Cover Muktamad Siri BSB: Kini Berwajah Baru

You may also like...

37 Responses

  1. ~aien~ says:

    pergh..!cun glew!!
    huhu..
    tahniah ye sbb kak ain da bjye mnghasilkn cover yg ckup mantap skli!luv it!
    ^_^

  2. Nina says:

    Wow!
    Lawanye cover yang ni..
    Tahniah kepada Kak Ain sbb Kak Ain sekali lagi telah berjaya menghasilkan cover yg cukup lawa!

  3. SaIbAh ;) says:

    yg nyyhh ok jer :)lawa pun lawa

  4. WOW!lawanya!boleh tahan….kak Ain!bila keluar?berapa harganya?muka siapa depan cover tu(pakai cermin mata)Betty ke? tak sabar lah Kak Ain!!

  5. PuSSy AfiQaH says:

    fullalamak kak ain!!lawa tu cover dyer!ini la baru menarik perhatian sy nak bace ni!x sbr nk bli ni!!!but anyway kak ain,ari pelancaran tu sy x dtg..sowie..kat sabah la..tp esok smpai isnin sy ader.so itu je..yg penting..

    KAK AIN ROCKSS!!!

    fyqa

  6. sayalah! says:

    Salam Kak Ain,

    Untuk warna, saya dah tak bagi komen. Ahaks. Ilustrasi pun sama. Yang saya nak suarakan rasa puas hati ni, cuma terhadap watak Betty yang sekurang-kurangnya lebih moden daripada Betty dalam cover pada entri sebelumnya. Hehehe Tahniah Abang Helmino! Caiyok caiyok =D

  7. atifa pink says:

    Yang ni baru lah lawa.
    Mantap-mantap.
    Cute-cute.
    Nice lah(:

  8. Hidayah says:

    Assalamualaikum,Kak Ain.ebenarnya saya tak berapa puas hati dgn cover baru bni.saya rasa saya lebih suka cover c,lama.tak tahulah orang lain.maklumlah,lain orang lain taste,so,tolong sangat jangan marah saya ye kak ain.apa apapun,mantap!haha =p apa-apapun saya suda buka http://www.buletinsribangsar.com,ada kt blkg cover tu kan?haha.saya baru perasan.kak ain updatela web tu ye,..

  9. fatihah ory says:

    cantekcantekcantek
    smart lah
    cantekcantekcantek

  10. Ayuni says:

    Its better that the other 3 choices la….. Cute,girly and trendy.

  11. Amaelia says:

    Cantik!Cantik!
    Tak sabar nak beli..
    Apa Novel Comel untuk novel ini??

  12. Baru lah menarek 😉

  13. nurulbalqis says:

    yaaa..
    ini yang terbaik !!

  14. Amaelia says:

    wahhh!!! cantiknya.

  15. nida nabila says:

    chantek!
    chantek!
    waahh!~ x sabar nye nak bali buku ni….

  16. Aqilah says:

    Salam Kak Ain…
    utk warna…saya kurang setuju…
    knp akak tak pilih warna biru…
    tapi ape pon…
    saye tetap sokong akak..!!
    CAIYOK!!

  17. Puteri Sagi says:

    wa,canteknye c0ver nie..bru best…huhu =)

  18. \\W// says:

    kak ain.. biler nak kluar impiana 3??

  19. HuRiN says:

    cntiknyer kak ain!!!

  20. chumelnye layout baru ni!!!!

  21. nurulbalqis says:

    Lawanyaa template baru Kak Ain..
    Pink gitu.
    Sama macam cover BSB tu jee 😉

  22. khadijah says:

    baru cantik.err.yang pakai sepek mata tu Betty ke Wilma?Dan saya rasa macam pernah dengar nama tersebut dalam siri aku mahu yang terdahulu.apapun,cantik lah cover ni.

  23. Nadzirah says:

    waaa!! comey2!! x sbr nk tunggu buku ni keluar!! cover dye menarik! cunn gtu..
    hehe.. saya tunggu mase Pesta Buku nanti!

  24. gemini girlz says:

    Cantik!!
    Tak sabar nak beli…
    Please simpan satu untuk Dina….

    Yang merayu,
    AdDina EzLia(Dina)

  25. Syarfa Azra says:

    cantek cover baru ni..

  26. cover nie baru lah cntik…menarik…lawa giler kak ain….syiqin suka lah cover nie…tpi mlgnyer syiqin tak dapat pegi nanti….
    ^_^

  27. farihah says:

    Wah!! kali ni Riha tak nafikan betul betul CANTIK!!!!!

  28. EzzAty96 says:

    WAH!WOW!
    yg ni baru gmpk kak ain.bape harg dia erk?

  29. wah byk nye komen!
    betty tu sape sbenanye?
    impiana III xde ke?
    puas sy carik kat semue kedai buku (xde la semue)

  30. bile nk klua impiana III?

    betty tu sape?

  31. Kak Lita says:

    Salam, Ain..Sori kak Lita tak sempat nk komen n choose cover BSB, tup2 Ain dh pilih yg muktamad, bravo lah memang cantik & sofisitikated, sesuai lah ngan akak yg dah senior nie. Tak sabar nk join Ain n peminat/pembaca semua kt majlis pelancaran..ni first time akak nk join majlis pelancaran coz sebelum nie akak x berminat..Ain punya pasal akak jadi teruja..harap2 ada yg lebih senior drpd akak masa kt sana hehe..apa apa pon BRAVO AIN!!

  32. syaima' says:

    MEMANG CANTIKLAH KAK!!!CUN MELECUN…BOLEH PENGSAN SAYA TENGOK!!!

Leave a Reply