Hari Ini AinMaisarah 28 Tahun! =O

You may also like...

19 Responses

  1. salam kak ainn
    sya akan doakan untuk kak ain supaya:
    *boleh menulis beribu-ribu perkataan 🙂
    *panjang umoo
    *dimurahkan rezki
    *sihat slalu =P
    *always happy go luckyy

    harap kak ain trus berkaryaa dan membuat buku2 novel yg lbih best lgii :]

    ~Farah Hanum

  2. Shila Adnan says:

    WAH! Kak Ain ada awet muda la! Saya tak tahu pun Kak Ain skrg 28. nmpk cam 22 je . huhuhu ..

    anywy, HAPPY BIRTHDAY ^^

    Entri Kak Ain hari ini mmg ada sikit tachink laa .. about Arwah Ayah Kak Ain tu :’)

    Semoga beliau aman disana.
    Al-Fatihah ..

  3. Mimi ! says:

    semoga heppy sokmo! xDD

    *buku kak ain best!

  4. fatinhanani says:

    Salam Kak Ain,

    Walaupun Fatin dah post dekat Facebook, tapi Fatin nak juga tinggalkan jejak di sini. Selamat Hari Lahir yang ke 28. Semoga Kak Ain terus berkarya dan dikurniakan rezeki yang melimpah ruah dalam bidang penulisan.

    Kak Ain, terima kasih kerana menjadi sumber inspirasi Fatin selama ni. Fatin amat amat menghargainya. Disebabkan semangat yang kak Ain selalu beri pada Fatin, Fatin mula menulis. Sikit demi sedikit, akhirnya terlahirnya buku Gelagat Si Kembar. Terima kasih yang tidak terhingga juga sebab memberikan Fatin peluang yang jarang-jarang boleh didapati. Fatin tak boleh nak gambarkan macam mana perasaan Fatin baca emel tu. 🙂

    Oh ya, tak lupa buat arwah ayah Kak Ain, semoga dia aman di alam sana. Amin.
    Al-Fatihah.

  5. Yea..salam, kak ain,
    semakin bertambah tahun dalam hidup kita, semakin dekat kita dengan azali ciptaan Allah..hehe..
    smoga pjg umur dan diberkati. byk2 lagi tulis citer kak ain. Fiza nk jadikan kak ain idola..hihi..nak jadi penulis gak nih..sedang berusaha.! 🙂

  6. Selamat Hari Jadi Kak Ain 😀
    mayAllahblessyou

  7. Ikin says:

    Happy Birthday Kak Ain….
    Happy Birthday Kak Ain….
    Happy Birthday-Happy Birthday…
    Happy Birthday Kak Ain!!!

    Semoga Sukses dalam kerjaya!!!
    Semoga Panjang Umur!!!
    Semoga Hepi Selalu!!!!

    0-0

  8. Semoga Kak An terus sukses dalam bidang penulisan…

    Dimurahkan rezeki
    Dikurniakan idea – idea yang menarik untuk terus menulis buku untuk kmai semua.
    Panjang umur.
    Sentiasa sihat walafiat.
    Hidup bahagia bersama suami tercinta.

    ~Nur Shaheera~

  9. MeZ says:

    pasti impian kak ain akan tercapai.. selamat hari lahir kak ain…
    sayang kak ain..
    kak ain lah guru bahasa melayu dan guru disiplin kami di dekolah SB. =)

  10. ADSHA :) says:

    kak ain! sorry lambat, memang saya nak wish dari semalam lagi, tapi tak sempat 😛

    so anyways, HAPPY BELATED BIRTHDAY KAK AIN! SEMOGA PANJANG UMUR MURAH REZEKI DAN SENTIASA DIRAHMATI ALLAH!

  11. epi bezday…kak ain…
    PERHATIAN>>>!!!
    Anda tidak digalakkan untuk menggunakan bahasa seperti ini…
    Gunakan lah bahasa melayu….

    Selamat Hari Jadi KAk AIN MAISARAH..
    daripada CIK QUILA

  12. [Qt~Me0w] says:

    Salam Kak Ain..
    maaf sebab terlmbat untuk wish birthday Kak Ain..
    Happy Birthday ye..
    semoga Kak Ain dimurahkan rezeki,dipanjangkan umur dan ditambah2 idea untuk terus menulis.
    Happy Birthday ye.

  13. happy b’lated b’day kak ain..
    moga panjang umur & di murahkan rezeki..

  14. adleena says:

    kak ain, sorry wish bufday kak ain lambat… 🙂
    sya doakan kak ain:
    * panjang umur
    * dmurahkan rezeki
    * sihat selalu

    HAPPY BIRTHDAY KAK AIN!

  15. Liya says:

    Salam, kak Ain…
    Nak tanye sikit bleh?
    Novel ‘Impiana III’ keluar bila?

  16. hepi belated birthday:)
    may allah bless u..
    ima always jd ur pembace yg setia:)

  17. only me .. says:

    hepi bzday!!
    yr bzday same wif me la k.ain!!

  18. aneliss says:

    long live kak ain!

Leave a Reply