Buku [email protected] 2008 Mula Dijual

You may also like...

87 Responses

  1. fathiah comey says:

    sALAM KAK AIN,Fathiah nak beli buku novel raya baru kat akak ek. Oh, akak nak address mel sy kan,

    [email protected]

    Kak Ain, nanti saya byr lambat sket leh tak sebab sy ada pekse besar ni, so dult saku kena tarik, nantl sy try pujuk mama .Maybe dalam arl khamis atau jumaat kot saya baru buat bayaran untuk buku yg tengah HOT sekarang ni.Saya harap akak faham keadaan saya yang nak ambil exam kat sekolah agama.

  2. najwaamira says:

    Kak Ain,

    Sy dah dpt buku [email protected] tu free..Kalau sy nak beli ops pikat tu je bolhe?

  3. Fatin Hanani says:

    salam kak ain!
    fatin nak tau buku tu…
    nanti fatin hantar cek mcm biasa ok?

  4. nurulbalqis says:

    Kak Ain..
    Balqis nak beli buku niey melalui Kak Ain ye…
    Semalam ada pergi Popular…
    Nampak buku tu…
    Tapi tak nak beli laa…
    Nak beli kat Kak Ain..
    Hehehehe…
    Saya setuju laa beli kat Kak Ain ye…

    Nurul Balqis Bt Basri
    [email protected]

    p/s; Kak Ain…Saya nak pos laju ye…Nanti saya bayar..Kalau boleh hari ni…Hehehehe…Nanti saya cakap laa kat Kak Ain…

  5. AinMaisarah says:

    Salam Fathiah,
    Okey. Kak Ain simpankan satu buku untuk Fathiah. Bila Fathiah buat bayaran, Kak Ain akan hantarkan bukunya ye. Nak cepat, bayar guna akaun Maybank. Kalau guna wang pos dan nak pos kepada Kak Ain, itu akan mengambil masa 3-4 hari. Kak Ain bukanlah tak mahu hantar pada minggu raya, tetapi masalahnya pejabat pos pun sudah tutup juga.

    Salam Najwa,
    Kalau nak beli novelcomel Ops Pikat di AidilFitri, Kak Ain cadangkan beli selepas raya nanti. Beli sekali dengan buku Aku Mahu ke New York. Jadi Najwa buat pembayaran 1 kali sahaja. Tak pening kepala ibubapa =D

    Salam Fatin,
    Nak hantar cek ye? Boleh. Tapi Kak Ain sarankan, sekiranya ada akses akaun Maybank atau terjumpa mana-mana ATM Maybank deposit tunai, Fatin masukkan saja duit melalui akaun. Ini kerana, Kak Ain jamin pejabat pos sedang berperang nak menghantar surat dan kad raya yang berjuta-juta banyaknya. Nanti sekiranya cek Fatin sampai lewat selepas 27 Sept, Kak Ain terpaksa menghantar buku selepas minggu raya sebab pejabat pos tutup. Harap Fatin faham ye.

    Salam Balqis,
    Okey, seperti selalu apabila sudah buat pindahan RM21 ke dalam akaun, tolong e-mel Kak Ain ye. Kak Ain akan buat poslaju buku untuk Balqis.

    Salam Sayang,
    AinMaisarah

  6. Shasha says:

    Nama: Syafira bt Ahmad Saufi
    Alamat e-mel: [email protected]

  7. Kak Ain…Ima pun nak beli buku Ops Pikat Di Aidilfitri jugak la…sbb buku Remaja @PTSONE dah dapat..Ima pun nak beli bersama-sama buku Aku Mahu Ke New York…emm..bleh Ima tahu brape harga buku Aku Mahu Ke New York???

  8. Anonymous says:

    hye kak AIN!!

    nk wat tempahan ley tak?? =)

    Nur Aqilah bt. Mastor
    [email protected]

    aqilah bayar melalui akaun Maybank..

    simpankan tau kak Ain!! Bye..

