AKU MAHU KUCING!

You may also like...

17 Responses

  1. AKAK KENAPA TAK AJAK KITA PERGI SEKALI????

  2. lupa pulak…ASSALAMUALAIKUM!!!!!

    akak…

    kalau akak tengah mengarang buku baru,bubuh tajuknya “Aku Mahu 8A” yang pastinya akak buatlah saya sebagai watak sampingan as a junior,kononnya ada sekumpulan ahli The Wannababes nak ambik SPM/PMR,saya adik salah dari seorang ahli The Wannababes,saya memberi sokongan kepada mereka akhirnya….,,,..,..,…

    akak…Aku Mahu Buli dah dijual sampai ke Melaka tak??ke seluruh negeri dah dpt buku ni kat kedai??

    p/s:wahhh panjang komen kita hari ni yerk??

    YgBenar,
    ღriNNǎღ tHeღbEstღ(Wassalam!!)

  3. AinMaisarah says:

    Waalaikumsalam,

    AKU MAHU 8A ? Bagus idea tajuk buku tu, bantulah Kak Ain buat senarai nak capai 8A, tapi mesti yg lawak2 la ceritanya.

    Yang Bebenor,
    Ain Maisarah

  4. Syifa cute says:

    sonang ajo nk wat lawak…
    akk wat r satu klas ni pompuan sumer….nk wat experiment r..
    pas tu..pelbagai rintangan yg dowg hadapi….
    rintang besama2……byk kerenah r…and wat r lelawak….dtg dr otak gila2 r…..syok…hnye klas ni je pompuan len cmpor..

  5. kak ain,kalau kak ain nak kucing tu sangat buat cerita AKU MAHU KUCING NORWEGIAN FOREST amacam??hehe..saaja aje..mana ada cerita mcm AKU MAHU KUCING NORWEGIAN FOREST ni…

    Wassalam,
    ღriNNǎღ tHeღbEstღ

  6. Syifa cute says:

    but if akk nk use wnababes tu….
    akk truskn nama downg…n ubh ceta tersebut..wat r…dowg kn pgil guru besar…cikgu2 pedep gn downg…wat club oks….orang kuat semangat..haha..klakar….wat r…kls..2..dak2 yer nakal nk mampos..pas 2..masa solat hajat…sumer insaf…
    n….bermaafan

  7. najwaamira says:

    Comelnya kucing tu.Saya pergi pameran kucing masa saya 6 tahun.Saya dah pernah’picit’ekor kucing xde bulu tu.hehe..Kak Ain nak bela kucing??Mahal tau kucing tu tapi kena jga elok2 tau…

  8. aini says:

    hai k.ain.akk ske kucing?oo..kte x suke langsung!!geli pun ade..hehehe..coz kte fed up la.kenape tu x yah la tnye.ade secret tersndri.wakakaka..emm..akk x yah la bli kucing tu.mahal sgt la.psl baju tu akk bli ke?

  9. ila says:

    kucing…
    saye bela hamster…
    cute…
    wlaupon bau kuang menyenangkan

  10. ppa_feyfa says:

    wah kak ain,kucing 2 cucah nk pelihre taw..nnti kak ain cakit,sape nk update blog???huhu..

  11. AinMaisarah says:

    Assalamualaikum,

    Kucing memang susah nak jaga, kecik berak, makan, sakit semua nak kena di ambil perhatian.

    Mengalahkan baby je.

    Tapi itulah istimewanya kucing, masih ramai yang mahu memiliki kerana kecomelan, kemanjaan dan kelincahan.

    Kalau tak dapat pegang, dapat lihat hari-hari pun dah cukup.

    Wasalam
    AinMaisarah

  12. Anonymous says:

    kak Ain nak kucing ke???takpe nanti saya carikan sampai hujung dunia pun takpe
    heheheheh

  13. ratu anis says:

    assalammualaikum…

    hai…kak ain
    pekabo

    sy sk sangat kucing
    kt umah sy ad 5 ekor
    tp sebeno nye
    sy ade 11 ekor
    2 ilang 4 dh mati
    comel2 plk tu

    k a…
    bye…

    yang benar,
    ratu anis

    syum slalu
    ._.

  14. ~aNiS SyAiRaH~ says:

    kak ain kalau kak ain nak buat buku cite keluaran terbaru saya rasa kak ain patut buat aku mahu
    5a dan aku mahu 8a macam kak rina katakan……….

    mula2~
    contoh:saya dan kak rina ni kawan baik dan akan menghadapi UPSR.saya adik kepada FARAH ARYANI BT JAMALUDIN(DLM AKU MAHU POPULAR_YG MAHU POPULAR)
    dan kak rina adik kepada SHAZARINA BT AZMAN(DLM BUKU AKU MAHU POPULAR_YG JUGA MAHU POPULAR)

    dan pada masa yg sama adik salah seorang drpd ahli wanababes iaitu FASHA ANAK TAN SRI HASHIM(DLM AKU MAHU POPULAR)berada di tahun yg sama dengan kak rina dan saya.
    dan ada juga adik FAHRIN DAN TENGKU AFFIN(DLM AKU MAHU POPULAR)

    adik fasha suka kat adik tengku affin dan pada masa yg sama adik farah pun sukakan adik tengku affin.kak rina sukakan adik fahrin.

    cetuslah pergaduhan diantara mereka,tiba2 terbabitlah kakak2 dan [email protected] serta the wanababes.mereka akan menghadapi PMR tetapi mereka kena bergaduh dengan the wanababes pasal adik2 mereka.akhirnya…………….

    kak ain jangan lupa letak nama saya dan kak rina dlm aku mahu 8a dan aku mahu 5a ..

    kak ain, ending cite ni biar best
    baru panas di pasaran!!

  15. ::fatin:: says:

    kak ain suroh kitaorang pujukkan Cik Abg kak ain eh..
    ok..ok..
    fatin tolong pujuk eh..

    Kepada Cik Abg Kak Ain yang amat disayangi oleh Kak Ain..
    (ehem-ehem..)
    kak ain mahu sgt kucing yang comel lagi menawan itu..
    jd tolonglah belikan kak ain kucing comel itu..
    kak ain teramat baik sangat..

    yang benar ,
    fatin..

    kak ain..
    fatin dah pujuk cik abg tersayang kak ain tu..
    cik abg kak ain ckp dengan fatin yg dia akan belikan kak ain kucing tu bila novel remaja kak ain yg kesepuluh keluar kelak..
    fatin nak ucapkan Good Luck!
    tulis cerita yg best2 tau..
    mcm sebelum ni..

  16. ainmaisarah says:

    Salam Fatin,

    Cik Abang cakap, memang betul apa yang fatin cakap tu, siapkan dulu 10 buku baru dapat kucing.

    Dia nak belikan Kak Ain kucing hutan, toolooooong!!!

    wasalam
    AinMaisarah

  17. ::fatin:: says:

    kucing hutan???
    alamak!
    tak dapat fatin nak menolong..
    haha
    xp

Leave a Reply