E-mel Pembaca: Bila buku AinMaisarah nak keluar?

You may also like...

49 Responses

  1. Anonymous says:

    Salam Kak Ain,
    saya rasa kita buat kelainan sikit.Apa kata kita buat cerita IMPIANA III sad ending.Mana Tahu best ker.Kak Ain tahun depan baru nak keluar.Knp tak keluar tahun ni.Agaknya masa tu saya kat asrama(kalau ada rezeki).Kita orang memang bosan tanpa buku Kak Ain.

    Irah aka Zafirah.

  2. Anonymous says:

    Salam Kak Ain,
    saya rasa kita buat kelainan sikit.Apa kata kita buat cerita IMPIANA III sad ending.Mana Tahu best ker.Kak Ain tahun depan baru nak keluar.Knp tak keluar tahun ni.Agaknya masa tu saya kat asrama(kalau ada rezeki).Kita orang memang bosan tanpa buku Kak Ain.

    Irah aka Zafirah.

  3. Anonymous says:

    kak ain..memangpn..rakan2 farah pon ade yang tanye..

    Faarah

  4. najwaamira says:

    Salam,

    Saya rasa sad ending.Sbb dia lebih lain daripada yg lain.Impiana 2 dah happy dah.So,lebih baik buat sad.

    Happy pun boleh.

  5. sadkrisya says:

    akak, isya rase sad ending tapi.. kalau happy rasa best juga… aduh pening. kalau macam tu apa kata akak buat sedih tapi gembira kerana sesuatu contohnya selamat daripada syarikat impiana. harap setuju.

    yang benar,

    sadkrisya.

  6. sadkrisya says:

    akak,
    arghh.. sedih buat masa ni isya tak leh beli buku sebab upsr tak lama lagi. kena belajar walaupun begitu isya selalu datang ke kedai buku sebab nak tengok buku cite je… he..he..he..

    P/s: ala… kak, lamanya kena tunggu. tak best lah macam ni..

  7. salam kak ain ku yg manis…

    sye brharap satu kelainan dlm buku impiana yg seterusnya…
    mungkin 50-50 kot…
    ada sesetengah karektor mengalami sad ending, ada juga yg mengalami happy ending…
    sye x kisah sama ada kak ain nk buat sad ending atau happy ending…
    dua-dua sye suka…

    yg x sabar,
    aqma

  8. ALyA WoNdErS says:

    kita buat la sad ending utk syarikat tuw cam ada kematian ker, kena tangkap ke .. buat suspen siket. Pasal watak sekolah menengah sri bangsar tu buatlah ada yang hilang ke, ada yang hidup bahagia ker.. baru best! 🙂

    ermm bila buku aku mahu bergaya nak keluar k ain? bosan lah tak ada buku baru..

  9. aini says:

    salam k.ain..

    emm..kite rase kan..akk buat la sad ending bagi syarikat impiana..

    dan..hepi ending bagi the wannababes n guys..baru syok!!
    x der la rase geram bila baca impiana 3 ni..

  10. Fara @ Macho says:

    salam kkAinMaisarah,
    saya salah soerang ahli kelab teman tapi mesra..kkAinMaisarah.saya nk sgt baca Impiana III…x sabar-sabar rasanya.buku kkAinMaisarah yg lain semuanya saya sudah khatam sbyklebih kurang berbelas2 kali..pada pendapat saya,saya rasa kkAinMaisarah buat cerita Impiana III ada yg sad ending n ada yg happy ending..barulah syok namanya tuh..masyuk n gempak cket..tp saya berharap antara Farah & Fahrin iaitu antara watak dalam buku Impiana tidak sad ending..saya suka sgt watak diorang brrdua..so sweet..saya hrp kkAinMaisarah pertimbangkan cadangan saya..
    wassalam wbt,
    Fara Asyiqiqn Macho @ Myzz Macho

  11. sara imanina says:

    Salam kak ain,

    Sara un tak tahulah kak ain.

    Maaflah kak ain, dah lama tak tinggalkan komen di rumah pink kak ain.

    Sara baru baik dari demam. Tak makan ubat pon.. Sara takutlah nak makan ubat. heheh

  12. farah~amira says:

    Salam Kak Ain,
    Farah dah terima dah bantal pink yg gebu tue…..tq bebanyak…..cute sgt…
    Farah nak cadangkan kak ain buat cite pasan ina ngan tengku affin plak….adventure ckit la kak ain…

    Wassalam,
    Farah amira

  13. Anonymous says:

    la..knp lambat sangat kuar??
    tapi xpe..kener sabar..
    hmm…ain rase buat lah sad ending..
    bru nangis..cewah!!
    nnt ader pesta buku..tempat dia still same ker??

  14. Nur Faatihah Zainooriah Binti Mohd Fathil says:

    Kak Ain saya rasa buat dua-dua happy dan sad ending.Buat buku impiana III terlebih dos tebal dan seram tau.

