BELI TERUS DARI AINMAISARAH

You may also like...

37 Responses

  1. nurul says:

    assalamualaikum…

    memandangkan kat bookstore yg selalu sy lepak (MPH shah alam) kurang kolksi karya kak ain, sy beli trus la dr akak…=)

    yahoo = [email protected]
    google = [email protected]

  2. zasseme says:

    kak..
    aza nak..
    boleh tak nak pesan???….
    [email protected]

  3. afifah says:

    askm kak ain,
    saya nak beli trus dr kak ain buku “aku mahu saiz s” taw…
    nie email saya : [email protected]

  4. Anonymous says:

    ainie

    hai kak ain.kte nk bli bk impiana dgn remaja pts one dr akak..pliz..tp ole kerna kte jrg bkk email so akk trs la antar kt umah ye..no 15 jln teratai 7 tmn seri teratai 44000 kkb sel.plizz..nnti kte trs byr akk pun trs la antar ye..akk x yah antar email.

  5. suliana says:

    asalamualaikum kak ain…
    sye bdak bru kat snie…
    sye nak wat pesanan bleh x????

  6. Anonymous says:

    haylow kak ain…sy dh ade dua-dua buku kak ain…n sy la yg menang praduan aku mahu popular tu…x pasan lak psl praduan aku mahu saiz s…kecewe taw….

  7. ainaa says:

    hai k.ain…
    ainaa nak bli trus dr k.ain nvl AKU MAHU SAIZ S ngan
    [email protected] LEH X ? nie email aina,[email protected] friendster ainaa kwn k.ain

  8. balqis says:

    hyekak ain
    bal pon nk beli jgak…
    syebal nak beli buku IMPIANA..
    boleh kan kak ain???
    nie email bal…
    [email protected]
    atau inie friendster bal..
    [email protected]

  9. AinMaisarah says:

    Amboi! ramainya nak membeli buku. Boleh.. Boleh..

    Kepada yang belum lagi mendapat buku..

    Atau yang belum membuat bayaran, hantar email kepada kak Ain.

    [email protected]

    Novel Comel yang takkan di jual di mana-mana kedai akan menjadi milik anda secara percuma.

    ws
    AinMaisarah

  10. amalina says:

    Assalamualaikum kak ain saya nak pesan buku [email protected] one dan impiana

    yahoo:[email protected]
    goole:[email protected]

  11. izza says:

    akak, saye nak beli aku mahu saiz s, macam mane akak nak anto? nak bayar pon macam mane? email saye di [email protected]. akak, saye nak diskaun, bleh ke? kalau boleh saye nak dapat cepat. please…

  12. ikah says:

    kak ain…kalau bagi ikah diskaun 35% untuk 2 buah buku terbitan kak ain bleh tak?? sebab ikah nak beli buku `aku mahu buli` n `remaja pts one`…..kalau boleh nak beli terus dari kak ain sebab nak signature akak….boleh tak agak nye??e-mail saya:

    [email protected]

  13. TengkuAtiqah says:

    kak ain,eiqa nak beli buku aku mahu saiz S ngan Buku Aku mahu Buli..ni email address eiqa=

    [email protected]

  14. sofia says:

    akak nk tnye…

    emm….kalu nak beli buku selain drpd menggunakan akaun maybank bley x??..

    plis jwab aek..

    email:[email protected]

  15. Anonymous says:

    nnnnnnnnaaaaaaaaaaaaakkkkkkkk!!!!!!
    [email protected]

  16. fazlin says:

    kak ain, cam ner nk tempah??pas2 cam ner nk kasi duit??
    sy nk beli buku impiana.satu lg buku aku mahu bertudung, sy x pernah dengar lar.buku baru nk trerbit ke buku lama??

  17. fazlin says:

    naper setiap kali sy hantar mesej kak ain x jwb???kak ain buzy ker??sian kak ain,tp kalau kak ain x tulis kiteorang x leh baca lah kan.tul x??
    cayok…cayok..
    “bu yao fang qi”maksudnya jangan cpt putus asa dlm bahasa cina

  18. fazlin says:

    kak ain sy confuse larr???kak sy ckp buku impiana ada 1jer.tp, naper ada dua cover.so,sy nk tanya kak ain sebenarnya buku impiana ni ada satu ker dua.kalau ade dua yg impiana yg pertama 2 harga die baper.jwb tau

  19. Nadhira says:

    A’kum kak ain. Saya nak beli buku IMPIANA drpd kak ain. Tapi kena bayar lebih ke?

    [email protected]

  20. echah says:

    This comment has been removed by the author.

  21. echah says:

    A’kum Kak Ain…saya nak beli jugak buku…saya nak beli buku ‘Aku Mahu Popular’…ini email saya:[email protected] .com…tq

  22. ~sharifah~ says:

    saya nak!!!!!!!!!!

    [email protected]

    akak you’re so beatufil n loving sister…..

  23. anas says:

    kak ain saya nak buku’aku mahu saiz s’saya tak buat pembayaran pakai akaun saya hantar dengan wangpos… e-mail saya

    [email protected] atau
    [email protected]

  24. Anonymous says:

    saya minat akak punya novel..
    saya nak beli.. tapi cam ne nk bayar..
    saya minat sgt hasil karya akak..
    saya nk beli terus drpd akak..
    tapi cam ne nk byr..
    sy nie bkn ada duit sgt..
    my e-mail: [email protected]

  25. saya nak beli buku akak…
    xpnah bcer but wanna try…
    camne ek nak bli…
    kalo bleh saya nk bli dari keluaran pertama..plz…hope bleh beli…

    [email protected]

  26. ~[i]eka~ says:

    salam, kak ain…
    sy nk bli bku impiana2..
    email:[email protected]
    ble sy dh msukkn duit 2,sy gtaw…

  27. lyanadhyrah says:

    hey kak ain,
    sayer dah kirimkan duit nak bli ak mahu saiz s 2

    [email protected]
    harap maklum..

  28. salam kak ain…. sayer nak beli buku aku mahu teman tapi mesra leh x?

  29. pinkygirls says:

    akum kak ain.saya peminat no 1 akak.kawan saya minat kat akak.saya nak beli terus buku novel kiut-miut akak iaitu buku aku mahu teman tapi mesra.luv u so much…kirim salam wat semua staf ptsone tau.wassalam

  30. pinkygirls says:

    kak ain blslh comment saye ni.saye kompius camner nak beli terus dari kak ain.tolonglah jawab ari ni je please………

  31. Anonymous says:

    hai kak ain…….
    sy amira….
    sy nk beli buku AKU MAHU BULI….
    ini maklumat sy:-
    #amira
    #07-5114804
    #b-g-03,vila krystal,jln silat lincah,bandar selesa jaya,81300,skudai,johor…..
    #[email protected]
    sy akn byr melalui akaun maybank…

  32. aina says:

    kak ain ada terbitkan buku baru x?? kalau ada ckp ye. ni e-mel caye:
    http://[email protected]

Leave a Reply