Baju Raya & Perjumpaan Raya

You may also like...

46 Responses

  1. Miss Alisa says:

    Saya punya warna pelangi ! 😀
    Seronokseronok ! 😛

  2. nurulbalqis says:

    Balqis punyaa warna hitam and lagi satu warna hijau 😉 Tu laa pasal.. Balqis pun tak jumpa lagi tudung yang sesuai.. Tak tahu dah nak cari kat mane 😀 Hurmm.. Oke jugaa kalau ada perjumpaan raya! Mesti meriahkan? Kalau laa betul2 jadi plan ni, insyaallah Balqis pun nak turut serta juga!

  3. Qila punya baju raya warna merah menyala bak api 😛
    Bestnya kalau ada perjumpaan raya.Setuju-setuju!

  4. stuju sgt perjumpaan rye tu!!! baju sye pn ungu gak!!

  5. myRA says:

    ahahahhaha,kak AinMaisarah samela sye pon unggu jugak…urmmmmm….ha!! kak ain ni saya(maryam),arina dan maisarah 3 sekawan tu ahahaha,bincang jumpe la kat KLCC..atau yg berdekatan berhampiran dengan tempat ka Ain..asslm…

  6. kila pown wane purple…

  7. Misz Purplez says:

    Salam Kak Ain,

    Saya punya baju kurung warna oren dan pink. Mak saya jahit sendiri. So, mak saya yg pilih warna. Baju jubah saya pula warna ungu jugak! Warna favourite saya tu! Haha.. =D

  8. nur says:

    hye Kak Ain..salam..
    nie Arina,Amirah n da geng…
    Kak Ain saya setuju sangat la Kak Ain..
    Ape kate Kak Ain wat kat sekitar kl..kita orang boley la ramai2 serbu..hehee..

  9. nur says:

    salam Kak Ain..tahun nie jubah saya warna biru..
    baju kebaya warna merah..
    n baju kurung warna kuning n coklat..

  10. shera says:

    shera warna purple..
    huhu..
    xsangka same!
    shera harap dapat jumpe kat ain n bdk ssb..

  11. Salam kak ain,

    Baju nraye dayah tahun ni warne biru=D

  12. NuR CaMiLLia says:

    BaGuS2… SyE pUN wRnE unGu gaK…tUdUnG pUn DAh DpT yG seDOndON..SyE Rse pErjuMpaAN RyE BUaT Kat UmAh KaK aiN jE LAH..sYe NaK uCaP seLaMAT hArI rAyA AIdIlfItrI.. mAaf ZAhIr DAn batin…MEnUliS DaN tERuS meNulIs lAgI eRK.. sYe PeMInAT NO.1 kAk aIn nI..:D.. W’salam..

  13. Syafiqah R's says:

    salam, kak ain !
    kg kak ain JB eik? samaaa.hehe 🙂
    btw,kat area mana ye?
    Iqah punya baju warna hitam&biru,
    hehe 🙂
    Yg perjumpaan tu wat lps PMR eik,baru lah bley join. hehe 🙂
    Iqah setuju sgt psl perjumpaan itu 🙂

  14. Qt~Me0w says:

    me0w punye pon wrna purple jgak..purple ngan hijau..
    warna feveret..
    kalau jadi nak raya sama-sama nnti bg taw ye Kak Ain..

  15. Salam Kak Ain,

    nie geng The Cutebabes SSB! Kami ingatkan nak beli baju warna purple. Sama macam Kak Ain. Kak Ain buatlah perjumpaan dekat Kluang, Johor. Senang semua peminat Kak Ain nak turun padang..;)

  16. ihdinimj says:

    dini punya warna biru awan!!

  17. MeZ says:

    MeZ punya warna biru.. ;p. Insyaallah kalau Kak Ain buat tak jauh. ;p

  18. aiReeN says:

    baju raya taun nie warna purple, pink n hitam rasanya.. luper sudah.. nth tailor 2 x siap2 agy.. aduyai!! btw, akak nak tya bilerlah IMPIANA 3 nak kluar!!hehehe sukerlah story 2

  19. ahmad says:

    Salam Kak Ain,

    Alang-alang dah turun JOHOR,
    Meh singgah rumah Aim.
    Boleh bual-bual!

