Beli Novel Percuma Buletin

You may also like...

45 Responses

  1. i am the first commenter,,
    first time.
    yahoo!!!!

    kak ain,
    nantikan kedatangan huda di PWTC..

    huda nak borong buku kak ain
    dan watak baru tuh
    sangat2 menarik

    teruskan menulis novel!!
    huda tunggukan IMPIANA 3!!

    good luck

    >_<.........

  2. DJ Farahani says:

    Wahh!

    Buku Buletin Sekolah Sri Bangsar sudah siap!Yayy!=P

    Err,Kak Ain,dijemput masuk ke blog saya.Cantik template Kak AIn!Heheh!

    Kak Ain,tunggu saya ya.DI PWTC nanti.=)

    Mak Ayah Farah bagi.Farah tengah kumpul duit nak beli novel.=D

    Salam Sayang,
    DJ Farahani

  3. EyRaH says:

    wah best2….x pi sy x blh hadir ke pesta buku 2….ala….mak sy pon mesti x kasi beli on9…..terpaksalah pi kedai n beli buku 2……sedih….

  4. sedihnye tk dpt pegi..bkn sbb jauh..ima dok kt seremban je..cuma..ima kn dok kt asrama..so tk dpt pegi walaupun hujung minggu..sori ek kak ain..tp ima nk tempah on9 k..

    Nama : Halimatus Saadiah bt Ab Razak
    Emel : [email protected]

  5. gemini girlz says:

    Nie yang buat dina x sbr nieh…
    Smpi msuk mimpi wok!!

    Sekali lagi Dina minta untuk Kak Ain reserve satu utk dina…
    Kalau boleh nnt mse 18 hribulan tuh Dina akan cuba dtg seawal jam 10 pagi sebab nak rebut 100 pelanggan terawal…:D

  6. kak ain! berapa semua buku tu?saya tak sabar nak beli sbab saya kena kumpul duit dulu!

  7. Syarfa Azra says:

    sye x ketinggalan nk bl buku yg best ni..

  8. nurulbalqis says:

    Salam Kak Ain, kalau Balqis beli buku dekat Pesta Buku tu nanti boleh dapat tak buku percuma tu ??

  9. salam kak ain..

    saya pon nak juga..
    tolong simpankan erk..
    nie email n nama penuh saya..

    nama : Aiman Fadhilah Bte Ahmad Rozley

    email : [email protected]

  10. Shasha~Acha says:

    wah kak ain dah ubah ke blog ni maksud saya background tu…

    kak ain saya nak beli buletin sri bangsar tu…
    boleh kak ain ceritakan serba sedikit?

  11. Kak Ain….
    da lamer sya x bkk blog kak ain smnjk dowk asrama nyh…
    nak tya skewt nyh….
    buku BSB da ada kat pasaran kew??
    Nak beli nyh…!!

  12. nadiamustafa says:

    bile buku nie mula dijual ?
    xsaba nak beli.

  13. kak ain…boleh x saye nak tempah buku bsb tu…tapi…saya dok asrama…2 minggu skali balik…jadi jrg tahu pasal p’kembangan terbaru blog kak ain….saya tempah dulu tau kak ain….

  14. clever girl says:

    salam kak ain,

    nama:nurain najwa bt md ibharim

    email:[email protected]

  15. clever girl says:

    salam kak ain,

    nama:nurain najwa bt md ibharim

    email:[email protected]

  16. Kak Ain, kalau beli BSB kat PWTC nanti, dapat ke buletin?

    kalau tak dapat, Dila nak order je la.

    Nama : Nur Fadilah Bt. Ahmad Ghazali
    Email : [email protected]

  17. BdaK*iLysdm says:

    kak ain sy nk order buku2 2..
    simpan kan untuk sy k!!
    NAMA-SALSABILA BT MOHD IBRAHIM
    [email protected]

  18. EyRaH says:

    akka sy nk tanya buku Buletin Sekolah Sri Bangsar x dek jual kt kedai ke?

  19. The Ninoz says:

    salam,
    kak ain nanti saye rase saye x dpt dtg ke pwtc so saye nk mntk kak ain tlg simpankn bukunye utk saye

    name:siti zafirah bt. zaidon
    email:[email protected]

    saye hrp kak ain blh tlg simpankn…thankz…

    yg mmbuat tempahan,
    zafirah zaidon

  20. Nadzirah says:

    salam kak ain, kalau beli buku ni mase kat Pesta Buku nanti, x dpt novelcomel ke?? Kalo x dpt x best la!

