Gathering dan Pelancaran Buku Ke-10 AinMaisarah

You may also like...

61 Responses

  1. cicakgirl says:

    Salam Kak Ain,

    hehe xD
    insya-Allah saya akan pergi =DD
    Nama : Nor Aminah bt Mohd Shafie
    e-mel : [email protected]

  2. Saya akn pergi, xsbr nak tunggu buletin 2,
    Nama : Muhammad Nurhazim Bin Haslin
    e-mel : [email protected]

  3. nurulbalqis says:

    Salam Kak Ain !!
    Wah wah wah..
    Exited betul perasaan ni lepas baca 😉
    Balqis pergi..
    Jumpa Kak Ain nanti 😀

    Nurul Balqis Bt Basri
    [email protected]

    p/s; Kak Ain, Balqis nak tanya sikit. Boleh tak kalau Kak Ain ceritakkan sikit info pasal buku tu.. Harga dia berapa && isi kandungan dalam dia tu macam mana ??

    Thanks akak 🙂

  4. Salam Kak Ain,
    Saya nk pergi tapi hari tu saya ada hal…=((…
    tapi apa2 pun saya kasi saya punyer e-mail dulu..mana tahu saya sempat pergi..=))
    Nama: Nurina Hayani bt Husni
    E-mail: [email protected]

    < << emmm kalu saya hantar wakil boleh x...hehhe >>>

  5. AinMaisarah says:

    Salam semua,

    cicakgirl,
    Kita akan berjumpa sekali lagi. Cari Kak Ain nanti.

    Harry,
    Sabar-sabar, 18 hari saja lagi.

    NurulBalqis,
    Kak Ain akan terangkan di entri-entri selepas ini.

    Nurina,
    Alaa, hantar wakil boleh tetapi tak bestlah. Datanglah sendiri.

    Salam Sayang,
    AinMaisarah

  6. hah! dh lama x tinggal komen.
    insya-allah saya akan pergi.
    nama kak ain dh tau nama penuh sy juga e-mail sy kan?

    tp xpe, sy kasi lagi sekali. 😛

    nama: syarifah aimi nadhrah bt syed fadzil.
    e-mail: [email protected]

  7. saya akn dtg kut!~!heheheheehhehe

    nama:nur najwa bte ahmad kamal
    e-mel:[email protected]

  8. Salam kak Ain.. Tak sabar rasanya.
    Insyaallah saya akan dtg pd 18hb april tu.
    Nama : Nur Fatiha Nabila binti Ahmad Tazuralallun
    Email : [email protected]

  9. Aqilah says:

    Salam Kak ain…
    Insyaallah saya akan pergi…
    Tunggu tau kedatangan saya…
    hehehe…. =D

    Nama : Nur Aqilah Bt Ramli
    E-mel: [email protected]

  10. insyaallah ,
    kalau takda halangan ,
    wani pergi .

    :‘Izzati Hazwani bt. Abdul Rahman
    :[email protected]

  11. cik imah says:

    Salam Kak Ain,
    jumpa nanti lah..!

    ;DD

    Hafizahtul Naimah bt. Ammran
    [email protected]

  12. nelle says:

    saya nak pegi tapi sayang saya ada keja aro itu tak pe lah saya bagi sokongan kat kak ain dari belakang. rock babe^_^

  13. salam kak ain….

    huhu…
    insyaalah, syafika akn dtg t…
    hopefully sgt2 dpt bertentang mata gan kak ain…
    hahahha
    klah, bye kak ain!!!
    luv ya…

    NUR SYAFIKA BT MOHAMMAD
    [email protected]

  14. eerapeace says:

    bestnye dpt jumpe kak ain..
    x sabar rasenye…..
    insyaallah sy akn dtg.

    nama:Nur Ameera binti Zakaria
    e-mail:[email protected]

    org yg syg kak ain,
    NUR AMEERA

  15. syudJB says:

    This comment has been removed by the author.