  9. sara says:

    Kak Ain, sara dapat buku [email protected] One percuma. Jadi Sara nak beli novelcomel Ops Pikat sahaja bolehkan. Sara ikut cadangan kak ain kepada Mira.. beli sama-sama dengan Aku Mahu Ke New York.

    Kak Ain tolong simpan satu novelcomel untuk Sara ya!

    p/s: Tapi kalau nak beli awal tak apa ker kak ain?

    ([email protected])

  10. Anonymous says:

    Kak Ain …
    Saya nak beli satu.
    Tolong simpankan ye..utk saya!!!
    Saya msk kat dlm akaun abang kak ain esok atau lusa tau!!!
    Simpan yew..

    Afrina…

  11. aini says:

    salam k.ain..

    kte nak beli buku tu..

    norqurratuaini mohd nor
    [email protected]

    x tau byr ble..nnti kte bg tau ea..

  12. Nurul says:

    oh, kak ain! best nye……..
    saya rasa geram sangat.. nak buku tu tapi kena cek dululah bajet. insya Allah saya akn beli juga!

  13. Annan_97 says:

    kak ain…
    pliz yer simpan 1… untuk sy..
    pliz… simpan satu novel ni untuk sy..

    kalau kak ain tak simpan sy akan tulis lg camni berulangkali sampai kak ain simpan satu novel untuk sy

    p/s:ini bukan ugutan

    salam bukan ugutan,
    -Annan97-

  14. nabila9505 says:

    salam kak ain, nabila nak beli buku novel raya baru akak ek. nie mel address kite,

    nur inani nabila bt. abdul rahman
    [email protected]

    kak ain, macam mane nak pos? nabila x faham.. kak ain ade simpan tak novel2 comel yang lain?

  15. Anonymous says:

    assalamualaikum kak ain,

    shaikha nak bali buku raya tuu sekali dgn novelcomel tuu,

    [email protected]

    nanti shaikha bayar eh..nak minta izin mak dulu..

    salam,
    shaikha

  16. nama:ZARIFAH BINTI OSMAN
    alamat e-mel:[email protected]
    kak ain tolong simpankan buku tu untuk saye yer kak ain…please…please

  17. ~afiqah3003~ says:

    Elo..kk ain,
    Sy nak buku tu…Tapi..saya nak kena tanya mak saya dulu..Harap2 boleh..Kak Ain..saya nak minta maaf sebab saya tak cakap terima kasih pun dekat kk ain..
    Sorry ye!!Terima Kasih sebab kasi buku yang sy minta tu..Dh puas membebel lupe lak nak cakap name dan e-mail:
    Nama~Afiqah Nadzirah bt. Adib Lukman
    [email protected]

    Simpankan ye!!!

  18. irah says:

    Salam Kak Ain,

    Saya nak buku novel comel tu jer boleh tak.Please.Sbb mak selalunya dapat diskaun kalau beli kat MPH.So please,saya nak beli novel comel tu jer.

  19. AinMaisarah says:

    Ok. Kak Ain akan update nama-nama yang sudah mendaftar mahu membeli [email protected] 2008 dari Kak Ain.

    1) Fathiah
    2) Fatin Hanani
    3) Nurul Balqis
    4) Hidayah
    5) Shasha
    6) Aqilah Yuyu
    7) Afrina (Kak Ain nak e-mel pls)
    8) Aini
    9) Annan 97
    10) Nabila
    11) Shaikha
    12) Zarifah

    Yang sedang cek bajet duit:

    13)Nurul
    14)Afiqah

    Ok, diingatkan sekali lagi. Kak Ain hanya menerima sehingga 30 tempahan sahaja kerana Kak Ain ada 30 buku sahaja.

