BELI NOVEL AINMAISARAH

You may also like...

196 Responses

  1. kak ain…balqis nak tanya sikit…kenapa sampai sekarang balqis tak dapat lagi novel comel yang bertajuk ADA APA DENGAN FARAH & FAHRIN….kak ain dah anta kat alamat balqis ????

  2. fazlin says:

    salam kak ain,
    saya fazlin.
    kalau kak ain tak ingat alamat rumah saya.ini yer
    3184 taman nuri, 18500 machang,kelantan. saya nak beli aku mahu teman tapi mesra dan tak bisa memilihmu.
    bayaran itu saya tak tau lagi nak buat bayaran. tak per ker..
    kalau tak boleh saya akan cuba buat bayaran secepat mungkin.

  3. askum kak ain….

    sharifah nak beli buku kak ain….

    buku aku mahu teman tapi mesra… bayaran tu, nanti sharifah akan bagitahu kak ain melalui yahoo mail or sms.

    alamat tu sharifah akan send ikut yahoo mail kak ain..

    tq..

    salam

  4. Izzie Izzati says:

    Assalammualaikum,kak ain.Saya nak Aku Mahu Teman Tapi Mesra dan Tak Bisa Memilihmu.Tolong ya?Saya harap sangat.

  5. aini says:

    salam k.ain

    kte nak buku tak bisa memilihmu

    ok tu jer..

  6. Izzie Izzati says:

    Akak,wang pos tu macam mana?Saya tak fahamlah.

  7. Anonymous says:

    as’kum kak ain..sy nk buat tempahan
    buku r..sy nak tempah buku tak bisa memilihmu dgn buku aku mahu teman tapi mesra..

    NAMA-SALSABILA BT’MOHD IBRAHIM
    ALAMAT-101 PERMATANG KRIANG,
    13110 PENAGA,SEBERANG PRAI UTARA,PULAU PINANG

  8. Anonymous says:

    kak ain aqilah nak oder buku buku AKU MAHU TEMAN TAPI MESRA and TAK BISA MEMILIH MU… nanti bayaran aqilah akan bagi tahu kemudian.. kak ain simpan tau untuk aqilah!! 🙂 kalau ade ape2 bagi tahu kat ruang pengumuman ataupun emel kan ajer di [email protected] k…

    SALAM SAYANG

    dr NUR AQILAH..

  9. sara imanina says:

    alamak…
    pengumuman pemenang aku mahu buli hari sabtu dan KEMUNGKINAN ( x tau besar ke kecil, hehe) Sara x de kat rumah..so x buka komputerlah..
    KEMUNGKINAN hari ahad baru sara ada.tapi x pastilah boleh buka komputerke tidak.LAMBATLAH SARA nak tau keputusan jawabnya.. 🙁
    kalau kak ain sudi (buat2 kesian pulak..hahah) umukan malam ni..
    tapi xpelah…kak ain kata esok mean esok lah kan.

    oklah…bye..wasalam..

    salam,
    ~ Sara Imanina 2008 ~

  10. Sara Imanina says:

    kak ain dah hantar ke belum hutang kak ain yang masih berbaki 1 ??
    oh ya, buku profil 6ixth sense tu kalau ada, simpankan untuk sara sekali yer ! dah siap terusss simpankan 1 untuk sara yer..

  11. Anonymous says:

    Askum kak ain…
    saya afrina
    Saya nak beli buku aku mahu teman tapi mesra n tak bisa memilihmu
    kalau boleh saya nak novel comel ada apa dengan Farah n Fahrin.
    Ini alamat rumah saya:
    No.7 Jalan Birai U8/69
    Bukit Jelutong,
    40150 Shah Alam, Selangor DE.
    Hari isnin nie mak saya masukkan duit

  12. Anonymous says:

    kak ain…sayer nak oder bku tak bisa memilihmu n aku mahu teman tapi mesra!!!!nant saya sms kak ain…
    tq….

  13. farah~amira says:

    Sakam Kak ain..
    farah menyesal giler beli buku aku mahu teman tapi mesra mase pesta buku tuh…x dapat rahsia hati mr. li\obaklonak….
    kalau kak ain baek hati bgla kat farah novel comel 2….

  14. ainmaisarah says:

    Salam,

    Balqis,
    Kak Ain belum menghantar kerana kesibukan. InshaAllah akan menghantar pada minggu hadapan. Kak Ain tak lupa hutang-hutang Kak Ain tu.

    Fazlin,
    Kak Ain akan tempahkan dulu buku tersebut. Kalau dah buat bayaran sila bagitau Kak Ain okay.

    Kepada yang telah membuat tempahan itu sila nyatakan

    1- Judul Buku.
    2- Bentuk Bayaran.
    3- Nama Penuh.
    4- Alamat Penuh.

    wasalam
    AinMaisarah

  15. Anonymous says:

    assalamualaikum…
    kak ain,sy farhanis..
    pg td sy ada sms kak ain b’tanyakan perihal buku sblm ‘aku mahu teman tapi mesra’ dan juga cara pembelian terus drpd kak ain.
    alhamdulillah,ayahanda dan bonda sy sudi menolong sy utk membayarnya..so,kalau boleh sy nak beli buku ‘aku mahu sais s’ dan juga ‘aku mahu buli’..pembayaran akan dibuat melalui wang post pada minggu hadapan..

    nurul hanis binti malek
    no 21,jalan duku 1,
    taman seri medan,
    42500 telok panglima garang,
    selangor darul ehsan.
    [email protected]

  16. hayati says:

    salam kak ain,

    nad nak order dulu boleh tak??
    duit nye, nnt bile nad da masuk kan duit, nad bagi tau ek..

    nad mau,
    -aku mahu popular
    -aku mahu saiz S
    -aku mahu teman tapi mesra
    -impiana II
    -tak bisa memilihmu

    terima kasih,
    salam ikhlas,
    Nurhayati Nadhirah

  17. hayati says:

    oppss terlupa,

    -Nurhayati Nadhirah binti Haji Muhamad
    -6485- D, Taman Tang Khor Ham, Jalan Semabok, 75050, Melaka
    -06-2818951
    -aku mahu popular
    -aku mahu saiz S
    -aku mahu teman tapi mesra
    -impiana II
    -tak bisa memilihmu
    -melalui account

  18. Anonymous says:

    as’kum…erm..sy

    ~SALSABILA BT MOHD IBRAHIM
    ~101 PERMATANG KERIANG,
    13110 PENAGA,
    SEBERANG PRAI UTARA,
    PULAU PINANG
    ~AKU MAHU TEMAN TAPI MESRA
    ~TAK BISA MEMILIHMU
    ~MELALUI ACCOUNT

    kak ain,bila ek nk kna byar duit
    buku2 ni??

  19. Anonymous says:

    salam kak ain…
    saya nak buku impiana 2 and aku mahu teman tapi mesra..
    tadi sya pergi book fair tu, buku2 tu x sampai lagi.. tak sempat nak tunggu.. pergi dengan ayah, so kena cepat2 la.. cari kak ain, tp tak jumpa pun..
    saya mngkin akan masukkan duit dalam akaun maybank..
    secepat mungkin..
    thanks kak ain..

  20. Anonymous says:

    lupa nak bagitau nama..
    saya aafifah mohamad..
    alamat saya akan emailkan kepada kak ain..

  21. Anonymous says:

    Nur Izzah Atirah Bte Jaffar Sidek.
    No,17,Jalan Pulai 37,Taman Pulai Utama,81300,Skudai,Johor,Johor Bahru.
    017-7210023
    Aku Mahu Teman Tapi Mesra
    Memasukkan dalam akaun Maybank

  22. Anonymous says:

    Nur Izzah Atirah Bte Jaffar Sidek.
    No,17,Jalan Pulai 37,Taman Pulai Utama,81300,Skudai,Johor,Johor Bahru.
    017-7210023
    Tak Bisa Memilihmu
    Memasukkan dalam akaun Maybank

    nanti kul dh msk duit sy bg tau kak ain ye

  23. Anonymous says:

    kak ain,saya farhanis..
    sy nak buku aku mahu popular skali erk..

  24. Anonymous says:

    kak ain,cerita ckit pasal ‘aku mahu bercinta’..mcm best jer…
    farhanis

  25. aini says:

    salam k.ain

    kte nak bk AMTTM sekali..
    lpe nak bg tau ari tu..

    duit x tau ble nak antar
    kalo dh antar kte sms akk yer..

  26. Anonymous says:

    kak ain….saya nak beli buku aku mahu popular,aku mahu saiz s dan tak bisa memilihmu.

    alamat rumah saya ialah no.4 jalan indah 1/11B taman universiti indah 43300 seri kembangan selangor darul ehsan.

    cara pembayaran saya akan menghantar wang pos.

    kak ain selalunya berapa lama baru boleh dapat buku-buku itu?

