AKU MAHU BELI BUKU : AKU MAHU BULI

You may also like...

38 Responses

  1. [email protected] tu emel saya…………..chut2nyot2kit2tot2huhu2lala2kaka2miau2 rasa nak beli terus dari kak ain.,..,,,,….tapi,..,,,.,.huh……….:(

  2. 1
    111
    11111
    1111111
    111111111
    11111111111
    1111111111111
    1111
    1111

    atas tu ialah logo kelab remaja ‘WashkiToskiTree’.Saya pengerusi.,,,.,,,,…Logo tu,saya dan sepupu saya yang buat..huhu senang dan mudah!!tak payah guna dakwat,,.,,.,guna pensel aja pon boleh..,,,.,,.huhuh.,,.,.,gudnait kak ain!!!

  3. terbalik laah pulak logo tu.,,,..,,rasa tadi kita buat mcm lain……..takpelah!!asal lambang pokok…heheheh

  4. solehah k says:

    kak ain kite nak beli!!!
    nih alamat kite
    no.23, jln jagong 3,
    bandar baru uda,81200,
    johor bahru,johor.
    tolong ek
    nnti secepat mungkin kite hanta duit tuh…

  5. ainin says:

    kak ain saya pun nak buku amb
    nanti saya akan antar duitnya secepat mungkin.

  6. ツツツツツツ ley go mey aah??????ツツツツツツツツkak ain… klik ni http://www.nurdarinacool.blogspot.com/ kalau susah nak klik,copy dan paste dekat kotak address aje tau!!

  7. ataupon klik nama saya.

  8. Sara Imanina says:

    Assalamualaikum kak ain,

    mak saya dah masukkan duit nak bli bk tu.

    macam mana pendapat kak ain tentang cadangan saya kat atas,ok x.ari selasa ni saya pon ada ujian. jadi saya kena study.

  9. AinMaisarah says:

    Salam Sara Imanina,

    Kak Ain dah terima wang RM21 tu. Kak Ain akan hantar Buku AKU MAHU BULI esuk. InshaAllah hari selasa Sara akan dapat.

    Kepada Salsabila,

    Kak Ain akan hantarkan buku AKU MAHU SAIZ S, AKU MAHU BULI, dan [email protected] esuk. InshaAllah sampai hari selasa juga.

    Kepada Fara,

    Kak Ain hantar pakai pos biasa esuk, InshaAllah sampai hari Rabu.

    Kepada Amalina,

    Kak Ain akan cek peti box opis Kak Ain esuk, jika ada wang pos Amalina tersebut, Kak Ain akan cuba hantarkan pada hari yang sama.

    Siapa lagi yang nak buku? Masukkan saja duit, Kak Ain akan hantar secepat mungkin.

    Wasalam
    AinMaisarah

  10. najwaamira says:

    KAk Ain,saya nak aku mahu buli 1!Nanti saya masukkan duit dlam akaun.Reserve untuk saya!!!

  11. AinMaisarah says:

    Okay Cik Najwa,

    Kak AIn reserve satu AKU MAHU BULI, yang istimewa buat ketua kelas. hehehe

    Kalau dah buat pembayaran bagitau okay.

    wasalam
    AinMaisarah

  12. najwaamira says:

    Ok kak Ain….Nanti saya bagitau…

  13. najwaamira says:

    Saya nak bagitau yg princess turtle tu saya tau kalau chat dekat coolweb chat.

  14. Salam kak Ain,

    =)apa kabar?harap kak Ain selalu dalam keadaan sihat sejahtera…^^
    kak Ain…saya da bank-in duit sebanyak RM42.00 ke dlm akaun cik abang kak Ain…

    =)sebuah lg buku tu..untuk adik saya,Asma97..
    saya harap kak Ain sempat tulis sedikit ucapan buat dia…

    wassalam.

  15. AinMaisarah says:

    Salam Cicakgirl,

    Kak Ain dah check maybank Cik abang, memang ada kemasukan RM42.

    Bila Cicakgirl masukkan wang tu yer, Kak Ain nakkan tarikhnya sahaja.

    Kak Ain akan hantarkan buku tersebut pada hari Rabu, 13hb Feb.

    Cicakgirl memang mahukan buku yang sama ke? AKU MAHU BULI utk Cicakgirl. dan AKU MAHU BULI utk adik Cicakgirl?

    Nak Kak Ain hantarkan dalam satu sampul surat atau berasingan?

    Kalau dalam satu sampul surat, Kak Ain akan simpankan balance duit Cicakgirl, RM5. Lain kali Kak Ain boleh bagi diskaun bila beli buku KAk Ain.

    wasalam
    AinMaisarah

  16. najwaamira says:

    Kak Ain,alamat saya yg sama tau.Kak Ain masih simpankan alamat saya tu???

  17. Salam kak Ain^^

    saya masukkan wang tu masa 1 Februari 2008=)

    yup..buku yang sama =D

    sama ada kak Ain nak hantarkan dalam satu sampul surat atau berasingan terpulang kepada kak Ain..^^mana2 pon boleh..

    Wassalam.^^

    p/s : kak Ain,nape cover utk IMPIANA 2 nmpk ganas sikit..=)

  18. Malabei says:

    This comment has been removed by a blog administrator.

  19. AinMaisarah says:

    Cicakgirl,

    Nantikan kemunculan Kak Ain, hehehe.

    Najwa Amira,

    Boleh tak bagi alamat Najwa sekali lagi. Tadi Kak Ain try call tapi handphone tak angkat.