    Salam Sayang,
    AinMaisarah
    p/s: Dalam waktu singkat minggu menjelang hari raya ini, Kak Ain tidak dapat memenuhi permintaan membeli novelcomel bertajuk ‘OPS Pikat di Aidilfitri’ sahaja. Ini kerana proses membuat novelcomel itu memerlukan Kak Ain mencetak satu per satu buku. Kak Ain hanya akan mencetak 30 novelcomel yang akan mengiringi 30 novel [email protected] 2008. Sebarang permintaan membeli novelcomel sahaja, mungkin Kak Ain akan penuhi selepas minggu raya. Harap maklum ya!

    Salam Sayang,
    AinMaisarah

  20. FaRah says:

    salam kak ain..
    farah nak beli buku ni! harapnye dpt.. minx2lah smpt..
    saye nak satu berserta wangpos bayaran RM3.10

    maknanye, saya perlu membayar RM19 kan? baiklah skrg jugak sy prgi msukkn!

    Nama = Nurul Farhana Bt Mohd Rosly
    Emel = [email protected]

    sy mrayu! bgi lah sye bli buku tu..harap2 cukup

  21. aafifah says:

    salam kak ain…

    saya nak tanya, bila buku aku mahu ke new york keluar? kak ain boleh simpankan satu buku [email protected] untuk say tak? nanti saya beli dengan buku aku mahu ke new york.
    jadi, saya kena bayar sekali je lah. boleh tak kak ain?

    wassalam,
    aafifah
    [email protected]

  22. FaRah says:

    Kak ain..farah tukar la.. farah nak pos laju la.. maknanye farah bayar RM 21 lah kan? ok2.. td bru farah trfikir.. drpd gune pos berdaftar yg lmbt sket tu.. kene byr RM19. Pos laju yg sememangnye laju tu kene byr RM 21? Alahai! Cume RM2 saje bezanye! lebih baik ambil pos laju..cpt dpt buku!

    ok! farah bayar RM21.. confirm!

    p/s= nama dan alamat emel same je ye..

  23. Nik Nornisa says:

    This comment has been removed by the author.

  24. Nik Nornisa says:

    Salam Kak Ain,

    Saya nak tempah buku tu!

    Tapi ayah saya cakap lepas raya nanti baru dia masukkan duit dalam akaun maybank. So Kak Ain simpankan 1 buku untuk saya eh? Insya-allah lepas raya saya masukkan duit.

    Nama: Nik Nornisa bt. Osman
    E-mel: niknisa @gmail.com

    Tq Kak Ain.

  25. kak ain,saya nak beraya dengan buku itu!wahai kak ain yang cantik,boleh tak bayar lepas raya?
    kuikuikui.
    saya nak bagi buku tu raya dengan kak ain dulu…

    NAMA:Izzati Hazawni bt. Abdul Rahman

    Emel:someone.anywhere@yahoo.com

    Poslaju

  26. \\W// says:

    kak ain… sayer nk tnyer.. camner sayer nak bli buku [email protected] 2008 tue… klu syer byr es0k guner maybank.. bler syer nak dapat buku tue..

    p/s syer nak bli guner p0s laju

  27. \\W// says:

    syer nak byr guner mybank… nama: mohamad wafiy bin mohd wary email:[email protected] simpankan tau.. sayer nak byr es0k

  28. Anonymous says:

    ini emel saya Kak Ain:
    [email protected]

    semalam dah hntar emel dah kat Kak
    Ain

    Afrina

  29. Anonymous says:

    kak ain!!!!
    saya nk 1..simpAnkan untuk saya k..
    saya tempaH dlu!!

    nama-salsabila bt.mohd ibrahim
    alamat-101 permatang keriang,
    13110 penaga,
    seberang prai utara,
    pulau pinang…
    [email protected]

  30. assalamualaikum kak ain..

    sye nk buku ni!

    Nama: akmal izzati bt. azizan
    e-mel: [email protected]

    sye akan bayar melalui wang pos..
    simpan untuk sye yer!
    x sabar rasanya..

