Barangan Jenama Wannababes

You may also like...

172 Responses

  1. aini says:

    salam k.ain

    cadangan kte:

    1)perfume yg ade tulis WANNABABES
    2)baju pink wannababes
    3)kaca mata pink (ade ker?)wannababes

    tu je kot..

  2. hai kak ain…balqis dah dapat buku novel comel hari ni….kak ain…cadangan balqis:

    1.aksesori jenama wannababes (bracelet,rantai,cincin) :dekat aksesori tu ada lambang wannababes mcm loket rantai.

    2.kerongsang jenama wannababes (bagi yang bertudung yang ingin popular seperti wannababes)

    3.jaket atau sweater warna pink atau ungu berlambangkan wannababes di depan dan di beakang sweater

    4.buku tentang wannababes (biodata kesemua ahli the wannababes berserta tanda tangan mereka)

    itu sahaja cadangan balqis buat masa ini…..

  3. sara imanina says:

    salam kak ain,

    Sara bersetuju dengan beg sandang the wannababes

    cadangan sara ialah
    1) fail the wannababes…
    2) buku nota the wannababes

    okay tak???

    salam ceria,
    ~ Sara Imanina 2008 ~

    p/s : nanti sara ceritakan cerita terbaru sara di sekolah.tak tau lah best ke tak…

  4. marsya says:

    salam k. ain…

    1..Diari warna pink @ ungu WANNABABES

    2..Dress cute WANNABAbES

    3..Fashion hat @ cap in soft or light pink and purple colour WANNaBaBES

    4..Skaf lembut @ berbuluyg lembut Wannababes

    Tu je kowt…

    bye kak in…

  5. Anonymous says:

    cadangan Riha:

    1) alat solek jenama WB
    2) calculator WB (mcm tak sesuai)
    3) beg The Wannababes
    4) Tempat letak handphone

    ~Riha~

  6. hayati says:

    salam kak ain…

    antara cadangan saya untuk jenama Wannababes ialah….

    -badge (lencana) Wannababes
    -mug comel yg ade lambang WB (susah kowt nak buat)
    -buku nota ade lambang WB (susah jgk kowt)
    -mungkin kak ain leh buat lagu rasmi WB (lagi susah agak nyer)
    -bingkai gambar ade lambang WB (tak tau la susah mane)

    adoi.. saya nie.. bg cadangan, tp cakap susah. macam mane tuh..
    tak pe lah.. harap usul saya nie, akan dipertimbang kan oleh kak ain..

    salam ikhlas,
    Nurhayati Nadhirah

  7. Anonymous says:

    as’kum k.ain…
    cadangan sy:

    1)anting2 yang ada style yang
    bermotifkan geng THE WANNABABES..

    2)aksesori rambut mcam cekak rambut yang berjenama the wannababes/sepit rmbut yang warnanya nmpak cerah dan ceria.

    3)pencil case yang ada lambang the wannababes yang nmpak bergaya..

    ape g ek?yg 2 jer la..idea yang kuar pun..

    yang benar,
    eilla_gurl003

  8. Sara Imanina says:

    haa…satu lagi idea…

    1) cermin mini the wannababes…

    2) alatulis the wannababes ( macam tak cool jer…bagi sara memang tak cool…tak tau pulak pendapat kak ain)

    3) spek hitam
    3) handkerchief the wannabes

    idea yang lain sikit…..
    ~ Bantal peluk The Wannababes

  9. Anonymous says:

    Hai Kak Ain saya bercadang jamtangan jenama wannababes, fail wannababes, buku nota wannababes, liquid paper wannababes

  10. salam kk ain,

    Dayah cadangkan:-

    -baju yang berlogo The wannababes.
    -Alat tulis.
    -buku nota .

    wasalam,
    ~dayah~

  11. Izzie Izzati says:

    -Sweater
    -Skarf rambut
    -Jam tangan
    -rantai leher yg murah je
    tu je kot

  12. ::fatin:: says:

    salam kak ain..
    pin huruf wannababes..
    ala yang banyak remaja letak kat beg sekarang ni..
    ada logo dorang n ada huruf dari a sampai z..
    kak ain faham x maksud fatin???

  13. lyanadhyrah says:

    hey kak ain..
    saya cadangkan
    :pensil case (kasi gmpak skit)
    :note book
    :fail
    : jam tangan p0n bley gak kan..( bru la mnarik) pas 2 tlis logo 0r tulisan skali
    : purse( tahap skolah skit)-buat de abstract skit..
    : beg sandang/ galas tepi( bley dpakai ktika santai 0r harian 0r tusyen..wawawa

    p/s:rasenyer klu nak gabungkan warna , warna cam hitam pink or putih p0n menarik tuk beg..

    hrap2 cdangan 2 dterima kkkkk//

  14. ~SPIES_GIRLS~ says:

    salam kak ain……….

    idea anis:~~

    ~sepit rambut~
    ~ribbon~
    ~headband~
    ~getah~
    ~pelurus rambut~
    ~conteks lense~
    ~make up~
    ~lip gloss~
    ~lip stick~
    ~maskara~
    ~celak~
    ~bedak~
    ~bedak padat~
    ~lotion badan~
    ~anting-anting~
    ~rantai yang ade glitter yg
    berjenama The wannababes~
    ~jam tangan~
    ~gelang~
    ~cincin~
    ~pewarna kuku~
    ~dress~
    ~sweater~
    ~seluar~
    ~skirt~
    ~kain lace~
    ~tali pinggang~
    ~stokin~
    ~kasut~
    ~fail~
    ~handbag~
    ~diary~
    ~buku autograf`

    Setiap baranh ini ada glitter dan ade manik-manik yg persis berlian ditambah dengan logo The Wannababes……………

    Anis rasa ini pasti membuatkan jualan The Wannababes meletup!!!!!!!!!!dan hangat diperkatakan satu sekolah tentang jenama wannababes dijual dengan harga yg berpatutan…………

    Salam Ceria ,
    spies_girls

    p/s:kepada kawan-kawan yang lain anis ingin meminta maaf jika anis ada tecuri idea ke…….atau ape2 yang lain…..tapi anis ikhlas dari hati anis bukan meniru org lain….anis terfikir jadi anis tulis jelah.

    SEBAGAI MEMOHON MAAF ANIS DENGAN RELA HATI MEREKA SERANGKAP PANTUN:-

    Puteri kirani di kedai halia,
    Putera tampan duduk di ladang,
    Jika ada yang anis tercuri idea,
    Maafkanlah anis si manis sorang.

  15. solehah kd says:

    salam kak ain..lame x komen kat cni sbb bz giler…hehehe….kat cni solehah nak cadangkan..hehehe..sbb wannababes kaye…

    henpon the wannababes..hahahaha
    all the aksesori…like balqis ckp..
    n camera!…n…perfume!…n also…skarf…n sweater also…n coat…n also….solehah cdgkan..the wannababes patot ade laptop khas untok derang!..k tuh jek kot..hahahhaah!…k..salam…

  16. Anonymous says:

    1)perfume yg ade tulis WANNABABES
    2)baju ungu
    3)rantai,bracelet.
    4)kasut ungu

    tu je kot..
    iffah

  17. Eida says:

    salam kak ain..

    eida cdngkn:
    1)sweater de logo wannababes
    2)fail n buku note de logo wannababes
    3)cap de tulis wannababes

  18. Anonymous says:

    kak ain,
    nie cadangan sye…

    1) pensel box the wannababes(kat depan tu letak lambang the wannababes)
    2) t-shirt the wannababes(kak ain jual betul2 besh jugak!)
    3) beg sandang

    wasalam,
    najwaizzati

  19. Anonymous says:

    kak ain,brg2 nie kak ain jual btul2 ke???

    kalau boleh jual la btul2….

    jgn mahal sgt..
    najwa

  20. salam kak ain..

    cadangan haziqah:
    1)handphone case Wannababes(pink)
    2)diary Wannababes(pink)
    3)rantai yang ade tulis WB..
    4)badge wannababes

    haziqah…

  21. Anonymous says:

    saya secret gurlz…
    ~klu boleh buatlah satu blog untuk memberitahu aktiviti-aktiviti WB.
    ~satu frame berbentuk logo WB
    ~majalah WB
    ok tu sahaja…

  22. najwaamira says:

    Salam kak Ain,

    1.Sticker The Wannababes(bagi peminat the wannababes yang ingin menatap selalu wajah-wajah ahli tersebut)

    2.T-shirt(ada labuci dan lamabng the wannababes)

    3.Perfume(ala-ala perfume paris hilton

    4.Sport shoes(ada labuci dan manik-manik)

    5.Beg sekolah(ada kitchen logo the wannababes dan ada labuci)

    Idea saya semua ni kebanyakannya ada benda-benda yg berkilat-kilat.

  23. najwaamira says:

    Ada lagi idea saya

    1.Mug(ada kata-kata semangat kat situ dan ada lambang the wannababes)

    2.Peralatan makan dan minum(cwn,pinggan,sudu garfu dan sebagainya)

    3.Pencil case

  24. Anonymous says:

    hai kak ain…

    niesa cadangkn..
    1)cover phone yg tulis WANNABABES
    2)baju t ada logo WANNABABES

    thats all!!