    Dulu Najwa bagi alamat takde nama Taman Perumahan tu.

    Tadi Kak Ain dah nak hantar dah, terpaksa postpone esuk hari.

    Wasalam
    AinMaisarah

  20. solehah k says:

    kak ain kite nak jugak…tolong simpankan untok kite…nnti kite hanta duet n surat dr kite…tolongle..

  21. najwaamira says:

    KAk Ain,saya dah bank in RM21.11.11sen tu mama saya terlebih buat.Hari khamis la kak Ain hntr?Kak Ain dptkan sms saya alamat tu?

  22. Malabei says:

    This comment has been removed by a blog administrator.

  23. Kak Ain,
    saya dah pun membeli buku aku mahu buli. Ceritanya best…..

    Ilustrasinya best…

    Semuanya best…

    Saya bagi A+~
    semua karya kak ain best and saya dah ada semuanya kecuali: Aku Mahu Saiz S….

    ~
    ~ ~
    ~ ~ ~
    ~ ~
    Kalau nengok bebetul, semua bentuk ~ membentuk huruf A= Ain!!

    Yes! Kak Ain da best!

  24. logo “A” tadi tersenget ke tepi lah… patutnya ia special buat kak ain….

    kak ain, sori ye sebab saya bagi komen huruf A senget uwaaaaaaaaaa

    K
    A
    K

    A
    I
    N,

    sori ye dasha bagi simbol A SENGET! ni simbol baru. Harapnya menjadilah dan tak senget..

    ~
    ~ ~
    ~ ~ ~
    ~ ~

  25. alar senget jugak! ish.. dasha sdey la..

    kak ain, datanglah rumah dasha di http://www.dasha-NQclub.blogspot.com

    🙁 (sbb bagi simbol A senget

    🙂 sebab kak ain datang rumah

    kalau kak ain tak datang rumah pun takpe

  26. yaya.kawaii says:

    kak ain,ade lagi buku tuu?

  27. AinMaisarah says:

    Dasha,

    Terima kasih atas lukisan A yang senget tu.. Kak Ain menghargainya.

    Kak Ain pun senget jugak.. so takpelah.

    Yaya.Kawai,

    Ni orang dayak ke orang gawai.. hahah.. Buku tu ada lagi. Kalau nak beli, masukkan duit, Kak ain akan hantar secepat mungkin.

  28. Anonymous says:

    [email protected]
    nurnajwa bt nordin.
    saye nk beli buku aku mahu buli..kat kak ain…
    klu pos brape hari boleh smpi…

  29. ~[i]eka~ says:

    This comment has been removed by the author.

  30. ~[i]eka~ says:

    salam, kak ain…
    leh lg x bli buku aku mahu buli…

    nursyafiqah bt. ronhazli
    [email protected]

    klo leh hnta msg trus la kt hp sy, plz..???
    0173796080…
    hope2 leh bli lg…

  31. AinMAisarah says:

    Salam Ieka..

    memang boleh beli lagi..

    KAk Ain simpan satu utk Ieka okay.

    Kalau dah buat pembayaran, bagitau KAk AIn.

    ws
    AInMaisarah

  32. ~[i]eka~ says:

    This comment has been removed by the author.

  33. ~[i]eka~ says:

    Salam,kak ain…
    sy dh hntar wang pos hrini(27 Feb)
    x taw la smpai ble kt akak…
    trimas…

  34. ~sharifah~ says:

    hai kak ain….
    pe kabar???
    saya nk beli buku aku mahu beli tu..
    biler saya dh post saya akan kasitau.

    [email protected] emel saya
    kalau akak ader ym bleh kiter chat hihi:]

    harap bals
    bye…

    p/s:-
    dulu saya dd kat johor skrg dh pindah kat trg. tapi nenek ader kat johor..

  35. reen says:

    To : Kak Ain

    Askum kak ain.. kami suka sangat dengan novel akak yang aku mahu saiz S dan aku mahu popular.
    Kitorang baru bace dua,sebab,we dunnoe where can we get others books ???
    Boleh akak gitau ??

    😀

    ANyway,akak tolong letak nama kami!!! Kumpulan DIAREENA.

    Terdiri daripada 3 orang : DIA -> Nadia
    : REEN -> Nazureen
    : NA -> Khairina

    Bye2. 🙂
    *hugs*

    xoxo,
    DIAREENA 🙂 muahhx!

  36. Anonymous says:

    kak ain…..klau buku aku mahu buli ada lagi…bley x tlong simpankan buku tu untuk balqis….klau adew stock laa…..plezz kak ain…saya nak sngt beli buku dari kak ain sendiri…..sayang kak ain….saya balqis tau kak ain…..

    saya tak tahu kenapa ble saya nak anta komen kat kak ain x boleh…..username ngan password tu memang saya taip betul tapi x boleh….dah banyak kali saya tukar akaun goggle saya….

  37. anas says:

    kak ain saya nak beli ini alamat saya

    no.4 jln pinggiran putra 3/10,desa pinggiran putra,RKT limau manis
    43000 kajang

    NAMA:anas fikri b. muhd radzi
    E-MAIL:[email protected]
    saya akan hantar duit tuh secepatnya

  38. kak saya nak beli buku 2..
    alamat:No.4 Jalan Impian Indah 7,Saujana Impian 43000 Kajang Selangor Darul Ehsan

    Nama : Nur Farzana bt Haji Amir Suharman
    No Phone:03-87343775

Leave a Reply