    ~+.aQMa.+~

  31. Anonymous says:

    Salam Kak Ain..
    Wah!!laku mcm goreng pisang panas ye bku ni..Saye pon nak jugak 1 buku neyh..Insyaallah,petang ni/esok saya akan masukkan duit dalam akaun tu ye..!!saya nak yg pos laju ye kak ain..!!neyh butir diri yg Kak Ain nk

    Nama:Nur Hazwani Bt. Mohd Rasid
    Alamat e-mel:[email protected]

    Harap dpt simpankan untuk saye..
    Cayang Kak Ain..heheh…
    Yang benar,
    Wani..

  32. AinMaisarah says:

    Okey, kedudukan terkini status mereka yang menempah buku:

    1) Fathiah
    2) Fatin Hanani
    3) Nurul Balqis
    4) Hidayah
    5) Shasha
    6) Aqilah Yuyu
    7) Afrina (Kak Ain dah dpt emel)
    8) Aini
    9) Annan 97
    10) Nabila
    11) Shaikha
    12) Zarifah
    13) Wafiy
    14) Salsabila
    15) Aqma
    16) Nur Hazwani

    Yang sedang cek bajet duit:

    17)Nurul
    18)Afiqah

    Yang nak bayar dengan duit raya:

    19) Aafifah
    20) Nik Nornisa
    21) Izzati Hazwani

    Kepada yang mahu guna duit raya, Kak Ain akan hantarkan buku setelah menerima duit raya adik-adik semua ye!

    Kepada yang membayar hari ini (Selasa,23092008) Kak Ain akan mula menghantar buku esok (Rabu,24092008)

    Pesanan penting: Mesti maklumkan kepada Kak Ain dalam e-mel di [email protected] sekiranya sudah membuat pembayaran buku. Jangan senyap-senyap. Nanti Kak Ain tak hantar buku pula!

    Salam sayang,
    AinMaisarah

  33. puteri nadhira says:

    kak ain saya dah masukkan duit dalam akaun kak ain.RM 21.

  34. AinMaisarah says:

    Salam Puteri Nadhira,

    Kak Ain sudah memeriksa akaun. RM21 sudah diterima. Tolong e-mel pada Kak Ain alamat penuh, no telefon dan nama penuh Nadhira di [email protected] ye.

    Ada 3 nama Nadhirah dalam rekod pembelian Kak Ain. Kak Ain takut tersilap hantar buku. Terima kasih Kak Ain ucapkan.

    Salam Sayang,
    AinMaisarah

  35. Anonymous says:

    salam kak ain,

    shaikha dah minta izin mak dah. Mak setuju. Kak ain simpankan satu buku utk saye yeh??

    nanti shaikha bagitahu nak bayar melalui ape..

    salam,
    SHAIKHA

    P/S:KAK AIN..KWN SAYE NAK BELU BUKU TU GAK..TAPI RMH DIE INTERNET ROSAK…KAK AIN SIMPANKAN BUKU TUU UTK DIE YEH
    NAME KWN TUU
    humaira binti mohd zain
    emel:[email protected]

    nanti saye suruh kwn saye emel kat kak ain yeh..simpankan buku tuu utk saye dan kwn saye…

    salam,
    Shaikha

  36. fadiela says:

    Salam Kak Ain,

    Saya minta jasa baik Kak Ain untuk menyimpan buku [email protected] 2008 untuk saya.Saya masih lagi dalam usaha memujuk papa untuk membenarkan saya membeli buku tersebut.Kalau jadi nanti saya beri tahu KAk Ain dalam masa yang terdekat ini.

    Fadhilah.

  37. Hanisah says:

    Salam Kak Ain,

    Saya rase saya tak boleh beli dari Kak Ain la… Saya biasenye beli buku2 Kak Ain di MPH.. Saya nak tanya Kak Ain lah. Buku [email protected] One tu dah ade kt Shah Alam ke? Lepas raya nanti saya ade UPKK. Kena belajar. Kak Ain rase buku tu cepat habis tak? Kalau cepat habis, saya beli awal2 lah. Tapi kena bace lepas habis UPKK. 🙂

    Hanisah.