  25. NuriY says:

    cadangan:

    1) button logo wannababes
    2) t-shirt
    3) poster/gmbr/poskad gmbr wannababes pastu ada signatures dorg

  26. scorpyx says:

    -cd tarian cheerleaders SMK SRI
    BANGSAR
    -CDpasal pembulian diorang kat mimi monira
    -lipstik logo TW
    tu je kot

  27. irahazira says:

    Kak Ain, lepas terpandangkan jam tangan Kak Ain yang saya cemburukan sangat tu, saya nak cadangkan tiap ahli TW pun ada seutas jam tangan setiap seorang. Kalau jam tangan Kak Ain bercorak bunga-bunga, jam tangan TW pula bercorak ala-ala logo TW. Cuma jangan terlalu besar la. Al-maklum lah, tangan-tangan milik ahli TW kan halus lagi bersendi mulus ditambah dengan keruncingan jari mereka.. Di tengah-tengah jam tangan pulak(bahagian dalam), tertulis nama kumpulan yang cukup popular di Sri Bangsar. Apa lagi kalau bukan : The Wannababes! Siap dengan tulisan ‘meghlik-meghlik’ bak kata orang utara.
    Jam tangan ini diperlukan untuk memastikan setiap perjumpaan rasmi TW tidak lewat dihadiri oleh seorang ahli pun(atau mungkin FASHA diberi pengecualian untuk lewat 15 minit paling maksimum!).

    Kak Ain, cadangan saya macam melebih-lebih pulak. Untuk cerita mungkin boleh diterima, tapi kalau ada penghasilan serta penjualan jam tangan The Wannababes, mungkin agak sukar. Kan?

  28. ainmaisarah says:

    Salam semua,

    Alhamdulillah, banyak betul idea dan cadangan yang membantu Kak Ain memikirkan tentang barangan jenama The Wannababes.

    Paling mudah direalisasikan tentu sekali barangan remaja perempuan/barangan sekolah yang tidak terlalu mahal harganya.

    Minyak wangi, jam dan telefon bimbit tentu mahal sangat nak dibeli. Mungkin boleh juga dibuat, tetapi bukan dalam masa terdekat.

    Kak Ain sasarkan dua hingga tiga tahun bagi mewujudkan barangan jenama The Wannababes.

    Terima kasih kepada semua yang sudi menjana idea bersama Kak Ain. Kak Ain akan terus melihat-lihat barangan lain yang boleh dijadikan koleksi The Wannababes.

    Wassalam,
    AinMaisarah

  29. Anonymous says:

    urm..ape kate..
    -kasut high heels yg bling2 brand wAnnabaBes
    -earrings
    -urm.sunglasses
    -belt yg bling2 or berbulu yg ade lambang wannababes as die pnye buckles
    -beg sekolah yg ade lambang wannababes ke..
    -t shirt
    -pelekat kereta ke..
    -aksesori
    -noteboOk

    itu sahaje setakat ini..harap2 idea sy ni dpt membantu kak ain ye??

    WasAlam
    ~NuR zaWAni~

  30. ::fatin:: says:

    pendrive pink wannababes..

    yang benar..
    pink addict..
    fatin
    hehe

  31. Anonymous says:

    maaf kalau hantar lmbtkomen ni..kalau akak ain x dapat terima cadangan saye pun x pe

    untuk perempuan:

    1.handbag GEDIK pink dengan logo the wannababes dijahit dengan mutiara-mutiara berkilat

    2.aksesori yang slalu dipakai oleh kumpulan the wannababes yang bergaya dan mewah sprti rantai,subang,glang tgn(untuk pminat2 the wannababes yg ingin bergaya sprti the wannbabes)

    3.tempat letak handphone berwarna biru awan(boleh ke warna biru?) jenama wannababes ade teddy bear kcil yang sungguh comel diletak diatasnya.(teddy bear tu mirip2 shabonbon akak ain)

    4.teddy bear yang besar berwarna pink dipenuhi feather lembut dijahit tulisan wannababes (mirip2 shabonbon kak ain)

    5.beg galas berwarna pink mempunyai gambar ketujuh-tujuh ahli kumpulan the wannababes

    6.harbend berwarna-warni jenama the wannababes

    7.kotak muzik the wannababes berwarna pink(apabila dibuka,keluar lagu nyanyian ahli kumpulan the wannababes yg merdu2 belaka)

    8. sport shoes sperti yg dipakai oleh fasha

    untuk lelaki:

    1.topi berwarna biru jenama the wannababes

    2.beg galas berwarna hitam dijahit tulisan the wannababes (background belakang tulisan tu gambar ahli kumpulan the wannababes)

    3.dairi berwarna hitam mempunyai gmbr2 dan tandatangan ahli kumpulan th wannabaes.(untuk perempuan pun boleh kot)

    untuk lelaki saye tak de banyak idea la kak.sampai di sini sahaja emel saya.saya harap akak dapat menerima semua cadangan saya..

  32. sye aziera…
    sye salah seorang kawan kak ain di fs…
    sye punye idea…
    1.minyak wangi…wannababes..
    2.shampoo bewaran pink…(gune jari pun boleh)…wannababes.
    3.mug,piring…pink,purple…. wannababes…
    4.beg,alat tulis,buku nota kecil…yg berwarna pink,purple..
    5.bantal kecil…wannababes..pink, purple…
    6.buku tiru gaya kami….yg di dalamnye menulis tip2 menjadi orang popular…

    setakat ni…tu saje ape2 yg sye rase best…love u..

  33. sye aziera…
    sye salah seorang kawan kak ain di fs…
    sye punye idea…
    1.minyak wangi…wannababes..
    2.shampoo bewaran pink…(gune jari pun boleh)…wannababes.
    3.mug,piring…pink,purple…. wannababes…
    4.beg,alat tulis,buku nota kecil…yg berwarna pink,purple..
    5.bantal kecil…wannababes..pink, purple…
    6.buku tiru gaya kami….yg di dalamnye menulis tip2 menjadi orang popular…

    setakat ni…tu saje ape2 yg sye rase best…love u..

  34. aina says:

    salam kak ain
    saya rasa pilihan no.2 tu cute

  35. Anonymous says:

    hai kak ain , ni cadangan ika :

    1 baju sukan janama wannababes
    2 topi wannababes
    3 gelang wannababes
    4 alat tulis jenama wannababes
    5 phone cover the wannababes

    harap2 kak ain setuju dgn cadangan ika

  36. via says:

    via say..

    k saya cadang kan

    1)t-shirt th wannabades..
    2)bk nota wannababes(color warna- warni mcm rainbo)
    3)rantai,cincin n gelang(kaki&tngan)
    4)beg tangan & beg silang wannababes…

    kak. ain
    saya dr skola menegah bukit jalil..
    sy bercadang agr kak ain menjual barangan WANNABABES di skola saya..
    harap kak ain bertimbngkan..

  37. Anonymous says:

    as’kum kak ain.sy ada beberapa cadangan antaranya ialah tali pinggang berwarna pink,hitam atau putih kat tgh2 dia ada huruf W besar2.yang kedua,calender.yang ketiga beg plastik wannababes(yela skrg bdk2 klu PJ bw bj sklh blh trend skit.yang keempat carpet buat hiasan bilik cantik apa.yang kelima bekas hp.yang keenam bekas pensel(bkn penselbox tapi yg klu kat umah kite ltk)pastikan berbulu.yang ketujuh kusyen atau bantal.yang kaya klu ada sofa dlm bilik blh pki untuk kusyen klu yg x de sofa bli yg untuk bantal.yang kelapan skrg ni trend pompuan pki tie.buatla tie warna campuran hitam pink.yang kesembilan handbag untuk yg dah pki handbag.yang kesepuluh sweater yang pendek bwh tapi belah lenganya panjang cukup sesuai untuk yg bertudung memakainya.semoga antara idea sy ni kak ain pertimbangkan…salam puteri

  38. princess97 says:

    kak ain saya ada beberapa cadangan…cadar wannababes…tuala wannababes…mouse pad ada ayat wannababes….beg sklh…itu sahaja cadangan saya buat masa ini…salam buat kak ain..

  39. Anonymous says:

    Kak ain…………..buku aku mahu bergaya keluar bila?saye tngh boring ni sbb semua buku ain maisarah saya dah bace……harap keluar cepatlah.

  40. KasuT-sKuL says:

    SaPu TanGaN yG WanE piNk..KasoT wanE pInK…anyThiN La BouT musT pinK kaLeR coz WaNNaBaBes 2 kN GEDIK…HeHeHe=p

  41. shuhaida says:

    saye cadangkan
    1)teddy bear lambang WB
    2)lamak tilam lambang WB
    3)jam dinding

    tu je kot…
    tapi saye punye cadangan ni cam lebih2 lak…
    jgn marah eh??

  42. ash_haidah says:

    saya cadang kan :

    1. baju bewarna pink
    2.jaket pink hitam logo the
    wannababes
    3.beg sekolah/beg sandang warna
    pink siap dengan logo
    4. aksesori seperti rantai…
    loket lambang the wannababes
    tu jer…

  43. syazwanyz says:

    askum..

    wany cadangkan kak ain wat key chain utk hp or cover utk hp mesti ramai yg suke terutama peminat kaler pink N benda2 yg kiut….