  27. hot chicks says:

    kak ain….saya nak beli buku aku mahu popular,aku mahu saiz s dan tak bisa memilihmu.

    alamat rumah saya ialah no.4 jalan indah 1/11B taman universiti indah 43300 seri kembangan selangor darul ehsan.

    cara pembayaran saya akan menghantar wang pos.

    kak ain selalunya berapa lama baru boleh dapat buku-buku itu?

  28. MOON says:

    Salam kak ain. Sy nk tempah aku mahu popular n x bisa memilihmu.. boleh x? bape sume harge termasuk cas perkhidmatan bank..?boleh x akq reply kt emel sy [email protected]
    Time kaseh ye kak..

  29. Anonymous says:

    Sy nk beli Aku Mahu Popular n X Bisa Memilihmu
    Nurul Munirah bt Jailany
    No 1, Ladang Juasseh, 72500 Juasseh, Negeri Sembilan
    06-4981286/013-3036001
    sy akn byr gune wang pos…

  30. :: fatin :: says:

    kak ain..
    sy nak tempah awal-awaw buku tak bisa memilihmu..

    [email protected]
    Fatin Hanani Adnan..
    nanti sy masukkan duit ya..
    thanks..

  31. Anonymous says:

    Saya nak beli ‘Aku Mahu Popular’, ‘Aku Mahu Buli’, ‘Aku Mahu Teman Tapi Mesra’, ‘Impiana’, ‘Impiana II’ dan ‘Tak Bisa Memilihmu’.
    Ain maksudkan kos penghantaran RM7 tu untuk lebih dari dua buku kan? Jadi kalau dikira-kira, kos keseluruhan termasuk kos penghantaran yang perlu saya bayar ialah RM114.40.
    Sila sahkan nilai ini sebelum saya buat pembayaran ke akaun maybank yang telah dinyatakan tu.
    Nama saya: Umi Kalthum Alli
    Alamat: Unit A1B, KTS Village, 222, Jln Permata off Jln Tun Ahmad Zaidi Adruce, 93200 Kuching, Sarawak.
    No. Tel: 012-8937579
    Kalau ada apa-apa, just emel ke [email protected].
    Pls reply ASAP pls, dah tak sabar lagi nak baca ni.

  32. Anonymous says:

    assalamualaikum kak ain,
    -nur syawana binti amirludin
    -lot 327 B,jalan laksamana, kampung laksamana, 68100 batu caves, selangor darul ehsan
    -017 2525828
    -TAK BISA MEMILIHMU
    -bayaran melalui pos
    wana akan poskan wang pos secepat mungkin..insya allah..
    terima kasih ya…

  33. Anonymous says:

    Akq Ain sy nurul munirah yg ade tmph aku mahu popular n x bisa memilihmu semalam. sy nk bgtau akq yg sy x jadi byr gune wang pos tp sy akn msukkn duit dlm akaun nnt sy bgtau akq gune sms..sori yer kak.

  34. Anonymous says:

    hye kak ain…..
    sume buku kak ain itek dah bce….
    cme impiana 1 jerk blom….
    cr kat bookstore cume dh abis…………….

  35. Anonymous says:

    A’kum,
    Saya nak tempah beberapa buku untuk anak gadis kesayangan saya.Tajuk buku tu:
    1. Aku Mahu Buli
    2. Aku Mahu Teman Tapi Mesra.
    3. Impiana II.
    Nanti hantarkan pada alamat
    Nur Fatihah binti Nor Azmi
    No 26,jln 3/20, Bangi Perdana,
    Seksyen 3, Bandar Baru Bangi
    43650 Selangor. tel 0193295921
    Cuma saya nak tahu jumlah bayaran yang tepat termasuk kos penghataran biasa. Boleh email saya di [email protected]. Saya akan buat pembayaran melalui online.terima kasih.

  36. Anonymous says:

    A’kum,
    Saya nak tempah beberapa buku untuk anak gadis kesayangan saya.Tajuk buku tu:
    1. Aku Mahu Buli
    2. Aku Mahu Teman Tapi Mesra.
    3. Impiana II.
    Nanti hantarkan pada alamat
    Nur Fatihah binti Nor Azmi
    No 26,jln 3/20, Bangi Perdana,
    Seksyen 3, Bandar Baru Bangi
    43650 Selangor. tel 0193295921
    Cuma saya nak tahu jumlah bayaran yang tepat termasuk kos penghataran biasa. Boleh email saya di [email protected]. Saya akan buat pembayaran melalui online.terima kasih.

  37. ::fatin:: says:

    askum kak ain..
    fatin lupa nak bagi personal details..
    hehe
    Fatin Hanani Adnan
    41 , Jalan Damai Rasa 17 , Alam Damai , 56000 , Cheras , Kuala Lumpur.
    017-2447698.
    Fatin nak buku Tak Bisa Memilihmu tau..
    Novel comel pun sama..
    please!!!

  38. eLLe-sYaZ says:

    Assalamualaikum kak Ain ^.^

    saya Syaza,saya nak buku…Tak Bisa Memilihmu….smpn utk saya taw!

    nnti saya sms kak ain ye,kalu bole nk novel comel skali 😀

  39. eLLe-sYaZ says:

    Lg satu,lupe lakk,huhu…

    niyh emel syaza ye,kalu ada apa2,kak ain mesej la ye…

    [email protected]

  40. Anonymous says:

    hai Kak Ain saye nk buku novelcomel penubuhan THE WANNABABES tapi sye dah ade buku AKU MAHU POPULAR……….. mcm mane ni???….

  41. ::fatin:: says:

    lupa pula nak bg personal details..

    fatin hanani bt. adnan
    41 , Jalan Damai Rasa 17 , Alam Damai , 56000 , Cheras , Kuala Lumpur
    017-2447698
    pembayaran melalui cek

  42. hai,kak ain….
    saya nurwafa asyiqin bt. zullfakher,
    saya nk beli buku
    1)aku mahu buli
    2)aku mahu teman tapi mesra
    3)tak bisa memilihmu
    tntg byrn and alamat saye 2 nnt saye email kak ain atau sms.

  43. Anonymous says:

    askum~!
    kak ain….
    nama…salina bt khairud-din
    49, persiaran wira jaya barat 58, taman rapat setia baru,31350 ipoh, perak…
    kak ain…saya tak boleh nak bagi no.tepon saya..tapi saya boleh bagi emel [email protected]
    buku yg saya mahu..
    1)aku mahu teman tapi mesra
    2)impiana II

    bayaran tuh nanti…saya akan bagitau kat komen…

  44. sakinah says:

    askum kak ain…

    saya hendak menempah novel aku mahu teman tapi mesra…. kak ain simpan yer… ingat tau…. hihihi 🙂

    cara-cara bayaran saya akan hantar melalui yahoo mail kak ain…

    thankz

    salam

  45. Anonymous says:

    ini salina…takperlah kak ain..tak jadi..hehe…boleh pinjam ngan kawan jer..hehe..

  46. Anonymous says:

    assalamualaikum kak ain!!
    erm..
    ~Mawaddah~
    ~49,persiaran wira jaya barat 58, taman rapat setia baru,31350 ipoh, perak.~
    i)impiana II
    ii)aku mahu teman tapi mesra..
    erm..mesti kak ain pelikkan alamat saya ngan salina same.. kami kawan rapat..hehe..harap kak ain faham..

    bayaran nanti saya beritahu di masa akan datang..=]

  47. ally says:

    salam, kak ain!

    saaya nak tempah buku impiana 11 erk.
    alamat

    nur aliyaa bt mohd sutarzi
    no 222 lot 3586 kg melayu subang
    40150 shah alam selangor

    alamat email
    [email protected]
    atau no hp
    0132754278

    saya nak wat bayaran berbentuk pos sebab x reti gune bank.
    kalo ade masalah bagi tau cepat2 erk!

    kalo beli buku impiana 11 dpt freegift x?

    k la.. chaw!! wassalam

  48. Anonymous says:

    kaka Ain, saya ingin beli Impiana II dan tak bisa memilihmu..
    -Skye Chow
    -21, jalan Awan, kuala ampang, 68000 ampang, selangor..
    – 0126798900
    – bayaran melalui wang pos

  49. Anonymous says:

    sy nk order novel xbisa memilih mu
    -azah bte abd aziz
    -No.13,Jln PP 5/8,Tman Putra Perdana 47100 puchong,selangor
    -0127484803
    esk blh msuk kn duit or kna tngu dulu

  50. nuha says:

    kat mana nak dapat buku selain kat pwtc dan internet.saya sedang mencari buku akak.

