AKU MAHU NOVELCOMEL PERCUMA

You may also like...

154 Responses

  1. AinMaisarah says:

    Adik-adik ingin memesan buku?

    Sila berikan alamat penuh dan nombor telefon kepada email Kak Ain, [email protected]

    Harga buku adalah sepert berikut :

    AKU MAHU POPULAR – RM14.50
    AKU MAHU SAIZ S – RM16.00
    [email protected] – RM14.90
    IMPIANA – RM21.00
    AKU MAHU BULI – RM16.00
    IMPIANA II – RM ?? [akan dijual April]
    AKU MAHU TEMAN TAPI MESRA – RM ?? [akan dijual April]
    TAK BISA MEMILIH – RM ?? [akan dijual April]

    Kos pos laju RM5 untuk 1 buku.
    Kos pos laju RM7 untuk 2 atau 3buku.
    Kos pos laju RM10 untuk 4 buku ke atas.

    Ada 2 cara bayaran :

    Cara pertama, masukkan wang ke dalam account Maybank berikut :
    Nombor account : 564717050374 , Syaizul Amal bin Zulkaffly

    Cara kedua, Beli wang pos : RM21, tuliskan atas nama Syaizul Amal Zulkaffly
    Kemudian hantarkan wang pos tersebut ke alamat ini :

    AinMaisarah
    Metadome Sdn Bhd,
    Suite 9-1, 9th Floor,
    Wisma UOA II,
    21 Jalan Pinang,
    50450 Kuala Lumpur

    Selamat membeli
    AinMaisarah

  2. najwaamira says:

    Wah menariklah novel comel kak Ain!!Nanti mesti saya beli impiana 2,amu mahu teman tapi mesra,dan tak bisa memilih.Nanti kalau buku tu dah ada,tlog reservekan saya 3 buku tu ya.Tak bisa memilihmu tu nama lagu kan?mesti best cerita dia..

  3. farihah says:

    kak ain,
    saya nak tanya satu. IMPIANA 2 dan AKU MAHU TEMAN TAPI MESRA dah terbit dah ke?

    Yang Mahu Bertanya & Membeli,
    Nurfarihah

  4. aini says:

    halu k.ain.tlg reserve kan tuk kte bk AMTTM,IMPIANA 2 n nak tnye TAK BISA MEMILIHMU tu akk buat ker?kte nak bli gak..

  5. Sara Imanina says:

    salam kak ain…

    saya nak beli dengan kak ain buku impiana 2,aku mahu teman tapi mesra dan tak bisa memilih.
    saya nak beli novel comel penubuhan the wannababes, cinderella di…, rahsia linda dan rahsia jambul ….reserve kan untuk saya sekali..
    Insya-Allah, saya akan berusaha mengumpul alamat kawan2.

  6. jaja_ramona says:

    assalamualaikum….kak ain maisarah….saya ingin memesan buku aku mahu buli, aku mahu teman tapi mesra dan impiana 2…..saya berharap sgt agar kak ain reservekan ketiga2 buku tersebut…..ini kerana permintaan saya yang lalu tidak diterima…..dengarlah suara hatiku ini……
    sincerely…..{kak ian reserve taw….saya nak beli sesangat}

  7. najwaamira says:

    Ait…ramai dah tiru perkataan saya..lahh reserve tu huhu..

  8. aqilah says:

    kak ain bk comel bleh beli ke.sbb say dah ade semua bk kak ain,kecuali ak mahu buli.jd sy nk beli novel comel.kalau bleh brape harganyer

  9. farihah says:

    kak ain,
    Riha nak sangat beli novel comel…..
    tolong simpan ya!

    1. Rahsia Hati Mr. LobakLobak
    2. Ada Apa Dengan Farah dan Fahrin
    3. Novel Aku Mahu Teman Tapi Mesra ( but i’m not really sure about this novel)

    Yang Mahu Membeli,
    Farihah
    Nama glamornya, Riha!

  10. Syafiqah says:

    kak ain,novel-novel comel tu ada kat pasaran tak? ke just kalo order dari kak ain baru dapat?
    and semua novel kak ain yg baru keluar dan akan keluar nampak menarik sgt… =)

  11. Anonymous says:

    hm…cam manarik je

  12. AinMaisarah says:

    Salam Najwa Amirah,

    Kak Ain reserve-kan 3 buku ini untuk Najwa bersama NovelComel masing-masing.

    1. IMPIANA II
    2. AKU MAHU TEMAN TAPI MESRA
    3. TAK BISA MEMILIH

    Simpan dulu wangnya kerana Kak Ain tak tahu lagi harga sebenar buku tersebut.

    Dah tahu harga nanti Kak Ain akan war-warkan di blog ini.

    Wasalam
    AinMaisarah

  13. AinMaisarah says:

    Salam Farihah,

    Buku berikut :

    IMPIANA II, AKU MAHU TEMAN TAPI MESRA, TAK BISA MEMILIH akan dijual April 2008.

    Kak Ain dah terima alamat 10 orang kawan tu, wah cepatnya!

    Farihah pilihlah NovelComel mana yang Farihah nak, cuma 1 aje, sebab bagi 10 nama. Kalau bagi 20 nama boleh-lah dapat 2.

    NovelComel berikut akan disiapkan April 2008 :

    1. Ada Apa Dgn Farah & Fahrin.
    2. Penubuhan The Wannababes.
    3. Rahsia Hati Mr Lobak2

    Wasalam
    AinMaisarah

  14. AinMaisarah says:

    Salam Aini,

    Kak Ain reserve-kan 3 buku ini untuk Aini bersama NovelComel masing-masing.