    😉

  44. syazwanyz says:

    rasanya dah banyak cadangan yang di beri hope kak ain dapat keluarkan sesuatu barang yang best n gempak ;))

    caiyokk!!! caiyokk!!

  45. FARAH & AWATIF says:

    Hai,kak ain….

    sy n awatif mnt sngt dgn novel2 kak ain….

    cadangan sy n awatif…

    #jam tangan yg ada lambang WANNABABES
    # KASUT SUKAN COLOUR PINK….ADA LMBANG WB….

    NNTI MENYUSUL LG…
    BYE2…

  46. farah & awatif... says:

    hai….salam ….
    kak ain…kami berdua kembali lagi….kami dh fikir banyak cdngan….

    * botol air
    * laptop…(mungkin ssh kut)
    * keychain(ada gambar ahli WB
    & lambang WB..)
    * frame..
    * pembalut hadiah..(ada lambang WB)
    * diary..colour pink @ purple..
    * rantai mutiara..(kt mutiara
    ad lambang WB)
    * brooch(yg bentuk WB colour
    pink @ purple)
    * album yg dihiasi dgn t/tgn
    ahli THE WB..
    * pencil case…
    * stokin..
    * set baju sukan..(ada logo
    WB)
    * sapu tangan..
    * beg silang yg dihiasi bling2
    * aksesori handphone..
    * set mandian…
    * pakaian jenama WB
    * MP3 @ MP4….(,,,,)
    * perfume.(ada 7 perisa/bau sbb
    ada7 org ahli..)
    * penanda buku.(ad gmbr ahli)
    * kasut jenama WB
    * dresess
    * aksesori..(anting2,gelang,cincin,
    gelang kaki..)
    * tudung….
    * lampu tidor…

    ni je kut…setakat ni je lah cdngan kami berdua….

  47. Anonymous says:

    pe kate klaw k. ain wat boutiqe THE WANNABABES..kat boutiqe tu k. ain jual r brg2 brand THE WANNABABES..sure gempaknye..hehe..lebih2 plak..ltak r boutiqe tu kat mid valley,pavilion,klcc,one utama..klaw ley ltak r sblh kdai GUESS..hehe..sorry klaw my idea so nonsense.. 😉

  48. Anonymous says:

    pe kate klaw k. aon wat satu boutiqe THE WANNABABES..sure gempaknye..hehe..ltak boutiqe tu kat Mid valley,Pavillion,One Utama..sure i’ll always go there..i love shopping..hehe..ltak r kat sblh boutiqe GUESS..Sorry coz my idea so nonsense..

  49. aLya says:

    Salam k. Ain .. aLya cadangkan..

    1. buatlah powder brand wannababes
    -hehe,powder tu buat la kaler soft pink kew …
    2. buat camm … carpet mini wannababes .. 😀
    3. buat .. cam kain untuk lapik apa-apa .. cnth: lapik atas wadrobe koleksi buku ka ..

    okey.. tu je lah .. harap2 diterima ! wassalam

  50. HAJAR says:

    kak ain,

    cadangan
    1 cermin mata ala2 Paris Hilton WB
    2 Beg LOUIS VUITON WANNABABES

  51. HAJAR says:

    ASALAMUALAIKUM
    KAK AIN, APA KABAR
    KITE CADANGKAN

    POSTER LOGO WB
    JAM KALKULATOR WB
    KERTAS BENTUK WB
    KAD MANILA WB

    SEKIAN

  52. Anonymous says:

    Salam k. ain..

    Cadangan saya:

    1) Baju kaler hotpink and tulis Cute Girl

    2) Gelang dengan anting2 yg berwarna pink..

    PS: Bila aku mahu bergaya keluar?? sbb kalau keluar awal, bleh la sy kumpul duit beli..:D

  53. nuemie says:

    hai kak ain..
    myra cadangkan lah..

    1)pensel case jenama the wannababes.. ade logo the wannababes skali..

    2)jam..

    3) baju ade logo the wannababes.. n ade skali name stiap ahli kump tu.. n gmbr kartun stiap ahli..

    tu je cdgan mira..harap boleh mmbantu kak ain.. (;

  54. Anonymous says:

    smekom k.ain farhah rase..
    farhah nak bg cdgn sprti di bwh..

    *bantal kecil yg ade lmbg wannababes
    *poster THE WANNABABES
    *sticker wannababes(haha..)
    *keychain the WANNABABES
    *selimut ade lambg WANNABABES
    *novel tntg kisah tertubuhnya kmplan THE WANNABABES.(BOLEH KE?)
    bj sejuk the wannababes.

    ok lah..smpai nie je yg teterbit di kotak fikiran farhah..

    wassalam k.ain…

  55. Anonymous says:

    pd sume rkn2
    klau ade tersame dgn idea rakan2,
    sori sngt..farhah maen tls je apa yg farhah rs ok…

    oklah..wassalam.

  56. yaya says:

    hai kak ain….
    yas dpt stu idea(maybe)
    hehe..

    1.pencil box jenama wannababes yang berwarna soft pink and glittery grey.

    2.cekak yang ade tulis WANNABABES COOL (light purple & turqoise)btol ke eja nih?

    3.T shirt yang ade *love2* warne pink yang girlish pnye!

  57. shuhaida says:

    saya cadangkan:
    1)sticker utk laptop
    2)tali utk phone
    3)frame gambar

  58. Anonymous says:

    barang2 yang org gedik suka pakai…….ahak……
    selamat maju jaya…………

  59. Anonymous says:

    cadangan saya ialah:
    gelang mutiara(warna pink & light blue)
    baju sukan WB
    beg duit LV(mahal la sikit)
    teddy bear WB
    diary berserta tanda tangan WB(WARNA UNGU)
    handbag WB(WARNA LAVENDAR&COKLAT)
    cawan gambar WB
    subang berbentuk WB
    pencil box WB(warna pink&ungu)

    it saja cdangan saya
    nabilah

  60. NABILAH says:

    pemadam ada gambar semua ahli WB.{warna pink}bau stawberrilah.
    beg kertas gambar WB{warna putih &purple}
    getah rambut ada bulu{pink & oren)
    earphone(hitam)
    cd WB
    STICKER WB

  61. AJA says:

    payung
    jam tangan
    buku

  62. FATHIAH COMEY says:

    Salam wat kak ain yg ku sayang,

    Fathiah rase kan,cadangan fathiah ialah

    #purse yg ade logo wannababes yg teramat glamor and vogue
    #rantai wannababes
    #badge wannababes
    #skaf rambut wannababes

    Oh kak Ain, duu kak ada ckp yg tajuk aku mahu bergaya x bape sesuai kan, so saye nak cdgkan tajuk baru iaitu AKU MAHU VOGUE.

    oklah kak, saya nak mkn ni , perut dah nyanyi dah,

    salam syg,
    FATHIAH COMEY

  63. Adlina says:

    Halu Kak Ain.Saya rasa Kak Ain buat cam saya cadang:

    1.beg sekolah yang ada logo Wannababes

    2.kotak pensil warna pink

    3.pen yg ada tulis The WANNABABES

    4.Sharpener THE WANNABABES
    5.topi pink yg ada logo Wannababes oklah tuje BA-BYE KAK AIN!!!!!!!!!!

  64. Adlina says:

    Hai Kak Ain!Ini cadangan saya:

    1)rantai yg ada loket huruf W yg boleh bukak tutup.

    2)cawan plastik The Wannababes

    3)cekak rambut pink

    itu je.BYE!

  65. Anonymous says:

    sye rse baek buat:

    1. shining nail yg bertulis Wb..
    2. sikat yg bertulis WB..
    3. key chain WB..
    4. wat anak patung robot 7 org
    ahli WB cam anak patung baby
    alive.. Hehe
    5. Wat plaster yg bertulis WB..
    6. Untuk org yg still isap botol
    cam adeq sye,sye cadangkan kak
    wat botol susu WB.. hehe..
    7. wat la tisu WB..
    8. wat voucher yg bertulis WB
    besar2..
    9. bg gurlz yg mnat mengumul
    setem, sye cadangkan wat
    albut setem..
    10.wat la alas meja yg btulis WB..

    ok.. x pew la.. stkt ney jew idea sye.. klu ain maisarah nk tahu, sye mnat sgt kat kumpulan WB.. Klu bley sye nk msuk kumpulan diorang tue.. So, sye brharap yg kak ain dpat pertimbangkan usul sye ney…

    Ok..
    Sekian,
    Elya yg tersangat gedik..
    TQ..