  15. ika says:

    kak maisarah ku yg cantik lagi comel….
    tlg lah jgan buat sume sad ending… nanti saya pulak yg jadi sad ending…
    ape kate kak ain buat sad and happy ending…
    it could be more interesting…

  16. ika says:

    kak maisarah ku yg cantik lagi comel….
    tlg lah jgan buat sume sad ending… nanti saya pulak yg jadi sad ending…
    ape kate kak ain buat sad and happy ending…
    it could be more interesting…

  17. Anonymous says:

    ina ngan tengku affin kawin tau…………

  18. farah_hanum says:

    salam kak ain…
    betul laa saye lebih suka,mula-mula suspen tiba2 jadi happy ok gak tu..
    saye pun nak tanya buku aku mahu bergaya pun bila nak keluar…mesti best kan cite tu…

    wassallammm…
    farah hanum.

  19. salam, kak ain buatlah 50-50, sad ending for syarikat impiana and happy ending for Wannababes’s group. That’s all for today. Bubbye

  20. Anonymous says:

    Salam ,
    Saya nak happy ending ok ! pleasee !!

  21. naadROCK says:

    kak ain,
    saya tak kesa ending die sad or happy.
    asalkan best & suspen. bru best nk bce 😉
    April 2009? tahun depan PMR lah );
    dan kak ain,
    saya x puas hati, fasha dgn amir.
    jealous tau xDD
    haha 😉 jk2
    salam (:

  22. abby says:

    hAppy ending lar best….

  23. Anonymous says:

    saya x suke sad ending…wat la happy ending..kalo sad ending saya nk pinjam buku kwn saya je la..hahahhahahah

  24. khadijah says:

    assalammualaikum kak ain.boleh tak mula-mula sad-sad,lepastu happy-happy.mimi monira macam mana?kan dia beritahu kemunculan syarikat impiana…..aku mahu bergaya pun buat cepat ya.tak sabar pula nak tengok gelagat the wanabbabes atau the bananababes.balasye:D

  25. khadijah says:

    This comment has been removed by the author.

  26. nurul says:

    salam kak ain,

    aduh, satu keputusan yang sangat berat mengalahkan segala yang berat. kalau sedih endingnye, hati sayapun akan kata “Aduh, sedihnye!”, tapi kalau habis rasa macam, “okey!”

    49% rasa nak sad ending….tapi….
    51% kata nak “happy ever after”…

    apa2 pun saya tunggu je! bye kak ain…

    salam sayang,

    [email protected] yonni

  27. Anonymous says:

    saya x sure lah…sbb kalau sad ending,saya rasa sedih lah and rasa mcm Syarikat Impiana menang.
    Kalau happy ending baru best,x lah sedih sangat.
    Tapi sumenya atas tangan Kak Ain.Janji cite dia BEST!!!

    p/s:kalau buat sad ending,jgn lah sedih sangat taw…

    Yang Sukakan Buku KakAin,

    Bella

  28. Anonymous says:

    kak ain saya nak kak ain buat sad ending yang diselit kan dengan happy….harap kak ain setuju dengan pedapat saya ni…hehehe~

  29. farzana aida!!!! says:

    ELLO,
    kalu nk wat bgi sade nding..no prob..cuma kdng2 bila sad nding yg tu smpai amir n fasha mati atau FaFa mati atau fahrin n farah mati atau shasha n sazzy mati tu dh mmbuat kami,pembaca.geram…kalu fazura mati x po lh…huhu.. kak ain jngn lupa prtimbngkn cdngan sye itu hari fasal kahwinkan ina n tengku affin..i luv them neing together..romantic gitu..tlng ar percepatkn keluaran impiana 3.. dh x larat ulang alik g kedai buku ni…
    truthfully,
    farzana.

  30. Anonymous says:

    Salam kak ain ,
    saya rasa impiana 3 mesti buat sad ending sbb x best la asyik happy ending .ye lah , baik x ya baca buku 2 kalo dah tahu yg semua watak dlm buku 2 akan gembira .lagipun , impiana 2 kan dah happy ending .kalo blh ending tuk impiana 3 biar betul 2x membuatkan pembaca terkejut BERUK! -FROM MELINA YOU FAV FAN

  31. Anonymous says:

    KAK, SARA NAK SAD ENDING DISELITKAN HAPPY ENDING . CONTOHNYA , MASAALAH SYARIKAT IMPIANA SDH BERJAYA DISELESAIKAN TAPI MASAALAH PERIBADI DALAM WATAK BUKU IMPIANA 3 JUGA DPT DISELESAIKAN DGN MASING 2X MEMBUAT KEPUTUSAN YANG SEDIHDAN REDHA PADA ALLAH.- sARA yANG cOMEL ( Mesti kata saya perasan kan )

  32. Ash says:

    happy ending la kak ain.. slalunye sad je…
    lagi pun impiana 1 sad,impiana 2 pun sad so untuk terakhir kali happy ending la !!

  33. mimi syahirah says:

    mimi rasa happy ending tak sanggup lah tengok kalau ada yg mati.

