Berita Gembira Pengubat Hati

You may also like...

20 Responses

  1. nurulbalqis says:

    Balqis balqis!! Hehehe..
    Balqis dah ada dah 😉 Memang best buku ni.. Tahniah Kak Ain!
    Pape pun, lepas ni kena hati hati selalu..
    Insyaallah, jangan sakit sakit lagi tau! ;D

  2. Saya pun dah ada buku ni…
    Best sangat

  3. Uptown Girl says:

    -angkat tangan!-hehe

    dina pun dah ada..:)

  4. Uptown Girl says:

    This comment has been removed by the author.

  5. Aisyah says:

    Kak AIn !
    Wow. Saya dh beli semua buku kak ain, except for tak bisa memilihmu.
    Buku yg paling lmbat beli is Impian | and ||

    Guees what! I love ur book ! Especially impiana. MMg best sangat. Cant for the third one.
    Congratulations, Kak AIn.
    ILY <3

  6. hello kak ain…..dah lama saya tak komen dan baca entri dari rumah pink…

    saya sekarang aktif sangat-sangat di SB…
    buat novel di penulisan kreatif….oh ya! kalau jumpa novel saya jgn lupa baca ya…

    A>M popular saya belum ada lagi…
    nak cari, asyik tak ada saja

    Shasha
    Sorry~~~~~

  7. Fatihah Ory says:

    saya! (angkat tangan kanan niyy)..
    hehehe 😀

    alhamdulillah kak ain sudah beransur pulih 😀
    rajin2 update ye ..

  8. Ikin says:

    da bace….besh….
    Kak Ain,Novel Ikin Kak Ain da post?
    Tak sabar nak bace…
    Saya:[email protected]
    Wat pembayaran pada 14.10.2009 pukul 7:39 a.m.

  9. Assalammualaikum kak ainn!!..
    yea!!kak ain update entry akhirnya..kak ain jganlah skit lagi..nnti kak ain tak boleh menulis hekhekhek saya x der buku tuh sbb dah pinjam dri kwan..tpi buku tuh mmg best!semoga kak ain berjaya as your wish kak ain..:)

    wassallam:
    Farah Hanum

  10. Salam kak ain=D

    dayah dah lame dah ade…and dah banyak kali dah khatam buku aku mahu saiz ‘s’ huhu=D

  11. Misz Purplez says:

    Salam Kak Ain,

    *angkat tgn*…hehe.. =D nasib baik Kak Ain dh pulih… =)

    Semoga impian Kak Ain tercapai jua!!! =D

  12. Zahidah Z says:

    Salam,
    Saya memang peminat nombor 1 Kak Ain,
    Moga Berjaya selalu eh

    *angkat tangan* mmg saye dah lame ade dah,
    semua buku Kak Ain saye ade except Impiana 3 yang belum keluar 🙂

    Saya sekarang menetap di Sydney,
    susah sikit nak dapat buku melayu ni
    hehe

    Take Care selalu
    Love from;
    Zahidah Zahari
    Sydney, Australia.

    [email protected] (ym)
    [email protected] (blogger)
    zahidah96.blogspot.com (blog)

    Salam Sayang

  13. sya dh baca mmang best n tips 2 sya bgi kt abg coz dy kta nk diet xpi x tahu cam new nk diet.

  14. sya_syi says:

    saya!!!!!!!!!!
    hehehe.. wah.. tanhiah kak ain..
    semoga kak ain sucsess selalu..
    lagi satu.. kesihatan kena jaga juga walau sesibuk mana pun kak ain.. healty is first.. kalau sakit tu.. cepat-cepat makan ubat tau..
    DO THE BEST TO BE A BEST..

  15. nice n simple jalan cerita…sy mmg sk jalan ceritanyer..smoga k.ain maju dlm bidng pnulisn…

  16. saya ada rasanya..takpelah..angkat saja tangan!!

  17. Nur Ezzati says:

    Assalamualaikum!
    saya takde buku tu, tapi saya dah baca kawan saya punya.. memang best. kini saya cuba amalkan petua dalam buku tu.
    Wassalam..

  18. KiRoRo says:

    sy ska sume buku yg kak ain tls..
    sy plg suka skali aku mahu ke New York 1 n 2..sy jgk ska watak the wannabes…

  19. Lia Lollipop says:

    kak ain , saya nak buku Aku Mahu Saiz S . Tapi bila peri kedai-kedai buku , tak ada pun .
    macam mana ni ? kawan-kawan saya dah tanya dah ni .

Leave a Reply