    1. IMPIANA II
    2. AKU MAHU TEMAN TAPI MESRA
    3. TAK BISA MEMILIH

    Simpan dulu wangnya kerana Kak Ain tak tahu lagi harga sebenar buku tersebut.

    Dah tahu harga nanti Kak Ain akan war-warkan di blog ini.

    Wasalam
    AinMaisarah

  15. AinMaisarah says:

    Salam Sara Imanina,

    Kak Ain reserve-kan 3 buku ini untuk Najwa bersama NovelComel masing-masing.

    1. IMPIANA II
    2. AKU MAHU TEMAN TAPI MESRA
    3. TAK BISA MEMILIH

    Simpan dulu wangnya kerana Kak Ain tak tahu lagi harga sebenar buku tersebut.

    Sara memang takde langsung NovelComel Kak Ain yang sebelum-sebelum ini ke?

    Okaylah untuk NovelComel Kak Ain reserve-kan :

    1. Rahsia Linda
    2. Penubuhan The Wannababes
    3. Rahsia Jambul
    4. Cinderella Di Aidilfitri.

    Sara boleh dapatkan novelcomel ini secara percuma jika Sara berikan 10 nama dan alamat rumah rakan-rakan yang sukakan novel Kak Ain.

    Untuk 10 nama, Kak Ain bagi 1 NovelComel percuma. Kalau bagi 20 nama, maknanya 2 NovelComel PERCUMA.

    Sara pilihlah yang mana yang Sara nak. Kak Ain akan poskan.

    Wasalam
    AinMaisarah

  16. AinMaisarah says:

    Salam Jaja Ramona,

    Kak Ain reserve-kan 3 buku ini untuk JAJA bersama NovelComel masing-masing.

    1. IMPIANA II
    2. AKU MAHU TEMAN TAPI MESRA
    3. TAK BISA MEMILIH

    Simpan dulu wangnya kerana Kak Ain tak tahu lagi harga sebenar buku tersebut.

    Dulu kenapa JAJA tak dapat beli. Syarat nak beli buku Kak Ain amat mudah, masukkan wang ke dalam maybank atau guna wang pos kepada Cik Abang [Syaizul Amal]

    Bila Cik Abang terima sahaja wangnya, Kak Ain akan terus menghantar buku kepada JAJA.

    Harapnya JAJA faham yer.

    Wasalam
    AinMaisarah

  17. Ainmaisarah says:

    Aqilah,

    Kak Ain dah berbincang dengan Cik Abang tadi. Cik Abang memang tak nak jual NovelComel sebab qualiti buku tersebut yang di cetak sendiri.

    Tapi kalau AQILAH nak juga, Kak Ain suggest, AQILAH cari nama dan alamat rumah 10 orang kawan di sekolah yang meminati buku KAK AIN.

    Hantar pada Kak Ain nama dan alamat tersebut melalui email [email protected]

    Untuk 10 nama, Kak Ain bagi 1 NovelComel PERCUMA. Kalau 20 Nama, Kak Ain bagi 2 NovelComel PERCUMA.

    Okay tak?

    Wasalam
    Ainmaisarah

  18. AinMaisarah says:

    Salam Syafiqah,

    Semua NOvelComel Kak Ain memang tiada dalam pasaran. Setiap satu setebal lebih kurang 30 mukasurat.

    Kak Ain pun tiada berniat untuk menjual NovelComel tersebut. Ianya ISTIMEWA buat mereka yang rajin masuk ke blog dan membeli terus daripada Kak Ain.

    Betul ke novel Kak Ain semua menarik, Syafiqah dah baca ke semuanya? Haa.. sebelum komen, baca dulu okay.

    Syafiqah, jika mahu NovelComel PERCUMA, cuba cari 10 nama dan alamat rumah rakan yang minat membaca novel.

    Berikan nama tersebut pada Kak Ain melalui email [email protected]

    Untuk 10 nama, Kak Ain bagi 1 NovelCOMEL PERCUMA.

    Wasalam
    AinMaisarah

  19. jaja_ramona says:

    assalamualaikum…..
    Kak Ain Maisarah,saya ingin membuat pembetulan…..Kak Aain Maisarah , saya pesan buku impiana 2 bukan tak bisa memilihmu….
    yg ingin membetulkan shj..

  20. AinMaisarah says:

    Salam Jaja_Ramona,

    Terima kasih sebab betulkan kesilapan Kak Ain.

    Ini buku yg Kak Ain simpankan ye:

    ~AKU MAHU BULI
    ~AKU MAHU TEMAN TAPI MESRA
    ~IMPIANA II

    Bila Jaja_Ramona dah masukkan duit tu, Kak Ain akan hantarkan buku2 tersebut ye.

    TerimaKasih,
    AinMaisarah

  21. farihah says:

    Kak Ain,
    ……………………………..
    Erm…. Riha rasa Riha nak pilih novel comel yang bertajuk:

    erm.. uh… aaa…. alarh… susahnya nak buat pilihan!! Erm… uh… ish! Peningnya! Semua nampak macam best je!

    OK OK…. Riha pilih… novel comel yang tajuknya

    THE TOLETBABES!!

    Insya-Allah, Riha cari lagi 10 alamat kawan, dan nak novel PENUBUHAN THE WANNABABES.

    Sebenarnya Riha nak pillih Penubuhan The Wannababes tu dulu… tapi sebab terbit bulan 4, so tak bolehlah.

    ———————————–

    Salam,
    ..Riha..