  51. azah_aziz says:

    kak ain nk kena tngu dlu or trus msukn,lau nk beli or jmpe trus xleh ae

  52. azah_aziz says:

    kak ain nk kena tngu dlu or trus msukn,lau nk beli or jmpe trus xleh ae

  53. azah_aziz says:

    kak sy nk novel xbisa memilih mu
    -azah abt abd aziz
    -no13,jln PP 5/8,tmn putra perdana 47100,puchong selangor
    -0127484803

  54. Anonymous says:

    1- Judul Buk:Impiana II
    2- Bentuk Bayaran:Wang pos
    3- Nama Penuh:Fatehah Ezzatunnur Bt Mohd Faiz
    4- Alamat Penuh:13,Lorong 2
    ,Taman Nuekles 72000 Kuala Pilah,Negeri Sembilan

  55. This comment has been removed by the author.

  56. -Muhammad Nurhazim Bin Haslin
    -1312 Jalan TTJ 2/13, Taman Tuanku Jaafar, 71450 Sg. Gadut,
    Negeri Sembilan Darul Khusus
    -017-6868780
    -aku mahu teman tapi mesra – Nak 2 buah buku
    -melalui Maybank

  57. Anonymous says:

    Assalamualaikum Kak Ain..

    Saya nk buat tempahan buku…
    Judul Buku : Impiana II
    Bentuk Bayaran : Wang Pos
    Nama Penuh : Nur Afiqah
    binti Mohd
    Zukri
    Alamat Penuh : No.57, Jalan
    Tambatan 19/16,
    Seksyen 19,
    40300 Shah Alam,
    Selangor….
    Email n HP: [email protected]
    0173113109…
    *kalau boleh…bagitahu fiqah tau, kak ain…kalau x bley x pe….sy bley beli kt kdai buku je….cume sy nk novel comel je..hehe…plz!!

  58. Anonymous says:

    puteri said:kak ain puteri dah baca NOVELCOMEL kak ain.best sangat…kwn2 puteri pun nak beli novelcomel kat kak ain.kak ain tlg simpankan buku impiana 3 ngan aku mahu bergaya sekaligus penubuhan yte wannababes 2 and amir vs fahrin untuk pu3..nanti dh siap buku2 tu kak ain sms puteri k?nanti pu3 kirim duit kat kak ain.klu kak ain x de no.pu3 ni no pu3 0123868716…as’kum

  59. Anonymous says:

    puteri said:kak ain saya nak beli tak bisa memilihmu nanti saya byr melalui maybank.nama saya puteri nadhira omar.alamat 30A villa laman tasik jln 7/106 bdr sri permaisuri cheras 56000 kuala lumpur.harap kak ain bls comment saya…as’kum…

  60. Anonymous says:

    sy nk beli buku IMPIANA 2..
    Tolong ye Kak Ain

    SITI ALIA IZZANI BT.ISMAIL
    488,Pmtg.Kuang,
    13100 Penaga,
    Seberang Perai Utara,
    Pulau Pinang.

  61. babyhime says:

    puteri said:kak ain sy lupa nak bagitau saya x nak novelcomel iaitu profil sixth sense…sy akan beli buku kak ain bertajuk ‘tak bisa memilimu’ tapi sy x nak novelcomel kerana sblm ni sy ada beli novelcomel dan sdh ada profil sixth sense…minta maaf kerana terpaksa menyusahkan kak ain….harap kak ain x marah….

  62. babyhime says:

    kak ain saya tahu dah banyak email saya hanta tapi ini last…saya nak kasi tau sebelum ni saya pki anonymous tapi sekarang dgn nama babyhime…jgn keliru..org yg sama

  63. Anonymous says:

    Hai kak ain….
    sy amira…
    sy nak beli buku:
    #aku mahu teman tp mesra
    #impiana 1&2
    ini maklumat saya:
    #amira
    #b-g-03,vila krystal,jln silat lincah,b.selesa jaya,81300,skudai,johor…
    #016-7784900
    #[email protected]
    #sy akn mmbwat byrn melalui akaun..

    terima kasih…..

  64. Anonymous says:

    salam…
    kak ain,sy farhanis…
    sy nak beli novel comel kak ain la.. ni detail nyer..

    nurul hanis binti malek
    no 21,jalan duku 1,
    taman sri medan,
    42500 telok panglima garang,
    selangor..
    0129057467..
    [email protected]
    -rahsia linda
    -rahsia hati mr.lobaklobak
    -cindirella di aidilfitri
    -ada apa dgn farah dan fahrin
    sy akan antar wang post ari rabu ni(07/05/08)
    sekian…

  65. SYQN//TP says:

    kak ain.syiq nk bli buku impiana 2 ngan tak bisa memilihmu..tp byrn lmbt skt kot..sbb ibu suruh byr gune wg pos..syiq kene byr sndiri..syiq nk pegi pjbt pos lps abes exam..blh x??nnt wak cuti sklh insya-ALLAH,syiq byr..syiq tmph siap2 sbb tkt abes..blh ker?

    NAMA: NURUL ASYIQIN BT. IBRAHIM
    ALAMAT: 15, JLN P10A3/2, PRESINT 10, W/P PUTRAJAYA.

  66. eryn94 says:

    salam kak ain,

    akak,eryn minat sangat dengan semua novel akak!aku mahu popular,aku mahu saiz s,aku mahu buli,aku mahu teman tapi mesra semua besh2!tapi impiana 1&2 tak beli lagi!kakak eryn,erika ada tak bisa memilihmu tapi dia tak kasi org lain bace!teringin betul nak bace!semua novel kak ain sempoi!kak,boleh lagi x hantar ‘minta maaf mimi monira’ tu?akak tolong balas pakai email saya ye…plz..tnxs a lot!

    [email protected]

  67. aziatul says:

    kak ain saya nak bli Teman Tapi Mesra…bayaran guna maybank..

  68. Anonymous says:

    SAYA NAK BELI BUKU AKU MAHU SAIZ S DAN AKU MAHU TEMAN TAPI MESRA..

    -KHAIRUNISA YAACOB
    -3, JALAN MELUR 10, TAMAN MELUR,
    68000 AMPANG
    -BAYARAN MELALUI AKAUN MAYBANK

  69. Cutie_girl says:

    Assalamualaikum kak,

    Saya hendak membeli satu buku sahaja,ini maklumat peribadi saya:

    Nama:Halimatus Saadiah Bt Ab Razak

    Alamat:15624-P Kg Tanjung Batu Rakit 21020 Kuala Terengganu Terengganu

    No Telefon:019-9541682

    Judul buku yang hendak dibeli:Impiana

    Saya akan membayarnya melalui wang pos.Saya ingin kak ain menghantarnya dengan menggunakan pos laju,jadi jumlah wang yang perlu dibayar oleh saya ialah RM26.00.Saya harap kak ain dapat menghantarnya beserta dengan NovelComel yang bertajuk Rahsia Linda…..

  70. Anonymous says:

    Oh,lupe,ini alamet emel saya:

    [email protected]

    Kalau ada masalah,kak ain boleh memberitahunya melalui emel.

    Sekian,wassalam.

  71. esah says:

    ALOHA!!!!
    akak punyer novel gempaq la!!!
    cover book cute gak…
    gud luck ea kak ain….
    ADIOS!!!

  72. farah says:

    salam kak ain.
    boleh tak saya tempah siap2 novel Aku Mahu Bergaya sekarang? boleh ek? kalau buku tu dah keluar cepat2 inform kat saya

  73. sumayyah says:

    salamz kak ain

    sye nk bli buku teman tp mesra
    alamat nnt sye send kat email kak ain

    bayaran tu nnt sye send melalui sms @ email

    thanks
    salam

  74. Anonymous says:

    Nama:Nur Sahira Bt Rosharudin
    Alamat Penuh:11,Jalan Impian Murni, 1/1 Saujana Impian, 43000Kajang
    Selangor.
    no telefon: 019 2296937

    judul buku: 1. Impiana = 1unit
    2. Impiana 2 = 1unit
    Bayaran mengunakan maybank2u (untuk Buku telah dibuat, untuk POS akan dibuat)

  75. alisya says:

    ASSALAMMUALAIKUM KAK AIN ….

    SAYA NAK TEMPAH BUKU’AKU MAHU TEMAN TAPI MESRA’.SAYA AKAN MEMBUAT BAYARAN MELALUI POS.NAMA PENUH SAYA IALAH ALIA SYAHIRAH BINTI ARMISHAH. KAK BOLEH HANTAR BUKU TU KAT ALAMAT NI ;
    48, TMN SHAHAB,
    JLN LANGGAR,
    05460 , ALOR STAR ,
    KEDAH.
    NANTI KAK HANTAR E-MAIL KAT SAYA KAT ALAMAT NI TAU ; [email protected]
    INI NO TELEFON SAYA 012-4230000
    (HARAP AKAK ANTAR CEPAT .. TAK SABAR NAK TENGOK NOVEL COMEL HEHEHE)

    SEKIAN.. WSLM….

