Bungkusan Istimewa Dari Kedai Pink AinMaisarah

You may also like...

15 Responses

  1. -tirah- says:

    wa..i’m da first!!cepat betol k.ain buat post….he,he..

  2. -tirah- says:

    comelnyer pembalut hadiah tu…
    huhu…sebelum ni tirah x pernah
    beli buku melalui post..beli kat
    kedai je,,susah la =((

  3. the7thsense says:

    kakk ainnn!!:D:D:D hehe..sayeeee happy kakk ainnnnnnn blsss:D:D saye ni,aizat!:D:D hehe..kak ain! wahhhh sernkkk tengkkkkk lahh buku tuu..:) aiii,cium bau buku jelahh yee kak ain?:P hehe
    ada kari ada nasi
    adaa hari sayee beli bnyk2 ahahaha:P
    siappp nanti bulan 12 ni! habiss sayee borongggg buku kak ain yang aizat belum ade!:)
    well,sekli pndng macam aizat jeee yng bacaaa,
    dua kali pndngg,buku kak ainnn smkin hari smkin sedikit..
    tiga kali pndangg,kawan2 semuaaa nak baacaaa buku kakk ain ahahhaa!:D:D:D saye ni kak ain kalau pergi kedai,kedai buku jeee aizat sukee pergi,tulahh tahu sngtt buku terbru:) hehe..belum update lgg buku kak ain kat brunei ni..sedih lah!:D:D
    salam,
    peminat kak ain dari brunei:D:DD
    maabhmd

  4. mimi says:

    wah bestnya orang yang beli online!!

  5. YAY
    es0k dapat buku!
    xsabar nye..

    p/s:cantek pembalut tuh..stripes2

  6. ShinyJunne says:

    waaa.. i’m the second one !!

    menghitung hari je bila nama akan keluar

    rupa-rupanya da keluar

    bermakna buku saya akan dihantar esok

    yey !! happy sangat !

    sebab 1st time beli online

    thank you ye kak sebab bungkus cantik2

    harap2 laa abang2 dan kakak2 yang kerja dekat pejabat pos tak main campak2

    ohh yee kak .. addicted pula nak beli dkt rumah pink

    saya nak tanya set box aku mahu ke new york ada lagi tak ?

    With Lots Of Love,
    ~Jun~

  7. DiNor says:

    nak tanye, saya org singapura. kak ain ley anta ke Singapura ke? mcm mana nak order? n the payment?

  8. Hana_Fadz says:

    kak ain smpai kat umah saya buku2 tu tapi bkn la dh lepas yg arie khamis punya la kan…
    nama kat dwepan tu pun dah kutur hahhahahha….jahatla org yg kat pejabat pos tu huhuhuh…nnti kk ain nak anta untuk kali kedua sbb novel comel masih dicetak saya harap x kotor tau! ok bye kakak angkat [email protected]!

  9. Lagu Kak Ain macam lagu iklan kilometrico jek…hehehe

  10. yeaa!!

    thanks kak ain..
    tak sabar dila nak terima buku tu..
    thanks..thanks!!

  11. Fifiey says:

    Salam Kak Ain…
    Kenapa buku-buku yang saya tempah tu Kak Ain hantar today?
    Kat email cakap Kak Ain hantar 9 Mei(Sabtu).
    2 hari berturut-turut saya tunggu…
    Tak sampai-sampai…
    Hehehehehe…
    Penat saya tunggu, tau!
    Akhirnya penantianku selama ini BAKAL berakhir…
    Wahaha!
    Alamak, terlebih-lebih pulak…
    Thanks Kak Ain dah hantar! (happy)

    Wallahualam.

    Fatin

  12. nurin roslan says:

    salam kak ain ,

    saya nak tanya bila kak ain nak hantar novel comel yang saya beli tu??
    sudah lama saya tunggu tak sampai sampai juga .
    agak agaknya bila kak ain nak hantar ya ??

  13. MeZ says:

    wah!!
    kayala kak Ain…
    Kak Ain belanja la sikit MeZ.
    hehehe :p

  14. amirul iman says:

    troli tu rembat ea? hehe.

  15. da dapat semalam..
    tp koyak ckit
    msti keje cik posmen
    uhuhuhu
    xpelah, dalam masih OK

Leave a Reply