  22. Anonymous says:

    farah amira
    kak ain….nak bgtaw….farah~amira nie jaja ramona la…..da tuka nick…

  23. AinMaisarah says:

    Salam Farihah,

    Okay, Kak Ain simpankan NovelComel The ToiletBabes tu utk Rihah.

    Kak Ain akan cuba siapkan PENUBUHAN THE WANNABABES tu bulan 3. SO Rihah Tak perlu tunggu bulan 4.

    Cari aja 10 Nama dan Alamat tu, Kak Ain janji hantarkan secepat mungkin kepada Rihah.

    Okay? Set!

    Wasalam
    AinMaisarah

  24. najwaamira says:

    KAk Ain saya nak penubuhan wannababes 1!InsyaAllah saya akan kasi alamat tu ya.

  25. aini says:

    k.ain kite nak penubuhan the wannababes.novelcomel AMTTM,IMPIANA 2 tu mmg dptkan kalo bli 2 buku tu dari akk?

  26. aqilah says:

    kak ain sayer x der email,jd saya nak hantar alamat kak ain guner snail mail bleh x.pos lg senang.bley lah

  27. Farihah says:

    Kak Ain,
    Kak Ain hantar NovelComel tu pakai snail mail (dalam Bahasa Melayu tak tahu apa maksudnya) ye?

  28. Syifa cute says:

    kak ain..sy da anta emel

  29. Anonymous says:

    Ain, tolong simpankan Penubuhan The Wannababes boleh tak?
    yg bg alamat dgn name kawan 2 ade lg ke?
    pas2 tlg reservekan 2 buku ni eh:

    IMPIANA II
    AKU MAHU TMN TP MESRA

    thank u:)

  30. Farihah says:

    Dearest Sister,
    Dah hantar ke belum The TolietBabes? Tak dapat dapat lagi pon….

  31. ~somebody~ says:

    kak ain boleh kak ain tukar cover x bisa memilihmu sebab nanti mak saya x kasi beli….

    kak ain buatlah cover macam dara menangis baru betul…….

  32. Anonymous says:

    kak, if saye bg sampai 30 almat bley ke sy dpt 3 buku comel?

  33. AinMaisarah says:

    Salam Farihah,

    The Toiletbabes tu Kak Ain akan hantarkan hari Isnin depan.

    Dah habis! Kak Ain akan print hujung minggu ini.

    Kak Ain hantar guna pos biasa.

    harap sabar okay 🙂

    ws
    AinMaisarah

  34. AinMaisarah says:

    Bagi 30 alamat, boleh dapat 3 novelcomel.

  35. AinMaisarah says:

    Salam,

    Cover Tak Bisa Memilihmu belum di tetapkan lagi. Itu hanya khayalan Kak Ain aje.

    InshaAllah, pihak PTS akan membuat cover yang boleh di terima oleh mak adik-adik.

    Wasalam
    AinMaisarah

  36. aqilah says:

    kak ain bley ke hantar alamt pakai pos,sbb sy dah hntr.

  37. solehah kd says:

    salam kak ain, kite da hanta dah pakai email…tolong hanta secepat mungkin eh…

  38. Anonymous says:

    akak, tak bisa memilihmu tu novel atau cuma ceritakan psl band + ahli2 kump die je?

  39. rina says:

    kak ain .,,.,.,.,…sepatutnya wannababes jadi pilihan raya..hihi..just for women and teenangers[girl] except man and teenager [boy]…saje aje..hihi..thx for you comment at my blog bye.

  40. solehah kd says:

    kak ain!!!atas nih spam le..jgn tekene….kakak kite da kene dah..

  41. fazlin says:

    kak ain tlg simpan buku impiana 2 n aku mahu tmn tp mesra.sy nk beli buku impiana n aku mahu buli so harga dua buku ni ialah rm 44

  42. Iman says:

    Assalamualaikum Kak Ain!Dah lama rasanya tak tulis kat rumah PINK kakak nih..Rindu ler.Maklumlah,asyik busy je dengan ujian & sports lagi.Anyway,kiter baru je habis baca buku Impiana.Bestlah..Apa kata Kak Ain buat peraduan untuk buku Impiana tuh..Sure ramai yang sertai:)Diharap cadangan saya dapat Kak Ain pertimbangkan.

    From:
    Nur Iman *^_^*

  43. jaja_ramona says:

    Kak Ain n sumer kengkawan…
    saya da tuka nick…
    jaja_ramona kpd farah~amira….

  44. farah~amira says:

    aluu…{just wanna 2 test}

  45. budak baek :) says:

    ats nih spam!!!

  46. Syifa cute says:

    kak ain…buku bila dpt???x bisa memilih n farah n fahrin……buku comel\

  47. Riha says:

    kak ain buku bila dapat?
    tiap tiap hai sy jengok peti surat takde pun sampul berisi novelcomel..:(

  48. Anonymous says:

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  49. farah~amira says:

    Salam Kak AinMaisarah
    Farah nak beli buku Aku Mahu Buli ngan Aku Mahu Saiz S dulu bley x?
    Bley x Kak AinMaisarah bagi novel comel Aku Mahu Saiz S kat Farah Cinderella di Aidil Fitri..
    Insya-Allah, farah akan masukkan duit tu esk ataw mlm nih….

  50. farah~amira says:

    Kak Ain,Cuber bg sinopsis tentang aku mahu teman tapi mesra….

    Peminat yang Ingin Tahu,
    Farah~amira

  51. solehah kd says:

    kak ain..kite da dpt dah buku tuh!!!..tq..yek…

  52. farah~amira says:

    solehah pesan buku novel ker? novel comel?bile pesan?