  66. Dearie Elly says:

    Best jugak kalau K. Ain nak jual betul2. Mesti Elly nak beli =]

    Cadangan Elly:

    1) Backpack
    2) Poster [gambar Wannababes]
    3) Sunglasses
    4) Sling Bag
    5) Sweater
    6) Tattoo [yg sah]
    7) Shoe [yg mcm converse tu]
    8) Calander
    9) Purse
    10) Belt

    Tula cadangan Elly. Elly cadangkan semuanya berwarna hitam&& pink. Kalau K. Ain pilih Elly punya cadangan, terima kasih ya! Harap berjaya :]

  67. Anonymous says:

    k.ain ..
    orang tau nk bwat per…
    1) sweater yg de lambang wannababes kt blakang siap dgn button yg de tulis “the wannababes member groups”
    2) sarung tangan b’lambangkan lencana the wannababes ! ( bg org yg nk b’gaya fun n funky )( alaaaa sarung tgn cam naruto tuuuu…hihi)
    3)payung! (penting tuh bg puteri2 lilin di luar sane..)
    4)ntah la.. orang rse better bwat kasut yg disulamkan tulisan wannababes..
    -klu leh x mo wrne pink ek b’barang di ats tuh. hnye tukisan “the wannababes” je yg wrne pink ek k.ain.. ek? ek?
    sbb org nih bkan nyew girlie sgt..org nih kasar sket..ho!ho!ho!ok tu je lah. slamat b’jaye dlm idop anda !!

  68. khadijah says:

    Assalammualaikum kak ain.ini adalah cadangan saya:

    1.beg galas dan beg dompet tulis Wannababes
    2.baju sukan yang berjenama the wannababes
    3.gambar berserta tandatangan ahli2 the wannababes

    ini sahajalah cadangan saya.wassalam

  69. Anonymous says:

    Hai Kak Ain….Lina tau Lina dah wat komen but ade idea lagi la k.Ain….

    Ni cadanganya

    1)penanda buku WANNABABES
    2)keychain WANNABABES(umm..dah tulis ker yg ni?lupa lagi..)
    3)fail istimewa WANNABABES
    4)mANGGA WANNABABES(mangga kunci la.eh kalau jual mesti POWER!)
    5)koleksi 7 mug yg ade gambar ahli WANNABABES(satu mug satu gambar ahli WB.Fasha,Shasha…)
    5)foto album WB.(luar je gambar WB.Dalamnya takyahlah letak foto WB.EH kALAu letak pun mesti laris)
    6)alat solek WB.(Letak dalam bekas khas biar tak hilang.ha!letak”glow in the dark”)
    7)pembalut hadiah WB
    8)botol air WB
    9)beg laptop WB
    10)travel set WB
    11)tuala WB
    12)kipas WB
    13)baju renang WB
    14)selipar WB
    15)Kasut WB(kasut tumit tinggi also)
    16)lapik kaki WB
    17)mp3 WB

    Ni je idea Lina.Kalau Lina ada idea lagi Lina tulis lagi.

    Yang menulis panjang diatas,
    Jupjup(sebenarnya Adlina Hanisah.Jupjup tu nama samaran)

  70. Anonymous says:

    Hai Kak Ain.Jupjup ada idea lagi.Rasanya tak sepanjang semalam kot.Or,maybe it will be moooore longer than yesterday.Tengok.

    1)poster WB(ada gambar ahli WB.Lepas tu ada tulis,THE WANNABABES GIRLS!)
    2)tong sampah WB
    3)set alat tulis WB

    rasenyer tu jer……..

  71. Assalamualaikum kak ain,
    sy suka sgt baca buku-buku kak ain…
    trutamanya AKU MAHU BULI…
    Agaknya bila ya kak ain nk keluarkan buku AKU MAHU BERGAYA…
    Sy juga nk cadangkan kak ain taruk la:

    1) Kotak Pensel The Wannababes
    2) Buku Catatan yg b’jenis The Wannababes
    3) Kalu nk save bajet juz make sapu tangan the wannababes.
    4) Hairband the wannababes…[mungkin boley sbb kolah 2 kn x pkai tudung ramainya…]
    5) Poster the wannababes…

    p/s:Aisyah nk minta maaf kalu ada yg pikir aisyah tiru2 dia… Suma idea ni lahir drpd otak yg msih berkembang spt hidung siti sarah[maaf kalu t’kasar]…hrp kak Ain suke ape yg Aisyah cadangkan ni….

  72. akane_mimie says:

    akum, akak ain
    saya pun nak beri cadangan iyelah… lepas nampak kawan2 lain banyak hantar komen jadi saya pun nak bagi sedikit cadangan..

    ANTARANYA IALAH:
    -keychain yang ada lambang THE WANNABABES(kaler pink pastu ade unsur2 popular ala2 selebriti remaja terkenal seperti miley cyrus..GLAMOUR!!)
    -koleksi anak patung ahli THE WANNABABES…( kalau boleh… tapi sume ahli THE WANNABABES kan kaya jadi pasti mereka mampu nak oder anak2 patung dorang sendiri)
    -penanda buku pun leh juga… lagi best… buleh buat sendiri) siap ngan tandatangan…
    -button badge(letak wajah ahli THE WANNABABES yang meletoop! pasti ahli2 THE WANNABABES tue bertambah lagi dos gedik nya..bak kata org SABAH… ‘getek’..

    Haa…. ite jelah yang dapat ainie fikirkan dan nak beritau kat kawan2yg lain, kalu saya ada terambik idea korang…Idea tue memang dah terlintas dah kat kepala ainie tanpa meniru idea kawan2 yg lain…

    That’s all for this time… Harap kak Ain mempertimbangkan cadangan adik Ainie….

    thank you!!

    Ohyaa.. lagi satu.. maaf kalau terkasar bahasa…

  73. kak ain boleh x rara cadangkan:
    note book the wannababes..
    nak casing hp the wannababes
    wallet wannababes
    beg..
    file wannababes
    thanks sis 🙂
    zara

  74. nurfarahani says:

    Salam Kak Ain,
    saya ada cadangan bagi kak ain,iaitu:

    1.Bantal Pink Lambang Wannababes.(bantal mestilah berbentuk hati dan warna pink,di badan bantal itu,buatlah warna pink cair,tambahkan feather di tepi-tepi badan bantal dan lambang wannababes,buat di tengah ,dan besar sedikit yang mampu.tambahkan lambang wannababes dengan di tengah badannya itu berglitter.tambahkan bunga-bunga kecil di kiri,bawah sekali ,di tepi lambang wannababes.)

    2.Buku Nota yang besar dan kecil yang bewarna pink pekat.di tengahnya,di letakkannya logo wannababes.dan tulis“The Wannababes Rock!“.di bawah logo wannababes.

    3.t-shirts(janganlah seksi)berlengan panjang dan kot leher bulat.bewarna pink(tak kisahlah pink pekat atau cair)pada warna baju itu.dan yang penting sekali logo wannababes.besar,di letakkan ditengah .(kalau badan t-shirt,janganlah pendek sangat.macam t-shirt lain juga.)

    Setakat itu sahaja cadangan saya.
    Jika ada lagi cadangan saya,saya akan ke sini lagi untuk memberikan cadangan saya kepada kak ain.

    Salam,
    Nur Farahani Mohd Anuar.:)

  75. nurfarahani says:

    cawan comel wannababes.warna pink dan logo wannababes di tengah.tulis,“The Wannababes Rock!“.

    Salam
    Nur Farahani Mohd Anuar.:)

  76. nurfarahani says:

    notebook saya,background dia,buatlah gambar bunga besar di satu ke satu tempat.antaranya adalah:di atas kiri,di kanan tepi tengah,di bawah ,di kiri bawah .kalau di kiri bawah,
    bunganya,letakkanlah di tepi tulisan the wannababes rock.dan akhir sekali,di belakang buku itu,tulislah nama kak ain di tengah-tengah.dan backgroundnya pink cair.(kalau boleh,di depan buku itu,letakkanlah frame bunga-bunga kecil di tepi kiri,kana n atas dan bawah.)

    Salam,
    Nur Farahani Mohd Anuar.:)

  77. nurfarahani says:

    jam wannababes.logonya di tengah jam yang berminit,berjam dan bersecond.tambahlah aksesori sikit kat jam tu.makasih…

    Salam,Nur Farahani Mohd Anuar.:)

  78. Anonymous says:

    saya cdgkan:
    -key chain wb
    -pencil case(percuma 1 time table)

  79. Anonymous says:

    why don’t ………kak ain do this ..

    just a proposal k

    sp0rt sh0es pinky n ade lambang wb
    a book of tip on how to be like them
    alat solek wb
    teddy bear wb hi..hi..hi]

    thanks
    that all

  80. Anonymous says:

    kak buat je ape ape yg ada kat dlm dunia ni …….

