Beli Buku Dari AinMaisarah

You may also like...

72 Responses

  1. babypepper91 says:

    NAMA: NUR SYAFIKA BT MOHAMMAD
    EMAIL: [email protected]

  2. farah nabila binti mohamad roslan says:

    beshnye….

  3. naddy94 says:

    Name : NADHRAH BT RIDZUAN
    E-mail : [email protected]

  4. Assalamualaikum Kak Ain,apa khabar?Kiter sihat Alhamdullilah.Kiter sebenarnya nak order dekat Kak Ain buku tu,tapi harga asal buku tu berapa?Kan Kak Ain tulis ‘Promosi Beli Buku Terus Dari AinMaisarah’.Co’z my mum yang suruh kiter tanya Kak Ain.Harap Kak Ain dpt tuliskan jawapannye,ya!

    From:
    Nur Iman *^_^*

  5. Assalamualaikum,Kak Ain.Saya Sofea Mardiana.Saya nak tanya pasal pembayaran buku ini.Mak saya tak kasi bayar pakai akaun.Bloeh tak saya bayar pakai pos.Saya hantar dekat office Kak Ain.Kak Ain bagi alamat office Kak Ain.Saya nak buku Aku Mahu Saiz S

    NAMA:SOFEA MARDIANA BT ROSEDDIE.
    EMAIL:[email protected]

  6. This comment has been removed by the author.

  7. jaja_ramona says:

    assalamualaikum kak ain.jaja nak beli buku dari kak ain.jaja nak beli impiana ngan aku mahu saiz s.bile boleh jaja masuk duit kat dlm kak ain.jaja harap kak ain akan balas comment ni a.s.a.p. tau

  8. Nama:Siti Nur Farah binti Khairil Azmin.
    E-mail:[email protected]

  9. Assalamualaikum,Kak Ain!Saya ni Siti Nur Farah.Saya nak order buku Remaja @ PTSOne dan buku Impiana.Harap Kak Ain dapat balas ya.

    Dari,
    Farah.

  10. reena says:

    Kak Ain,sebenarnya saya nak beli buku Impiana.Boleh tahu tak cara pembayaran melalui akaun Maybank

  11. Anonymous says:

    NAME:NAS`QAEYRA IMAAN
    EMAIL:[email protected]

  12. eLeeA says:

    SLM..
    hye…
    me again…
    emmm..camner kalo i nk order semua buku u utk Ann? stakat ni dh 4 novel ya?

    Zalzzanna Eleea Bte Ismail
    [email protected]

  13. hye kak ain!!!suke la novel akak…be4 this xbyk novelis2 kita yg tulis citer2 mcm ni..fashion,chicks,pink,color,wannabees…etc..
    novel2 barat je slaloo citer2 camni..so i salute u la kak!!!malaysia boleh..ecteli sy br bc 1 je novel akak…n that’s why i wanna buy ur others…as a presents 4 my sis…she really likes citer2 dr pts one n 4m her la i know bout ptsone..
    citer kak yg dia da bace was ‘aku mahu popular’..sy pn suke sgt citer tuh…lallaa~so, masih boleh tmph lg kan kan kan???

    this is my e-mail..
    [email protected]

    sy nk beli aku mahu saiz s dgn impiana!!! =)

  14. Anonymous says:

    ainie_qur

    NAME:NORQURRATUAINI MOHD NOR
    EMAIL:[email protected]

    hai kak ain.kte nk tmph bk impiana dgn remaja pts one.hrp ade lg la ye n u can give me.but can you post to my house,no 15 jln teratai 7 tmn sri teratai 44000 kkb sel.plizz….

  15. Anonymous says:

    This comment has been removed by a blog administrator.

  16. ainmaisarah says:

    Salam adik-adik semua,

    Terima kasih Kak Ain ucapkan kerana memberi perhatian dan berminat mahu membeli buku-buku Kak Ain.

    Kak Ain akan hantar email kepada semua untuk menerangkan lebih lanjut cara pembayaran & penghantaran.

    InsyaAllah minggu depan, sekiranya adik-adik sudah selesai membuat pembayaran, Kak Ain akan hantar buku-buku itu terus ke rumah adik-adik, beserta hadiah percuma Novel Comel.

    Terima kasih semua!

  17. Anonymous says:

    This comment has been removed by a blog administrator.