  53. Riha says:

    Salam Kak Ain,
    Riha nak order IMPIANA 2, nak order sebanyak 2 naskhah. Satu my bestfriend punye….

    Nanti kak Ain bagitau ye harganya….

  54. Riha says:

    ni alamatnya ya…
    No. 33, Jalan Jejarum 1, seksyen BS 2, Bukit Sentosa, 48300 Rawang, Selangor Darul Ehsan.

  55. farah~amira says:

    Assalamualaikum Kak Ain..
    saya ingin membeli novel aku mahu buli n aku mahu saiz s..
    kalau boleh,sya mahu kak ain bg saya novel percumer untuk aku mahu saiz s, cinderella di aidil fitri…

  56. farah~amira says:

    salam Kak Ain..
    saya telah masukkan RM 45 ke dalam akaun ‘cik abang kak ain’…
    ini alamat saya..
    FARAH AMIRA BINTI AB HAMID
    312,KUARTERS GURU SEK. MEN. TEKNIK SLIM RIVER
    35800 SLIM RIVER
    PERAK…
    Kak Ain Boleh poskan sekali bersama novel comel .[yg kak ain suruh cari alamat kawan tuh]

  57. farah~amira says:

    Assalamualaikum KakAin …
    saya dah masukkan duit RM 45
    saya ingin membeli novel Aku Mahu Buli n Aku Mahu Saiz S….
    Kak Ain boleh pos skali novel comel Penubuhan The Wannababes….
    Saya da anta nama n alamat kawan2 tu….
    anta cecepat taw kak ain…
    sebelum celebrate birthday…
    jgn luper…birthday kiter samer….

  58. farah~amira says:

    silap la kak ain,farah nak novel comel untuk aku mahu saiz s ialah…..rahsia linda…sorry bebanyak..
    yg cinderella di aidil fitri x jd la..

  59. hazira says:

    kak, saye dah hanta 30 almt sejak mngu lepas lg. tp xde pun dpt novelcomel?
    hanta la cepat2 sikit pleaseeee.
    klu boleh nak baca utk cuti skola ni.

  60. AinMaisarah says:

    Salam Hazira,

    Kak Ain senaraikan nama semua yang Kak Ain terima, sekiranya Hazira tiada dlm senarai atau menggunakan nickname lain, sila beritahu Kak Ain memlalui komen entri tersebut.

    wasalam
    AinMaisarah

  61. farah~amira says:

    alhamdilullah kak ain,farah dah terima dah buku tu td..
    farah minta maaf sbb terlalu mendesak….
    sbb farah tkt kak ain lupe…

    sincerely,
    FarahAmira

  62. hazira says:

    oh ok, sy dah komen blk.
    ++ sy siap da hnta lg skali msg almat tu dkt akak.
    nti tolong cek ye. terima kasih.

    btw, tak bisa memilihmu tu novel atau cuma ceritakan psl band + ahli2 kump die je?

  63. Anonymous says:

    tak sabar nk tunggu aku mahu teman tapi mesra :DD

  64. Farhana says:

    Kak Ain .Ingat lagi saya ? Faridatul Farhana .Saya sebenarnya nak pesan novel comel yang bertajuk Penubuhan The Wannababes, Cinderella di aidilfitri ,The Toiletbabes,Tak bisa memilihmu,Rahsia hati Mr. Lobak -lobak dan Ada apa dengan Fahrin dan Farah.Insyaallah ,minggu depan saya akan emelkan nama rakan-rakan saya melalui emel mak su saya ( saya takde emel ) pastu klu bleh Kak Ain hantar cepat skit tau,x sabar nak baca.satu lagi klu saya nak ambil nama dan alamat kakak dorm saya bleh x ? cukuplah dalam 20-40 nama.Lagipun lpas diorang baca buku
    Rahsia Linda,diorang tertarik .Boleh dikatakan semua Kakak dorm saya dah baca buku tu .Mesti diorang suka klu ndpt surat berkenalan dari Kak Ain sebab lps diorang dgr saya dpt surat ,diorang semua pun nak hantar surat jugak .

    Oh dah banyak saya merepek .oklah bye .

  65. Faridatul Farhana says:

    Jgn lupa reservekan buku-buku ni untuk saya

    1.penubuhan the wannababes
    2.the toiletbabes
    3.rahsia jambul kembang cikgu amnah
    4.cinderella di aidilfitri
    5 .Ada apa dengan Fahrin dan Farah
    6. Rahsia hati Mr.Lobak-lobak
    7.Profail 6th Sense

    Minggu depan saya akn hantarkan 70 nama kawan2 saya.( SABTU ni saya blik asrama saya akan usahakan nama2 tu secepat mungkin )

  66. seha_saikou says:

    kak ain..
    sy nk tanye..
    kalu sy pesan buku..sy akn dpt skali ker novel2 comel ni..??
    atau pon sy mesti buat care yg kak ain ckp kan??

  67. Izzie Izzati says:

    Kak Ain,saya nak buku ‘Aku Mahu Teman Tapi Mesra’ dua boleh tak?sebab nak bagi kawan saya satu untuk hari jadi dia..itupun kalau boleh.tak dapat novel comel pun tak apalah.saya tak kisah.simpankan ya?

  68. Anonymous says:

    kak ain i deah ada semua buku kak ain all kecuali novel come ,impiana2 i pasti akan beli semua buku akak bila dah keluar nanti

  69. Anonymous says:

    hey kak ain.. x sabar nyer nak wait smua citer 2!! mstier best gilez kan…

  70. Anonymous says:

    akak…novel comel tu jual tak dekat kedsi buku?