    Best juga kalau kita semua bergaya masa hari raya!
    Semua baju vogue2 belaka!
    Wah! Semua serba baru!
    Seronoknya! =D

  20. mardhiyyah says:

    sya pnya lak wrna hjau….2 la tma fmily sya thn nie….

  21. gemini girlz says:

    Dina rasa tahun ni…
    Dina punya tema warna peach…
    But,tak beli lagi..
    Last minute shopping…
    hahaa….

    Dina pun insyaAllah akan turut serta..:)

  22. aleenastory says:

    hal00 kak ain ,

    hana here , 🙂
    Hana punya baju nkurung warna pink jenis baju kurung ala-ala siti nurhaliza. tudung pun warna pink + hitam ala-ala siti nurhaliza. Kasut raya 2 pasang. baju raya 2 psg . 😛

    hee – penjumpaan raya ? of course want t0 f0ll0w it . kalau buat kat midvalley oke jugak ?

  23. fengfk2008 says:

    Do the right thing is smart to do should not do is ignorance.

    SEO

    網路行銷

    SEO

    網路行銷

  24. alyiafarzana says:

    Wah, saya setuj kak Ain!!!!!Dapat berbual mesra lagi!;)

  25. Jihan Madiha says:

    baju saya..
    wane pink dan biru..
    homeown kak ain kat JOHOR KER?
    kalo same SAYA PUNYA KAMPUNG PON KAT johor

  26. Jihan Madiha says:

    warne purple is my favourite color hhe..

  27. Fatihah Ory says:

    Memang best wat perjumpaan raya..

  28. Hana_Fadz says:

    Wah! kak ain sama baju ngn hana..warna purple g tu! hahaha..nnti kalau wat perjumpaan k.ain sedondon la ngn hana ye! hehehe…tudung hana sama ngn lengan baju warna purple gak..SElamat Hari RAyA kAK ain!!

  29. Najwa punya baju pun warne purple juga..hmm..mesti best kan dapat jumpa Kak Ain..setujusetuju

  30. AiN says:

    AiN nyer biru muda,cotton n pink..X sabar lah nak raya..

    AiN nak ucapkan:

    Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin

    ;D

  31. • Alya • says:

    Alya punya baju raya tahun ni kaler putih, merah and lagi satu tu kaler koko kehijauan sikit. Hikhik ;p

    Kalau kakain nak buat perjumpaan raya, buatlah area selangor! Kampung Alya kt selangor, insya-Allah boleh jumpa 🙂 KL tak jamin lagi :*

  32. DJ Farahani says:

    Farah warna cokelat.
    Theme tahun ni cokelat.
    Hahha

    Dah la Farah obses dengan cokelat.:P Buatt jugak baju raya warna coklat.:P

    Hahha.;)

  33. MIA says:

    saya punya warna coklat n purple!
    cantik!!

  34. MIA says:

    saya punya warna coklat n purple!
    cantik!!

  35. farihah says:

    Kak Ain!!! Kita sama baju lah!! Baju Riha pun ungu-ungu gitu juga! 🙂 seronoknya!!

  36. alia_syuhada says:

    alia punya colour purple and pink

  37. alia_syuhada says:

    alia punya colour purple and pink

  38. Saya punya baju raya tahun ni warna ‘tercoise’.Satu keluarga warna ‘tercoise’.Saya rasa Kak Ain,kita patut buat kat Kinokuniya KLCC.Kat atas Kinokuniya kan ada kafe.Kita gatherkan semua pelajar Sri Bangsar yang dapat datang.Kalau tak pun,kita ambil satu hari and suruh Kinokuniya tutup Kinokuniya satu hari.Hanya pelajar Sri Bangsar yang boleh datang.Amacam??Okey tak idea saya??

