Bantu Kumpul Maklumat Menjayakan Program Jelajah Sekolah AinMaisarah

You may also like...

22 Responses

  1. alyiafarzana says:

    nanti saya hantar…

  2. alyiafarzana says:

    kak Ain kalau dekat seremban boleh tak???

  3. mizmia says:

    Ain..Ifza ada send mail.urgent.tq.

  4. Shasha~Acha says:

    kak ain,buat lah kat johor plak…
    buat kat city square ke? ajaklah geng ptsone sekali…. mana tahu,ada rezeki saya bole datang…tapi bagitau saya lah ye?

  5. DJ Farahani says:

    Hmm,

    Insya-allah Farah akan bagi maklumat tu kepada cikgu Farah.Farah tak rapat dengan cikgu sebenarnya.=D Hehehe..

    Adalah kawan Farah yang rapat dengan cikgu.Diapun minat buku PTS One juga.Mungkin dia boleh tolong.

    Bandar Baru Bangi di Selangorkan Kak Ain ?

    Sekolah Kebangsaan Jalan Tiga. Heheh.=)

  6. Kalau xde apa2 hari special x leh ke????SMK pon kak Ain datang kan..????

  7. Anis Farzana says:

    Kak ain,kalau tak ade paper minggu BM ker..sume2 tu.Kak Ain boleh ker pergi waktu kokorikulum?Kalau sekolah rendah boleh?Nnti saye hantar nama sekolah.

  8. Anis Farzana says:

    kak ain boleh dtg tak masa kokorikulum?Sebabnye sekarang skolah jarang buat Minggu BM sume tu.Kalau sekolah rendah boleh ker?Nnti saye hantar name sekolah.=D

  9. Putrajaya sekali ke?

  10. miera_nasako says:

    salam k.Ain…saya nak tanya pasal buku mr.lobak-lobak yang saya tempah pada 1 mei yang lalu…tapi sampai sekarang tak dapat lagi buku tu…bila boleh dapat ekk…k.Ain…

  11. MeZ says:

    Ala kat KL & Selangor je ke… Kat Kedah tak buat? ;(

  12. izzah says:

    ala kat perak kak ain tak buat ke???

  13. Murni97 says:

    best gilerr la kak ain bende ni!
    tapi,kalo xde apa2 event tapi nk jemput kak ain gak bleh ker?

  14. ihdinimj says:

    bestnye..tapi buat masa sekarang, skolah saya tak ada event..

  15. Aqilah says:

    jelesnye.
    dah la persta buku antarabangsa x buat kat negeri lain…asyik KL je.
    kak ain pun tak leh datang ipoh..
    buku yang saya beli dari internet kat kedai pink pun x dapat lagi..dah lebih 1 minggu..

  16. zainina says:

    arrr!!!kak ain!!!x aci l0rh cam2….yg dpt peluang cmer..klang n selang0r jerK!!!!x aci2!!!alar…kak ain datang larh ker batu pahat j0hor plieze!!

  17. hitomi says:

    assalamualaikum..
    akak ain..sya nie peminat akak…
    bila akak nk gi sek saya??
    sek saya kat johor…
    harap sgt dpt jumpa dengan akaka…

  18. This comment has been removed by the author.

  19. assalamualaikum, kak ain. saya ingin kak ain datang ke sekolah saya. sekolah saya di SEKOLAH KEBANGSAAN ALAM DAMAI, CHERAS, 56000, KUALA LUMPUR. saya harap kak ain dapat datang ke sekolah saya. kalau sekolah kakak saya ‘KHAIRUNISA’ pula di SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN SERI MULIA, BANDAR TUN RAZAK, KUALA LUMPUR. saya harap kak ain dapat datang ke sekolah saya dan juga kakak saya.

Leave a Reply