AKU MAHU LANGSAI HUTANG

You may also like...

27 Responses

  1. Anonymous says:

    Ops,lupa…
    ini Afriena

  2. fazlin says:

    salam kak ain,
    dua lagi novel comel yang kak ain belum hantar
    1) rahsia jambul cikgu amnah
    2) ada apa dengan [email protected] fahrin

    saya fazlin

  3. irahazira says:

    Salam Kak Ain.
    Thanks, rasa berakhir jugak penantian saya.. hehe
    2 novelcomel yang belum dapat:
    1. Rahsia Hati Mr. LobakLobak
    2. Ada Apa Dengan Farah & Fahrin

    >> Nor Hazira Hanapi
    >> 86, Jalan SS19/1A, 47500 Subang Jaya, Selangor.

  4. askum kak ain…

    saya dah hantar tentang novel comel tu ke emel kak ain…

    hope kak ain tgk yer n balas yer….
    hihi :]

    ingat tau takut2 kak ain tak igt…
    hihi :]

    salam

  5. aqilah says:

    salam kak ain,

    ni nc yg sy tunggu2 tp x dpt:)

    1)rahsia jambul cikgu amnah
    2)the toiletsbabes

    sy nk novel ni klu kak ain ader lebih,
    1)ader aper dgn farah dan fahrin
    2)penubuhan the wannababes

    hihihhi mintak je,klu x nk bg pun x pe:(

  6. ::fatin:: says:

    k.ain…
    sy nak sgt novel comel..
    sy x dapat sume..
    hehehe

    fatin hanani adnan
    41 , Jln Damai Rasa 17 , Alam Damai , 56000 , Cheras

  7. sara imanina says:

    salam kak ain,

    hutang kak ain pada sara yang belum dilangsaikan ialah…

    1) ada apa farah & fahrin

    opp..sebelum tu…buku profil 6ixth sense ada ker???
    kalau ada, terus simpankan untuk sara…
    SEBAB SARA MINTA DULU….

    kak ain dah ada kan alamat sara

    salam ,
    ~ Sara Imanina 2008 ~

  8. najwaamira says:

    Kak Ain,bila nak hantar hadiah tu??Kalau boleh,hantar sekali dgn novelcomel tu ya.

  9. najwaamira says:

    Sara,sebenarnya Mira yg minta dulu novelcomel sixth sense tu..Sebab Mira hantar melalui email kak Ain..Tapi xpe,rasanya kak Ain ada lagi novelcomel tu.Maknanya Sara yg kedualah order novelcomel tu…Huhu

  10. aini says:

    salam k.ain

    semalm kte dh pos wang pos
    untuk bk AMTTM n TBM

    akk x der hutang kat kte pun

    ok daa..

  11. aini says:

    k.ain..

    just nak ingtkan..
    kat wang pos tu kte x tls pape pun..

    kte ade bg email kat akk tntg tu..
    akk bkk je la yer..

  12. sara imanina says:

    salam,

    sara minta waktu kak ain belum siapkan novel tak bisa memilih lagi…sara juga ada emelkan ke kak ain..

    tak payahlah kisah pasal tu mira…hal kecil jer..
    yang sara kata… SARA MINTA DULU !!! bukan sara kata SARA ORANG PERTAMA YANGMINTA DULU !!!

    yang sara nak katakan…mira tak payah lah anggap mira orang first yang minta…sebab orang first yang minta tu…hanya Allah yang tau..

  13. kak ain…saya tak dapat lagi…nama saya nurul balqis bt basri…tajuk buku ada apa dengan farah dan fahrin….thanx kak ain !!!!

  14. ::fatin:: says:

    kak ain!!
    saya nak jugak buku Tak Bisa Memilihmu..
    nanti saya masukkan duit..
    thanx

  15. Anonymous says:

    Kak ain, dah lama sy tunggu…

    >>Erma Fazira bt. Muhammad
    >>Lot Pt 6,
    >>Kampung Lemal,
    >>17000 Pasir Mas,
    >>Kelantan.