  21. aLyaLya =] says:

    Assalamualaikum, Kak Ain =)

    Nama: AlyaRohaizan .
    Emel: [email protected] .

    Kak Ain Kak Ain… berapa harga BSB: Kini Berwajah Baru tu ehh? Jawab plssss.

  22. [ad.sha.min] says:

    salaam kak ain.
    sye nk order 1 ye..

    -adhwa shamila bt aminuddin
    [email protected]

    btw, brpe harge dye kak ain ???

  23. xpasti agi leh dtg atau x
    huhuhu :c
    insyallah sye dtg 😉

  24. Amaelia says:

    This comment has been removed by the author.

  25. Amaelia says:

    K.Ain..
    Nak buku tu satu??
    Emel: [email protected]
    Bape harga dia??

  26. Amaelia says:

    Alamak!!
    Tertingal nama larh..!!
    Nama: Nurafrina Amirah bt Badrol Hisham

  27. wani tak dapat pergi lah ke pelancaran tu .
    =(

    wani nak beli buku tu tearus dari kak ain ye ?

    ‘Izzati Hazwani bt Abdul Rahman
    [email protected]

  28. kak ain , saya x dpat pegi Ke PWTC so saya rasa saya nak tmpah dulu ..

    tapikan,
    SAya nak tau harga BUKu tu ! SBAB takuT BAjet x cukup ..

  29. eyda says:

    wah , bestnyer !!!!
    nanti saya datang PWTC ye !
    kak ain tunggu ye ! 🙂
    luv u !

  30. Norul Atirah says:

    Salam kak ain,

    Kak ain…jual tak lencana dan buku latihan dekat website kak ain?susah lah nak pilih…klau beli ikut sini,saya boleh dapat novel percuma buletin…klau beli dekat PWTC,sy boleh beli buku latihan dan lencana.Kak ain please balas,please!kalau boleh kak ain jual lah lencana dan buku latihan dekat sini…TOLONGLAH BALAS ATAU SEKURANG-KURANGNYA BAGITAHU KITA SEMUA!!!PLEASE KAK AIN…

  31. Norul Atirah says:

    Salam kak ain,

    Kak ain…jual tak lencana dan buku latihan dekat website kak ain?susah lah nak pilih…klau beli ikut sini,saya boleh dapat novel percuma buletin…klau beli dekat PWTC,sy boleh beli buku latihan dan lencana.Kak ain please balas,please!kalau boleh kak ain jual lah lencana dan buku latihan dekat sini…TOLONGLAH BALAS ATAU SEKURANG-KURANGNYA BAGITAHU KITA SEMUA!!!PLEASE KAK AIN…

  32. #Farah Hanum says:

    salam kak ain…
    ish…bestnya…(suara kanak2 ribena)kalau dapat pergi awal…taktaulah hanum slalunye siap lewat tapi cuba untuk datang awal…buku akumahu bergaya dah kuat ke kak ain?

    wassalam:
    farah hanum

  33. #Farah Hanum says:

    selamat sejahtera…
    kak ain yang bsb ni cerita ataupun buletin??lagu sekolah sri bangsar tu macam budak2 tadika best rentak lagu die…ahakzs…hehehe:P

    dari~
    farah hanum…

  34. Hana_Fadz says:

    kak ain sya nk beli sume tu la….pakej 20 ringgit…tp sya x tau la kak ain leh dtg ke x…mak ngn ayah sibukrr…ermmm cam ni lah kak ain bleh beli online x…sya nk tanya skali pasal buku tak bisa memilihmu….dpt g ke profile 6ixth sense… ermmm..kak ain ni email dan nma saya:-
    Nama~Hasanah Najiihah binti Mokhsin
    Email~ [email protected]

    tp kak ain sye janji sya akan datang org first skali yg akan dtg di majlis pelancaran tu ye!
    kak ain pelancaran tu kt ner…booth or ats pentas…klu booth kt mne ye???…kak ain sye nk g …nk jmpa kak ain..sedaya upaya akan ku datang demi ainmaisarah..yes..yes..yes!!!!

  35. MeZ DiaRy says:

    Salam…

    saya pun nak tempah,

    Nama : Mas Erni Zatty bt Mazlan.
    Email: [email protected]

    tp kena bayar berapa kak Ain

  36. Wah, bestnye! saya tengah plan dengan parents saya untuk pergi ke sana…. tak sabar nak jumpa kak ain dan dapatkan buku-buku tu…

  37. Norjihan says:

    Puan Ain,

    Tahniah untuk siri baru ini. Wow, Puan begitu produktif, untung juga kerana dapat seorang suami yang bijak sebagai pengurus dan agen. Sebagai seorang wanita, dan rakyat Malaysia, saya sangat berbangga dengan kejayaan Puan.