  76. Salam Ain,
    Tempahan ini bagi pihak anak saya,
    Afiqah Nadzirah binti Adib Lukman
    c/o Nazhatulshima Nolan
    101,Kolej Baiduri, UiTM Johor,
    85009 Segamat
    Pembayaran akan dibuat melalui Maybank dan akan SMS sebaik pembayaran dibuat.

    Tajuk buku
    Aku Mahu Teman Tapi Mesra
    Impiana II

    Masih boleh dapatkan novel kecil ke?

    Sekian, terima kasih.

  77. Anonymous says:

    kak Ain,

    ni Sahira.bayaran pos dan buku telah dibuat melalui mybank2u.

    tu je…

    novel comel bleh dapat lagi tak??

  78. Anonymous says:

    smekom..kak ain.. ni first time alina msuk blog kak ain..cute gileer mcm penulid dia..he..he..akak..alina nk beli novel aku mahu buli..nanti alina krimkanwang pos..ni ada butir2 tentang maklumat yg kak ain nak
    alina nak tempah aku mahu buli
    NAMA:SITI NUR ALINA BT ARIFFIN
    ALAMAT:93,LORONG KILANG TEBU KM4
    JLN KUALA KEDAH,05050,A/S,KEDAH.

  79. Anonymous says:

    Assalammualaikum Kak Ain……….

    Nama saya Annisa Hanim…

    Pada 2 Jun yang lepas,mama saya telah membuat bayaran untuk buku IMPIANA menerusi Maybank2u.

    Saya juga pernah menghantar sms kepada kak ain.Disitu, saya ada sertakan alamat rumah saya.kalau kak ain tak perasan,disini saya sertakan sekali lagi alamat rumah saya…-NO 41, LORONG MAHKOTA IMPIAN 2/16 SEKSYEN 2,42300 BANDAR PUNCAK ALAM,SELANGOR DARUL EHSAN.

    Saya pun dah tak sabar nak baca buku IMPIANA tu.Oklah bye kak ain…

  80. ainmaisarah says:

    Salam Anisa,

    Kak Ain baru sahaja membaca komen Anisa. Minta maaf kerana Kak Ain tidak membalas sms Anisa tersebut. Sim Card tersebut sememangnya Kak Ain reserve untuk perkara seperti ini, Kak Ain ada simpan tetapi tak jumpa hingga sekarang.

    Kak Ain dah check account Maynak, ada pembayaran RM21 pada 2hb Jun.

    Harga buku IMPIANA adalah RM21, tetapi Anisa mesti tambah lagi RM5, bayaran untuk pos laju. Ataupun RM3 utk bayaran pos biasa.

    Selepas membuat bayaran tambahan tersebut, Kak Ain akan menghantar buku Impiana kepada Anisa.

    Terima kasih kerana membeli buku terus daripada Kak Ain.

    Wasalam
    AinMaisarah

  81. Anonymous says:

    Kak ain,nanti mama saya akan masukkan lagi RM3 untuk pos biasa. InsyaAllah malam ni mama saya akan masukkan.

    Annisa.:)

  82. Anonymous says:

    Salam kak ain…..

    Baru sebentar tadi,mama saya memasukkan duit RM3 untuk pos biasa menerusi Maybank2u.Sorry lah semalam mama saya tak dapat masukkan duit.

    Annisa 😀

  83. This comment has been removed by the author.

  84. This comment has been removed by the author.

  85. Salam kak Ain. Kak Ain, saye nak tanye, kalau kak Ain nak tulis buku lagi, bolehtak kan Ain masukkan name saye dlm kumpulan the wannababes atau kumpulan yg famous tapi jgn kelab xl. Sebab saye teringin sangat nak masuk kumpulan the wannababes( dlm buku).
    Name saye Nurul Ain. Candice michelle tu name samaran je.

  86. Atiqah says:

    HAI KAK AIN!DARI MANE KAK AIN TAU THE WANNABABES TU?NAME-NAME DALAM BUKU AKU MAHU TEMAN TAPI MESRA MACAM NAME-NAME ARTIS…CUME,TERBALIKKAN NAME KAR,UBAH EJAAN KAR….

  87. Atiqah says:

    KAK AIN ADE YAHOO!MESSENGER TAK?

  88. Atiqah says:

    HAI KAK AIN?DARI MANE KAK AIN TAU THE WANNABABES TU?NAME-NAME DALAM BUKU AKU MAHU TEMAN TAPI MESRA MACAM NAME-NAME ARTIS…CUME,TERBALIKKAN NAME KAR,UBAH EJAAN KAR….

  89. Anonymous says:

    SALAM, SAYA NAK BELI BUKU IMPIANA. -NAMA:ZALIKHA BT ZAINAL -ALAMAT:521 P, JLN SIMPANG BATU 2 1/2 , 34000 ,TAIPING PERAK

  90. Kak Ain,nak tanya lah.

    Buku ATTM ada lagi tak??

  91. Anonymous says:

    Salam Kak Ain…

    Kenapa sampai hari ini saya tak dapat-dapat lagi buku IMPIANA tu? Bila agaknya saya boleh dapat buku tu?

    ANNISA..

  92. AinMaisarah says:

    Salam Anisa,

    Kak Ain dah hantar buku IMPIANA tersebut minggu lepas, rasanya dah dekat 10 hari memang sepatutnya dah sampai.

    Kak Ain hantar guna pos biasa kerana Anisa beri wang Rm3.

    Sekiranya tidak sampai buku tersebut akan sampai kembali kepada Kak Ain. Kak Ain rasa mungkin kelewatan daripada pihak pejabat pos kot.

    Kak Ain cadangkan Anisa tunggu hingga minggu depan.

    Kak Ain juga ingin mengingatkan kepada yang lain sekiranya ingin membeli buku, sila berikan alamat yang betul, sebaiknya gunakan pos laju. Hanya bayar RM5 iaitu extra RM2 daripada pos biasa, tetapi lebih terjamin dan juga cepat sampai ke rumah.

    Wasalam
    AinMaisarah

  93. Anonymous says:

    assalamuailaikum…kak ain,sy nk order buku “TAK BISA MEMILIHMU”…sy nk p0s laju..nanti k.ain tlg kira smuanya…okay??

    -aiman afifa-

  94. syerrah says:

    kak ain,,
    bilanye sambungan
    x bisa memilihmu
    nk kuar?
    spe yg adi pilih?
    dewi or sally?
    but 4 sure,,
    syerrah harap sgt yg
    adi will choose dewi..

  95. Anonymous says:

    hye kak ain..

    saya aliyah…
    saya nak pesan novel
    ‘tak bisa memilihmu’
    sya akan membuat bayaran melalui bayaran pos…

    ni alamat sye…

    Nur Aliyah Bt. Idris
    No. 145 Jln Indah 3,
    Selayang Indah,
    Batu Caves 68100,
    Selangor Darul Ehsan.

    klu akak dah bca komen ni..
    tlg sms sye..
    n bgi tau bila perlu sye kirim duit…
    Ni no sye..
    017-3411640-alya-

  96. najwa_cute97 says:

    k.ain,wang pos tu cam ner??

  97. axra says:

    hai kak ain,sy nk bli bku TAK BISA MEMILIHMU 1..nme pnuh sy azra syamimi bt rozlan..almt sy no44,lrg sg isap damai 18,sg isap damai,25150 kuantan,pahang…ni num hp sy -0139144998..sy wat bayaran mlalui wang pos n sy nak buku tak bisa memilihmu mlalui pos laju ..byrn tmbhan sy akan byr skali..sy akan msg kat kak ain bile dh byr nty..

  98. Anonymous says:

    Salam K.AinMaisarah…

    Buat pengetahuan K.Ain…Sy Kipas-susah-mati(Die-hard-Fan)novel k.Ain especially Aku Mahu Popular, Aku Mahu Saiz S and Aku Mahu Teman Tapi Mesra….Aku Mahu Baju Saiz S tu saya pinjam ngan Kawan n dat was the first time I read ur book….it was interesting and beli buku Aku Mahu Popular and Aku mahu Teman Tapi Mesra kat Popular Bookstore..Saya nk beli buku dr K.Ain nir…

    NUR ADINA AMMYZA BT MUHAMMAD YUSWADI
    ADINAS COLLECTION AND BEAUTY,D-389,JALAN ISMAIL PETRA, 17500 TANAH MERAH,KELANTAN.
    1.Aku Mahu Buli
    2.Tak Bisa Memilihmu
    3.Impiana
    4.Impiana II

    Sa2 ag K.Ain….Kalau bley..sy nk tanya…camane saya nak beli semua NovelComel yang K.ain buat tu?K.ain tolong e-melkn jawapan untuk saya cara pembayaran dan cr nak beli semua novel comel 2 di alamat emel [email protected]
    Tolong yer k.Ain

    E-class:
    Ammyza @ Hana

  99. SALINA says:

    -salina binti mukhtar
    -No. 400, Block 23B, Felda Sungai Tiang, 06750 Pendang, Kedah.
    -0124046132
    -nak novel -Tak Bisa Memilihmu
    -bayaran melalui akaun

    bila boleh dapat?
    kalo boleh nak cepat ckit boleh x?
    pastikan ada tau novel tak bisa memilihmu kalo x nak nangis la..

