Hadiah Pembaca

You may also like...

20 Responses

  1. Qt~Me0w says:

    salam Kak Ain,
    me0w mungkin akan pergi pesta buku kat klcc tu..
    harap dapat jumpa kak Ain..

  2. DJ Farahani says:

    Salam Kak Ain!

    Haha.Cik abang sengaja nak menyakat Kak Ain.:DD

    InsyaAllah,nanti kalau ada masa,Farah berjumpa dengan Kak Ain!

    Farah sebenarnya nak bagi surat kat Kak Ain.Tapi ayah jawab acuh tak acuh,tak jadi la.Hehehe

  3. Miss Alisa says:

    Salam . Wah ! Romantiknya Cik Abang . Hahaha . ;DDD

  4. Aradolly says:

    Salam Kak Ain 🙂
    wah3, presents! mesti seronok dapat semua hadiah tu! 😀

    http://www.tiadaidentiti.blogspot.com

  5. Misz Purplez says:

    Salam Kak Ain!

    Mesti best! kalau peluk Sha Bon Bon tu!!!! =D

  6. Aim says:

    Besarnya Sha Bon Bon milik Kak Ain!
    🙂

  7. salam kak Ain =)
    npe Kak Ain bg nme teddybear 2 Sha Bon Bon???

  8. myRA says:

    kak ain,comelnya sha bon bon tu!

    -maryam

  9. Comellah sha bon bon tu 🙂
    untung kak ain .

  10. salam kak ain..
    sh0mel nyer sha b0n bon 2..
    geram lar tg0k..
    =)

  11. dee is me . says:

    eh share hadiah boleh 😛 ?

  12. Romantik cik abang nih..

    haha.. manaknya teddy bear kak ain tuu ada kawan larr erk,,

  13. alyiafarzana says:

    Hahahaha…Cantik semua hadiah yang kawan-kawan bagi masa tuh…saya bagi kecik jer…hahahaha…harapnya kak AIn suka yer!!◕‿◕
    Wah, pandai betul Cik Abang menyakat kak Ain yer!!Hahahaha…
    Harapnnya kita dapat jumpa lagi yer kak AIn!!!◕‿◕

  14. izzah says:

    Kak Ain, saya nak tanya kenapa saya masih belum menerima buku novel comel saya. Saya dah pun email kat Kak Ain tapi email saya masih belum dibalas.

  15. Nadiee says:

    Salam,

    Kak Ain nk tanya buku yg saya beli hari tue bila nk sampai?

  16. Fatihah Ory says:

    Wah.. Bertambah teddy bear Kak Ain 🙂

  17. Anis Farzana says:

    Salam,

    wah..makin bertambah la koleksi teddy bear kak ain yeh?
    Sha Bon Bon dan teddy bear lain tu macam bapa dan anak!:P

  18. Aradolly says:

    Salam Kak Ain 🙂

    Terima kasih sebab sudi drop by ke (” ,)dokitteen(” o)[my blog] Farah appreciate it. 😀
    Ouh, panjat bumbung tu… Hehehe. Insyaallah tak buat. 😛

    Ha, untuk pengetahuan Kak Ain, Farah memang dah rancang dah nak tulis satu novel. Sedang merangka watak2 dalam minda. Semoga dapatlah siapkan. Untuk suka-suka je.

    Okay, have fun at the Pesta Buku! Sayang Farah tak dapat pergi, rumah jauh. Selamat berpuasa!

    Salam,
    Farah

    P/s: Farah ada balas (respon) dengan lebih lanjut dalam blog Fara. 😀 Hope u can read it.

  19. Wah..
    romantiknya cik abang..
    =D

  20. hai,assalamualaikum,Kak Ain,nama saya Nurin Adleena bt Hj Adamulhasza.
    saya berusia 8 tahun.tetapi saya cukup suka membaca novel remaja.saya juga suka membaca buku Kak Ain.hobi saya ialah membaca dan bersenam.
    okeylah Kak Ain.Assalamualaikum.

Leave a Reply