  38. Puteri Nadhira says:

    kak ain saya x de email jadi saya hanta melalui sms dan comment

    Puteri Nadhira bt.Omar
    30A,Villa Laman Tasik,Jalan 7/106,
    Bandar Sri Permaisuri,Cheras,56000,
    KL
    0123868716

  39. Kak Ain,Kalau memang giler2 lambat boleh tak.Sbb kalau saya dapat 5A (insya allah) saya boleh mintak mak or sesiapa tolong belikan dgn buku Aku Mahu Ke New York.Boleh?

  40. saya mahu novelcomel OPs pikat kak ain sahaja boleh tak??

    sebab saya dah dapat buku ptsone. camana ehh??

    :((

  41. farranadh says:

    kak ain sye nk order buku remaja @ptsone 2008 2 tau…. sye akan masukkan duit dlm akaun bersama2 buku lain yg sye dh tempah tu..
    kalau kak ain x ingat buku yg sye order 2 aku mahu popular,aku mahu teman tapi mesra and yg terbaru sye order remaja @ptsone nie… simpankan buku tu untuk sye tau…

  42. Anonymous says:

    assalamualaikum kak AIN!!

    Aqilah dah bank in kan duit berjumlah RM21.00 ptg tadi..(selasa, 23 sept 2008)

    harap kak AIN terima duit tu ea….=)

    salam,
    Aqilah YUyu

  43. liyana nadhirah says:

    ask0m..
    kak ain sy nk ty sy niy msih de hrapan nak tempah x??
    mcm dh penuh jer..
    klu de lagi sy nk tmpah 1 erk??
    emel= [email protected]

    slam..
    liyana nadhirah/ lyana dhyrah

  44. AinMaisarah says:

    Salam semua,

    Setakat pukul 9.45 malam bertarikh 23 September 2008, sudah ada tiga pembeli yang membayar melalui akaun Maybank.

    Kak Ain akan menghantar buku kepada tiga pembeli ini pada esok hari:

    1) Puteri Nadhirah (Pos laju)
    2) Aqilah Yuyu (Pos laju)
    3) Nurul Balqis (Pos laju)

    Kepada yang mahu buku dihantar esok, sila masukkan duit sebelum pukul 11.00 pagi (sudah masukkan duit, tolong…tolong…tolong beritahu melalui e-mel di [email protected])

    Kalau duit masuk selepas pukul 11.00 pagi, Kak Ain akan menghantar buku yang dibeli pada hari berikutnya pula ye!

    Salam Sayang,
    AinMaisarah

  45. Shasha says:

    salam kak ain,
    insya-allah saya mungkin akan bayar RM21 hari khamis ni guna wang pos :))

  46. Shasha says:

    maaf kak ain, agknya bila saya blh dpt novel tu ye? 😀

  47. Princess97 says:

    buku [email protected] ni lebih menarik dari sebelum ni.Menarik gila warna dia.Terang…FRESH

  48. TeKa_tEkA GiRl says:

    kak ain,kalau sy nak beli buku ni melalui pos laju sebelum 27 sept..bila blh sampi agak-agaknya?

  49. ALyA WoNdErS says:

    Kak Ain!!
    Alya teruja sangat
    sebab semalam baru dapat
    buku [email protected] free..
    Pemenang lah katakan ..
    Hihihi .. 🙂

  50. farah~amira says:

    Salam kak ain…Farah nak book satu buku…bayaran pos laju….
    nanti kalau farah dah bank – in…farah sms kak ain…bley x ???internet jarang bukak…..hopefully it is ok!!!

    wassalam
    farah_amira

  51. farah~amira says:

    farah punya e- mail n phone no:
    [email protected]
    0175149534….
    sms farah la….