  71. Anonymous says:

    kat mana jual

  72. ima says:

    kak ain sape pemenang minyak wangi body shop………………..knp cover impiana 2………rmai yg kate mke dpnnyer mcm x brape sesuai jerh….ade promosi x bku terbaru kak ain……………..

  73. nawa :P says:

    saye dah beli aku mahu teman tapi mesra ,
    kat pwtc .
    buku pts one sume best2 ! 😀
    byk lg buku sye dh bce ,
    sye taleh miss akk nye buku !
    😛

    sume tu sye dh bce kecuali
    [email protected] one .
    best2 !
    chayyok kak ain !
    😀

  74. dlene says:

    assalamualaikum
    kak ain maisarah..

    saya nak tahu..
    buku novel aku mahu saiz s, aku mahu teman tapi mesra dan tak bisa memilih tu smbungan dari buku apa?

  75. ::fatin:: says:

    askum kak ain…
    kenapa kulit buku aku mahu teman tapi mesra tu lain???

  76. ainmaisarah says:

    Salam,

    Fatin,

    Kulit buku AMTTM tu adalah yang Kak Ain cadangkan kepada PTS.

    Untuk pengetahuan semua Kak Ain telah mendapat kebenaran CIk Abang untuk menjual buku novelcomel. Nanti Kak Ain buat pengumuman.

    ws
    AinMaisarah

  77. ::fatin:: says:

    ooo..
    menarik tu..
    kak ain inform kami di Rumah Pink Ain Maisarah dulu tau jika Novel Comel di jual!

  78. Anonymous says:

    kak ain…….. nape kak ain tak nak jual buku novel comel?sebab saya nak sangat beli buku novel comel sahaja sebab semual novel besar saya dah beli.

  79. kak ain . nk tnye buku novel kak ain semua reen dh beli . tp cmner nk dptkn novelcomel tuh ? reen nk jugk novel tuh . tp kak ain kte tk dijual . abis cmner reen nk dptkn novelcomel tuh ??

  80. Anonymous says:

    assalamuailaikum..
    kak ain sy nk [email protected] sy nk p0s laju n novel comel yg brtajuk the toiletbabes..brpe hrga smuanyer???
    -afifa-

  81. ::fatin:: says:

    kak ain..
    buku tak bisa memilihmu saya bila nak sampai?
    sy dah pos cek dari 2 minggu lepas lg..

    yang menunggu..
    fatin

  82. Hi Kak Ain!!! Farah sukaa sangat novel kak ain…… Apa novel yang akan datang nanti….? Farah nak pinjam buku aku mahu teman tapi mesra dari kawan Farah…. he3… sorry eh kak ain!!!

  83. purplish says:

    Assalamualaikum kak ain…. ummph…novel kak ain semua bagus2 lah… saya ni kurang baca novel-novel mcm tu tapi tertarik nak baca sbb kan tajuk novel yang kak ain buatlah….very interesting…i’m wondering where did you got those ideas to write all your novel???

  84. purplish says:

    kak ain..saya just nak bg idea…boleh tak buat novel ala-ala diari seorang pelajar?? ummph..maksudnya.. kehidupan seorang pelajar sekolah..mesti ada group wannababes…the normal tapi everyday that person tu tulis diari dia..meluahkan perasaan smua kat sini??this is just an idea from me..saya tak pandai nak mengarang..ok..anyway.all the best!!!

  85. Anonymous says:

    salam…
    kak ain,sy farhanis…
    ptg td sy dah antarkan wang post utk pembelian novel comel..
    kak ain,sy nak tye la..novel2 comel kak ain tu kene bace ikut step by step erk??sy confuse la..x tau nak bce yg mane dlu..ape2 hal,time kak ain nak postkn novel comel sy nanti,kak ain inform la erk…oh ye,sy setuju ar ngan cadangan purplish tu..
    akk wat la novel comel utk student..
    lg2 student asrama..sek menengah..
    lg best..itu cume cadangan jer..ok..terima kasih..

  86. curefy says:

    kak ain,sy nk tny jer..nape nvl aku mahu tmn tp mesra tuh,sy bli kt luar cover die laen..dlm iklan kak ain ni lain plak???

  87. jihan_dyana says:

    mm..novel ni look interestink lorh~

  88. fiasa says:

    kak ain saya mahu membeli dengan kak ain Aku Mahu Teman Tapi Mesra.Bagaimana boleh tak.

  89. Anonymous says:

    Salam Kak Ain, Kalau nk dapat novel comle percuma tu, kene bg nama dan almt rkn2 yg mint novel kak Ain ekk?
    10 nama 1 novel comel ekk??

  90. Anonymous says:

    Kak AIn berapa harga bagi ‘Aku MAhu Teman Tapi Mesra’..

    -fara juliana-

  91. Anonymous says:

    kak ain,
    sy baru tau psl novel2 comel akak tu..
    sy nak sgt novel2 comel tu..
    boleh x?? camne ek??

    yg kepingin sgt nk novel comel kak ain,

    -nurul fadhilah-
    a.k.a dilla livkira..

  92. Syifa' says:

    Salam Kak Ain……
    Saya da beli sume buku Kak Ain kecuali buku aku tak bisa memilihmu.. tapi saya teringin sangat nak novel comel tu…..cam ne Kak Ain?…Tolonglah saya Kak Ain….!

  93. Anonymous says:

    kak ain, saya nak tanya.
    macam mana saya boleh dpt buku2 comel itu di pasaran?

