Cover Baru IMPIANA

You may also like...

49 Responses

  1. slm k ain..
    alya pilih kover 2 ..
    yg no1 tu dia tulis ain maisara..
    hehe …

    salam komentar 1 ,
    alyathelipas

  2. Annan_97 says:

    salam kak ain,
    saya rasa cover 2 agak sesuai….

    salam komentar 2,
    hannanafifah97

  3. yaya says:

    i think the best cover is

    COVER B!!!

  4. najwaamira says:

    Saya pilih cover B.

    Sesuai sangat…

  5. Anonymous says:

    Saya pilih cover book no.2…
    Warnanya agak sesuai n menyerlah…

    ~amira~

  6. Anonymous says:

    salam kak ain….
    saye pilih cover b sebab cover b lagi menarik perhatian saye daripada coover a.

    yg memilih cover b,
    SHAIKHA

  7. naziraizaty says:

    hai kak ain…
    kedua2 cantik tapi yg lbh sesuai cover B..
    em..ini untuk impiana ke impiana 3???
    p/s:x sabar nak tunggu novel impiana 3 dan AKU mahu bergaya…

  8. syajaz says:

    slm kak ain
    syarah pilih cover B sebab cover B lebih menarik perhatian saye.

    ~::SyArAh::~

  9. hanis aqilah says:

    Salam Kak Ain ,

    Cover A tidak menceritakan semua impian dalam Impiana.
    Mungkin gambar lelaki itu merujuk kepada Fahrin/Pai’e

    Jadi , Hanis memilih B.
    🙂

  10. salam Kak Ain..
    nak pilih cover (B)!!!
    menarik, suspen, dan bersesuaian dengan jalan cerita yang Kak Ain buat..

    saya yang memilah cover B,
    Nurhayati Nadhirah
    a.k.a. meLUVe

  11. nuha says:

    salam kkain saye pilih cover B sbb cover A tuh ade gamba lelaki x suke n sbb cover A tuh die tulis ain maisara…..

    salam……
    nuha.

  12. nuha says:

    k ain saye lupe nak bg tau kk ain yg ari nih ari jadik sayer
    hehehe…..

    salam lg….
    nuha

  13. hwekj says:

    test2

  14. Anonymous says:

    kak ain, saya rsa cover b is very siutable.sbb cover a x ade kena mengena ngan citer impiana tu

  15. TEKA_TEKI GURL says:

    saya memilih cover B …lebih menarik berbanding cover A…

  16. Hanisah says:

    Salam Kak Ain,

    Saya pilih cover B. Cover B tu lagi menarik…

    Hanisah

  17. ::fatin:: says:

    kak ain..
    fatin ske a dri b..
    b tu nmpak mcm thriller sgtlah..
    kalau a tu mcm cool je..
    lgpun warna biru..
    sejuk mata memandang..
    hehe

  18. babyhime says:

    saya suka cover B…Nampak lebih ‘kena-mengena’ dgn cerita impiana..

  19. who knows? says:

    saya suka sesangat cover b sebab cover a mcm x best je….

  20. Annan_97 says:

    سلام كق عين،
    ساي راس كوليت بوكو 2 تو اڬق سسواي دڠن بوكو ني

    سلام يڠ مڠوندي كوليت بوكو 2،
    يڬ كادڠ2 تاكوت ليڤ

  21. Anonymous says:

    kak ain abby rasa cover b smart gle…

  22. Anonymous says:

    wahahahahh!!
    kalau engkau buat cover muka kau lagi bagus.. kan engkau comel .. lg comel drpada bini aku ..
    gmbr org seksi pon boleh

  23. Anonymous says:

    Salam Kak Ain,

    I think cover B is the best.Ada kaitan dengan cerita tu.Tapi sebenarnya saya tak akan beli sbb saya rasa takut.Saya ni jenis penakut sikit.Hehehehehe

    Salam drpd saya,
    zafirah.

  24. 2-2 cover pun nmpk cool.
    cover B nampak cam cerita pembunuhan pulak.
    impiana cerita pasal pembunuhan ke?(sorry, saya belum pernah baca impiana lagi. 🙁 )

    apa-apapun saya pilih B gak. :))

  25. SadKrisya says:

    salam…
    kak ain, krisya rasa cover B lagi sesuai dan lagi menarik perhatian dripada cover A. harap akak setuju.

    salam ikhlas,

    sadkrisya……

  26. Kak Ain !!!
    Balqis rasa yg no.2 tu lebih cntik…
    Kulit buku tu mcm cerah n org lain senang nak nampak….
    Yang no.1 tu nmpk mcm lelaki sngt laa…
    Lg pun mcm tak menarik perhatian je…

    Jadi saya harap Kak Ain pilih laa no.2…

  27. lola &the gang says:

    hudhabvybsy no 2

  28. Anonymous says:

    cover b!!! ainin sofiya

  29. ~Siti Nur Farah~ says:

    Salam Kak Ain!!!
    Farah rasa kover 2 lagi OK.
    Kover 1 dia tulis nama Kak Ain,Ain Maisara..Hehehe..