  52. Anonymous says:

    Kak Ain…
    Saya(Afrina)dah bank in
    duit kat dlm akaun maybank abg
    Kak Ain.Dpt x??
    Kak Ain tahukan alamat umah
    saya??!!

    ~Afrina~

  53. Anonymous says:

    *saya bank in hari nie(Rabu)*

    ~Afrina~

  54. aini says:

    salam k.ain..

    pos berdaftar tu cam mane?

  55. Anonymous says:

    Kak Ain..
    Saya bank in RM 21
    tau!!!

    Afrina

  56. najwaamira says:

    Kak Ain,

    Bestlah cerpen kak Ain!

  57. Anonymous says:

    kak saya mmg minat giler la kat cerita aku mahu popular,dan saya teringin tahu apa yang akan terjadi pada hubungan farah dan amir,ina dan tengku affin,fasharina dan ahli THE WANNABABES..JADI SYA TERINGIN SANGAT NOVEL OPS PIKAT DI AIDILFITRI,,
    AND ONE MORE THING SYA MMG TABIK KEPADA PENULIS NOVEL REMAJA MCM AKAK NI,,

    NI ALAMAT EMAIL SAYA

    [email protected]

  58. fadiela says:

    Salam Kak Ain,

    Hari ini mama saya akan bank-in kan wang berjumlah RM 21 ke dalam akaun Kak Ain.Jika duit itu telah dimasukkan saya akan menghantar email kepada Kak Ain.Ini alamat email saya : [email protected]

    Fadhilah

  59. Anonymous says:

    salam kak ain!

    ader lagi tak buku tuh kak??
    kalau ader saya nak beli kak!

    Nama :Nadhirah bt Ismail
    Nih emel saya: [email protected]

    Duit sya akan masukkan dalam akaun maybank.RM20 yerh kak.

  60. fadiela says:

    Salam Kak Ain,

    Mama saya telah pun memasukkan wang tersebut pagi tadi menggunakan akaun Maybank.Saya juga telah pun menghantar e-mail kepada Kak Ain.

    Fadhilah,
    [email protected]

  61. fadiela says:

    Ini nama,alamat dan nombor telefon saya:

    Nama:Aiman Fadhilah Bte Ahmad
    Rozley.

    Alamat:PT 21846,Jalan Kolej 9,
    Taman Desa Kolej,Putra
    Nilai,71800 Nilai,Negeri
    Sembilan.

    Nombor Telefon:017-3791311.

  62. nabila says:

    kak ain, saye dah masukkan RM 21.00 kat dalam akaun akak.

  63. ainzz says:

    salam kak ain,

    sori sebab ain dah lme xmsk rumah pink ni…
    rindu sesangat kat rumah pink ni….
    nak taw sebab dia??(ain antar email kat kak ain)

    wah!ramainye dah tempah!
    harap2 ade ruang utk ain!!!
    ain nak sangat buku ni!

    kalo ade ruang yg kosong ain nak taw…

    ni name serta alamat email ain..

    :nurul ain
    :[email protected]

    tolong2lah simpan kan utk ain @ cakap kat ain kalo ade lagi buku tu!!!!!!!!

  64. Fatin Hanani says:

    salam kak ain..
    fatin dah pos cek..
    harap-harap cepatlah cek tu sampai ye kak ain…

  65. abby says:

    alamak abby x sempat lar..sebab sbelum nih computer ni problems sket :(…

  66. shaikha says:

    salam kak ain,

    shaikha dah hantar dah cek dan hantar ke alamat yg kak ain tulis.

    harap kak ain segera menghantar buku tuu 🙂 …

    wasslam,
    shaikha

  67. Anonymous says:

    Ayoyo Kak Ain!Ramainyer orang komen.Ingat nak tempah sekali tapi x bole.Kenape x bole Kak Ain jgn tanyer ye.

  68. hanis aqilah says:

    Salam kak Ain ,

    Buku tu ade lagi x ?
    Kalau ada , Hanis nak.