    1. penubuhan the wannababes
    2. Rahsia linda

  16. Anonymous says:

    kak ain,mak sye dah masukkan duit ari nie(khamis) kat akaun maybank tu…
    harap kak ain anta buku tu secepat yang mungkin..
    terima kaseh kak ain..

    sya NUR IZZLIN RAFIQQAH dari PUTRAJAYA.

  17. Nurul says:

    nama:Nurul Kamariah
    alamat:lot 25, jlan 24/141, kg malaysia tambahan, sg besi 57100 kuala lumpur.
    tajuk: penubuhan the wannababes

  18. fieza_faaza says:

    hoi najwa ko ni gedik sangat lah………..tahulah sara tu order yg 2 biar jelah die………ni ko polak nak berlagak org 1….

    ko tahu x najwa amira?yg ko tu terlebih gedik kat sini tahu x

    gedik!!!!!!!!!!

  19. Anonymous says:

    Hoi fieza_fazaa!!!!X baik tau ckp org begitu!!!Kau tu x sedar diri!!!Padahal dia yg terlebih gedik!!!Alah,mcamlah org x tau yang fieza_fazaa org yg terlebih-lebih lagi lebih gedik daripada the wannababes???Kau x boleh ke x mengata org kat sini??Mengganggu kentenraman awam betul!!

  20. Anonymous says:

    Kak Ain,saya minta jasa baik kak Ain supaya menasihati si fieza_faaza ni…Secara jujurnya,mmg fieza_faaza ni agak kurang ajar.Maaf ya fieza_faaza..I have to say that…Sorry.

  21. ainmaisarah says:

    Salam Fieza Faaza,

    Kak Ain teringat jenama pizza kat Gombak depan pasaraya Ong Tai Kim,
    Pizza Faza.

    Gedik tu memang tak salah, lembut pun tak salah, kasar pun tak salah. Tuhan jadikan manusia itu pelbagai, tapi ada sesetengah orang tak suka di panggil dengan perkataan begitu.

    Jadi sekiranya kita tak suka orang panggil kita dengan panggilan yang kita tak suka. Janganlah panggil orang dengan panggilan yang orang lain pun tak suka.

    Untuk kita dihormati, kita semestinya menghormati orang lain dahulu. Kak Ain cadangkan kita boleh tegur menegur dengan cara yang baik OK?

    Mhhh.. Kak Ain rasa nak buat buku, AKU MAHU DIHORMATI, thanks pada fieza sebab bagi idea ni pada Kak Ain.

    Oklah Fieza, Kak Ain harap Fieza boleh berdamai dengan teman-teman yang lain. Nanti kita boleh pergi piknik together-gather.

    Okay, apa kata kita ambil tarikh hari ini iaitu 19 April, hari Gedik Sedunia. Hehehehe… iaitu hari Fieza berdamai.

    okaylah, selamat membaca dan berkawan di Rumah Pink Kak Ain.

    wasalam
    AinMaisarah

  22. aini says:

    salam..

    ui..tekejut gue ade org gaduh kat cni..

    x penah2 tejadi..

  23. ::fatin:: says:

    korang..
    jangan gaduh k..
    tak baik tau..
    nanti tertambah pulak dosa..

  24. Anonymous says:

    nak mntk no kak ain leh?sape2 leh bg x?send emel to [email protected]

  25. GREENITEPINK says:

    hyer kak ain………

  26. aina says:

    kak ain sy nak batalkan buku yang saya nak beli tu. tetibe mak saya tak kasi plak.

  27. Anonymous says:

    Assalamualaikum,
    Kak Ain,saya membuat pembayaran melalui pos dan saya dah pos duit tu.
    Saya x brapa ingat judul novel comel yg saya minta.
    Nama penuh saya:
    Nurul Aini Zharfan bt Hairani
    Kalau2 Kak Ain ingat….
    wassalam……..

Leave a Reply