  18. ainmaisarah says:

    Salam adik aini,

    Sebenarnya Kak Ain ada menghantar email pada adik aini, tapi Kak Ain tak pasti samada adik aini terima atau tidak (sebab adik aini ada sebut yang email adik tak boleh bukak)

    Kak Ain tak ada cara nak hubungi adik aini. Nombor telefon tak ada, email tak berbalas.

    Kak Ain sudah terima duit RM50 untuk bayaran IMPIANA & [email protected] Masalahnya, macam mana Kak Ain nak pulangkan baki duit adik?

    IMPIANA (RM21) + REMAJA (RM14.90)+ POS LAJU (RM5)

    Jumlahnya RM40.90
    Duit adik aini berbaki RM9.10

    Apabila Kak Ain beritahu boleh bayar secara wang pos, maksudnya wang pos dan bukan wang tunai. Hantar wang tunai dalam sampul surat memang bahaya adik. Takut nanti duit tak sampai, posmen yang makan besar. Jika adik tak tahu bagaimana nak dapatkan wang pos di pejabat pos, adik bolehlah minta pertolongan ibubapa untuk buat pembayaran ye?

    Lagi satu masalah yang timbul adalah Kak Ain perlukan alamat penuh adik aini…tanpa singkatan.

    NO 15 JLN TERATAI 7 TMN SRI TERATAI 44000 KKB SEL

    Itu alamat yang adik berikan pada Kak Ain. KKB tu apa sayang? Kak Ain perlu ada alamat penuh nak hantar buku bagi memastikan buku tak hilang di tengah jalan.

    Harap bila adik Aini baca mesej ini, sila hantar nombor tel adik aini melalui email kepada Kak Ain di alamat [email protected]

    Harap adik aini faham apa yang sebenarnya berlaku.

    Wassalam,
    AinMaisarah

  19. norqu_aini says:

    hai k.ain.tq coz ingtkan,bg nasihat,tegur mn yg silap n everything.kte dh bg email.kalo leh kte nk secepat yg mungkin or sebaik je akk trima email tu ye?hehe..ok la tq very much n sory 4 everything..kalo ade mklumt tebaru ckp la ye.kte nk jd plnggan ttp akk..k.farihahiskandar x de blog ke?kte pun minat dia pnye karya gak..

  20. ainmaisarah says:

    Salam adik aini,

    Kak Ain masih tak dapat emel kiriman adik. Boleh tak tolong kirimkan no. tel & alamat penuh secepat mungkin?

    Kak Ain bercadang nak hantar buku adik Aini InsyaAllah hari Isnin ini.Tapi sebelum itu no. tel & alamat penuh rumah adik adalah info paling penting yang Kak Ain perlu tahu.

    Tolong ye, adik! TQ!

  21. norqu_aini says:

    hai k.ain.nape x dpt lg ek?x pe la.nie almt kte:NO 15,JALAN TERATAI 7,TAMAN SRI TERATAI,44000 KUALA KUBU BHARU,SELANGOR.no.tpn:03-60642199.tp skrg kte x dek kt umah.senin br ade.kalo akk nk call now or 2morrow,akk call hp mk kte:013-2079302.kte ade no but hp dh rsk la plak.hehe..tq very much.x sbr nk bace.

    p/s:kte ade baki lg kn?so leh x kte nk bli novel kecil yg ade kt AMP n AMSS??i know tu bkn tuk jual tp kte nk sgt.plizz!!!kalo ade baki lg akk leh ltk kt p.laju.i-allah safe.kalo duit x cukup kte leh tmbh asalkan kte nk..pliz lg skali!!tq coz mlyn kerenah kte yg mngada2.hahaha….

  22. lastminute says:

    NAMA:NUR DARINA BINTI HJ DARMAN
    EMAIL:[email protected]

    sayang,
    Lastminute~ chatter yang kak ain kata cute tu. Ahad,2/12/2007

  23. rina says:

    Kak Ain ,saya nak beli terus dari kak ain~buku Impiana

  24. BaJieYLaH says:

    ASSALAMUALAIKUM..
    kak ain..saya berminat dengan semua novel kak ain..
    macam mana kak ain jadi seorang penulis?
    saya juga berminat hendak menjadi seorang penulis seperti kak ain..