  34. Anonymous says:

    Yay!!Harap-harap ada set box…saya baru nak mula beli buku ni,ingat nak beli impian I minggu lepas tapi kalau kak ain nak buat set box dengan buku inpiana I,II dan III…saya boleh terus beli yang itu.Jangan lupa buat novel comel baru….novel comel yang lain saya sudah beli…Thank u!!!!Harap-harap Kak Ain buat happy ending!!!sedih sangat kalau sad ending….

    P/S:Saya harap sangat Kak Ain buat set box…PLEASE!

  35. iqa ajerlah! says:

    saya nk hepi ending….

    mngkin sad ending hnyer
    trjdi kpd bbrpe watak dlm cter ni
    jgn sume watak jd sad ending…

  36. ROZAIDI says:

    Assalmualaikum,

    untuk makluman K.Ain, saya abru shj habis membaca novel IMPIANA yg baru di beli ptg td. Setelah saya habis membaca novel tersebut, endingnye agak meninggalakan kesan kepada diri saya dan mungkin juga kepada pembaca lain. oleh disebabkan novel IMPIANA adalah khas untuk golongan yang sudah pun menamatkan zaman persekolahan, saya berharap supaya penghabisan cerita IMPIANA III dihabiskan dengan kesdahan yang sedih dan dicampurkan unsur surprise mengikut kreativiti K.Ain supaya ia meningalkan kesan yang mendalam dan pengajaran yan paling bermakna sekali. Novel IMPIANA ini mungkin boleh menjadi novel yang paling popular di kalangan semua peringkat umur dan berharap ia akan dibawa ke layar perak. Tetapi ini cuma adalah cadangan saya sahaja.

    terima kasih kerana menulis sebuah buku novel yang sebegini.

    Rozaidi, Edi

    P/s: Impian saya adalah untuk menjadi seorang novelis tetapi saya tidak tahu bagaimana dan berharap K.Ain sudi memberitahu dan membantu bagaimana untuk menjadi seorang novelis seperti K.Ain kerana saya mempunyai cita-cita untuk menulis buku mengikut daya imaginasi saya sendiri.

    ini email saya,

    [email protected]

  37. small rabbit says:

    This comment has been removed by the author.

  38. small rabbit says:

    This comment has been removed by the author.

  39. small rabbit says:

    salam kak ain.,
    saya rase kak ain patut buat happy ending la baru best tapi kak ain pun kene buat sad ending gak. kak ain dalam impiana 3 ni kak ain buat citer die mencabar tau barulah syok nak bace.

  40. Afaf (: says:

    kak ainn!
    skrg dah bulann 4.
    urgh,lama dahh tnggu.
    hhu.

    bila nk kluaq ni?
    hee;D

  41. Alia11 says:

    assalamualaikum.

    sy ni budak darjah dua.walaupun sy darjah dua tapi sy TETAP akan baca buku kak ain tulis.sy ni dh baca buku AKU MAHU KE NEW YORK 1 tapi sy masih lagi belum dapat baca buku AKU MAHU KE NEY YORK 2 mana nk cari buku tu.

    SeMoGa KaK aIn AkAn BeRjAyA!!!

  42. yati_viva says:

    hallow,kak ain.Bile kak ain nak terbit impiana 3..kawan-kawan saye pon tertanye-tanye…but kawan saye ni fadilah minat sangat buku impiana ”dye selalu tanye”…bile nak keluar (100 kali) kut.ain harap kak ain dapat terbitkan secepat mungkin…kalo boleh lah…..

    chayok……

  43. Afaf (: says:

    salam kak ain yg disyngi sllu
    😀

    impiana 3 bila nak kluaq?
    skrg dah bulan 8 dah.
    huhu.
    dok cari kat kedah tadak pun
    😉

  44. Diyana says:

    Salam Kak Ain,
    Bila ImpianaIII nk keluar.Saya x sbr nk dptkan Impiana III.Kalau Impiana III sudah memunculkan diri, Kak Ain email kat saya ye? ([email protected])~Fasha n Amir tu ada apa-apa ke?

  45. iqa says:

    salam kak ain,
    iqa rasa,kak ain patut buat sad and happy ending.tapi iqa rase buat banyak happy ending la cause ni buku siri impiana yang terakhir.iqa harap sangat yang kak ain akan buat happy ending untuk hubungan Tengku Affin & Ina.baru best+meletup!.
    p/s:kak ain buatlah diorang kahwin!
    baru best!lepas tu si Fazura yang perasan tahap over dose frust menonggeng;]

  46. iqa says:

    lupa pulak kak ain,
    hubungan fasha n amir pun patut ade happy ending jugak.
    nanti,amir tu x habis2 dgn frust dia tu.

  47. salam kak ain,
    saya lebih ska klau happy ending!=)

  48. zulaikha95 says:

    saya suka sad ending. sad ending. sad ending!!

  49. -SHARP-FIX- says:

    boleh bagi susunan yang betul untuk impiana. mana satu kena baca dulu? impiana atau aku mahu buli? terima kasih.

Leave a Reply