  100. abby says:

    kak ain abby nak beli buku impiana…

    nama:nur jazmin ranyza bt jalaluddin {bku ini jga untuk kawan abby}

    alamat:no16, jalan susana 5/2,banadar tun hussein onn,cheras.

    no phone:0126603579

    bku yg abby nak bli:impiana..

    kalau pos laju baper inggit..??

  101. Anonymous says:

    Salam K.Ain,

    Sy nk buat tempahan baru yer K.Ain…

    :NUR ADINA AMMYZA BT MUHAMMAD YUSWADI
    :ADINAS BEAUTY AND COLLECTION,D-389,JALAN ISMAIL PETRA,17500 TANAH MERAH,KELANTAN
    :017-9816959/012-9282959
    :[email protected]
    :1)Aku Mahu Buli
    :2)Tak Bisa Memilihmu
    :3)Impiana
    :4)Impiana II
    :5)Aku Mahu Baju Saiz S
    :Bayaran melalui wang pos

    Hrap2,masih adae lagi buku-buku ini untuk saya yer K.Ain…

    Thanx…

    Dari:
    AMMYZA @ HANA

  102. Anonymous says:

    Hai kak ain…

    Kak ain saya nak tanya ni. Kenapa sampai hari ni saya masih tak dapat-dapat lagi buku impiana yang saya beli tu? kalau kak ain nak balas komen saya ni sila hantar ke: [email protected]
    Walau apa apa pun saya menghargai kak ain.

    Annisa..

  103. abby.. says:

    ok kak ain …. abby dah dpat novel comel tu…tp abby masih x paham kenape kak ain bg bki rm5..?? padahal ayah maskkn rm 20 inggit tepat dalam akaun cik abg..

  104. Anonymous says:

    Assalamualaikum Kak Ain…
    Saye nak tempah 4 buah buku berjudul:

    1)Aku Mahu Saiz S
    2)Aku Mahu Buli
    3)Aku Mahu Teman Tapi Mesra
    4)Impiana

    Name: Fatin Athirah binti Azmi
    Address: A-464 Taman Haji Da, Pengadang Baru, 20050 Kuala Terengganu, Terengganu.
    No tel rumah: 09-6224506

  105. askum kak ain.
    athirah ni..
    sy nak beli aku mahu saiz S, tapi bayaran nya sy tak brapa faham ler…..

  106. k. Kak Ain, Athirah dah confirm nak beli:-
    1. Aku Mahu Popular RM 14.50
    2. Aku Mahu Buli RM 16.00
    3. Impiana RM 21.00
    Pos laju RM 7.00
    Jumlah RM 58.50
    Athirah akan bank in ke akaun Maybank mlm ni.
    Nama : Nur Athirah Alwani Bt
    Azman
    My email : [email protected]
    add : 83, Cangkat Minden
    Jalan Satu
    11700 Gelugur
    Pulau Pinang
    Tel : 019-4462256( my moms hp)

  107. kak ain athirah ni. sori tau sbb semlm tak bank in lagi. mak athirah syorkan spy kak ain bagi 5% discount. mcm mn nak in klu ada 50 sen. athirah bayar berapa? RM58/RM59?

  108. hai kak ain.. nama saya fatin kawan athirah…saya suka kak ain punya novel..semuanya best-best..saya teringin nak beli semua buku kak ain..saya dah ada aku mahu popular tapi masalahnya saya cuma ada aku mahu popular je.. kak ain, fatin nak tanya boleh???? kak ain buat la lagi banyak-banyak pasal the wannababes and the size s..saya teringin nak tahu Fasha buat apa dekat london…teringin la nak jadi macam fasha… dah la orang kaya ,popular pulak tu tapi masalahnya pelajaran tak secanggih popular dia…

  109. ct nadhirah says:

    assalammualaikum kak ain!

    Saya nak buat tempahan untuk buku
    Aku Mahu Popular, boleh?

    Lepas 2 klu bleh saya nak tempah semua buku kak ain kecuali Aku Mahu Bulu dan Teman Tapi Mesra saya dah baca dekat kawan!

    Saya nak tahu pendapat kak ain lepas tu, tolong bagi respons di blog saya! bahagian comment ya!

    Saya menuggu secepat yang mungkin!

  110. ABBY says:

    KAK AIN KATER dpt arini tapi x dpt pon…:(

  111. ana says:

    hai kak ain.. sy nk tmpah novel lah.. boleh kan..??

    nama : Ruhana Binti Misran
    alamat : no 3 jalan dahlia 4
    taman dahlia 83000
    batu pahat, johor
    buku : tak bisa memilihmu
    cara bayaran tuh sy buat melalui akaun maybank yer..
    erm nnt kalu sy da byr atau nk tny pape sy hntr email kt kak ain ye..
    ataupun kak ain la bg ape2 maklumat.. hehe
    [email protected]
    terima kasih kak ain..!

  112. annisa says:

    Hai kak ain…

    Kak ain,saya masih tak dapat lagilah buku impiana yang saya
    tempah tu.Ni dah dekat 1 bulan saya tunggu tapi masih tak dapat2 lagi.Takpelah kak ain saya tunggu sampai cuti sekolah bulan 8 nanti. Apa2 info kak ain e-mail kan kat saya. [email protected]

    ANNISA.:D

  113. emalin says:

    Askum kak ain sye nk buat temphan buku yg berjudul;
    ~aku mahu teman tapi mesra
    bleh x kak ain?dn jgn lupe novel comel…nnti duit sye akn bg melalui wg pos…ooopppsss namesye emalin sye hrp kak ain bls kat email sye…
    ~emalin [email protected]
    [email protected]
    [email protected]
    kak ain plih lah slah stu…tp sbleh-blehnya antar kat emalin soul…
    wassalam
    emalin syazwin

  114. Anonymous says:

    kak ain sye emalin..ni sume peribadi saya;
    NOREMALIN SHAZWIN BINTI MUHD SUHAIMI
    21,kampung tebing tinggi,terachi
    71500 tanjung ipoh
    negari sembilan

  115. Anonymous says:

    -emalin-
    klu ad ape-ape nnti antar kat email sye atau dkt comments

  116. Anonymous says:

    -emalin-
    kak ain nnti sye mesej no kak ain…
    wassalam
    emalin shazwin

  117. Anonymous says:

    emalin
    kak ain pwtc ad bkak lg x??dgr cite ad lg..cOz klu bkak sye x yah order buku kat kak ain nnt sye bli kat pwtc tu..

  118. farah says:

    hai kak ain…klu farah nk tnye skit ble x…farah da bli bku aku mahu tmn tp msra kt mph…tp ble ke farah dpt novel comel yang bertajuk rahsia hati mr lobaklobak?????

  119. Anonymous says:

    Salam ain.
    sy nak tempah buku2 berikut:
    1. Aku Mahu Popular
    2. Aku Mahu Saiz S
    3. Impian II

    Total : RM 51.50

    Tolong konfirmkan thru my email ye, [email protected]. Nanti dah konfirm, saya proceed dgn payment thru maybank2u
    From :
    Zarina
    R1-5-8, Pandan Puteri Condo
    Jalan Pandan Indah
    55100 Ampang

  120. farah nadia says:

    assalamualaikum, kak ain!

    saya nak pesan nnovel2 berikut:
    1) aku mahu saiz S
    2) aku mahu teman tapi mesra

    segala maklumat yg diperlukan, nanti sy akan kirim melalui e-mail.

    tolong simpan kat sy ye 2 novel tu. okay???

  121. Anonymous says:

    Assalamualaikum Kak Ain , Saya ‘Alyaa Emira ingin memesan buku – buku ini : 1) Aku Mahu Teman Tapi Mesra
    2) Tak Bisa Memilihmu

    Sila Hantar secepat mungkin

    Alamat Rumah : NO 21G, Jalan Pandan Indah 1/16 , Pandan Indah 55100 Kuala Lumpur

  122. Anonymous says:

    A’kum,
    Saya nak tempah beberapa buku untuk anak kesayangan saya.Tajuk buku :
    1. Impiana I
    2. Impiana II
    3. aku mahu teman tapi mesra.
    Saya harap dapat 3 buku novel comel percuma bertajuk
    Rahsia Linda, Mr Lobak2 dan Ada apa farah dan Fahrin.

    Alamat saya
    Maisarah Ibrahim
    No 6, Jalan Nuang U11/6,
    Bukit Bandaraya,
    40170 Shah Alam
    Selangor
    phone no :019-2288049

    Sila nyataan jumlah kesuluruhan termasuk kos penghantaran dengan menggunakan post laju.

    email anak saya:[email protected]
    atau email saya: [email protected]

    Sebaik saja mendapat pengesahan, saya akan membuat bayaran di maybank . saya juga berharap hadiah novel buku comel dapat disertakan bersama novel yang di tempah.