    -the_gurly_girl-

    ps:kak yg barang ni kak nak jual betul betul ke ???? klu betul betul saye sanggup beli

  81. assamualaikum kak ain, saya ada cadangan :
    1.sling bag jeans dengan sulaman logo the wannababes dan zipnya berlogo LV
    2.aksesori phone berlogo wannababes
    serta berbulu dan bling bling.

    itu sajalah cadangan saya wat masa nie

  82. izzati says:

    hai kak ain,ni izzati
    saya cadangkan:)

    -skarft atau cekak rambut wannababes
    -pensil warna jenama wannababes
    -baju pink the wannababes
    -buku nota kecil or diary yg ade lambang the wannababes
    -gelang tangan the wannababes
    -lencana the wannababes

    itu je lah yang boleh sayer cadangkan…

    salam;
    izzati

  83. assalamualaikum!!
    saya nak cadangkan

    *frames
    *cadar
    *bantal(small size)
    *sticker

    hehehe
    mcm budak-budakkan~~biasa la tu XPPP

  84. Anonymous says:

    semuanya.hehehehehe………………

  85. Anonymous says:

    bantal,rantai,cincin,minyak wangi,
    baju,beg(apa jenis sekalipun),kerongsang,tudung,cekak,diari,
    tempat letak handphone,lencana,badge,
    anting2,buku nota,mug,cawan,pinggan,
    dulang,garfu,sudu,alat solek,bingkai
    gambar,kotak pensil,jaket dan lain2

  86. Anonymous says:

    hai kak ain moga chat selalu dibawah ini ada cadangan skit…

    1)topi berlogo wannababes warna pink putih
    2)rantai berlian berbentuk permata
    3)gelang pink cute
    4)buku nota wannababes
    5)bekas pensil berbulu yg soft sangat2
    6)mug bergambar semua ahli the wannababes

    tu sahaja cadangan kite mase ni…

  87. Anonymous says:

    hello girlz,
    akum kak ain.

    barang2 yg saye nak cadangkan adalah:

    *beg sandang WANNABABES
    maybe leh buat warna putih or pink…
    *bracelet WANNABABES
    *teddy bear WANNABABES
    *special diary
    *penanda buku WANNABABES
    *pom2 cheerleaders WANNABABES
    *sunglasses[ala2 BRITNEY SPEARS ORPARIS HILTON]
    *keyhain
    letak gambar Fasha and her friens!

  88. .the girl. says:

    askum kak ain
    thx sgt sbb wat idea nk jual2 brg WB.i luv them sho much oke.kak ain lg luv.hehe.

    my opinion:

    ~ penanda buku (tp x bgaye la plak)
    ~ sticker keyboard utk lappy
    ~ member card kale pink
    ~ sling bag the wannababes
    ~ dompet leh gak
    ~ pen,fail,eraser (sng laku kt MPH)
    ~ jam loceng
    ~ poster
    ~ tag gantung kt tombol pintu
    >cnth cam:princess busy
    kt blakag dia:princess in luv or pape.kre menandakan mood kita
    ~ pendrive
    ~casing utk fon sony.hehe
    ~t-shrt or sweater.smart nye
    ~wrist band
    ~frame gmbr
    ~stking skola.hehe.bru bgaye

    p/s:sng citer rujuk stuff2 hello kitty,blythe and tokidoki kalu nk dpt idea.have fun! lawat blog sy oke

  89. Nurul Batrisyia Bahrim says:

    Salam kak Ain….

    cadangan saye:::—

    ~Loket bentuk hati berwarna pink berjenama Wannababes…
    ~buku nota kecil..
    ~alas duduk jenama Wannababes
    ~jam loceng Wannababes
    ~Calendar jenama Wannababes
    ~Poster yg ade gambar 7 perempuan GEDIK Sekolah Menengah Sri Bangsar…dan ade tulis The Wannababes sekali….

    Ini je cadangan saye…

    Org yg meminati kak Ain…

  90. Anonymous says:

    ey,kak ain….ok, cadangan hani macam ni……

    1)watch yg glamour mengikut trend sekarang dan tertulis wannababes di sekeliling jam tersebut

    2)ermmm,maybe t-shirt kosong dan tertulis tulisan wannababes warna pink.

    3)frame pun blh jadi jugak….ermmm,maybe ianya blh dijual dgn harga yg mahal ckit sebab dekat frame 2 akan terukir nama2 ahli kumpulan the wannababes.dan di bingkai frame 2 ada pink feather….

    ermmm,rasanya yg ni je kot kalau hani dapat idea lagi….hani pastikan akan maklumkan dekat kak ain…salam

  91. Anonymous says:

    ey,kak ain…..

    1.maybe purse yang terukir lambang wannababes warna pink.

    2.ermm,ok….diari warna pink melambangkan kegedikan the wannababes.ermmmm,kalau boleh atas kreativiti sendiri la….bleh jugak kalu kita ltk gambar 7 sekawan yg gedik.

    3.ok,yg 3……vase……ianye
    diselaputi dengan pink feather dan terukir lambang wannababes.

    ermmm,hani harap kak ain sudi terima cadangan-cadangan hani ni….salam…..

  92. Nur Atirah says:

    kalu..org yg popular mcm wannababes 2..biasenyerk suka brg
    makeup..such s..:

    *perfume(sewangi perfume body shop)
    *lip gloss
    pastu nk hgt kan lagi pasaran,
    tirah cdgkan jual:
    *sweater lambang wannababes..
    ps:semua idea dtg sendiri,bkn
    diciplak dr mane2 p-hak:)

    yg eclass,
    tirah_bbubblegumz..

  93. Nur Atirah says:

    ha!wan more thing..tirah cdgkan
    supayer..geng wannbabes jual bag
    laptop yg stylo gitu..like kak ain
    carik 2..siap dgn lambang ahli wannababes

  94. azizah says:

    hai kak ain.saya cadangkan:

    1)pencilbox warna pink wannababes
    2)sapu tangan wannababes
    3)majalah wannababes untuk gosip2(kak ain pahamkan maksud saya)
    4)beg kertas wannababes
    5)sticker wannababes

    itu je kot.kalau saya ada curi idea org lain sorry ye korang kan baik.tp idea dtg dari fikiran saya sendiri.lagi sekali sorryyyyyy.

  95. azizah says:

    salam kak ain,
    saya ada terfikir beberapa cadangan lagi iaitu:

    1)kipas tangan wannababes
    2)pengering rambut wannababes
    3)buku petua untuk menjadi secantik ahli the wannababes&sehensem fahrin&tengku affin

    itu je kot.kak ain pertimbangkanlah ye.

    salam….

  96. goth says:

    Ouhhh..
    syoknyerr…

    cdgn sy :

    1)Notebook Wannababes yg sgt cntik dn standaarndnye strf dgn notebook lv….pstikan ianya pink dn mempunyai logo the wannababes…
    2) kaca mata hitam ala-ala paris hilton punye tu..yg skrg ni tgh hot…frame dia x kish ler warna apa pun…dn terukir perkataan the wannababes d tepi…
    3)mug jenama wannababes yg berwarna soft pink/lavender yg mempunyai logo d wannababes dn muka karakter2 gedik tersebut.
    4) Purse/Wallet the Wannababes ala-ala jenama morgirl…

    Sbnrnye ade bnyk lgi tpi x taww cmne nk trgkn…kkk

    SCHA-Feeqah,
    [email protected]

  97. Shasha~Acha says:

    hye kak ain sye rasa kak ain
    tempah lah kemeja lengan panjang berwarna pink,ungu dan keemasan.
    sebelah kiri kemeja itu ada lambang THE WANNABABES
    pastu skirt pendek tapi ada die punya sarung, kak ain tau kan…
    kat skirt tu pasang jenis keychain kecik macam carlorino punye tu… Skirt tu mesti warna seperti kemeja dan jenis berkotak… kemeja tu mesti dikeluarkan semasa di pakai, butang atas tidak dipinkan, kemudian pakai tie yg ada tulis THE WANNABABES lebih cantik tie tu pun jenis berkotak juga… Ha…ini la cadangan dri sye…

  98. emiko.LiFe says:

    cadangan sye pulakk!

    -jewelleries jenama wannababes
    -perfume
    -diari
    -sling bag
    -and hair-care products! [maklumlah mereka ni pandai jaga rambut kan??]

    oke, itu jepp. hoyeee

  99. aina says:

    hai kak ain…
    saya cdngkn;;;;
    1.keychain-maybe kak ain leh wat kat nset or beg,,kat tgh2 keychain 2 akak wat lar logo WANNABABES atau gmbr fasha n ahli wannababes yg len.
    2.beg-,skol,sling.. akak wat logo wannababes kat stiap beg 2…
    3.perfume-aina nk sngt perfume WB yg bksnya x brape bsr n plbgai bau yg wngi n mnrk..
    4.maybe bju sjk,tido,jln2,duk umah
    -ada logo or gmbr ahli2 WB.
    5.kotak2 yg x bpe bsr n x bpe kcl
    -kgunaannya leh isi brng2 WB.so,brng2 WB yg len blh isi dlm ktk 2…amacaM???

    K LAR SMOGA DPT WAT BR4NG2 YG MNRK YE…BYE

  100. awin sari :] says:

    nak beg!!

    besla..bole bwk kat mane2..

    tshrt pon bole..

    plz..plz..

    nak wannababes!!

    =D

  101. ♥J-A-S♥ says:

    Salam Kak Ain…
    Kak Ain..
    Buku Aku Mahu Bergaya tu Kak Ain akan tulis ?

    Cadangan:
    -Buku Nota
    -Key Chain
    -Kotak letak cermin mata
    -Cermin

    Itu saja cadangan Jas..
    Harap dpt dipertimbangkan..
    Kak Ain..
    Jas hrp Kak Ain akan balas pesanan yg di atas itu..
    Buku Aku Mahu Bergaya,btul kah Kak Ain akan tulis ?

  102. Nabihah says:

    salam kak ain,
    saya x taulah bleh ke x….

