Hadiah Peraduan AKU MAHU BULI

You may also like...

24 Responses

  1. Assalamu’alaikum w.b.t kak ain^__^

    kak Ain,
    saya nak beli buku ‘Aku Mahu Buli’ dari kak Ain boleh tak?

    wassalam.

  2. Askm kak ain…..aku mahu buli dah keluar??saya tak nampak pun buku tu kat kedai buku….boleh tanya tak kak ain??soalannya ialah :1.Boleh tak Kak Ain ceritakan sedikit tentang buku AKU MAHU BULI? 2.Kalau Kak Ain tengah mengarang cerita,boleh tak masuk nama saya dlm sesuatu watak??kalau boleh saya nak watak yg baik2 dan watak seperti seorang yg bertanggungjawab…saya rasa org lain yg kunjung blog kak ain pun boleh masuk dlm cerita tu…..

    wassalam…

  3. solehah kd says:

    kak ain, buku tuh bape ringgit ek? kite nak beli boleh x? terus dr kak ain?
    nih email kite..
    [email protected]
    balas ek..tp kat email ler…klu x sempat kat cni pon xpe…lg 1 klu kite da beli,nak baya camne ek?

  4. aini says:

    hai k.ain.emm..kte nk la hadiah tu.hehehe…

  5. Assalammualaikum.
    Ke hadapan KAK aIN YANG TERKENAL LAGI CANTIK,
    sAYA NAK TANYER,BUKU TU,bila nak keluar?Saya suka karya akak la..
    Harap sesangat dapat baca “Aku Mahu Buli”.minyak wangi tu nampak comel la botol dia…

    Yang benar,
    AQUARIUS GIRL THE CUTE

  6. Amalina says:

    Assalamualaikum….
    kak ain sy nak tanya berape harga semua buku aku mahu buli, remaja pts one n impiana… kalo beli guna pos biasa….

    wassalam

  7. ainmaisarah says:

    Salam Semua,

    Cicakgirl,
    Amalina,

    Harga buku IMPIANA : RM21
    Harga buku [email protected] : RM14.90
    Harga buku AKU MAHU BULI : RM16

    tambah kos pos laju : RM7

    Semuanya RM58.90

    Kak Ain akan bagi FREE, 3 buah NovelComel.

    Beli wang pos : RM59, atas nama Syaizul Amal Zulkaffly

    Kalau dah beli wang pos hantar ke alamat ke sini :

    AinMaisarah
    Metadome Sdn Bhd,
    Suite 9-1, 9th Floor,
    Wisma UOA II,
    21 Jalan Pinang,
    50450 Kuala Lumpur

  8. Anonymous says:

    Assalamualaikum w.b.t kak ain apa kabar^___^ Kak Ain,saya nak beli buku Aku Mahu Buli dari kak ain boleh tak saya suka baca buku kak ain.kak ain saya nak tanya harga buku sekali dengan pos berapa?kak ain dapat novel comel tak? kak ain kalau beli dari kak ain dapat bele buku Aku Mahu Buli? wassalam yang iklas Asma

  9. solehah says:

    ohh…thanks kak ain…!!!

  10. najwaamira says:

    Kak Ain saya nak aku mahu buli.Saya order mcm haritu boleh pergi bankin?

  11. najwaamira says:

    Saya order satu ya!!!!!Nanti kak Ain email saya balik.Aku mahu buli dah kluar ke???

  12. iema says:

    kak ain …………iema dah bace da buku aku mahu buli tu…………..best ar tp lg best aku mahu popular,mahu saiz s,n impiana…………….kak ain ble nk kuar impiana 2

  13. aqilah says:

    kak ain,sy x paham la camne nak oder bk dari kak ain?

  14. AinMaisarah says:

    Alamak, Kak Ain dah lama tak tenguk komen di sini. Banyaknya yang bagi respon.

    Kak Ain akan cuba terangkan tentang cara untuk membeli buku dari Kak Ain dengan cara yang lebih mudah.

    Nantikan entri Kak Ain khas mengenai AKU MAHU BELI TERUS DARI AINMAISARAH.

    wasalam
    AinMaisarah

  15. AinMaisarah says:

    Salam,

    Kepada yang mahu membeli buku AKU MAHU BULI.

    Harga buku AKU MAHU BULI : RM16

    tambah kos pos laju : RM5

    Semuanya RM21

    Kak Ain akan bagi FREE, 1 buah NovelComel bertajuk The Toilet Babes.

    Ada 2 cara bayaran :

    Pertama, masukkan ke dalam account Maybank berikut :

    Nombor account : 564717050374 Syaizul Amal bin Zulkaffly

    Cara ke dua :

    Beli wang pos : RM21,
    atas nama Syaizul Amal Zulkaffly

    Kalau dah beli wang pos hantar ke alamat ke sini :

    AinMaisarah
    Metadome Sdn Bhd,
    Suite 9-1, 9th Floor,
    Wisma UOA II,
    21 Jalan Pinang,
    50450 Kuala Lumpur

    Okay, harapnya semua faham yer. Minta pertolongan ibubapa sekiranya ingin membuat pembayaran.

    wasalam
    AinMaisarah

  16. Anonymous says:

    kak ain, saya nak beli buku “AKU MAHU BULI”.Ini alamat dan email saya

    Nama :Nurina Haziqah Bte Haron

    Alamat :No 29 Jalan Padi4,
    Bandar Baru Uda,
    81200 Johor Bahru,
    Johor

    email :[email protected]

    nanti bapa saya bank-inkan duitnya.

  17. taurusenia says:

    kak ain boleh tak book satu buku “AKU MAHU BULI”

  18. AinMaisarah says:

    Salam Nurina,

    Boleh, Boleh, Kak Ain akan simpan satu buku tu untuk Nurina.

    Harga buku AKU MAHU BULI RM16.

    kalau nak hanatar guna pos laju, NUrina kena tambah lagi RM5.

    Jadi semuanya RM21, masukkan dalam bank. Kak Ain akan hantarkan secepat mungkin.

    Wasalam
    AinMaisarah

  19. Anonymous says:

    Assalamu’alaikum w.b.t Kak Ain 😀
    Saya Kawan Audra Dayana..Tolong simpankan satu buku Aku Mahu Buli boleh tak?Saya nak tanya ayah saya dulu la.Nanti kalau dia kasi saya akan masukkan wang ke dalam bank

  20. Anonymous says:

    Assalamu’alaikum w.b.t Kak Ain 😀
    Saya Kawan Audra Dayana..Tolong simpankan satu buku Aku Mahu Buli boleh tak?Saya nak tanya ayah saya dulu la.Nanti kalau dia kasi nanti dia masukka n wang ke dalam account bank

  21. AinMaisarah says:

    Salam Kawan Audra,

    Kak Ain simpankan satu buku. Dah tanya ayah ke belum?

    kalau dah masukkan duit tu bagitau Kak Ain okay.

    wasalam
    AinMaisarah

  22. hanya_diriku says:

    kak ain..saya nk buku tuh….ade lagi x..plis…saye merayu kat kak ain..hmm..yg psl nama ngan alamat kawan tuh…samapi bile ekk bende tuh..

  23. Anonymous says:

    kak ain,tlg simpan kat sy satu eh.insyaallah minggu dpn sy pos wang kepada kak ain.k.please sy nk sangat buku 2

    -fazlin-

  24. yaya says:

    akum
    kak ain.
    ada lagi x buku 2….yaya nak sa2…

    wasalam…

Leave a Reply