    Regards
    jamaliah

  123. Anonymous says:

    KAK AIN..SAYA NAK BUKU :
    IMPIANA (1)
    ALAMAT SAYA:NO. 21,JALAN PRIMA SAUJANA 2/3C SEKSYEN 2,PRIMA SAUJANA,43000 KAJANG,SELANGOR.
    SAYA NAK BUAT BAYARAN GUNA AKAUN MAYBANK.
    KALAU ADA APA2 NAK BAGITAU EMAIL DEKAT ALAMAT NI:[email protected]

    SALAM..

  124. Hiday says:

    Assalamualaikum wb
    Saya nak beli buku.Tajuk buku tu:

    1. Aku Mahu Saiz S

    Nanti hantarkan pada alamat
    Nur Hidayah Binti Samsuddin
    No 97,Jalan Rokam
    Pekan Razaki
    31350 Ipoh
    Perak Darul Ridzuan

    Tel : 019-5560012
    email: [email protected]
    Method of payment : internet banking BIMB

  125. tirah06 says:

    haii kak ain pemenang bulan august bila nak diumumkan????

  126. FiFiEy FaTiN says:

    Assalamualaikum Kak Ain…
    Saye Fatin Athirah confirm nak beli buku berjudul:

    1)Aku Mahu Saiz S
    2)Aku Mahu Buli
    3)Aku Mahu Teman Tapi Mesra
    4)Impiana

    Name: Fatin Athirah binti Azmi
    Address: A-464 Taman Haji Da, Pengadang Baru, 20050 Kuala Terengganu, Terengganu.
    No tel rumah: 09-6224506

    Pembayaran akan dibuat melalui akaun Maybank… Cume lambat sikit mungkin dalam minggu depan boleh masuk… =)

  127. MaWadDaH! says:

    Assalamualaikum kak ain,
    ni saya mawaddah..ehehe..
    saya nak buku tak bisa memilihmu
    alamat saya:-
    49,persiaran wira jaya barat 58, taman rapat setia baru,31350 ipoh, perak.

    saya bayar ikut akaun maybank

  128. nurhuda dayana says:

    askm kak ain
    saya nurhuda dayana
    alamat saya:no.25,jln seri raya 6taman muzaffar syah 75450 melaka
    no.tepon:019-7756978
    saya nak tempah buku aku mahu buli
    saya akan bayar melalui wang pos
    terima kasih…..

  129. Salehah says:

    Piece…
    Hai Kak Ain..
    Saye nak beli buku dr kak ain..
    Nama:Noor Salehah bt. Osman
    Alamat:AA 287,Jalan Semarak6,Taman Seri Semarak,34200 Parit Buntar,
    Perak.
    No.Tel:017-4584125
    Bentuk pembayaran:Wang pos
    Saya nak beli buku
    *Aku Mahu Saiz S
    *Aku Mahu Buli
    *Impiana
    *Tak Bisa Memilihmu

  130. cutie_girl says:

    This comment has been removed by the author.

  131. Assalamualaikum…
    Saya nak beli buku KAK AIN
    Nama:Muhammad Syafiq bin Zulkamal
    Alamat:No. 2,Jalan Rapat Bistari 5,Taman Rapat Bistari,31350 Ipoh,Perak.
    No. telefon:-
    Judul buku:Aku Mahu Popular(pos biasa)
    Bentuk bayaran:Wang pos

    Kalau ade masa tu,addlah saya kat yahoo! messenger.
    My email:[email protected]

  132. Assalamualaikum…
    Saya nak beli buku KAK AIN
    Nama:Muhammad Syafiq bin Zulkamal
    Alamat:No. 2,Jalan Rapat Bistari 5,Taman Rapat Bistari,31350 Ipoh,Perak.
    No. telefon:-
    Judul buku:Aku Mahu Popular
    Bentuk bayaran:Wang pos

    Terima kasih(Cara Alleycat)

  133. Anonymous says:

    K ain, sy harap akak masih lagi ingat sy, mengenai masalah novelcomel itu, ini sy membuat tempahan, jadi sy akan membuat bayaran pos kepada akak secepat mungkin.
    -Puteri Amirah
    -No 10, Lorong Bukit Ubi 39, Taman Sekilau Mewah, 25200, Kuantan, Pahang.
    -0142118878
    -pembayaran melalui pos
    -novelcomel RM20

  134. otaku gurl says:

    Assalamualaikum kak ain,
    Saya ingin membeli 2 buah buku.

    Nama saya Siti Nazirah binti Mohamad Haris.
    Beralamat n0.958,Lorong Semarak 17/1,Taman Panchor Jaya,
    70400 Seremban,Negeri Sembilan.
    No. telefon:06-6776470/0132990143.
    Judul bukunya ialah Aku Mahu Popular dan Tak Bisa Memilihmu.
    Bayaran saya akan uruskan dan memberitahu kak ain jika sudah dibuat.
    Terima Kasih.Harap kak Ain dapat hantar secepat mungkin..^_^

  135. fai619 says:

    kak ain,
    novelcomel tu ade lgi ke???
    please jwb A.S.A.P
    sbb sye jrg dpt bukak komp
    sye nk beli klu ade lgi novelcomel tu…

  136. Nur AeLiEyAE says:

    salam, kak ain…
    saya nk wat tempahan buku novel comel…

    novel comel

    ~rahsia hati mr. lobak – lobak

    ok…
    tu jer…

    ni nama, alamat n no tipon enset sayer…

    Siti Nurfara Alia Mohd Salamun,
    Lot 2, Jalan 40,
    Kg. Cheras Baru,
    56100 Kuala Lumpur.

    0133091815

  137. blue says:

    This comment has been removed by the author.

  138. salam,kak ain…
    saya Liyana…
    saya nak buat tempahan…
    NAMA:WAN NUR LIYANA BINTI WAN HALIM
    ALAMAT:NO.50,LEBUH NIPAH 4,SUNGAI NIBONG,11900 BAYAN LEPAS,PULAU PINANG
    NO.TELEFON:012-5011157
    JUDUL BUKU:AKU MAHU BULI

  139. Anonymous says:

    ASSALAMUALAIKUM..

    kak ain.. saye dah masukkan duit dalam akaun kak ain.. agak-agaknya bile sampai buku tu and novelcomel tu??? kalau ada ape2 nak inform..kak ain pegi kt email fiqa ea??

    no.fon mama fiqa:017-3922261
    nama penuh fiqa:nurul syafiqah..
    cepat2 hantar tau.. sy teringin nak bace buku tuu

    salam..

  140. pu3mimi says:

    Syamimi Izzati Bt Elias
    No 130 Jalan Desa Aman S18/6 Taman Desa Aman 09400 Padang Serai Kedah
    0195457820
    Aku Mahu Popular
    Akaun Bank

  141. farranadh says:

    assalamualaikum kak ain…
    sye nk buat tempahan..
    sye nk tempah buku aku mahu popular, aku mahu teman tapi mesra dan impiana 2… kalau ade apa-apa nanti sye bagi tau kak ain ok….

  142. farranadh says:

    kak ain alamat sye 17 jln harmoni 2,taman nusa damai,81700,pasir gudang johor bahru,johor..
    nombor telefon dan cara pembayaran sye akan comfirm dengan kak ain nanti ok…

  143. farranadh says:

    This comment has been removed by the author.

  144. farranadh says:

    This comment has been removed by the author.

  145. farranadh says:

    kak ain sye nk tanye… kalau beli dgn kak ain memang comfirm dpt ye NovelComel percuma?kalau camtu sye harap sgt sye dpt buku tu sekali dengan novel yang sye tempah tu…

  146. fai619 says:

    kak ain,sye nk tempah novel jugak…

    Nama:Fatimah binti Abdul Rashid

    Alamat:No.21,Lorong Fajar 3,Lebuhraya Sultanah Bahiyah 05350,Alor Star,Kedah

    Judul Buku:Aku Mahu Teman Tapi Mesra

    bentuk pembayaran tu nnti sya sms kat k ain,okay?

  147. fai619 says:

    klu dh confirmkan tempahan tu,k ain tolong antar msg dkat e-mail sye ye?

    [email protected]

  148. hai kak ain.apa khabar?di sekolah marsya seminggu dlm sebulan mesti ada buku cite baru tapi buku dia x best sangat…buku yg paling popular pun buku yang kak ain tulis.semasa ada keluar buku baru marsya cari buku yang best je…yang marsya dpt adalah buku cite bertajuk (puteri rimba)dari pada hana qistina.kawan marsya dapat buku kakak, aku mahu saiz s semua org nak pinjam buku tu dari dia tapi saya dah order dulu dah… hihihi…

    buku akak ain da best!!!

