Cuba Teka: AinMaisarah Menulis di…..

You may also like...

41 Responses

  1. Hidayah says:

    Yay!Saya pengomen pertama!Saya x baca post ni lagi.Gara2 nak cepat.hehe.

  2. Hidayah says:

    ok,dah baca,..
    erm,tak tahulah kat mana.
    Kat mana ye?
    oh ya,apa projek BESAR 2009??

  3. farah daN!a says:

    hye akak…..hurm farah x tau ler tmpat tu kat aner…rase2 skitar KLCC erk…

  4. farah daN!a says:

    farah sme gk ngan hidayah …ape projek besar 2009…?

  5. Puteri Sagi says:

    Hye Kak Ain…saya x tahu le kat mane??n same ngan Hidayah dan Farah,ape projek besar 2009 erk??

  6. marjan says:

    assalamualaikum kak ain

    marjan x tau lah kak ain kat maner
    aper kater kak ain wat pertandingan? saper yg tau tempat tuh die dpt adiah?ok x cadangan marjan nih?marjan rase kat kl tp x tau tmpt tuh kat maner lah

  7. Kak Ain… Macam tau je tempat tu kat mane… Tempat tu kat Putrajaya ke?? Yang ada byk bunga-bunga tu! Siap boleh beli lagi… Hari tu, saya dah pernah pergi tapi tak ingatlah nama apa tempat tu… Mak saya ada beli pokok kat situ… Huhu… Entah betol ke tidak dekat Putrajaya ni… Hihii

  8. Hurmm..sya pon x tahu kat aner..tapi agk2 kat sekitar KLCC kowt..hehe…
    Hurmm..kak Ain buat citer aper tuh??

  9. star dazzle says:

    saya pun rasa kat skitar klcc,saya pun nak tanya,apa projek terbesar 2009?

  10. Shasha says:

    hehe, saya tahu,
    tmpt tu kt Tmn KLCC kn?

    kak ain, saya pun ada soalan mcm mereka yg lain – apa projek besar 2009 tu? ^^

  11. Yun-yun says:

    SAya dah tahu dah kak AIn kat mane . KAk Ain kat KLCC park. Heee. ..

  12. ♥J-A-S♥ says:

    Salam Kak Ain..
    Jas tahu apa Projek Besar 2009..
    Kalau nak tahu,beli lah Aku Mahu Ke New York..
    Hehehheh =D
    Kalau tak silap Jas pada muka surat belakng-belakang tu:Ain Maisarah Berkongsi Cerita, ada tercatat Projek Besar 2009..
    Sila baca ya..
    Betul Kak Ain ???

  13. xtau lah mne tmpat tuh..
    tp cantik..
    byk tumbuhan hijau..
    jwpan saye: ntahla.. mybe skitar KLCC

  14. eyrah says:

    x tau la kt mane……heeem….ape pon x sabar nk bace buku kak ain yg seterusnya…..sy doa kan kak ain terus berjaya…..

    cayok!cayok!kak ain….

  15. khadijah says:

    Saya tak tahulah.Apa-apapun,cantik tempat tu!

  16. Anis Hamizah says:

    Salam..
    Saya rase dekat2 ngan KLCC kot..

  17. aa…… silap!
    hehehe… sekitar klcc kan, kak aiN?
    tak nampak plak gambar klcc sket tuh! tapi tempat tu ‘macam’ tempat yang saya bagitahu tu, at Putrajaya… SILAPP!!!!!! Malu kejap… hahak

  18. amie says:

    Kat KLCC.I penah buat birthday party kat situ.

  19. +AIDA+ says:

    saya rasakan kak ain maisarah kat tmn klcc or sblah2 klcc…saya pun nak tanye,projek besar apa?

  20. Batrisyia says:

    Salam kak ain..

    saya rasa2 tempat tu kat taman KLCC kot…=D

  21. Sara says:

    Hah, tu dekat Taman Rakyat KLCC kan kan? 😛 hagaga

  22. az says:

    projek besar itu pasal pwtc,nak tau lebih lanjut belilah buku aku mahu ke new york

    nampak sangat kak ain tulis berdekatan dengan klcc

  23. Nur AeLiEyAE says:

    TAMAN KLCC!!!!!!!!!!!!

    hakhakhak..

    da dpt bli AMKNY SETBOX da..