  25. bajieylah says:

    name: Nur Bazilah Binti Rasidi
    e- mail: [email protected]

  26. BaJiEyLaH says:

    slain buat pembayaran dengan akaun, kalau hantar gune wang pos boleh x?

  27. Rina/Lastminute says:

    Asalamualaikum,
    Kak Ain saya nak tanye ,boleh tak saya beli terus dari akak buku Impiana saya rasa saya ade bagi e-mail kat akak.

    Rina.

  28. AinMaisarah says:

    Salam Rina,

    Boleh, boleh, memang boleh beli.
    Kak Ain di Singapore hingga hari Ahad, InshaAllah KakAin akan jawab email Rina tersebut.

    ws
    Ainmaisarah

  29. izza says:

    kak ain, saye nak beli buku aku mahu saiz s sahaja. tapi kalau kak ain dah mula jual aku mahu buli, aku mahu teman tapi mesra, dan impiana 2, tlg bgitau saye sekali harga. email saye [email protected]. kemungkinan buku 3 bile nak sampai? macam mane nak bayar gune akaun?

  30. ~Nur Darina~ says:

    kak ain saya harap saya boleh dapatkan buku impiana secepat mungkin tapi sayanak tanye macam mane nak bayar bayar dekat postman tu lepas dapat buku ke hantar duit tu je kat akak meggunakan surat? kedua-dua cara tu je yang saya reti yang lain saya tak berapa pandai kak.

    salam,
    Rina.

  31. novelis says:

    agak menyeronok kan bce pde mulanye
    tp agak kurang skit ble nk habis..

  32. catwomen_fabulous_amiraezila says:

    Hye kak ain…sihat tak..

    Name:Nur Amira Ezila bt Amyzal
    Email:[email protected]

    hye gurlz..
    korang dijemput utk menghantar emel dan bergosip-gosip ngan saya..
    ade alamat emel dafi..sape cepat die dpt…btul2 nie
    dpt kt majalah yezz

  33. mya says:

    aSsaLAmuaLAikum Kak ain…mYA sKEr NoveL KAk aiN…meMAng Bez gLEr…
    so…mYA NAk Order NoveL IMPIANA.. NO pHONE MyA..016-5446409 DAN ALamat mYA…no. 09,TingKAt 03, Berek PoLis aYEr Itam, 11500, aYEr Itam, PULau Pinang.
    nama penUh : NOR AZAH BT. ALIAS
    eMAiL : [email protected]

  34. aliah says:

    hai k.ain.kte nak bli buku aku mahu popular n aku mahu saiz s..kte x der email.mak kte x bagi gne akaun maybank so ble kte bayar gne wang pos akk trs antar kt umah kte.alamat:

    NUR ZAIDAHTUL ALIAH BT ABD MAJID
    228C BATU 16 SUNGAI PLONG 47000 SUNGAI BULOH SELANGOR DARUL EHSAN.

    p/s:AMP+AMSS+P.LAJU

  35. syamin_cute says:

    halu k.ain..kte nak tnyer mcm mner nak wat pmbyaran secara wang pos?mcm mner akk nak amik duit kalo gner wang pos?akk amik kat akaun kte ke?

    p/s:hope akk dpt bls dengan segere coz kte nak bli buku gne pos..plizz!!URGENT!!

  36. iCe LoVeR says:

    assalamualaikum kak ain..
    sy tringin ssgt nk buku entitled ‘IMPIANA’..
    really2 excited if i cud get this book..
    buku2 kak ain sumernyer besh gler..!

    NAMA: Nurul Ardilla
    EMEL: [email protected]

  37. farrah says:

    hye kak ain…mna cment yg pnh sy ntar lu 2h ek???

  38. emofzh says:

    mna cment sy dlu 2h ek???

  39. Anonymous says:

    mna cment sy lu 2h ek

  40. fazlin says:

    kak.saya dh lama hantar e-mail ke kak ain.tp,naper kak ain x bls.kak ain,tlglh bls.plsss

    fazlin

  41. Anonymous says:

    ok tapi kak ain alamat?

  42. Anonymous says:

    hye..kak ain..
    minat sgt baca buku yg ditulis kak ain..

