Debaran Pesta Buku Kian Menghambat dan Menakutkan!

You may also like...

31 Responses

  1. Hurm..Asslmkum..
    Hy Kak Ain..
    Wish U GUD LUCK for Pesta Buku pd bln April naty..
    hurm…ni la mse yg sgt sy tnggu…
    Insya-ALLAH naty sy akn singgah di Kedai Buku akak ye…

  2. PUTERA RIBUT says:

    This comment has been removed by the author.

  3. PUTERA RIBUT says:

    Good Luck Kak Ain..
    Tak sabar rasanya nak jumpa Kak Ain lagi semasa pesta buku tu nanti 🙂

  4. Kamila Husna says:

    semoga kak ain sihat selalu…..^^

  5. Miss D'ya says:

    wah..tak sabar la nak pegi Pesta Buku..boleh jumpa kak ainn..hehehe..
    jom lawat blog pinky D’ya..

    http://miss-dya.blogspot.com

  6. Khair Zawawi says:

    Saya mahu ‘teddybear’.

    Kak Ain!
    Kak Ain memang nampak gayanya penat sangat.

    Apa pun, semoga berjaya dan terus bercahaya dalam bidang penulisan.

    Tahniah dengan kejayaan-kejayaan ini!

  7. saya nak datang!
    xnk ktinggln lgi.
    hermmm…boleh x kak ain dtg sek saya?

  8. DiRa EaRTh says:

    assalamualaikum..

    kak ain saya mesti sure dtgla sbb b’day saya masa 22.4… novel kak ain akan jadi hadiah b’day saya… kak ain bila boleh tahu Fasha & Amir ada dkt sana?? nanti bgtau yer..tq:>

  9. good luck Kak Ain. banyak betul keraja dan tanggungjawab Kak Ain kan. harap pesta buku di PWTC nanti berjalan lancar. what the mind believes, the body can achieves… semoga berjaya !

  10. kak ain, dekat pesta buku nnt ade jual novelcomel ke ?

  11. Amira says:

    kak ain, jangan risau pesta buku kat PWTC nanti pasti saya akan serang ke kedai kak ain dulu yaa. ibu saya pon dah bagi lampu hijau untuk pesta buku tu nanti. hehe..
    tak sabar nak jumpa kak ain. saya tertunggu2 pesta buku nie datang dari tahun lepas lagi. saya suka dengan kerja kak ain.

  12. nurul says:

    sbar ya kak ain..seperti kata Tuan Pengurus tadi,klw usaha luar biasa,insyaAllah kejayaan pasti luar biasa juga..teruskan!!peminat dan pembaca sentiasa ada dgn kak ain!!
    ya ya chaiyok chaiyok!!

  13. [are~tiQah] says:

    ksiannyer kak ain..! Taper, sye slalu doakan kak ain! ^.^

  14. jumpa di sana ya kak ain!
    insyaAllah
    =)

  15. HANISARA says:

    Assalamualaikum.Kak Ain.Semoga berjaya masa PESTA BUKU nanti!Baca Kak Ain tulis pun dah buat saya x sabar.Tapi rasanya masa tu macam saya kena pergi PLKN je.Geram pulak rasa…!uwahhh~_~….!Boleh tak saya cadangkan kat PLKN tu supaya pergi PESTA BUKU 2011?Logik tak?

  16. hee….x sab2 sangat nak jumpa ngan Kak Ain dan borong semua buku2 yang saya belum ade….:D

  17. Hee XD Bestnya ! Mesti cantik kan ? Kalau boleh nak borong semua aksesori & buku-buku yang ada 🙂 Hehehehehe

  18. Hee XD Besnya ! dahlah 22 April tu birthday saya 🙂 Harap2 harap nanti dpt hadiah ! Kalau boleh semua barang yang ada tu saya nak borong !

  19. huhu kesian kak ain, x pe ayah saya kata jumaat ni mungkin dia free, leh la dia bwk saya pi pesta buku.

  20. putry aina says:

    assalamualaikum kak ain
    Gud luck kak ain!
    saye rasa saya akan dtg ke kedai pink nanti kak ain!doakan kan saye datang ke dpt dtg ke sane!

  21. assalam … kak ain,
    saye hrp , kak ain akn berjaya membawa tanggungjawab kak ain pada pesta buku nanti dan seterusnya ..
    semoga kebolehan dan bakat kak ain dan kwn2 yg selama ini bekerja keras untuk memajukan ekonomi negara .. semoga kak ain dan kwn2 membawa satu kejayaan yg besar dan amat bermakna ..

    tq ! iloveyoursweetsmile

  22. Farah Hanum says:

    Dah lama saya tak bukak blog Kak Ain yg Pink ini,bukak2 sahaja terus ada perkataan “Pesta Buku”.Pantang saya lihat perkataan ini,rasa nak serbu PWTC tu nanti dan borong buku banyak2 :D.Oh saya harap Kak Ain cepat2 habis menulis.Tak sabar saya ingin membaca 4 buku novel dengan novel comel! :L
    Berusaha Kak Ain! 🙂

  23. Najah Nf's says:

    sonoknyer!!kak ain dg skolah sye!

  24. Hai! Assalamualaikum.. Kak Ain sihat tak?
    Kak Ain tak jual kotak warna hitam tu ker sempana Pesta buku PWTC ?
    klau Kak Ain jual bagitahu harga dia yer…

  25. Hye! Assalamualaikum… Kak Ain sihat? kalau sihat alhamdulillah….mmmm..kotak warna hitam tu berapa ringgit yer Kak Ain?
    ada jual ke kat dewan PWTC sempena pesta buku ?

  26. miss monchi says:

    assalamualaikum ..
    alaa .. x dpt g pesta bku coz mggu 2 x b0le balek asrma .. :'(
    bile KAK AIN nk dtg sk0la sy ?
    SMK SERI BINTANG UTARA ?
    plizz la dtg .. 😉

  27. hai akak.. nora ada tengok akak dalam tv aritue.. waaa dh berjaya sangat2 dah sekarang… nak minta kommen cikit boleh??? nora ada wat short story… meh la jenguk..

    http://noraamila.blogspot.com/2011/03/short-story-aku-bersyukur-menjadi.html

  28. salam kak ain..
    im ur bggest fan!
    i love readng ur book so freakng bad
    btw, gud luck on ur bg day
    i prmise i’ll b thre dring th book fair on 26th of april i guess
    coz i’ll be hving my school field trip tht dy
    (n tht is im stll alive-insha allah)
    pls pray 4 me to get good rsults coz i jst fnshed my 1st term exam
    i’ll alwys pray 4 u 2 scces in th world n hre aftr
    anothr thng..cn u pls follow my blog? tq!! =)

    http://www.ilourvesimpleness.blogspot.com

  29. Assalam kak,
    sorilah komen saya ni out of the title tapi sy cume nk ckp jgn lupa lawat sekolah saya tau!!

    Sekolah Kebangsaan Seksyen 7.

    p/s: harap kak ain sudi lawat sekolah saya yang biasa-biasa je. tak bertaraf tinggi pun…

    🙂

  30. kerek girl says:

    Kak Ain boleh ke dtg skolah sya
    ramai pembaca novel kak Ain kt sini
    Saya harap kak Ain dapat dtg ke sekolah saya 😀

Leave a Reply