  94. amie says:

    Salam Kak Ain…

    Saya nak sangat buku profail 6ixth Sense tu,tapi cam ne ekkk…
    saya minat sangat dengan 6ixth Sense tue,so please tolong saya ekk…

  95. mira>sysy says:

    salam buat kak ain

    kai ain bila novel impiana 3 nak keluar?

  96. fika23 says:

    kak sye ahli bru?kak sye nk tanye mcm mane nk dptkn novelcomel percuma sdngkn sye bnyk beli buku yg diterbitkn oleh ainmaisarah

  97. hanicute says:

    kak ainmaisarah kenapa saya dah beli buku aku mahu popular tapi x dapat novel comel?

  98. hanicute says:

    kak ainmaisarah kenapa saya dah beli buku aku mahu popular tapi x dapat buku novel comel?

  99. novel TAK BISA MEMILIHMU tu best sangat!!
    kak ain….
    terbitkan lah sambungan cerita Tak BISA MEMILIHMU tu..
    tak best lah kene baca sambungannya dalam handphone..
    takde feel..
    saya tunggu perkembangan kak ain..
    good luck!!

  100. nadiah says:

    kak ain, macam mane nk dapatkan novel comel? bley beli ke?

  101. Nurfara Alia says:

    kak ain.. askum… nk sumer buku nih…
    1. Penubuhan The Wannababes.
    2. Rahsia Hati Mr Lobak – Lobak.
    3. Impiana 1 n 2.
    33 nih nk kak ain reserve kan ley tak…???

  102. This comment has been removed by the author.

  103. Hiday says:

    This comment has been removed by the author.

  104. Anonymous says:

    KAK AIN MY DEAR!!!!!!!!!!!!!! CAN I HAVE AKU MAHU SAIZ S NYER NOVELCOMEL??? I’VE BOUGHT THAT BOOK BUT I WANT TO KNOW THE AECRETS OF THE TEACHER’S JAMBOL…. HUH CAN?????????????

  105. Anonymous says:

    kak ain,
    saya dah beli semua novel terbaru kak ain.. tapi saya nak juga dapatkan novel-novel comel.. macam mana ya??

  106. ciqah says:

    hai kak ain!!
    saya dah ada buku aku mahu popular dan aku mahu saiz s…
    saya pun nak buku comel..
    macam mana nak dapatkannye ye??

  107. suhaida says:

    kak ain……=)
    ~AKU MAHU POPULAR
    ~AKUMAHU SAIZ S
    ~REMAJA @ PTSONE
    ~AKU MAHU BULI
    ~AKU MAHU TEMAN TAPI MESRA
    ~SAYA NAK bELI BUKU BUKU KAK AIN…

    saya nyer alamat…..

    no 222 p transit quarters jalan toh kee kah 71000 port dickson negeri sembilan…..

    duit tu nanti saya akan bagitau kemudian yer….

    kak ain tolong yer….
    saya mals nak ke POPULAR book store
    dah lah jauh…kat seremban…membazir minyak jer…kak ain saya akan cepatkan proses pembayaran tu…..tapi kalau saya dah bayar saya sms kan ain ok…..kak ain janganlah kalu saya dah order dan bayar kak ain tak bagi…..kak ain jangan lupa balas….saya pun rasa takut kalausaya dapat mail can tu….dia marah kat kak kak ain………..

    terima kasih……….=)=)=)

  108. suhaida says:

    no telefon saya 0142220528…ehlupa plak letak nama…nama saya
    suhaida binti zulkifli
    lepastu disertai alamat saya ok…..

  109. Anonymous says:

    kak ain,
    saya murni..
    kak ain x nak bagi buku percuma ke kat saya?
    saya x mampulah..
    tapi saya teringin kat buku toiletbabes,rahsia hati mr. lobak-lobak & ada apa dengan farah dan fahrin..
    boleh ke kak ain?sms kat saya ok jawapannya..
    no nya ialah-0123184317
    janagn lupe plak
    saya menanti ok
    nak balas guna surat pun bleh.
    guna alamat ni:-
    no.22,jalan jenaris 2/3,taman jenaris 2,43000 kajang,selangor.
    saya murni bt mansor
    saya menanti kak ain tau
    jangan hancurkan harapan saya ya kak ain
    saya x tipu
    saya memang x cukup duit nak beli novel comel yg saya sebut tadi!!bye

  110. suhaida says:

    kak ain tak balas pon….samapai hati……= (

  111. bazilah says:

    assalamualaikum..
    kak ain,kalo nak beli smua kcuali buku TAK BISA MEMILIHMU..tlg nyatakan jumlahnya brapa??

    from
    [email protected]
    [email protected]
    [email protected]
    #nur bazilah zakaria..

  112. Anonymous says:

    assalamualaikum…

    kak ain, SAYA NK BLI TRUS BLEH KN?
    NI DETAIL NYER….

    NURUL SYUHADA BTE JAMALARUS

    NO 534, JALAN ANGGERIK 5, TAMAN PD UTAMA, 71000 PORT DICSON, NEGERI SEMBILAN.