  16. Syafiqah R's says:

    salam,kak ain.
    insyallah,saya akn pergi.
    hehe 😉
    harap2 dapt jumpa di sana 🙂

    Nur Syafiqah Bt Redzuan
    [email protected]

  17. Ayuni says:

    InsyaAllah saya akan turut hadir.

    Nama:Ayuni
    emel:[email protected]

  18. Salam Kak Ain,
    insya-allah saya akan hadir…x sabar rasenyer!!!!saya Fazlyn Natasha.Yg hari tu kite jumpe mase kt PWTC.

  19. soul~165 says:

    woah~
    salam~ suda lame x bg komen kt cni!
    iA sol gi kot~ mase tu kan cuti~ 😀

    name:Solehah bt. Khairuddin
    email: [email protected]

  20. AFIQA says:

    insya-allah saya akan pergi x sabar nk jmpa kak ain…..

    NAMA:FATIN NUR AFIQA BINTI YAZID
    EMEL:[email protected]

  21. psychopath:) says:

    salam kak ain,
    insyaAllah sy akn dtng.

    nama:Nur Syazwani Anuar
    e-mel:syaz932yahoo.com

    :))

  22. psychopath:) says:

    o0ops..
    sori kak ain,

    e-mel tersilap taip.
    sy tulis lg skali..

    nama:Nur Syazwani binti Anuar
    e-mel:[email protected]

    :))

  23. GSC says:

    wow
    bestnyerr
    dpat jd plajar Sri Bangsar
    heheh 😉

  24. salam kak ain…asyiqin rasa asyiqin tak dpt pergi lah…syikin ada hal ada pertandingan bola blg 2 minggu lagi iaitu 18 april tapi x tau r bt0l ker x…tpi x per lah syiqin bg jgak emel syiqn…kak ain ingat x syiqin kita kan jumpa kat Berjaya Megamall ,Kuantan Pahang masa 3 Januari hari tu…
    Syiqin beri kak ain nama ngan mel syiqin…

    Nama:Nurul Asyiqin Syaza Binti Suhaimi
    Emel:[email protected]

    best nyer dpat jadi pljr Sri Bangsar….

    Love Asyiqin…

  25. yAn says:

    salam,
    kak Ain..

    insyaallah sy akan pergi…

    nama:Azyan Nur Dalila Yaakub
    emel:[email protected]/[email protected]

  26. eMiko.Life says:

    ala kak ain….
    hari yg kak ain buat gathering tu,,,
    sye kt sabah!!
    ade kenduri!!
    alaaaaaaaaaaaaaaaaa

  27. AinMaisarah says:

    Dear Aimi,
    Jangan lupa bawa kembar anda datang juga! =D

    Dear Wannababes Najwa,
    Alaa… janganlah ada kut-kut. Jomlah datang berjumpa Kak Ain dan kawan-kawan di sini =D

    Dear Fatiha Nabila,
    Bila datang nanti jangan lupa perkenalkan diri pada Kak Ain ya. Kak Ain rasa, ada 3-4 Fatiha dalam Rumah Pink ini. Takut tersilap orang pula! =D

    Dear Aqilah,
    Okey! Kak Ain tunggu kedatangan Aqilah! =D

    Dear Wani,
    Kalau Wani pergi, mesti Kak Ain terharu sekali. Wani dari Kuantan kan?? Harapnya dapatlah kita berjumpa ya!

    Dear Imah,
    Jumpa Imah 18 April nanti. Memang Imah wajib datang sebab ada suprise untuk Imah nanti.

    Dear Nelle,
    Terima kasih atas sokongan dari belakang tu. Tolong tolak kuat-kuat sikit. Kak Ain sudah tak larat sebab banyak sangat kerja nak dilangsaikan demi majlis tersebut =(

    Dear Queen Sya,
    InsyaAllah dengan izinNya dapatlah kita bertentang mata =D

    Dear Ameera,
    Kak Ain sudah menjenguk blog Ameera. Sudah juga meninggalkan komen. Kita jumpa di PWTC ya!