    -buku nota lambang wannababes berwarna pink atu indigo
    -buku dairi berbulu-bulu warna pink,merah atau ungu
    -t-shirt lambang wannababes
    -kerongsang
    -accesory seperti~
    rantai
    gelang
    cincin
    cekak rambut
    anting2 lambang wannababes
    perfume feminim wannababes
    getah rambut
    loket wannababes
    skaf wannababes
    -pen warna putih wannababes
    -jaket warna putih,pink dan indigo
    -cermin mata hitam berbingkai putih
    -alat solek berlambang wannababes
    -beg tangan wannababes
    -beg comel wannababes
    -purse lambang wannababes
    -badge gambar character wannababes
    -pencil case wannababes
    -beg sandang tepi wannababes

    rasanya tu je kot…

  103. nana says:

    nana rasa
    -tali pinggang colour pink @ungu cair kat besi dia lambang wannababes dan tulis the wannababes cantik-cantik kat tali pinggang tu
    -buku nota the wannababes
    -barang hiasan the wannababes

  104. Yusra says:

    Kak ain bila nak keluar buku aku mahu bergaya? Dah x sbr nk baca ni… Dan bila nak keluar buku impiana 3? Dah x sbr nk baca buku tu…

  105. farah daN!a says:

    ey..memacam adew..wat em..beg laptop eksklusif ker..jenis beg diorang..kasut ker..suma pink kot..

  106. sya says:

    kak ain saya cadangkan seperti berikut:-

    1~ pencilcase warna pink yg berlogo THE MANNABABES

    2~ Diary kenangan pahit manis mereka yg berlogo OUR DIARY

    Itu sahaja yg dpt saya cadangkan

  107. sya says:

    This comment has been removed by the author.

  108. nubcy rse satu set alat solek jenama wanababes,satu set alat tulis jenama wanababes,satu set pakaian yg ranggi untuk keluar berjalan warna pink yg ad logo wanababes,scarf rambut warna pink yg ad logo wanababes ditepinyer,buku nota pink ad logo wanababes,beg sekolah wanababes..dan sticker wanababes,sy hrp kak ain terima cdngn sy!!

  109. sedikit tammbahan,satu set rantai,gelang,cincin,subang,pin tudung(utk yg bertudung)berlogo mahkota wanababes,diary,kasut but warna pink ditepinyer ad logo kecil wanababes,skirt,sweater warna pink purple yg ad logo wanababes,bagasi warna black pink ad logo kecil wanababes,cermin mata alar2 artis hollywood white pink di tepinyer ad tulis wanababes,kad nama warna pink ad logo wanababess..n last sekali komputer riba yg bewarna white pink dan ad logo wanababes di tengahnyer!!wah!!klu kak ain jual semua yg nubcy tulis nie..mmg nubcy belilah!!

  110. atifa pink says:

    Dengan beg 2 saya setuju sangat.cantik.

    Saya cadangkan
    =Sapu tangan
    +rantai
    +gelang yang ada banyak-banyak loket 2,letak loket-loket ni bear,kaca mata,purse,handbag,dress,tshirt,seluar,skirt,kasut tinggi,gitar ker,logo wannababes.(yg besi warna perak 2 )
    +pensil case
    +purse
    +sarung telefon
    +diari
    +fail
    +kad ahli-ahli the wannababes
    +buku nota
    +beg silang
    +subang

    Itu jer lah kot.harap-harap kak ain pertimbangkan apa yang tifa cadangan dapat dipertimbangkan=DD

    p/s:
    a)jual betul ke benda-benda ni?
    b)kalau boleh semua benda yang tifa cadangkan ada warna pin,hitam,putih,purple(campur)

  111. CikdorayakiN says:

    salam kak ain.
    tak sabar nk tnggu kak ain kluarkan ttg aku mahu bergaya nie.
    dora cadangkan :

    1) kereta sport berwarna pink + purple tmbhan dgn logo the wannababes.

    2) night gown yg berwarne soft pink + soft purple siap dgn blink2 dan manik2 yg cantik2. & siap crown yg ade logo the wannababes.

    3) belt yg berwarne dark purple silver beserta logo the wannababes.

    4) jacket kulit warne pink + dark purple siap blink2 dan logo the wannababes di blakang tngah jacket.

    5) sluar jeans yg berlogokan the wannababes di pocket blakang jeans.

    6) bracelet silver dgn logo the wannababes or boleh tarok nme2 ahli kumpulan the wannababes. mksod dora, gabongkan name2 diorang menjadi satu name yg menarik.

    7) rantai leher setiap satu rantai, ade name setiap sorang ahli the wannababes beserta dgn logo skali plus blinky 😉 .

    8) handkerchief warne soft pink plus dark purple besertakan logo the wannababes.

    etu sahaje kak ain 🙂
    salam mesra,
    idora.

  112. hello..
    cadangan saya ialah:
    sapu tangan yg berwarna pink dan terdapat tanda tangan dari setiap ahli WANNABABES bukan BANANA BABES

  113. DANIANN says:

    cadangan saya kn kak ain,
    -keychain yg pinkfuther tu.
    -pencil wannababes atasnya ada bulubulu pink.(biar nmpk gedik)
    -maybe bley buat gelang handmade sendiri kaler pink

    ann rasa,sume bende tu biar nmpk gedikgedik ckit
    (:

  114. Nadia says:

    hai…
    cadangan saye:

    1)baju berwarna pink dan ada gambar the WANNABABES
    2)pen yang bertulis THE WANNABABES bukan THE BANANA BABES
    3)pensil box berwarna pink juge dan diletakkan gambar Fasha

    dan yang terahir saye minat sangat kak ain muuuuaaaahhhhhhh…..

  115. mimmy says:

    kak ain..
    bley x mimi nk kak ain wat:

    *diary wannababes (mcm dear yayah the diary)
    *buku nota wannababes
    *buku how to be a wannababe
    *wannababes official magazine (of kos mimi beli)

    and everything’s buku n wannababe! bling2 tu jgn lupe.tp jgn la wat utk skolah SB sje..orang klantan pon nk jgk..sluruh malaysia pon nk! semua nk! jual kt kedai pink sje pon xpeee..

  116. Fatin says:

    Helo kak ain.saya dr sk jelapang ipoh.saya cdgkn kak ain jual:

    1)botol air jenama TW
    2)purse TW brand also
    3)beg sekolah(yg ada bling2 TW)
    ok lah. itu je cdgn sy.bye kak ain

  117. Fatin says:

    helo kak ain.sye cdgkn wt citer psl mimi monira kt tv3 n wat sweater wrne hitam plus pink psry ltk lmbng t.w yg ade bling…;.bling.

  118. ~t-ra~.. says:

    urm..
    erm..
    mbe bnde2 ni kot??
    ~t-shirt
    ~sluar..
    ~kasut..
    ~beg..
    ~aksesori diorg yg kiut-miut ue..
    ~nthing yg kiut-kiutla..
    yg pnting bnde2 ue sme kne ade logo wb ngn bnde2 yg ekskusif n also ade bling2 skit..
    wah meletop gitu..

  119. ain fatihah says:

    saya cadangkan
    1.diari the wannababes
    2.rantai wannababes
    3.key chain wannababes

    tu jelah

    YANG IKHLAS
    Ain

  120. sgt setuju denagan idea menghasilkan [email protected] tapi macam susah nk buat je..

  121. 1-Buku nota pink yg ada tulis WANNABABES.
    2.Saputangan WANNABABES.

    3.Cap WANNABABES.

  122. 1.Musicbox warna pink yg ada lencana WANNABABES.
    2.Beg sandang yg ada gambar kumpulan WANNABABES

  123. Mimi Hikari says:

    salam…..kak ain maisarah

    1.beg periksa WANNABABES
    2.beg sandang WANNABABES
    3.fail WANNABABES
    4.pensil box WANNABABES
    5.alat tulis WANNABABES
    6.baju WANNABABES
    7.seluar WANNABABES
    8.buku WANNABABES
    9.album WANNABABES
    10.purse WANNABABES
    11.cekak WANNABABES
    12.ikat rambut WANNABABES
    13.tabung WANNABABES
    14.casing phone WANNABABES
    15.bedak WANNABABES
    16.sikat WANNABABES
    17.tempat aksesori WANNABABES
    18.sampul surat WANNABABES
    19.Kasut WANNABABES
    20.Stokin WANNABABES
    21. Baju tidur WANNABABES

    Itu jelah…byk sgt….hehehe

  124. 1.Bantal peluk bentuk love warna pink

  125. hello kak ain kite suke sangat cerita the wannababes kite cadangkan kak ain jual stick the wannababes , beg pakaian , cadar logo wannababes ,cermin mata logo wannababes ,blanket cotton wannababes ,beg sekolah wannababes ,and batal logo wannabes atau kak ain buat hand beg gilters pastu letak logo wannabes……. ok lah saya dah tak da cadangan lagi ok lah harap harap cadangan saya dipertimbang kan ok>.< ok lah bye bye........
    bye from-
    hanissofea bte hj hussein-
    bye bye………

  126. NuR CaMiLLia says:

    SaLam kAk AiN…

    PerfUmES wAnnAbAbES
    CiNcIn BeNtUk LOve WAnnABaBes
    sepit RaMbUt WaNNaBaBeS
    GeLaNg TaNgaN ukiRan NAMA t’wAnNaBaBes
    rAnTaI tUliSaN tAnGan T’WaNNaBaBes