    066476698/0196628621

    *AKU MAHU TEMAN TAPI MESRA

  113. Anonymous says:

    Askum,KAK AIN…

    saya nk bli trus blh?
    my name is nurul syuhada bte jamalarus

    no 534 jalan anggerik 5 taman pd utama 71000 port dickson negeri sembilan

    call me :)066476698/0196628621

  114. Anonymous says:

    Assalamualaikum Kak Ain,

    nak tanya sikit aje:
    1)Novel comel Kak Ain ada lagi
    tak?

    semua novel Kak Ain dah khatam dibaca kecuali tak bisa memilih
    dan remaja apatah??

    sampai sini aje dulu ye Kak Ain,wassalam

  115. Syafawati says:

    assalamualaikum, kak ain.

    saya dah baca semua novel “aku mahu” tu. memang best. nak tanya, mana akak dapat idea nak wat cite cam tu???

    dari yang ingin bertanya…

  116. FaRiSaH says:

    k.maisarah sy nie peminat setia novel siri’aku mahu’.kat c-nie sy nak tanya k.maisarah yg pembayaran tu camner nak buat sy x phm ler..
    klu bley sy nak k. maisarah send kat mail nie [email protected]
    Send tau jgn luper!!!
    ^_^
    bye2!!

  117. Nur Atiqah says:

    Salam Kak Ain,

    Saya baru menerima pakej novelcomel…tetapi penubuhan the wannababes ada volume 1 sahaja ke?Bila saya habis baca novelcomel itu,dia cakap bersambung…Volume 2 bila akan keluar?Harap Kak Ain bagitahu.

    Terima kasih,

  118. farhana says:

    kak,akak x de jual novel je ke??? sy da ad sume buku tp novel comel x de lg..

  119. girlz says:

    hai kak ain nanti kalau ada novel baru tolong email dkat saya ye ni alamat email saya>>[email protected]

  120. cTiE says:

    sy nk tnye nie,sy bru first time bli bku kak ain nie,sy nak tnye sblum bku nie”aku mahu ke new york 1 & 2″ de x bku yg lain??sy tlh jatuh cinta dgn karya akak,,so sy nk thu lbih tntg crita group “the wannababes”

  121. hemo says:

    huhuhu.. sangat cumel.. saye nih umur dah 21 tahun… tapi ske tgk novel kamu… akak kot.. hehhe…

  122. Kak Lita says:

    This comment has been removed by the author.

  123. Kak Lita says:

    Assalamualaikum..wbr
    Apa khabar Ain? Kak Lita adalah peminat setia novel cute ain..walaupun kak lita dah senior tapi tak ketinggalan untuk memiliki novel2 ain mcm adik2 yg lain..enjoy tau baca novel ain..memang menghiburkan!!walaupun kak lita baru je kenal novel ain pada bln Nov 2008 tapi dah berjaya memiliki 6 buah novel ain tau..novel yg first kak lita mula2 baca ialah Aku mahu Saiz S..huh memang kena la dgn kak lita..Thanks Ain krn menceriakan hari2 kak lita

    Luv,
    Kak Lita
    Peminat Paling Senior Ain Kot

  124. smikum kak ain,,
    saya nak tanya skit ni..harga buku novel comel tu satu berapa ek??

  125. smkum kak ain,,
    saya nak tanya ni..
    klau yg tulis alamat peminat kak ain tu kakak saya macam maner saya nak tulis alamat nyer?lepas tu klau alamat tu saya dpat 15 dapat berapa naskhah buku novel comel?
    sekian tenkiu..
    luv ya kak ain!! 😀

  126. smikum Kak Ain
    saya dah isi borang langganan
    nak beli buku Impiana 2..
    tapi kak ain tak balas pon..
    balas secepat mungkin ya..
    sekian tenkiu..

  127. This comment has been removed by the author.

  128. Assalamualaikum Kak AinMaisarah… Saya nak beli secara online buku Aku Mahu Teman Tapi Mesra tetapi saya tak reti nak bayar guna Maybank online..Boleh Kak AinMaisarah terangkan bagaimana saya nak beli buku tu dengan bayar secara maybank online…

    Kak AinMaisarah bolehlah emel kepada saya…
    [email protected]

    Ingatan Ikhlas,
    [email protected]

  129. are_are says:

    erm..assalamualaikum k.ain..ny pertme kali sy bukak blog k.ain..best gak laa..tp syg je bli bku2 k.ain kt lua..sbb x dpt bku kecik yg cm k.ain tawarkn kt blog akak..erm..sy respect ngan k.ain..coz jrg bli bku dpt bku percume..huhu..eeeiii!!!x leh trime laa..cm nk mntk balik duit kt kedai bku n plg kn bku..bli from blog akak je..kn best..tp nk wt cm ne..dunia x leh diputar kn??erm lain kali bi from blog akak je laa..2 je nk kongsi ngan k.ain..hehe ;D

  130. D Y B A says:

    dear kak ain,

    saya sudah mengumpul beberapa buah buku kak ain dan apabila saya membuka rumah pink ini saya mendapati semua buku yang kak ain pasarkan mempunyai buku comel.
    Adakah kak ain hanya menjual buku comel? saya menginginkannya.

  131. DiNor says:

    kak ain, ley tanya tak? boleh ke saye dari singapura menempah buku dari kak ain? boleh ke kak ain menghantar ke singapura?
    buku kak ain saye baru membelinye dari kedai buku di pasar larkin
    – buku aku mahu teman tapi mesra
    – buku aku mahu ke New York 1 & 2

    Dan buku-buku yg pernah saye bace ade la,
    -Buku aku mahu buli
    -buku tak bisa memilih
    -buku impiana 1&2 (saye tak sabar menunggu kemunculan impiana 3)
    saya rasa, saye tau kenapa buku kak ain yg impiana tak laris, disebabkan design kulit buku tak cukup menarik…tapi kalau mereka tak baca buku tu, ak au yg jalan cerita itu cukup menarik.. tak saba saya nak menanti nye..

    sekian tolong balas ni di email saye [email protected]
    nama saya Nor Wada.