    Saya ingin menempah 2 pakej RM30 untuk anak-anak saudara saya, susah mereka nak kongsi bila 2 keluarga di KL dan 2 lagi di Terengganu. Nanti saya berkan maklumat penghantaran seperti biasa.

    Terima kasih.

  38. Nurul Adira says:

    Hi kak ain,

    Saya teringin sgt nak bli buku tu.

    Nama:Nurul Adira Jamaluddin
    Emel:[email protected]

  39. Nurul Adira says:

    Btw Kak Ain Saya Nak Tempah Yg Pakej RM 30 tu

    Saya suka buku kak ain tau.

  40. Steff says:

    Saya nak tempah pakej RM 30

    >> [email protected]

    terima kasih..

  41. nadhrah says:

    kak Ain??
    brpe ye hrga novel BSB??
    sye x dpt nk pg..
    duduk Johor…jauhh

  42. Sulha says:

    Assalamualaikum…

    Saya ingin memesan buku ini melalui PAKEJ RM30.

    Ini nama dan alamat e-mail saya.

    Nama: Syafiah Masturah Norhisham
    E-mail: [email protected]

    Semoga Kak Ain memberi feedback secepat mungkin =)!

    Wallahu Subhanahu Wa Ta’ala A’lam..

    Wassalam..

  43. syahirah says:

    salam kak ain..

    sy nk buat tmpahn tuk pakej rm30..

    ni nma n alamt email sy tau,,

    nama : syahirah binti serahjuddin
    email : [email protected]

    hup kak ain cpat2 bri feedback tau..
    x sabr dah ni..

    tq..

  44. Sulha says:

    Salam Alayk

    Saya nak tambah satu lagi tempahan.. Jadi 2 pakej RM 30..

    Nama: Syafiah Masturah Norhisham
    E-mail: [email protected]

    Wallahu Subhanahu Wa Ta’ala A’lam..

    Wassalam.. =)

  45. Qt~Me0w says:

    salam..

    hye kak ain!

    saya dah baca buku bsb:kini berwajah baru tu.. memang best! harap ade smbungannye,. tp knape buku tu byk name artis ye? contoh nye cikgu Nazha Aziz(Nasha Aziz),, cikgu Rostam Noor(Rosyam Nor),, Sari Yani(Sari Yanti),, Vincci(Vince af),, Jehan Kaya(Jehan Miskin)-yg ni klaka la,,huhu- Khairul(Khai af),, rosmahani(Rosma af),, Zizzy Izzati(Zizie Izzati)-x taw bt0l ke x ejaan tu-,, Eqin&Mawi,, Anita Sabah(Anita Sarawak)-ni p0n klaka-,, Siti Nur Halizawati(Siti Nur Haliza),, Cheryla Samat(Cheryll Samad),, Jujue Aziz(Jue Aziz),,Sharifah Animah(Sharifah Amani),, Sharifah Aliyah,,Irwan Shaz(Irwanshah),, Foziah Haus(Fauziah Ghous),, Liyana Jasmaya(Liyana Jasmay)& byak lagi,,ape p0n bku ni mmg best!

    buku aku mahu ke new york saya baru beli tp bl0m hbis baca lagi., kl0 dah hbis baca nnti sy k0men,.

    saya ade pg PWTC 18 april mse tu,, tp x taw plak ade plncran buku kak ain,,sedihnye..(T_T)..

    smlm(24.4) sy ade jmpe kak ain kat bilik j0h0r saya excited sgt,.. tp saya nak bli buku dlu tkot dah hbis,. tp ble saya dah hbis byar saya cari kak ain tp kak ain dah x de.. tlpas nak jmpe kak ain lagi..(T_T)..

    ptg nie saya nak pg lg h0pe dpt jmpe kak ain..

    untuk pgetahuan kak ain,, saya mnt menulis,, skrg ni saya tgh menulis bku btajuk ‘Dari Dalam Diari Diri Diana’,, b0leh x sy nak n0 f0n kak ain? jika saya memerlukan bantuan bleh la saya tye kak ain..

    nnti email n0 fon kat ain kat sye ye! ni saya pye email- [email protected]

    tu je yg sy nak ckp,,
    truskan usaha anda,, semoga berjaya di dunia&akhirat!
    Bye!(d-_-b)

Leave a Reply