

    bila mahu pergi ke seremban?
    asyik kl jea.
    jauh tu.

    syerah

  20. Anonymous says:

    kak ain..
    datang lar seremban….
    eykha ngan kawan2 semua nak sgt jumpa kak ain…

    ~eykha natasya~

  21. Skye says:

    Kak Ain!!
    Pergi la ke Kuantan pada 28 December sebab saya akan melancong di sana!! Dapatlah saya berjumpa dengan kak.. =)

  22. emiko.LiFe says:

    salaam kak ain.
    thx sbb buku AMKNY saya da dpt…
    n da abes bace….
    best giler arh!!
    so, next book??

  23. syiera says:

    lar..
    kk ain..
    tkkan nk gi kuantan jer..
    gi la klantan plak..
    eheheh..=)
    -nk sgt jumpe kk ain-

  24. GI LA JOHOR.
    KAT BADAN CEMERLANG,PLAZA ANGSANA.
    TERINGIN NAK JUMPA KAK AIN YG SGT COMEL MCN PUTERI.

    HEHEHEH…

  25. fatimah says:

    kak ain..
    pegila Kedah plak…
    teringin nk jumpa kak ain..
    sijil yang kak ain kata nak bagi untuk peserta Duta aku mahu tu camna??

  26. Anonymous says:

    kak ain,nak tanya sikit..impiana 3 punya ending sedih ke happy?

  27. Anonymous says:

    yg comment ni siti tau

  28. uNa !! says:

    elow 🙂 ehm nabila ea td tny una mcm mn nak paste kan template kat blog ea? hehe ade dua cara 1 kalau guna XML template jz upload je tmplate . lagi satu HTML tmplate amk kod 2 paste kan kat ruangan html tmplate 2 tp sblm 2 kne tka pd classic tmplate. tp kalau nk guna tmplate y mmg ade pd blogspot neh n nk tmbh background blh edit je kot 2 dekat edit html 🙂

  29. Kak Ain..
    Harap² Kak Ain pergi time 27-28 dis..please..!!!

  30. Kalau tak pun,datang lah pada
    10 Januari .

    Rasanya,kebanyakkan ibu bapa mesti sibuk menghantar anak-anak pulang ke asrama/univerisiti pada awal tahun macam ni .

    Harap tarikh dapat dipinda,ya ?

  31. Kuantan,kuantan,kuantan !

    Bila Melaka ?
    Pleasepleaseplease.

    Kalau boleh kat Popular,Tesco Melaka.
    & harap sgt bukan waktu sekolah.

    Harap sgt sgt sgt kt Kak Ain.
    Kuantan dulu pun tak apa,
    yg penting Melaka!!!!

  32. This comment has been removed by the author.

  33. Kak Ain! Kak Ain x pergi ke Terengganu ke untuk promosi buku2 akak tu??
    Saye teringin sgt nk jumpe Kak Ain tapi saye duduk kat Terengganu, jarang2 je buat promosi ke ape ke…
    Kedai buku Popular pon takdak kat sini… Waaaaaaaa………
    Huuuuu… Eh, touching plak… Hehehe… =D

  34. Kak Ain,kenapa shoutbox tu tak boleh digunakan?

    Kak Ain,buatlah entri yang baru!

  35. Cute girl Fazura : = ) says:

    Huh,Kak Ain berehat jerla.Saya sayang sangat Kak Ai.Saya x nak Kak Ain sakit..

  36. Hidayah says:

    Kak Ain,..

    Bestnya buku Aku Mahu ke New York!

  37. kak ain.. dtg ler kat miri ni…
    klau nak pergi kl tu jauh sgt..
    bkn nye slalu pon prgi kl…
    please kak ain!!!
    buat promosi kat parkson miri nih…

  38. star dazzle says:

    kak ain knapa x masuk entri baru lagi?penat saya ulang alik tengok blog kak ain.

    salam
    mila AF 5[TIPU JER]

  39. Yuni says:

    Kak ain,
    kenapa tak buka entri. penat yuni tunggu. Harap kak Ain baca komen saya nie.

  40. Anonymous says:

    salam…

    kak ain bila nk dtg jb
    sy nk sangat jumpa kak ain

  41. yana says:

    kak ain dtg la kat jaya jusco kat ipoh.saya teringin sgt nk jumpe kak ain.

  42. Ain, according to some source, MC D are included in a list of brands found out to donate money to ISrael army…

  43. salam.kak ain.bila nak siap impiana III,tak sabar nak mem baca.kalau dah keluar di pasaran,umum kan dalam blog kak ain

  44. aliah says:

    kak ain tetap cantik walaupon trpksa melayan peminat fanatik.smoga setiap keringat yg trpksa kak ain keluarkn untk buat buku ni bermakna wat kak ain. amin

Leave a Reply