    [email protected]

  69. Elly says:

    banyak dah org beli buku tue. xsempat lah elly nie. Elly nak sekali dengan buku AMKNY la? simpan kan utk elly ye!

  70. Nadhirah says:

    Salam kak ain!,

    Nama saya Nadhirah bt Ismail.
    Saya sebelum nih ader kata bayara RM20..tapi saya bayar guner akaun maybank so RM 16 jer lah..

    Emel saya still gner mak sayanyer erh..

    [email protected]

  71. ala tomei says:

    kak ain bacer mail sayer yerr k

  72. kak ain…ader tk lg peraduan bantal pink tu???

  73. Anonymous says:

    Kak Ain saya juga nak beli buku cerpen raya @ptsone dan buku COMEL..:)

    Nama :Aina Mardhia bt Ismail
    E-mail:[email protected]

    Kak Ain saya Harap Kak Ain Simpan yer satu untuk saya..

    ~aina~

  74. gadis desa says:

    kak ain,makanan raya Le Shu Ren Tok lawak la.Cara kak ain cerita tu mcm berpengelaman je..pernah terjadi ke?

  75. Siti Nazirah says:

    Assalamuaalaikum Kak Ain,
    saya nak beli satu ya buku [email protected] 2008..

    nama:Siti Nazirah binti mohamad Haris
    e-mel:[email protected]

  76. nurfarahani says:

    Salam kak ain,

    saya nak buku novel comel jer.boleh.ini disebabkan saya sudah memiliki buku [email protected] one.nak opps,
    pikat di aidilfitri.

    berapakah harganya buku novelcomel itu??

    salam sayang,
    nur farahani

  77. farah~amira says:

    Salam Kak Ain…Farah nak book [email protected] tue seunit…jd…biler boleh farah masukkan duit…nanti kalau kak ain dah kata boleh bank-in duit kak ain sms farah @ 0175149534.farah akan segera masukkan duit…kak ain boleh hantar buku tersebut di alamat..:
    312,krts guru sek. men. teknik slim river,
    35800 slim river, perak.
    dah x sabar2 nak baca buku kak ain nie….

    wassalam..
    yg x sabar nak baca bk kak ain..

  78. Anonymous says:

    salam kak ain..
    err..boleh beli remaja @ptsone tuh lg tak?
    nme sy eleen.
    [email protected]..
    sy nk beli novel comel yg laen2 skali ye..jgn lpe email sy

  79. Anonymous says:

    macam mana ada yang dapat free???please bgtau…

    ~SITI~

  80. shasha says:

    hai siti…
    kalau awk nk tahu, beberapa bln lalu ada pertandingan penulisan cerpen raya.
    kalau saya tak silap, bln julai lepas.
    pemenang2 pertandingan tu la yg dpt buku percuma.
    awk jgn lupa baca cerpen mereka tau XD

  81. Anonymous says:

    thanks shasha…

    SITI

  82. linaz says:

    Bukan oven percetakan ker???

  83. Faz says:

    Kak Ain boleh x Kak Ain simpankan 4 lagi buku [email protected] 1 utk saya 1 lagi utk kwn saya 2lagi saya x tau depa nak ke x nak. Please. Bayaran melalui akaun maybank. buku aku Mahu ke New York 1&2 pun sama tau.

  84. Anonymous says:

    Kak Ain boleh saya tanya…
    Bila boleh saya dapat novel nih..??
    huhuh..

  85. shaikha says:

    salam kak ain,

    bile saye akn dpt buku tuu akak ain…tak sabar nak bace :)..

  86. aqila says:

    salam, kak ain saye nak memesan novel raye tu sory sebab pesan lambat tapi saye nak sat novel tu. ni email saya:

    nur aqila yasmin bt mohd zukhi
    [email protected]

    saye nk novelcomel skali ya
    bye.

  87. Anonymous says:

    salam kak ain..bile nak dpt buku tuu..rase dah tak sabar nak bace..

    salam,
    shaikha

Leave a Reply