    Dear Syud,
    InsyaAllah kita akan berjumpa buat kali kedua. =D

    Dear Syafiqah R,
    InsyaAllah dapat jumpa Kak Ain dan ramai lagi kawan-kawan siber yang lain. Harap jumpa di sana =D

    Dear Ayuni,
    InsyaAllah Kak Ain nantikan kehadiran Ayuni ya. Datang jangan tak datang! =D

    Dear Fazlyn Natasha,
    Kak Ain memang mencari Fazlyn. Alamat yang Fazlyn berikan ketika PWTC hari itu hilang entah ke mana! =( Sampai sekarang Kak Ain masih belum dapat menunaikan janji. Harapnya Fazlyn dapat e-melkan kembali alamat penuh & nombor telefon kepada Kak Ain di [email protected]. TQ & soo sorry dear! =(

    Dear Solehah,
    Solehah dari JB kan? Nak datang ke KL pada 18hb nanti? Ok! Kak Ain tunggu! =D

    Dear Fatin Afiqa,
    Kak Ain pun tak sabar nak bertemu anda! =D

    Dear Syazwani,
    Jom jumpa ramai-ramai macam ni. Tentu seronok! =D

    Dear GSC,
    Memang Kak Ain teruja tahap melangit bila melihat Sekolah Sri Bangsar yang Kak Ain angan-angankan mula menjadi kenyataan. Sudah ada lencana sendiri! Nanti Kak Ain kongsikan di entri selepas ini. =D

    Dear Syiqin,
    Kak Ain ingat lagi pertemuan kita di Kuantan tempohari. Tak mengapa sekiranya ada hal yang lebih penting. InsyaAllah tahun depan Kak Ain buat gathering lagi.

    Dear Yan,
    Terima kasih kerana sudi nak menghadiri majlis AinMaisarah ini. =D

    Dear Emiko,
    Alaaa… alaaa…. alaaaaa…. =( mungkin di kesempatan lain kita dapat berjumpa. Gathering 2010 agaknya. Jaga diri baik-baik di Sabah!

    Salam Sayang,
    AinMaisarah

  28. farihah says:

    kak Ain! kak Ain! nak pergi! nak PERGI!!!!!!!!!!!!!!

    Ya Riha mesti pergi.. dah lama tak jumpa kak ain. jumpa nanti ye!

    p/s don worry riha akan terus beli buku baru kak ain yang meletup

  29. farah daN!a says:

    elop..kak ain yg comel..how r u..?farah nk pi..tp tulah kta berjauhan…sorang kat malaysia ..sorang kat ..lain…

  30. gemini girlz says:

    Salam kak ain,
    Insyaallah dina pergi…nnt dina inform dekat ibu…kak ain reserve satu utk dina ye…hehe

    Nama:Nur Addina Ezlia Binti Mohd Ezam
    E-mel:[email protected]

  31. Salam Kak Ain,

    Nak pergi .. nak pergi .. nak pergi….
    Jangan lupa reserve kan satu untuk
    Ira ya kak Ain. Tak sabarnya nak jumpa kak Ain pada 18hb April nie.

    Nama : Nur Afiqah Nadhirah binti Ahmad Tazuralailun
    E-mel: [email protected]

    Cayang kak Ain..

  32. err ?
    mane kak ain tau Wani dari Kuantan ?

  33. Salam Kak Ain…,

    Lamenye x tinggalkan komen..,
    Dan yg plng lame..,
    Dah lame x jmpe Kak Ain!!!
    Last skali saye jmpe Kak Ain kat PWTC tahun lepas..

    InsyaAllah saye akan pergi..

    Nama; Siti Nur Farah binti Khairil Azmin

    Emel; [email protected]

  34. saya mungkin akn hadir tp kene tanye mummy dan daddy dulu

    name timangan saya faz
    emel [email protected]
    insya-Allah dpt hadir
    Amin!