  127. NuR CaMiLLia says:

    SaLam kAk AiN…

    PerfUmES wAnnAbAbES
    CiNcIn BeNtUk LOve WAnnABaBes
    sepit RaMbUt WaNNaBaBeS
    GeLaNg TaNgaN ukiRan NAMA t’wAnNaBaBes
    rAnTaI tUliSaN tAnGan T’WaNNaBaBes

  128. NuR CaMiLLia says:

    SaLaM kAk AiN..

    cICiN bEnTuk LOVE jEnAmA wAnnaBaBes
    gElAng TanGaN jEnAmA waNNaBaBes
    RaNtAi LeHeR uKiRaN NaMa t’ WaNnABaBeS..
    BaJu gEdIk WArNa PiNK T’wAnNaBaBes

  129. Lidiya says:

    Assalamualaikum kak ain,

    Saya ingin megemukakan beberapa cadangan untuk kak ain:

    1.buku nota
    2.diari pelbagai jenis warna
    3.alat tulis
    4.sarung bantal
    5.kipas tangan
    6.pembatul hadiah
    7.lencana
    8.botol minuman
    9.penanda buku
    10.alat solek
    11.tabung
    12.t-shirt
    13.permainan dam
    14.selimut
    15.jam dinding
    16.cermin kecil(poket)
    17.bingkai gambar
    18.buku tips-tips untuk menjadi cantik
    19.bekas makanan
    20.poster the wannababes

    Demikian ini saya mengundur diri.
    wassalam

  130. sweet gurlZ says:

    syana said…
    salam kak.ain
    cadangan…….
    1)alat tulis
    2)cap
    3)payung
    4)botol air
    5)gelang
    6)getah rambut
    7)cekak rambut
    8)jam tangan
    9)cermin mata
    10)baju
    11)seluar
    12)skirt
    13)teddy bears
    14)dairy
    15)buku nota
    16)frame gambar
    17)cd tentang WB
    18)keychain
    19)lagu rasmi WB
    20)keypad bling2 warna [email protected]
    21)mousepad gambar ahli2 WB
    22)cadar katil WB
    23)beg sandang
    24)beg silang
    25)rantai
    26)kerongsang (lambang WB)
    27)exam pad
    28)mug
    29)kasut
    30)stokin
    31)photo album
    32)sarong handphone
    33pendrive
    34)paperbag
    35)memopad
    36)tupperware
    37)syampoo
    38)perfume
    39)skin care lotion
    40)badged yg ader tanda tgn ahli2 WB.

    almak mcm over lah pulak…tibe tibe idea datang mencurah curah…mungkin ni jer kot,harap harap aderlah salah satu yg dapat digunakan……

    nanti emailkanlah kat syana citer citer yg aru kat syana ekk…ni email syana: [email protected]

  131. sarah aisyah says:

    kak ain kate nk promosikan barang wannababes.jadi.aisyah candangkan kak ain jual:lip gloss,mug,beg sandang,t-shirt,crown yg berlogo wannababes dan bertahtakan berlian(tapi jnglah mahal sangat)sarung tangan ala-ala miss malaysia,poster,lagu wannababes,minyak wangi,cermin mata ala-ala paris hilton,diari,sarung handphone,frame,buku autograft,cd wannababes,chop wannababes,cincin,badge wannababes,botol sukan,pin,key chain.satu key chain letak satu ahli wannababes.loket,buku .tapi dalam tu ade biodata ahli2 wannababes.set alat tulis.

  132. Alya says:

    Hello, kak Ain!
    Cadangan saya ialah kak Ain buat phone strap yg berbulu and bling2 yg ada logo Wannababes…
    Sya jgk rasa diari warna pink lembut atau DUSTY PINK or maybe violet sesuai bila diletakkan logo THE WANNABABES..

  133. fya_safiah says:

    salam kak ain

    cdngan fya :

    ♥kotak pensil wane pink or purple
    ♥sweater wane soft pink yg ade lmbg the wannababes
    ♥jam [email protected] the wannababes
    ♥kipas tgn lmbg the wannababes dgn bling2
    ♥keychain the wannababes

    hmm .. byk lak yg fya cdg ny ..
    hrp2 kak ain bule gune cdgan fya nie ..

  134. atie says:

    1)t-shirt pink(ade logo wannababes)
    2)topi pink

  135. assalamualikum,,,,
    kak ain saya nk cdgkn:
    1.kasut berwanrna PINK dn brtulis WANNABABES ….(nmpk cm susah je??)

    2.buku nota kecil wrna pink cair dan gmmbar wannababes yg pling terGEDIK sklai akak bleh buat,,,tq!

  136. salam,kak ain…
    saye cadangkan:

    1)baju warne ungu yg kat depan ade tulis name salah seorang ahli WB contoh kat depan tulis FASHARINA dan kat blakang tulis The Wannababes…dan name ahli2 yg WB yg lain..
    2)topi ungu yg ade lambang TWB..
    3)aksesori the wannababes seperti rantai dan gelang tangan TWB..
    4)lencana the wannababes(dalam bentuk kain)
    5)buku yg penuh dengan biodata TWB(dengan maklumat ygf lebih terperinci dan tandatangan ahli2 wannababes skali..lagu tema the wannababes skali).
    6)fail the wannababes dengan pelan aktiviti2 kumpulan the wannababes(lagu tema the wannababes skali erkk…)

  137. HI KAK AIN..

    SAB,CADANGKAN 😀

    ~ BEG SANDANG
    ~ DIARY
    ~SNEAKER
    ~ T – SHIRT WB

    TU LA IDEA SAB SIMPLE2 JE..KALAU BLH AKAK AIN JUAL LA BTL..K..

  138. 1-baju-baju jenama tahe wannababes
    2-hand bag
    3-black spectacles
    4-kichen the wannababes

  139. RinaKahar says:

    assalamualaium kak ain… Apa khabar?? Rina nak tanya siket boleh x?? Macam mane gambar buu “aku mahu bergaya” ye?? Saya mahu tengok gambarnya kerana saya belom beli lagi buku tu… jadi, saya nak tgk dulu gambar buku tu…nanti, baru saya beli..boleh kak ain postkan gambar buku tu??

    Wassalam… dari “RINA”.

  140. wafie_irah says:

    salam kak ain ini adalah cadangan saya

    1)dompet
    2)tali pinggang
    3)bedak
    4)minyak rambut
    5)sikat
    6)pembalut buku
    7)botol air
    8)sarung bantal
    9)comfeter
    10)mouse
    11)sarung hp
    12)baju
    13)tali leher
    14)tisu

  141. baby atieq says:

    wslm
    -baju pink
    -perfume
    -aksesori
    -klau leh brng hiasan

    psti logo tw

  142. Izzah Amirah says:

    sy cadangkn liquid paper warna pink atau ungu..

    macamsusah jer nk buat

  143. Izzah Amirah says:

    sy cadangkn liquid paper warna pink atau ungu..

    macamsusah jer nk buat

  144. SiTi NaDhRa says:

    Salam Kak Ain …

    Ini cadangan nadhra:

    1)kotak ballerina yg ada jenama WANNABABES yg ditulis di kotak ballerina dengan menggunakan glitter
    2)Diary kecik dan comel yg didepannyer ada tulis WB
    3)Baju T-Shirt lengan panjang yg didepannyer ada tulisan nama ahli WANNABABES seperti FASHA dan dibelakangnyer ada tulisan WB yg ditulis dengan manik ataupun glitter .
    4)Sunglasses yg berwarna pink atau purple yg sangat cantik dan comel .
    5)Beg sandang yg berwarna pink yg ada tulisan TWB yg ditulis dengan GLITTER yg berwarna warni .

    umm…tu je kot cadangan nadhra

  145. AnodCoco says:

    salam kak ain. cadangan saye ialah:

    * kasut tumit, sukan dan sekolah jenama the wannababes.

    * stickers the wannababes.

    * cincin wane pink yg ade gambar ahli the wannababes. contoh, kalo ade peminat nk beli cincin gmbr fasha, kite bagi cincin yg ade gmbr fasha jer.

    * beg tangan comel pink edisi khas sbb ade tandatangan semua ahli the wannababes. di luar dan di dlm.

    that’s all.

  146. salam kak ain

    cadangan saya:

    1)beg sekolah WANNABABES
    2)Rambut Palsu yang ada clip THE WANNABABES(mmm mcm pelik je)
    3)Handbag ada lambang the wannababes
    4)Majalah yang berkaitan dengan the wannababes macam majalah bintang kecil…
    5)skirt yang ade lambang the wannababes dekat tepi..
    6)belt the wannababes
    7)seluar the wannababes..
    8)dress the wannababes
    9)pinggan yang ada lambang the wannababes
    10)cawan yang ada lambang the wannababes
    11)pin yang ada lambang the wannababes
    12)langsir the wannababes (agak pelik)
    13)gambar the wannababes yang cantik dan menawan bagi peminat the wannababes

    itu sahaja kot… saya harap kak ain suke dengan cadangan saya…sebenar nya banyak lagi tapi da tak larat nak tulis :(… lagi satu saya punye cadangan pelik sikit…

    salam ceria

  147. This comment has been removed by the author.

  148. nor atiqah says:

    aksesori cam gelang, anting2..
    keychain berbulu pink jname wannababes. Jam tangan jenama wannababes.