    [email protected]

  43. AinMaisarah says:

    Alamat baru Kak Ain:

    AinMaisarah
    Metadome Sdn Bhd,
    Suite 9-1, 9th Floor,
    Wisma UOA II,
    21 Jalan Pinang,
    50450 Kuala Lumpur

  44. Adani Ahmad says:

    This comment has been removed by the author.

  45. yaya.kawaii says:

    aslmlkm semua++kak ain:)
    em,yaya minat sangat buku kak ain.yaya nak tanye,dah keluar ke buku aku mahu buli?kalau dah keluar kat kedai buku,yaya nak beli,tapi kalau belum keluar kat kedai buku yaya nak beli dkt kak ain.boleh?
    thnx!

  46. husna says:

    assalamualaikum…
    sy husna dr ktn..
    br dpt tau psl buku2 ne…
    n interested sgt nk tau…
    nama:husna bt adnan
    email:[email protected]

  47. ila_95 says:

    as’kum…kak ain..saya berminat
    hendak membeli buku’aku mahu buli’
    dan juga buku ‘aku mahu saiz s’..
    erm..cam na soal pembayaran buku2
    2 ek…saya harap kak ain dapat
    memberi jawapan secepat yg mungkin..ni email saya dan juga nama saya..

    NAMA:SALSABILA BT MOHD IBRAHIM
    EMAIL:[email protected]

  48. AinMaisarah says:

    Salam,

    Kepada yang mahu membeli buku AKU MAHU BULI.

    Harga buku AKU MAHU BULI : RM16

    tambah kos pos laju : RM5

    Semuanya RM21

    Kak Ain akan bagi FREE, 1 buah NovelComel bertajuk The Toilet Babes.

    Ada 2 cara bayaran :

    Pertama, masukkan ke dalam account Maybank berikut :

    Nombor account : 564717050374 Syaizul Amal bin Zulkaffly

    Cara ke dua :

    Beli wang pos : RM21,
    atas nama Syaizul Amal Zulkaffly

    Kalau dah beli wang pos hantar ke alamat ke sini :

    AinMaisarah
    Metadome Sdn Bhd,
    Suite 9-1, 9th Floor,
    Wisma UOA II,
    21 Jalan Pinang,
    50450 Kuala Lumpur

    Okay, harapnya semua faham yer. Minta pertolongan ibubapa sekiranya ingin membuat pembayaran.

    wasalam
    AinMaisarah

  49. Anonymous says:

    hello kak Ain.

    Sy mahu beli buku AKU MAHU POPULAR.

  50. anas says:

    assalamualaikum kak ain.
    saya Anas Fikri,saya nak tanya pasal pembayaran buku ini.ayah saya tak kasi bayar pakai akaun.saya hantar dekat office kak ain.kak ain tolong kasi alamat office kak ain.saya mahu buku aku mahu saiz s

  51. anas says:

    terlupa pulak nak letak nama dengan e-mail

    NAMA:ANAS FIKRI B MUHD. RADZI
    E-MAIL:[email protected]

  52. Anonymous says:

    NAMA:Nur’ain Nabila
    EMAIL:[email protected]

  53. Anonymous says:

    NAMA:Nur’ain Nabila bt. Hadi Munir
    EMAIL:[email protected]

    Assalamualaikum kak ain,saya nak beli buku aku mahu buli,impiana,aku mahu teman tapi mesra dan impiana 2.Tapi saya tidak faham dengan cara bayarannye…

  54. Anonymous says:

    Name:Nor Fadlin Binti Alias.

    E-mail:[email protected]

  55. Anonymous says:

    assalamualaikum,kak ain. saya berminat nak beli buku aku mahu buli,impiana & impiana 2.bagaimana nak membuat pembayaran. harap kak ain memberi balasan secepat mungkin.

    NAMA : NUR’AIN NABILA BT HADI MUNIR
    EMAIL : [email protected]

  56. ainmaisarah says:

    Assalamualaikum AinNabila,

    Kak Ain minta maaf kerana tak perasan pos Nabila di blog Kak Ain tu.

    Terima kasih kerana berminat untuk membeli buku-buku Kak Ain.

    Di sini Kak Ain terangkan kaedah untuk membeli buku tersebut terus
    daripada Kak Ain.

