Gambar-Gambar Rumah Terbuka PTS 2009

You may also like...

17 Responses

  1. Fatimah says:

    Teringin sangat nak jumpa Kak Ain secara ‘live’…..harap2 je lah dapat berjumpa ngan Kak Ain!!!:)

  2. Misz Purplez says:

    Salam Kak Ain,

    Bertuahnya siapa yang dapat jemputan tu! Meriah betul!

  3. fela says:

    kak ain sy ada buat pembayaran untuk pembelian buku sebanyak 35.00 ringgit tapi bk tu masih belom sy dapat?agaknya bila sy blh dpt.
    sy transfer melalui hong leong bank ke maybank.

    harap maklum
    [email protected] tomei

    p/s ARE U STILL REMEMBER ME????

  4. Aisyah says:

    Hey kak AiN!

    I just want to say something. O yeah. I just read ur book aku mahu ke NY 1
    FYI,theres no astro ria chanel in dubai.haha.wtsofunny.

  5. Ikin says:

    Kak Ain,
    Saya dah buat pembayaran 14 Oktober jam 7;39pagi.
    Tapi kenapa belum dapat lagi…
    Saya harap dapat cepat sampai.
    Terima Kasih
    Dari Nur Asyikin Bt Zul from Perlis.
    Email;[email protected]

  6. wah, meriah semcm je rumah terbuka PTS tu. em, nak tanya, kak ira hazira tu brapa tahun ye?

  7. abby :) says:

    best..
    tapi ble kak ain nK tulis novel baru.?

  8. ermmm
    Kak.Ain sebernarnya Elinn ni peminat K.Lily juga!!
    Tapi tempat ke-2 jeeelahh

  9. 提供各式整形美容、注射美容、雷射光療等服務。新彩以專業的態度提供完美隆乳手術服務,在進行隆乳手術前必須評估整形外科醫師是否具備合格專業的技術,隆乳手術前應該注意事項及完善的隆乳術後護理回診追蹤,使您隆乳術後無煩惱,以呈現最自然的胸型。

  10. 大陸新娘要幾歲才能嫁來台灣?外籍新娘如何申請良民證? 大陸新娘來台後須多久才可以申請身份証呢?外籍大陸新娘來台後在沒身份証情形下可以工作嗎? 外籍新娘努力向上,台南有一個大陸新娘,他在大陸是一新疆舞的老師,他雖然嫁來台灣當大陸新娘,但是他一樣努力向上他為了讓新疆舞的美讓台灣人都知道於是在公園教越南新娘林氏一起跳,二個人就這樣變成好姐妹,越南新娘也因為如此他的生活也更加充實開心.

  11. noli says:

    bestnya saya teringin nak jumpa kak ain tapi selalu je ada halangan mula2 kuluarga satuju nak teman saya pergi jumpa kak ain kat PWTC 2009 tapi tertunda sebab mak kene balik kampung ada hal selama 10hari kemudian pada ke2 mak setuju untuk temen saya jumpa kak ain kat PKNS bangi tapi tiba2 kakak saya kemalangan kete …..sedih betul saye!hrp dapat jumpa kak ain secara live di kl!!!!!

  12. bebeliscious says:

    a’kum kak ain….
    nie ezlan dr smk bukit sentosa…
    kak ain ape khaba??
    saye di sini baek sajerr…
    boleh x saye nk tanye sesuatu….
    saye suke sgt ngan lagu tema kak ain..
    bleh bgtau kat manerr boleh download..
    bls kat email sayerr taw…
    [email protected]

  13. nurayunni says:

    beznyer..xajak sy pun erk..huhu..

  14. 在網路上進行網路行銷的意義在哪裡?關鍵字認為網路具有極佳的互動性、即時反應、且容易與年輕族群作深入互動,關鍵字行銷積極進行網路行銷的企業,也易營造出創新的形象。除此之外,關鍵字廣告進行網路行銷最大的意義在於精確的量化測量方法。網站優化的特性可以容許自然搜尋人員在事前進行精確的評估、事後亦可以追蹤seo效果。以往許多網路業者對網路行銷活動的目的及期望成果往往沒有夠精確的規畫,造成執行效果不彰。其實網路排名應掌握這些量化的資訊,將其與實際的行銷活動、顧客購買行為等結合,將有助於建立更有效的行銷方案。

Leave a Reply