  149. kitgirlkat says:

    Assalammualaikum Kak Ain,
    saya adelah idea tp takut kebanyakannyer org lain punyer idea..sorrylah kalau terambik idea…

    ~ Diary
    ~ Album(kat dpn ade gmbr the WB lepastu tulis friends forever)
    ~ Buku Tandatangan(kat dlm ade 7 ms T.T the WB+kak ain)
    ~ Poster
    ~ Beg galas kecik+ade logo(ala2 beg LV)
    ~ Sweater
    ~ Button badge(gmbr stiap ahli/logo)
    ~ Cincin yg ade logo WB
    ~ Penanda buku(gmbr setia ahli/logo)
    ~ Fail
    ~ Stoking
    ~ Cover telefon

    kak ain, kalau kak ain terima idea saya….terima kasih.
    and kalau kak ain ada jual betul2,
    saya mmg nk !

  150. kak ain,
    1.mirza rase la kak ain patut buat sweater jenama wannababes.

    2.fail jenama wannababes

    3.key-chain wannababes

    4.mug logo wannababes

    5.t-shirt yang berlogo wannababes

    harap kak ain mempertimbangkan cadangan saya yer

  151. Nurul Nadia says:

    Kak Ain, harap dapat membantu Kak Ain yang dikasihi dengan cadangan yang berbentuk begini[cehh! ayat macam penulis novel yang berjaya(itu cita-cita saya)]:-

    ~Jam tangan crystal WB~
    ~Handbag pinky ‘n’ purple WB~
    ~Sweater separuh(kait)berlambang WB~
    ~Dress labuh berjenama WB~
    ~Headband be’ribbon'[ribbon berlogo WB]~
    ~Vase comel warna pink berlogo WB~
    ~Headphone[untuk laptop] berlogo WB~
    ~Perfume pelbagai bau berlogo WB~
    ~Diari warna pink and purple[kertas dekat dalam berwarna hitam.Diari ini disertakan dengan sebatang pen yang boleh dilihat di atas kertas hitam]
    ~Getah rambut ber’crystal’ pink~
    ~Kasut jenama WB~
    ~Tudung berfesyen jenama WB~
    ~Sikat peribadi warna pink and purple WB~
    ~Cadar katil berlogo WB[berserta dengan comforter]
    ~Mug yang ade signature Fasha~
    ~Album gambar warna pink,purple, hitam n putih suci~
    ~Swimming suit ade logo WB[untuk kanak2 dan dewasa]~
    ~Cap kait warna pink, purple n hitam~
    ~Tuala berlogo WB~
    ~Bingkai gambar bertatahkan berlian semata-mata~
    ~Majalah bulanan WB~
    ~Beg duit jenama WB warna pink[perempuan sahaja]~
    ~Alas meja warna pink berbulu tebal~
    ~Mouse laptop warna pink berlogo WB~

    Tu je yang bermain dalam fikiran saya Kak Ain.. Harap sedikit-sebanyak dapat menolong Kak Ain.

  152. saya cadangkan 🙂
    *chocolate perisa strawbery and blubery ade logo the wannababes kat cover chocolate tu.
    *jam warna pink dengan real diamond dekat tepi jam tu.
    *diary the wannababes(semua secret diaorang dalam tu.
    *perfume bau vanilla(macam kat the body shop)bekas dia letak logo the wannababes colour pink.
    *beg sekolah yang direka sendiri oleh pembeli.
    -tu je kot

  153. hmmm…….
    saya rasa gelang comel warna pink the wannababes

  154. kalau kak ain nak berhubung ngan saya boleh cari saya di fb.email atau website saya….

    FB:Ammalyn Jasriena

    Email:[email protected]

    Website:http://ammalynjasriena.blogspot.com

  155. kalau kak ain nak berhubung ngan saya boleh cari saya di fb.email atau website saya….

    FB:Ammalyn Jasriena

    Email:[email protected]

    Website:http://ammalynjasriena.blogspot.com

  156. kalau kak ain nak berhubung ngan saya boleh cari saya di fb.email atau website saya….

    FB:Ammalyn Jasriena

    Email:[email protected]

    Website:http://ammalynjasriena.blogspot.com

  157. wardina says:

    salam kak ain
    cadangan saya :

    -buku nota THE WANNABABES
    -fail THE WANNABABES
    -aksesori rambut
    (cekak,sepit dan getah rambut)
    -badge THE WANNABABES
    -skarf

    -(mesti barang2 trsebut warna pink kan !?)

    sekian
    wasalam ..

  158. Amanda Azman says:

    Hmmm , beg macam beg LV Fasha yg macam kat buku Aku Mahu Popular , tapi sign LV tu tukar ke WB .

  159. Amanda Azman says:

    Cadangan saya ,

    1) jam tangan logo WB (WANNABABES) .

    2) Buku tips mnjdi sepopular / secantik the wannababes .

    3)T-shirt “I ♥ WB”

    4) Slipper wane pink pastu logo WB .

  160. farah says:

    salam kak ain
    why not kak ain ikut cadangan kite:

    1.anting-anting(warna soft pink and berlambang WB)

    2.cekak berbulu dan tertera lambang THE WB.

    3.set cadar THE WB.

    that’s all thanks kak ain…

  161. kerek girl says:

    salam Kak Ain

    Saya cadang

    1. Buku nota the Wannababes
    2. Badge the wannababes
    3. T-shirt pink dgn logo wannababes
    4. Kasut sneakers ad logo wannababes (mungkin)
    5. Beg silang ad logo wannababes
    6. File ad logo wannababes

    2 jer la 😀

  162. ryuhime2298 says:

    Hai Kak Ain,
    Saya cadangkan Kak Ain bt ‘teddy bear’ yg melambangkan wannababes. Sini saya sertakan beberapa lagi cadangan (hehe x tau lah blh trime kew x)
    ~ Sticker Wannababes
    ~Beg laptop ‘Hot Pink’ dgn bulu (biar nmpk glamor!)
    ~Jenama perfume Wannababes
    ~Buku nota ‘baby pink’ dgn bertatahkan berlian sikit mesti cantik
    ~ Cermin mata besrala-ala Paris Hilton berwarna pink
    ~jenama kasut Wannababes

    hrmm tu je saya ada skrang lain kali idea bertandang saya tulis
    take care n have a good day!!

    Tulus ikhlas
    Diyana

  163. ryuhime2298 says:

    Hai Kak Ain,
    Saya cadangkan Kak Ain bt ‘teddy bear’ yg melambangkan wannababes. Sini saya sertakan beberapa lagi cadangan (hehe x tau lah blh trime kew x)
    ~ Sticker Wannababes
    ~Beg laptop ‘Hot Pink’ dgn bulu (biar nmpk glamor!)
    ~Jenama perfume Wannababes
    ~Buku nota ‘baby pink’ dgn bertatahkan berlian sikit mesti cantik
    ~ Cermin mata besrala-ala Paris Hilton berwarna pink
    ~jenama kasut Wannababes

    hrmm tu je saya ada skrang lain kali idea bertandang saya tulis
    take care n have a good day!!

    Tulus ikhlas
    Diyana

  164. keychain warna pink ada tulisan the wannababes

    computer riba warna pink ada tulisan TW,…ada ke??hehheh

    buku Diari warna pink…bentuk hati ada tulisan tw..

    itu jelah..

  165. lip gloss jenama wannababes

    make up jenama wannababes

    pensil box ada tulisan besar T.W

    alat tulis ada tulisan the wannbabes

    baju jaket warna pink ada tulisan TW

  166. Nurul.Adilah says:

    Assalamualaikum.

    i reserve:

    Perfume the wannababes(WB punye brand sendiri)

    Diary gedik TWB
    Make-up line.suitable for teenagers
    cluth.since TWB gedik and fashion freak

    *i think The Wannababes should have its own brand.tapi mesti nak kene keluarkan budget yang banyak kan sebab nak pastikan barang yang dikeluarkan tu bermutu tinggi.

    kalau dapat keluarkan item yang diatas tu pun kire ok la..

    TQ

  167. alia adnan says:

    hai kak ain…
    ni cadangan lia

    -cermin mata hitam the wannababes
    -pensil the wannababes
    -buku nota kecil yg muat dlm poket the wannababes
    -beg sekolah the wannababes warna soft pink,purple atau baby blue boleh jugak.
    -aksesori the wannababes warna pink

  168. pakaian berjenama WANNABABES dengan colour soft pink and toner colour. [pasti menarik.

  169. Dhya Novela says:

    button badge jenama wannababes
    diari jenama wannababes
    sapu tgn yg disulam dgn perkataan ‘the wannababes’
    patung the wannababes
    keychain the wannababes
    laptop skin dgn gambar the wannababes
    bekas pensil the wannababes

  170. saye cdgkan kak ain buat sticers atau wallpaper wannababes yg glamor and bling2.
    😀

  171. kak ain pun boleh buat bantal comel the wannababes atau aksesori untuk kucing yg ade logo the wannababes.

Leave a Reply