    Yang telah memilih,
    ~Siti Nur Farah~

  30. Anonymous says:

    saya tak suka dua dua.tapi kalau terpaksa saya pilih cover satu sbb cover dua mekutkan

  31. Anonymous says:

    yang atas tu menakutkan bukan mekutkan

  32. Salam kak ain,
    Dayah pilih cover b!!:)

    wasalam,
    dayah

  33. Salam Kak Ain…

    wah, dua2 cantik…
    x tau mana satu nk pilih…
    sye rasa lah kan…
    Cover B lg sesuai…
    lg lawa..(bukan bermaksud cover a x lawa tau)
    emm, tu je la…
    sye dh agak mesti rmai yg pilih cover b…
    ok la…

    cover b fans,
    __aqma__

  34. zahidah says:

    kak ain!saya pun nak pilih jugak..saya pilih cover b!lebih menarik..

  35. Anonymous says:

    salam kak ain,

    saya rasa cover B lebih sesuai..
    warna dia terang dan menyerlah dari cover A.. nampak thriller dan mystery.. barulah sesuai dengan cerita impiana..

    salam sayang,
    kyna

  36. FATHIAH EPI GO LUCKY says:

    slm kak ain, ni fathiah
    Fathiah rase Fathiah rase cover1 tu cam x menarik sangat la……

    SO FATHIAH SUKER COVER………………..
    B
    SBB NAMPAK LAGI SERAM AND LEBIH THRILLER LA!:)
    OOPPS , LAGI SATU, SBLUM SAYA LUPA , kak ain letakla sikit sinopsis impiana3 kat Rumah Pink Kak Ain ni…..

    salam sayang,
    FATHIAH HAPPY

  37. Salam kak ain,
    afiqah pilih cover B sebab cover A
    mcm x sesuai sgt.

  38. ratu anis says:

    salam kak ain…
    sy plih cover 2…
    sesuai sngt…

    slam ceria,
    ratu anis

  39. aini says:

    salam k.ain

    kite pilih cover 2
    sbb cantik ckit..

    cover 1 tu mcm ganas..

  40. irahazira says:

    salam kak ain! hazira pilih cover B. Setuju dengan komen Balqis, cover A nampak lelaki sangat dan tak menarik. Cover B pula nampak ada kaitan dengan cerita IMPIANA. Apapun, tak best lah, pembeli baru dapat cover IMPIANA yang baru! =/

  41. faty says:

    askum
    klau faty
    faty pilih cover A

  42. Anonymous says:

    kak ain,
    apa cover impiana
    berapa muka surat “
    berapa harga “
    apa yang specail cth:poster … “
    bila terbit?????????

    DAH TAK SABAR!!!!!!!!!

  43. mira>sysy says:

    slm kak ain…..
    mira pilih cover b sebab cover ada gambar lelaki so x nampak macam ‘impian’ yg cover c nampak seram sangat kalu sapa takut hantu mesti x beli.

  44. Anonymous says:

    sayer pilih cover 2 sebab dia cam seram2 sikit…
    so,biler bleh kuar impiana 3??
    x sabar nie…n biler bleh kuar ‘aku mahu ke new york’??

  45. Anonymous says:

    slm kak ain…
    ummi pilih cover 2…
    sb cover no2 lebih sesuai…

  46. Sarah835781 says:

    slm kak ain……

    hmm.. sarah rase cover B lagi sesuai sbb lbih mnyeramkan & ade kene mengene ngan impiana… pintu masuk ke syarikat yg mnakutkan… huhuhu… yg gmbr lelaki dlm cover A tu sape??? pemilik syarikat tu ker??? hehehe…

    * ari tu mse sarah tgh tengok2 novel kat harris (jaya jusco TC, johor),sarah ader trnmpk buku impiana cover baru…. k ain pilih yg cover B, kan? hehe..

    ~~sarah~~

  47. azizah says:

    salam kak ain.saya pilih cover b.coz nampak menakutkan sama macam keadaan shasha yg masa ada kat penjara

  48. aleegus says:

    saye rase saye pilih cover 2 sebab cover 1 die tulis ain maisara xde ‘h’.

  49. Salam Kak Ain Saya Pilih Cover B….<3 Sebab Cover B Lebih Menarik Minat Saya..

    [email protected]@h~

Leave a Reply