AKU MAHU KE NEW YORK JUMAAT INI.

You may also like...

20 Responses

  1. NURAINA AMIRAH says:

    YEYEH BEST JUGAK JADI PENKOMEN PERTAMA.KAK AIN KNAPA LAMA SANGAT?AINA DAH TAK SABAR DAH.INGATKAN ESOK AINA DAPAT.TAPI LAMBAT LAGI.BOSANLAH KAK AIN.

  2. Dah tak sabar ni.
    Bukan ke sepatutnya buku ni keluar
    pada 5 Disember ?

    Tak kisahlah asalkan tetap dapat beli .

  3. lalalalalal says:

    yes, kedua ! haha ;DD

  4. nurulbalqis says:

    Salam Kak Ain.
    Nasib baik Balqis dah bayar awal-awal.
    Kalau buku tu siap dicetak seawal-awalnya Jumaat,bila pula Balqis boleh dapat ??
    Ahad ya Kak Ain ??
    :DD

  5. ALyA CHaN ~ says:

    Sedihnya sebab buku tu belum siap dicetak =((
    Hrp2lah cpt2 siap dicetak.
    Aminn..

  6. hana says:

    err..ok..kalau bleh lg cepat 15 disember nk pergi Sabah..

    KAk Ain..

    Ayah Hana kata munkin Sabtu nih Nk pi Midvalley sebab SingIng dear yayah tuh.Kalau Akak bg Jer kat Midvalley boleh x?

  7. hana says:

    Kak AIn Hana DAH bAYAR!!

    tanya pengurus Kak Ain!! Hana Dah BAYar

  8. puteri nadhira says:

    kak ain,sy da masukkan duit.kak ain lom terima ke?

  9. Kak Ain…bukankah Ima dah bayar?
    Ima akan tunggu buku tu….

  10. seha_saikou says:

    hye.
    ade sape2 taw kalo gune wang pos brape jumlah yg harus dkirim kew kak ain??
    sape taw kontek seha kayh.
    [email protected]
    tengs.

  11. Nadzirah says:

    Salam kak Ain,
    Saya telah pun membuat pembayaran, tetapi mengapa di sebelah nama saya tidak tertulis ‘sudah terima bayaran’ sedangkan ada beberapa orang nama di sebelahnya ada tertulis ‘sudah terima bayaran’. Manager kak Ain juga sudah menghantar e-mail pengesahan bahawa bayaran telah diterima.. Saya keliru skrg..
    Saya Nur Nadzirah binti Marzuki no. 45..
    Harap kak Ain ambil berat tentang perkara ini, harap kak Ain memberi maklum balas!

  12. Anonymous says:

    kak ain…
    saya nuralia jamila bt ali,,,saya dah bayar pada pagi 5 disember lagi(sabtu)dah lebih kurang seminggu tapi kena kat senarai nama tak ditulis (sudah menerima bayaran)?????
    tolong hilangkan keraguan saya ya….

  13. AinMaisarah says:

    Salam semua,

    Kak Ain tak dapat nak update senarai yang menerima bayaran tersebut. Nanti Kak Ain akan minta senarai terbaru daripada pihak pengurusan okay.

    InshaAllah esok Kak Ain update siapa yang dahbuat bayaran tersebut.

    Wasalam
    AinMaisarah

  14. Nadzirah says:

    Ok, terima kasih di atas kesudian kak Aina menjawab soalan saya!

  15. Anonymous says:

    maaf sya hantar 5 disember(jumaat dan bukan sabtu)hehehehe..tersalah…

  16. MARRY says:

    HELLO KAK AIN ,
    I AM AN AUSTRALIA GIRL. I START READING YOUR BOOK WHEN ONE OF MY MALAY FRIENDS IS READING YOU BOOK AT MY HOUSE .SO I ASK HER ABOUT YOUR BOOK . THEN , SHE SAYS IT IS INTERESTING .SO , I START BUYING ALL YOUR BOOKS AT A BOOKSHOP NEAR MY HOUSE AND SURFING YOUR WEB UNTIL NOW .NOW , I HAVE ALL YOUR BOOKS AND I’M WAITING FOR YOU NEXT BOOK . SO , I REALLY LOOKING FORWARD FOR THE NEXT BOOK . I’M A LITTLE FRUSTATED WHEN I KNOW THAT YOUR NEXT BOOK STILL IS NOT OUT . WELL , I HOPE THE BOOK WILL BE OUT AS YOU SAID AT YOUR WEB .

  17. AinMaisarah says:

    Hi Marry,

    My blog reader call me Kak Ain. Kak is a short form of Kakak. I think you know the meaning of “Kakak” right?

    Iā€™m amaze that you can read Malay books. Where do you learn it?

    Kak Ain hope you can come here, learn more Malay words, and makes more friends here.

    If you have free time, you can emel Kak Ain at [email protected]

    Ohh by the way Marry, my new books will be out soon tommorow. AKU MAHU KE AUSTRALIA. Opppss. its AKU MAHU KE NEW YORK.

    Okay Marry, Thanks for reading all my books. I wonder which bookshop is selling my books in Australia. šŸ™‚

    AinMaisarah

  18. Kak Ain, saye Fatin Athirah bt Azmi… Saye nak batalkan [email protected] 2008 tu… Jadi, saye nak beli yg kat bawah nie jer..::

    Aku Mahu Ke New York 1&2
    Novel Comel 1 Penubuhan The Wannababes

    Sorry susahkan Kak Ain je…

    Salam dari saye,
    -FatinAthirahAzmi-

  19. Anonymous says:

    kak Ain saya Fatin Mardhiyyah Binti Hussin, td tulis bayaran dah diterima tapi kenapa skrg x?

  20. AMDHydra says:

    kak ain saya baru tempah hari ahad 14 disember so nanti saya bayar kat maybank tau.kak ain bagi cepat sikit aku mahu ke new york saya tak sabaR ni.

Leave a Reply