  35. Norul Atirah says:

    Salam kak ain,

    insya-Allah…saya akan pergi^_^
    Kak ain…nak tanya sikit…kalau ni buku yang ke-10…novel comel ada tak???harap dibalas 🙂 =D ~T>I>Q>A

    Nama-Nur Atiqah Binti Zailan
    e-mel:[email protected]

  36. sayalah! says:

    Salam Kak Ain,

    Insya-Allah kita pergi konvoi hari itu nanti yeaaa! Sama-sama buat gempaq kat Bilik Kedah tu nantiii. Hehe.

    Sri Bangsar MAJU ! Eh, eh apa kata pengetuanya Puan Ain Maisarah sendiri ;P ngee.

    Waaah makin terkejar-kejar nampaknya masa Kak Ain! Alaaa ;( Cik Abang pun nampaknya stand-by ajaa dekat belakang tu, siap sedia dengan rotannya. “Siapkan cerita Betty!” Kak Ain boleh, caiyok caiyok! =D Moga mudah persiapan untuk buku tahunan Sri Bangsar. Kami sedia membantu, setakat yang termampu (:

    Nama : Nor Hazira binti Hanapi
    e-mel: [email protected]

  37. Shasha says:

    Salam kak ain,
    Insya allah saya akan hadir hari tu,
    pastinya saya akan bawa kwn2 saya sekali 😀

    nama : Syafira Bt Ahmad Saufi
    email: [email protected]

    p/s: buku impiana III ada jual x masa tu?

  38. MeZ DiaRy says:

    Salam kak Ain,

    saya x bleh pergi,
    Jauh sangat..
    Boleh x saya beli terus dari kak Ain.
    Boleh la…pleazzz..

    Salam sayang,
    MeZ.

  39. Nadzirah says:

    alhamdulillah.. saya dpt pergi!!

    Nama: Nur Nadzirah binti Marzuki
    E-mel: [email protected]

    Saya akan dtg awl!!
    Kak Ain, buku impiana 3 tak keluar ke mase Pesta Buku nanti??

  40. salam k.ain..

    i-allah kite pegi.

    nama:norqurratuaini mohd nor
    email:[email protected]

  41. ~aien~ says:

    Salam kak ain,

    em,insyaallah sy akan pegi..
    sbb pg tu pown sy adew gathering kt skowla..so,bley kowt kua ngan membe g gathering kat PWTC lak nnty…=D

    Name:Nurul Ain bt. Ahmad
    Emel: [email protected]

  42. Salam Kak Ain…saya sabrina maisarah.insyaallah saya akan datang..

    Nama:Sabrina Maisarah Mohd Sopian
    Email:[email protected]

  43. Salam Kak Ain!
    Wah,wah, wah!
    Saya sanggup datang dari Terengganu nak jumpa Kak Ain!
    Insha-Allah, I’ll be there!

    Nama: Fatin Athirah binti Azmi (panggil Fifiey je)

    Email: [email protected]

  44. Salam Kak Ain.

    Dila pegi dila pegi 😛
    InsyaAllah. Memang dah excited sangat nak pegi.

    Nama : Nur Fadilah bt Ahmad Ghazali
    E-Mel : [email protected]

  45. purplypink13 says:

    Insyallah Kak Ain, saya akan gi

    Affiqah Farhana bt. Ahmad Faudzi
    [email protected]

  46. kak ain klu saya duduk kat ipoh perak . macam mane saye nak dtg??????????????

  47. kak ain klu saya duduk kat ipoh perak . macam mane saye nak dtg??????????????

  48. Sara =) says:

    Insya-Allah Sara datang.