  149. Anonymous says:

    nama saya;nur ain sufi binti baharozaman.alamat saya:3-0-5,Waizuri 1,Seksyen 5,Wangsa Maju,53300,Wilayah Persekutuan,Kuala Lumpur,Malaysia.no. tel saya:019-2540797.e-mail saya [email protected]

  150. ain says:

    kak ain,apa kaitan zulkaffly tu dgn novel kak ain???apa no,tel kak ain???

  151. FiFiEy FaTiN says:

    Assalamualaikum Kak Ain…
    Saya dah buat pembayaran melalui akaun Maybank, Kak Ain…
    And saya dah anta butir2nya ke emel KAK AIN…
    So, saya harap Kak Ain dapat menghantar buku2 tersebut dengan segera…
    Sekian,wassalam…

  152. irdina_mGs says:

    kak ain…..
    ape kesudahan cter rak bisa memilhmu????

  153. syahirah says:

    salam kak ain,

    saya syahirah.
    saya nak pesan buku IMPIANA tapi nak novel comel THE TOILETBABES!!!

    plez…….plez….

    nie alamat e-mail saya:
    [email protected]

    alamat dan no. telepon saya letak kat situ. saya tak pasti lagi buat pembayaran dengan cara apa, tapi mungkin dengan akaun kot.

    sekain,tq.

  154. Anonymous says:

    k. ain,

    saya nk beli buku k. ain yerr, make sure saya dpt novel comel tu sekali tau

    NAMANURSYAFINAZ BT MOHAmAD KaSIM

    ALAMAT30, JALAN SUNWAY 1/6, BANDAR SUNWAY SEMENYIH, 43500 , SEMENYIH

    NO.0133629031/0139916477

    JUDULIMPIANA 2 :]

    BENTUK BAYARANAKAUN MAYBANK

    [nnt saya masukkan duit dalam akaun maybank yerr]

  155. Anonymous says:

    assalamualaikum..

    kak Ain, sy nk jgk novel comel tu yer..

    Nama:Nur Ain Syahirah bt Sa’[email protected] Zaidun

    Alamat:63,Taman Desa Bakti,Jln Gong Badak,21300 Kuala Terengganu,Terengganu

    Judul:Aku mahu Popular dan Impiana

    bentuk bayaran:wang pos

    No tel:0179632692(ada apa2 call no ni ek..

  156. AIN @NIA says:

    salam kak ain, saya nak buat tempahan untuk novel ‘aku mahu teman tapi mesra’

    Nama :NURUL AIN BINTI IBRAHIM PUTRA
    Alamat :NO 7 JLN MEWAH 5,TAMAN TANJUNG MEWAH, 31150 ULU KINTA, PERAK
    Bentuk Bayaran :WANG POS

  157. FiFiEyFaTiN says:

    Assalamualaikum Kak Ain…
    Saya, Fatin Athirah binti Azmi confirm nak beli buku Impiana II… Segala urusan bayaran akan dibuat melalui akaun Maybank…

    Alamat:
    A 464 Taman Haji Da,
    Pengadang Baru,
    20050 Kuala Terengganu,
    Terengganu.
    No tel rumah: 096309506

  158. nur hafizah says:

    asslamualaikum,kak ain saya nak beli buku impiana 1 dan impiana2 dan aku mahu teman tapi mesra.saya akan masukan duit melalui akaun maybank.kalau akak ain nak tahu apa-apa lagi ini email saya [email protected]

  159. azymah says:

    assalamualaikum kak ain.
    saya azymah.
    saya nak beli buku kak ain.
    buku-buku yang hendak azymah beli
    1)aku mahu popular
    2)aku mahu saiz s
    3)impiana 1
    4)impiana 2
    5)tak bisa memilihmu
    6)[email protected] one

    ok buku-buku tu je yang azymah nak yang lain dah ada.
    pasal bayaran azymah akan beritahu melalui yahoo mail or sms kepada kak ain.

    thank you 😉
    salam dari
    azymah 😉

  160. as’kum kak ain..sy nk buat tempahan
    buku r..sy nak tempah buku tak bisa memilihmu..

    NAMA- NABILA FERISHA
    ALAMAT- NO 11,JLN KEKWA 1B,
    BNDR BKT BERUNTUNG.
    48300 RAWANG,
    SELANGOR DARUL EHSAN.
    NO.TEL- 017-2197787
    BUKU- TAK BISA MEMILIHMU
    BAYAR- MAYBANK2U

    kejap lg sy bank in..o

  161. as’kum kak ain..sy nk buat tempahan
    buku r..sy nak tempah buku tak bisa memilihmu..

    NAMA- NABILA FERISHA
    ALAMAT- NO 11,JLN KEKWA 1B,
    BNDR BKT BERUNTUNG.
    48300 RAWANG,
    SELANGOR DARUL EHSAN.
    NO.TEL- 017-2197787
    BUKU- TAK BISA MEMILIHMU
    BAYAR- MAYBANK2U

    kejap lg sy bank in..o

  162. cutie_girl says:

    salam kak ain..sy nk tnye nie..klau sy nk bli novel comel je,brpe kos pnghntrn yg sy kne byr klau sy nk gne pos laju?sme ke kos die dgn novel biase?kak ain tlg reply eh..nie email sy..
    [email protected]

    rply cpt2 tau..sy da xsba nk order bku nie..hehe..thx..

  163. Anonymous says:

    salam kak ain…

    sy nk beli bku AKU MAHU POPULAR, AKU MAHU SAIZ S dan AKU MAHU BULI…sy ada jgk nk beli novel comel..jadi sy nk tanye wang tu nnt cmpr dgn novel2 yg sy senarai tu ke?

    Nama Penuh : Siti Junaidah bt. Ma’mun
    Bentuk Bayaran : Akaun Maybank
    Alamat Penuh :15.A, Jalan Bandong, 96000 Sibu, Sarawak
    E-mel anda : [email protected]

    ~jun~

  164. Anonymous says:

    saya nak novel tak bisa memilihmu…

    lain2 akak contact no nie
    0128057276

    saya harap sangat…

  165. AYU_FARHAYU says:

    salam…kak ain…sye nak novel tak bisa memilih mu..plz…simpan tok sye…ari isnin ie sye pos duit nye…..0176158395 tu num hp sye…ape2 nnt sye mesej kak ain….plzzzzzz…nak sgt novel tu kak…simpan kan k……

    alamat sy ;
    FARAHIDAYU BT KAMARUDIN

    KM2765,NO.3,JALAN INDAH 2,
    TAMAN SUTERA INDAH,
    78000 ALOR GAJAH,
    MELAKA…

  166. Amira Syazwani says:

    Sila hantar ke alamat:

    Amira Syazwani Zulkharshah
    3 Jalan Kemboja 8
    taman aman
    42700 banting

    017 280 5997

    Ni bukti bayaran:

    FundsTransfer
    Funds Transfer to 3rd Party Accounts

    Status: Successful
    From Account: 112138051039 SA
    New Balance: XXXXX
    To Open 3rd Party Account: 564717050374
    3rd Party Email Address : [email protected]
    Amount: RM21.00
    Effective Date: Today
    Account Holder Name: SYAIZUL AMAL BIN ZUL
    Reference Number: 1257329979
    Transaction Date/Time: 13 Jul 2008 13:36:37

    Pembayaran tambahan RM6 telah dibuat seperti butiran dibawah:

    Status: Successful
    From Account: 112138051039 SA
    New Balance: RMXXXXX.XX
    To Open 3rd Party Account: 564717050374
    3rd Party Email Address : [email protected]
    Amount: RM6.00
    Effective Date: Today
    Account Holder Name: SYAIZUL AMAL BIN ZUL
    Reference Number: 1273830941
    Transaction Date/Time: 14 Oct 2008 17:54:25

    Bilakah buku akan dihantar ???

    regards,

    amira syazwani

    bukti pembayaran buku ‘aku mahu saiz S’ dan ‘aku mahu popular’.. dari bulan 7…

  167. Kak Ain!!!
    Saye FifieyFatin…
    Kenape buku yg saye pesan x smpai2 lagi?
    Dah lame saye tunggu…
    2 minggu dah…
    Dah beberape kali Fifiey anta emel kat Kak Ain ttg buku yg dipesan tu…
    Kak Ain tak jawab pun!!!
    Bimbang kalau akak x igt…

  168. Anonymous says:

    kak ain..saya nak tanya ni..kenapa cover depan buku impiana yang saya beli tak sama dengan cover yang kak ain display kat sini?content pun different ke?

  169. Anonymous says:

    salam kak ain..

    tentang bku yg nk sy tempah tu iaitu aku mahu popular,aku mahu saiz s dan aku mahu buli smua tu xjd laa..sbb sy da beli kt luar 1 drpd bku yg sy list tu.tp mgkn klau ade mslh yg lain smpi sy xdpt beli kt luar nnt sy pesan dkt akk jela ye..