    Harga kos buku :

    Aku Mahu Buli – RM16
    Impiana – RM21
    Impiana II – RM21

    Harga kos pos laju utk 3 buku : RM7

    Jadi harga kesemuanya : RM65

    Nabila boleh minta tolong ibubapa untuk masukkan wang RM65 ke dalam
    akaun Maybank berikut :

    Nombor account : 564717050374 ,
    Syaizul Amal bin Zulkaffly

    Ataupun cara kedua :

    Beli wang pos : RM65, tuliskan atas nama Syaizul Amal Zulkaffly.

    Kemudian hantarkan wang pos tersebut ke alamat ini :

    AinMaisarah
    Metadome Sdn Bhd,
    Suite 9-1, 9th Floor,
    Wisma UOA II,
    21 Jalan Pinang,
    50450 Kuala Lumpur

    Kak Ain akan menghantar buku tersebut selepas menerima bayaran.

    Itu sahaja caranya. Harap Nabila faham yer. Terima kasih.

    wasalam
    AinMaisarah

  57. Anonymous says:

    akuum…

    kak ain yaya nak sa2 vuku niw… bolh x????

    wasalam…

  58. seha_saikou says:

    KAK AIN..
    sy nk buat pesanan utk buku
    aku mahu buli..
    nama:fashihah binti kamal leang
    email:[email protected]
    sy akan hanta melalui post..

  59. NAMA>>>Izzati Hazwani bt.Abdul Rahman
    Emel>>>[email protected]

  60. myra says:

    Nama: Nur Amirah bt Mohd Nordzi
    Email: [email protected]

  61. Anonymous says:

    hai,kak ain.ape khabar?sy minat sgt bc nvl kak ain sehingga sy tertunggu2 keluaran seterusnye. sumenye best2,x de pown yg boring…tp kan lg best kalo kak ain cite kan lg tentang ina dan tengku affin…nape tengku affin kecewa dgn ina?sy nak tahu sgt ape yg berlaku antara diorang…sbb sy sk ciri2 yg ade pd tengku affin.he3…citekan jugak psl rumahtangga farah,bdk2 the normal size.sy nak beli impiana 2 kat kak ain tp rasenye ade lg x?sy nak sgt tahu sambungannye.semoga kak ain trs berkarya supaya smkn rmi yg akn mule mnt membaca…

  62. puteri94 says:

    hai kak ain.sy nak beli impiana 2melalui kak ain tapi masalahnye skrg ialah camne kak ain nak antar kat sy semula.sbbnye sy bersekolah mrsm…jd camne kak ain nak antar bk 2 kat sy?sblhnye sy dpt bk 2 semase sy di maktab…sbb sy x mau susahkan ibubapa sy utk dtg ke maktab semate2 kerana nak antar bk 2…moge kak ain dpt bls secepat yg blh…

  63. fazlin says:

    hi kak ain.sy dh pos wang pos tp bkn pos laju lar.kak ain dh trima ke??kalau kak ain dh trima tlg pos cpt sket.novel comel 2 nape x sampai2 lg??dh lama sy tunggu.kalau kak ain blom trima lg duit 2 tlg emel kat sy [email protected].

    thnx
    -fazlin-

  64. princess says:

    NAMA:FARRA IZMIRA BT BOBIE FARID
    EMAIL:[email protected]

  65. anas says:

    ke hadapan kak ain yang sibuk mengedit buku2,

    saya anas mahu membeli aku mahu buli

    insya allah besok(23 March)ayah saya akan buat pembayaran sebanyak 21.00
    email:[email protected]
    nama: anas fikri b. muhd radzi

  66. Anonymous says:

    saya mahu beli buku ;
    [email protected]: RM14.90
    IMPIANA: RM21.00

    nama ; NURUL EZZAH SUZANA BINTI AZMAN
    email ; [email protected]

  67. sakura says:

    hai ain..sy br2 ni diberitahu ttg kewujudan novelis bernama AIN MAISARAH..sy berminat nak bc novel2 ain..nak mula dr novel 1..AKU MAHU POPULAR..bayar guna Maybank2u kan?564717050374 (Syaizul Amal bin Zulkiffly)?ain email pd sy ye about the status [email protected]..thanx..sy akan email pd ain nnt

  68. Anonymous says:

    HAI,KAK AIN.NAME SAYA ADAWIYYAH.

  69. Nama : Fatin Nursa’adah
    Macam mana hendak mendaapat Novel Comel ??/

Leave a Reply