    –> Sara Imanina
    –> [email protected]

  49. annabella says:

    hye kak ain!
    op coz I’ll go!!
    xsabar pulak..
    [email protected]

  50. atifa pink says:

    Ala,nak pergi jugak.
    Tapi,tak boleh sebab tifa tinggal dekat Sik,Kedah,jauh 2):
    Buat lah kat Kedah pulak nanti.

  51. Nina says:

    Salam Kak Ain,

    Sorrylah Kak Ain tp saye btol-btol x leh dtg mase tu..Tp,lepas je buletin tu ade kat pasaran..

    Saye janji akan menjadi owg yg pertama beli buku Kak Ain tu!

    Trust On Me!

  52. Kalau tiada aral melintang,
    saya akan pergi!

    Ayah cakap set, Insya-Allah pergi la..

    Aina Yasmin Bt. Zulhaime
    [email protected]

  53. saya akan datang bersama adik saya!!!
    Ingat lagi tak? Saya Zackg Fridzha yang ada blog tu…(HEART SECRET…RAHSIA HATI) Kak ain pun pernah berkunjung ke blog saya kan?
    Nama: Mohamad Haziq bin Mohd Ridzuan
    e-mel:[email protected]

  54. err…kak ain, buku ke 10 ni impiana 3 ke? Kak ain dah janji kan, nak terbitkan masa pesta buku 2009?

  55. hmm..e-mail sya boleh jugak [email protected](yang ini lebih aktif)

  56. K.AIN…..BILER K.AIN NK BUAT JUALAN BUKU K.AIN KAT MELAKA….SAYA NK SNGT LIHAT MUKA K.AIN SECARA DEKATTT….SY SUKE SANGAT BACA BUKU K.AIN….BUKU K.AIN SEMUANYA BEST SANGATT….JALAN CERITANYA JUGA ADA LOGIKNYAAA…KALAU K.AIN NK BUAT KAT MELAKA,BUATLAH KAT ‘MELAKA INTERNATIONAL TRADE CENTER'(MITC)….HARAP K.AIN DAPAT MENUNAIKAN HASRAT SAYA INI…SAYANG K.AIN…

    SALAM SAYANG,
    INTAN…

  57. OH YA!!!SEBELUM SAYA LUPE….INI NOMBOR TELEFON SAYA:0175578413
    NOMBOR MAK SAYA:0196866684
    BYE2 K.AIN…MUUUAAAHHHH!!!!!!!:)

  58. alyiafarzana says:

    Hai kak Ain,semoga berada dalam keadaan sihat walafiat dan kak ain janganlah cepat sangat stress nanti cepat tua lepastu muka kedut2 macam org tua.hihihi….tapi saya x rasa muka kak Ain kedut2 sebab kak Ain memang neutral cantik.Bercakap berkenan PWTC, yg pasal pelancaran buku BSB tuh saya rasa insyallah saya datang kalau x der aral yg melanda…dan kalau saya dapat datang, saya nak sangat jumpa penulis kegemaran saya yg cute n cantik macam saya…hihihi….. nie nama dan
    e-mel saya:

    Nama:Alyia Farzana Binti Mohd All Jafri
    E-mel:[email protected]

    ….kak Ain jgn lupa taw nama saya yg extraordinary nih!!….hihihi…

  59. Insya-Allah Ima pegi…

    Nama : Halimatus Saadiah bt Ab Razak
    Emel : [email protected]

  60. Serenity says:

    kak ain sy rasenyer x pat g kowt..
    sedy nyer…tp,sy kirimkn name n email sy ye..

    name:nabilah binti saiful bahrin
    e-mel:[email protected]

  61. atyka says:

    assalamualaikum kak ain..

    kak ain.. sepanjang pesta bku 2.. kak ain ade mse 18 ri bulan 2 je ke?? sye x ley datang mse 2.. sye ade rombongan pandu putri mse 2.. sorry.. da setaon sye wait nak jumpe kak ain mse pesta bku.. kak.. p/z reply kat email sye ek.. urgent… hehe.. tQ.. kacih banyak2!! hehe

Leave a Reply