    ~jun~

  170. Anonymous says:

    CUTEGIRL-FARAH SAID…….
    SALAM KAK AIN,
    SAYA FARAH.
    KAK AIN BOLEH X FARAH NAK
    TEMPAH BUKU?KALO BOLEH FARAH
    NAK TEMPAH BUKU IMPIANA,
    IMPIANA2,AKU MAHU POPULAR,
    AKU MAHU SAIZ S,[email protected]
    DAN PENUMBUHAN THE WANNABEBES.
    ALAMAT RUMAH FARAH:
    BLOCK C01-09 TINGKAT 1 JALAN
    HARMONI 6 TAMAN HARMONI 81OOO
    KLAIJAYA JOHOR.

  171. Anonymous says:

    KAK AIN KALO ADE APA-APA MASALAH BOLEH HANTAR EMAIL KAT FARAH.
    ALAMAT EMAIL FARAH:
    [email protected]
    PASAL PEMBAYARAN NANTI FARAH JELASKAN KAT DALAM EMAIL….
    OKEY BYE KAK AIN…
    ( FARAH )

  172. Anonymous says:

    kak ain..
    sy nk tempah buku…
    sy nk buku impiana2..
    call sy kat no 0173869930..
    alamat rumah..no 27 jln 4/3 g bandar baru bangi….
    [email protected]..
    pliz call me..

  173. syiera says:

    kk ain…

    sye nk tmpah buku aku mahu buli ngan aku mahu teman tapi mesra..
    nnti sye baya pakai kiriman pos..
    Nur Syahirah bt Che Rahimi..
    alamat sye..
    648 jalan kota jelasin, kpg kota, 15100 kota bharu, kelantan..

    kk ain igt tw.. syiera nk novel comel ngan sign kk ain k.. hehe..
    (novel [email protected] 2 x leh order ngan kk ain ke)

  174. syiera says:

    kk ain..
    syiera x jdi la byar pkai kiriman pos..
    syiera baya ikot maybank jerk..dlm mggu nie gak..

    ni email syiera ek..
    [email protected]

    syiera nk buku..
    aku mahu teman tapi mesra,aku mahu buli n [email protected]

    NurSyahirah bt Che Rahimi..
    648,jln Kota Jelasin,Kg Kota,
    15100,Kota Bharu,Kelantan..

    ~igt tau kk ain msti ade novel comel n sign kk ain.. hehe~

  175. Anonymous says:

    Assalamualaikum kak Ain,

    Nama:Nuraina Eilyia Bt. Nazlimen

    Alamat:G04-002 Subang Perdana Court 1
    USJ 6/1 47610 Subang Jaya,
    Selangor

    Judul Buku yang hendak dibeli: Aku Mahu Popular

    saya bayar guna maybank

  176. Anonymous says:

    Assalamualaikum kak Ain,

    Nama:Nuraina Eilyia Bt. Nazlimen

    Alamat:G04-002 Subang Perdana Court 1
    USJ 6/1 47610 Subang Jaya,
    Selangor

    Judul Buku yang hendak dibeli: Aku Mahu Saiz S

    saya bayar guna maybank

  177. fauzy93 says:

    saya nak tempah buku
    “Tak Bisa Memilihmu”

    Muhammad Fauzi Bin Ramli
    No3 pekan kota kuala muda,
    08500 kota kuala muda,
    kedah darul aman..

    0128057276…

    wang pos..atau bank in..

    wang pos kot..

  178. This comment has been removed by the author.

  179. Anonymous says:

    Saya ingin tempah buku dan bayar melalui Maybank2u. Tapi saya tak suka nak pamirkan alamat dan nombor telefon ke semua pembaca blog ini. Apakah cara lain untuk tempah ?

  180. Anonymous says:

    Salam,kak ain.saya nak beli buku Aku Mahu Teman Tapi Masra.
    nama:Nor Fadlin binti Alias.
    Alamat:Tepian loji air,
    Kg wakaf bunut,
    16800 pasir puteh,kelantan.
    No telefon:017-9745788.
    saya akan membuat bayaran melalui akaun maybank.kalau ade ape-ape,emel jer ke [email protected]

  181. Anonymous says:

    Salam Kak Ain,saya Azuany.
    Saya nak beli buku Tak Bisa Memilihmu.Pembayaran tu saya nak hantar melalui wang pos.
    ~Azuany Abd Azis
    ~No 678,Taman Jumbo,Lorong 12,Petagas,Kota Kinabalu,88200 Sabah
    ~0135549051
    Kalau ada apa2 perkembangan,sms sy atau e-mel sy kat [email protected]

    ^_^

  182. FaRiSaH says:

    k.maisarah sy nie peminat setia novel siri’aku mahu’.kat c-nie sy nak tanya k.maisarah yg pembayaran tu camner nak buat sy x phm ler..
    klu bley sy nak k. maisarah send kat mail nie [email protected]
    Send tau jgn luper!!!
    ^_^
    bye2!!

  183. smikum kak Ain..
    saya dah tempak buku Impiana 2,
    dari aritu agi…pastu skali ngan buku novel comel percuma la kan..
    simpan kat saya tau..saya nak menabung dulu..

  184. falling says:

    kak ain.. sy nk beli novel tak bisa memilihmu… camne erk??? bley emel kt sy x care2 pembelian novel tuh??? [email protected]… a.s.a.p…

    ~anies~

  185. shafiqah says:

    shafiqah nak beli bku kak ain,ini ada butiran shafiqah:-
    nama:nor shafiqah dieyana bi roslan
    alamat:no.82,lorong menteri 3,taman menteri,34100 selama,perak darul ridzuan
    no.fon:0134375798
    tajuk buku:aku mahu popular

    mungkin sya akn m’beli wang pos..sya nak kak ain anta m’gunakn pos laju jdi saya akn bayar s’bnyk rm16.50..

  186. shafiqah says:

    kak ain ni shafiqah.pasal novel aku mahu popular tu sya nak kak ain anta m’lalui pos biasa ja.yg order ari tu,clap la.sya anta m’lalui wang pos n b’harga rm16.50.nanti sya anta pd ari rabu.ini adalah butiran sya:-
    nama:nor shafiqah dieyana bt roslan
    alamat:no.82,lorong menteri 3,taman menteri,34100 selama,perak darul ridzuan
    no.fon:013-4375798
    tajuk novel:aku mahu popular
    tq

  187. salam, kak ain
    sy nk buku tak bisa memilihmu, bole?

    Nama= Nur Syazana Khairol Azmi
    Alamat= 12.Kg Tersusun Tebuk Pancur,34400, Simpang Empat, Semanggol, Perak
    Telefon= 0175712917
    Judul- Tak Bisa Memilhmu
    Bentuk Penghantaran-= wang pos

  188. nabila says:

    nama: nabila farhana bt ahmad
    alamat: no 18,jalan tj 1,taman
    temerloh jaya,28000 temerloh, pahang.
    judul: tak bisa memilihmu.
    bayaran: wang pos.

    saya nak tempah buku 2 ngan novel comel jugak.

  189. sy nk tnyer kak ain…
    bler bku impiana 3 nk kluar??
    sye da x sabar2 nk bce…

  190. kak ain…
    ble buku impiana 3 nk kluar d pasaran??
    sye da lme da tnggu bku ni…

  191. mieyo says:

    kak ain biler impiana 3 nak klua?

  192. khaidin91 says:

    Khairuddin Abdul Hamid
    No.11 Jalan 14/2,
    Taman Delima,
    86000 Kluang,
    Johor.
    0175957939
    Sy nk tempah novel Tak Bisa Memilihmu..
    pembayaran guna maybank..
    tlg email sy klu bce comment ni..
    [email protected]

  193. Assalamualaikum Kak Ain (:
    Saya sebenarnya nak beli buku comel tapi macam tak de jual .
    Jadi saya nak tempah buku bertajuk Impiana .
    Nama – Nur Aina Nasrin binti Ishak
    Alamat – No.19 , Loron Perdana 2 , Taman Amalina Perdana , Jalan Cheroh , 27600 Raub Pahang .
    No – 0179502309
    Cara bayar – akaun Maybank

  194. Muhd Aiman says:

    Saya Aiman…ini alamat rumah saya,24,Leboh Madrasah,Taman Hillview,31350 Ipoh,Perak.Saya nak beli buku Tak Bisa Memilihmu ajer…

    Bayaran tu saya akan cuba buat secepat yang boleh. 🙂

  195. Muhd Aiman says:

    Saya Aiman…ini alamat rumah saya,24,Leboh Madrasah,Taman Hillview,31350 Ipoh,Perak.Saya nak beli buku Tak Bisa Memilihmu ajer…

    Bayaran tu saya akan cuba buat secepat yang boleh. 🙂

Leave a Reply