  39. Saya ada 2.. Warna merah n pink..
    HEHE.. 🙂
    wah, bestnye ade perjumpaan..
    Kak Ain pon kene la bg duit raya..
    🙂 ILY Kak Ain <333

  40. farihah says:

    ~Ain Maisarah~
    ~Menetap di Kuala Lumpur yang indah permai, tetapi …..sedikit berjerebu~
    ~Jangan risau, Johor sampai bila-bila tetap dihati~
    ~Hanya warna merah, hitam dan ungu sahaja yang cantik di mata!~
    ~Rabun jauh, tetapi tetap degil tidak mahu bercermin mata~
    ~50kg (mmmh….sebenarnya 53.5kg)~
    ~Pinggang 24cm (mmmh….sebenarnya 27cm)~
    ~Ketinggian rendah sedikit berbanding KLCC iaitu 167.5cm~
    ~Jerawat kawan baik saya~
    ~Lemak degil entah kenapa terlalu berminat mendampingi saya~
    ~Sentiasa tak pernah gagal membeli Cinnabon dan Rotiboy setiap kali ke KLCC~
    ~Tabik spring dengan masakan mamak yang terlalu hebat tiada tandingan!
    ~Jatuh cinta rasa pertama dengan kek keju Secret Recipe! Sedap!~
    ~Setiap kali singgah di Guardian, semestinya membelek-belek dahulu lipstik, paling kurang setengah jam~
    ~Tenang sekali melihat aksi-aksi 7 ekor anak kucing peliharaan yang nakal tahap Denise The Menace~
    ~Teringin memberanikan diri terjun ke dalam bidang solekan profesional~
    ~Sedang dalam usaha mencipta nama sebagai penulis tersohor~
    ~Sangat cemburu dengan gaya hidup Paris Hilton!~
    ~Suka solekan Beyonce Knowles~
    ~Sedih mengenangkan Britney Spears yang semakin pudar glamornya~
    ~Obses dengan koleksi haruman Salvatore Ferragamo~
    ~Hilang kawalan bilamana melihat terpampangnya tanda SALE!~
    ~Bertahi lalat ditapak kaki. Rumusannya: Suka berjalan~
    ~Bertahi lalat di perut. Rumusannya: Kuat makan~
    ~Peminat setia Shopaholic, Devil Wears Prada dan CLEO~
    ~Histeria bila diserang lipas (teramatlah penakut!)~
    ~Pening-pening lalat bilamana perlu menyiapkan manuskrip buku~
    ~Seronok tahap maksima bila buku selamat diterbitkan~
    ~Menghargai pembaca sebagaimana menghargai sebutir berlian Habib Jewels!!~

    Ini post pertama Kak Ain dalam sejarah pemblogging Kak Ain. Kalau nak tahu, Riha baca dari mula Kak Ain buat blog! Kesimpulannya: Memang Kak Ain ngetop!

  41. rieta says:

    sy punya warna hijau
    tapi kita nak jumpa mana

  42. Nur Farahani says:

    Saya punya peach merah merah gitu,purple and oren peach.

  43. PuSSy AfiQaH says:

    hi kak Ain..

    Sy pnye wrne purple ngn ijau.Sme ngn kak Ain;)!Klu kak Ain nk cri tudung,baik Kak Ain g jln TAR.Kat c2 bnyk tudung n selendang cntek2.murah plk 2!Kak Ain wat la perju8mpaan raye 2!Sy p0n nk ik0t:D

  44. saya nyer warna hitam,oren,merah,putih dan biru…..bnayak….smpai ayh kta mrh sbb beli baju nyak2…kita stuju sgt apew yg strawberry98chocolate ckp…dn,kalu leh,kita sume-sume pakai baju wrna yg sama…wrna apew,terpulanglah kpda akk….

  45. Aina sorang jer yg lambat komen..pulamak heheheh sowy ya..aina punya baju raya 2009 semua warna ada kecuali kale2 yg glap…

Leave a Reply