  24. Salam Kak Ain,

    Kak Ain selalu edit gambar kat mana ya?

  25. #Farah Hanum says:

    Salam kak aimaisarah yang comei!!!
    Yang kak ain bersantai tu..macam kat sekitar kawasan KLCC…ok kak ain rasanya betul sebab nampak KLCC tu…ngeeeee:)

    wassallam
    farah hanum.

  26. urmmm…
    asenye kt KLCC….

  27. siti fatimah says:

    assalamualaikum kak ain

    saya rasa kan kak ain kat dekat2 KLCC
    hehehe

  28. kak ain tengah tulis bku aku mahu bergaye ker 2?bile buku tuh nk siap kak ain?

  29. kak ain kalau da siap ckap yek…asyiqin k tau r….

  30. hai kak. cntkla tmpt tu. milynn nk cdgkan 1 tjk. ‘Aku Mahu Cantik Jelita…’ ok x? bkn apa… klu blh kakain selitkan skit nasihat n panduan utk cntk. bg skali kata2 semangat. knp saya cdgkn cmni?

    sbb..
    1.saya xputih n saya nk putih.
    2.saya xde admire n nk ada admire.
    3.kwn saya slalu kna puji cntk n saya pun nk d puji cntk.
    4.saya cemburu bila kwn2 yg cntk dpt perhatian lbh.
    5.saya x yakin n nk motivasi utk keyakinan dri.
    6.saya nk panduan utk cntk.

    tu je la yg saya nk tls. slm syg… huhu!x0x0

  31. Ayuni says:

    Kak Ain, kenpa dah lama tak masukkan entri baru.Setiap kali,balik sekolah je terus bukak laptop tapi takde anything new. Harap Kak Ain dengar rayuan saya.

  32. Kak Ain,harapnye Kak Ain pnye upcoming books lbih gempak drpd byase=)

  33. \\W// says:

    kak ain,naper lamer x tulis blog

  34. Kak Ain…..kenaper Kak Ain da lamer x tulis en3 bawuh???Cakyt keerr???Klu ckt…ckt apew??Da Jumper doktor lom???heheheHoPe Kak Ain bley tulis mnyk2 lagi…ehhh???
    Lagi satuh….Kak Ain x g lagi blog sayer..!!hehe…
    Penat da sayer posing ngan buku Kak Ainn..herhe…
    http://eisya-pinkgurlz.blogspot.com

    Salam Mengharap…
    FaRiSaH

  35. Kak Ain…..kenaper Kak Ain da lamer x tulis en3 bawuh???Cakyt keerr???Klu ckt…ckt apew??Da Jumper doktor lom???heheheHoPe Kak Ain bley tulis mnyk2 lagi…ehhh???
    Lagi satuh….Kak Ain x g lagi blog sayer..!!hehe…
    Penat da sayer posing ngan buku Kak Ainn..herhe…
    http://eisya-pinkgurlz.blogspot.com

    Salam Mengharap…
    FaRiSaH

  36. star dazzle says:

    kakak ainmaisarah, knapa lama x tulis blog?

  37. izzati says:

    rasa-rasanye izzati tahu kat mana tu..

    kat taman rekreasi KLCC kut…

    hehehe

  38. hiii,
    leh knal, buzy menulis nampak.

  39. e y n a says:

    For sure di Taman Klcc 🙂
    Kenal sgt tempat tu, mwehehe.
    Btw, I didnt buy the ‘Aku Mahu Ke New York’ boxsets tu lagi lah
    I will buy later, kedai buku popular pun seems like still ade lagi boxsets buku tu.
    Heh, keep in touch yee!

  40. siti fatimah says:

    saya rasa kat park KLCC
    yang dekat kolam KLCC

  41. hye kk ain…ni mestilah kt klcc park!

Leave a Reply