  132. DiNor says:

    kak ain, ley tanya tak? boleh ke saye dari singapura menempah buku dari kak ain? boleh ke kak ain menghantar ke singapura?
    buku kak ain saye baru membelinye dari kedai buku di pasar larkin
    – buku aku mahu teman tapi mesra
    – buku aku mahu ke New York 1 & 2

    Dan buku-buku yg pernah saye bace ade la,
    -Buku aku mahu buli
    -buku tak bisa memilih
    -buku impiana 1&2 (saye tak sabar menunggu kemunculan impiana 3)
    saya rasa, saye tau kenapa buku kak ain yg impiana tak laris, disebabkan design kulit buku tak cukup menarik…tapi kalau mereka tak baca buku tu, ak au yg jalan cerita itu cukup menarik.. tak saba saya nak menanti nye..

    sekian tolong balas ni di email saye [email protected]
    nama saya Nor Wada.

  133. farah.... says:

    asekum kakain,
    saya nak pesan buku impianall leh x? tpi sebelum 2,kak ain inform arga dia dulu tau…pleazzz

  134. fafafifi says:

    salam kak ain, tolong reserve 2 novel comel. saya dah ada 20 nama tapi tak tahu macam mana nak hantar. 1.penubuhan the wannababes 2.rahsia jambul…..

  135. yana_afiqah says:

    TOLONG SIMPAN BUKU:

    1)AKU MAHU POPULAR
    2)AKU MAHU SAIZ S
    3)AKU MAHU BULI
    4)[email protected]

    SIMPAN YA…SIMPAN JUGA NOVELCOMEL PERCUMA…

    SAYA AKAN BAYAR SEBERAPA CEPAT
    YANG BOLEH.

  136. wn'a says:

    kak ain~tgk la…ramai yg nk novel comel utk dibuat koleksi~
    kite pon cmtu jgk~kite da ade novel yg besr2…sume~yg x de cume novel comel~so,please la…cetak lg supaye kteorg leh beli~by online pon x pe..please………..

    yg teringin sgt novel comel~
    wn’a

  137. ello,nme sye adib e-2 nme sngkatn. sye nie pompuan not laki.nie pliz r cbe try tronkn hrge mrah kt buku 2x yg di reke oleh akk ain .nie klau x puas atie ngan my comment juz amek sye nye ym [email protected]

  138. princeszeipa says:

    kak ain…saye nk sgt bace aku mahu teman tapi mesra.tp bile saye pegi kt popular xdew la buku 2.yg ade buku aku mahu popular,buli,impiana.buku2 sume saye da ade.ni nk tanye,aku mahu teman tapi mesra pasal ape?cite la ckit.
    kak ain…kak ain ade ym x?nk ar emel.emel saya [email protected] tau!

  139. salam,

    novel comel yg sgt menarik hati..
    lagi2 novel comel “PERTUBUHAN THE WANNABABES”…mst best …
    sume novel kak ain best…
    tp yg buat wani meleleh impiana la…
    seram sgt citer tu…ta saba nk bce impiana 3…

  140. cinta hatiku says:

    assalamualaikum kak ain..BK tak bisa memilihmu yang ada gmbr2 kumpln 6ixth sense tu brapa ringgit?? saya berminat nak beli.

  141. This comment has been removed by the author.

  142. This comment has been removed by the author.

  143. su says:

    hey kak ain sihat saya suka semua buku kak ain yang paling saya suka aku mahu buli

  144. Rabbit Girlz says:

    kak Ain saye nak pesan:
    AKU MAHU POPULAR
    AKU MAHU SAIZ S
    [email protected]
    IMPIANA
    AKU MAHU BULI

    ni emel saye:
    [email protected]
    alamat dan no fon nanti saye hantar gune email ye….

  145. zatyromzi says:

    akak ain kite nk pesan buku ngan kak ain bleh kan……
    kite nk pesan buku seperti berikut…

    1.AKU MAHU POPULAR
    2.AKU MAHU BULI….

    KAK AIN YG GAMBAR BUKU KECIL TEPI TU FREE KE?
    ni alamat nye
    pos50 pt lapis maimon,83500batu pahat johor….
    nama
    nurizzati bt a.romzi

  146. Nadia says:

    akak, sya ni x leh bli novel sgt…mk x bgi..blh x klu sya bca dkt blog ni je?? or akak sendkan dkt emel sya?? sya mmg mint sgt2 novel2 ni…especially impiana II-tpi x bca agi-..blh x akak>??

  147. Syafiqah says:

    Assalamualaikum kak Ain
    saya dah tempah 4 novel comel
    sudah 2 minggu saya membuat pembayaran
    tetapi,saya tak dpt lagi bukunya
    bila kak Ain boleh hantar?
    saya dh bagi maklumat pembayaran melalui email

  148. Fadz_ianah says:

    As’Salam Kak Ain…hrp kak Ain sihat….
    sya nak tanya, kalau nak pesan melalui pos, hanya pos duit tu sje ke alamat yg kak Ain bagi tu??

  149. Kak Ain…
    Faiz said…

    Nak novel comel:

    1)Ada Apa Dengan Fahrin & Farah
    2)Penubuhan The Wannababes
    3)Konflik Keluarga Fasha
    4)Rahsia Linda
    5)The Toiletbabes
    6)Cinderella Di Aidilfitri

  150. Assalamualaikum Kak Ain saya nak pesan buku IMPIANA ll dan BUKU AKU MAHU TEMAN TAPI MESRA ….Berapa harga semua buku tu ye

Leave a Reply