Akan Datang April: Aku Mahu Teman Tapi Mesra

You may also like...

38 Responses

  1. nana says:

    salam kak ain ,mmm…sy rasa kan kulit buku ni cantikla.. ceria pulak tuhh

  2. Tygogal says:

    This comment has been removed by a blog administrator.

  3. ainmaisarah says:

    Salam Nana,

    Kulit buku ni memang ceria sikit. Cuma terlalu banyak gambar. Jadi nampak sedikit serabut.

    Tapi Kak Ain suka jugak.

    ws
    AinMaisarah

  4. iLa says:

    wah!!!
    cam bes jew cite kak ain…
    eh…
    sume cite kak ain besh…
    hehhe…
    kulit bku tuh lawanyew….
    eila suker…
    kelerful

  5. spiesgirls says:

    assalammualaikum……………….kak ain cantiklah cover buku ni menepati citarasa remaja yg sukakan fashion jenis berserabut..

    anis pon suka anis x sabar2 nak beli

    Salam Ceria
    spies_girls

  6. aini says:

    salam k.ain.
    kulit bk kali ni colourful la..
    i like..

    x sbr nak bli..

  7. fazlin says:

    salam kak ain, sila baca semua yg sy tulis ni..plss

    kak ain sy nk satu leh x??
    sy nk tanye kak ain akak dh dprt ker wang pos sy.kalau x dpt tlg emelkan kat sy tau.kak novel comel x sampai lg…bile sampai.. lambat lg ker??kalau kak ain dh dpt wang pos 2 kak ain pos lar skali ngan novel sy 2..ok??
    kak ain tlglh kak ain p[os cpt sket coz sy nk beli buku aku mahu tmn tp mesra lg.camner nk baca buku manyak2..
    plssss.
    thnk
    -fazlin-

  8. kak ain,I LOVE IT!

    Sincerly,
    I am Princess RINA…..

    Rina lahh…

  9. Kak Ain,

    Kalau kak ain sukakan sesuatu yg berada di pusat membeli belah,adakah kak ain akan membelinya walaupun harganya mahal?

    Soalan ramal aje ni..

    Salam,
    Rina.

  10. One more,

    Buku tu ada ciri2 remaja sikit…….

    Tapi,

    That’s not the matter..yg penting buku kak ain memenuhi citarasa kita orang!!heheh..

    Peace,
    Me again,Rina.

  11. salam kk ain,

    ni dayah ….x saba nk beli buku amttm tu…:)harga die bape ye kk ain??

  12. aqilah says:

    salam,
    cantik la kulit bk tu,brapa harganya?anyway tahniah sbb dah buat bnyak bk.

    ……….^ ^……….
    l
    ~

  13. kak ain…cantiknye kulit buku tu…..balqis suke sangat….buku tu sesuai dengan remaja…..balqis teringin nak beli buku tu…hehehehe nanti kak ain simpankan untuk balqis….sayang kak ain sebab buat banyak buku yang best……

  14. solehah kd says:

    salam kak ain!
    cantek la covernye tuh…colouful seyh!!..kite rase mesti lg laku buku tuh sbb org tengok kulet die pon mcm best sangat buku tuh..hehehehe…eh simpankan untok kite 1 ek…kite br dpt buku impiana 2 tuh…tq…nnti klu ade mase kite hanta lg rm6 tuh kat kak ain…sorilah…x tau pon x cukop..setau kite mase nak hanta tuh…cukop2 jek sbb kite banyak kali kire seblom mak kite bg kat mc kite..

  15. Anonymous says:

    salam kaka ain…saye bace sinopsis tu mcam best je citer die…from alia_garlic

  16. Anonymous says:

    alamak t’silap eja lah plak…sorry kak ain….from alia_garlic

  17. NuriY says:

    tak sabar. tak sabar. tak sabar. nak dptkn buku ni.

  18. najwaamira says:

    CAntik cover tu..Simpan 1 untuk najwa ya.

  19. Anonymous says:

    assalamuailaikum…

    wah, cantiknye! saya tak sabar nak beli…
    tahniah kerana berjaya menghasilkan satu lagi buku…

    salam….
    NURUL

  20. Sara Imanina says:

    salam kak ain,

    secara jujurnya, Sara memang suka sangat cover buku tu.
    simpankan 1 buku amttm untuk sara yerk.buku Bila nak keluar Tak Bisa Memilih? dan bila kak ain nak hantar novelcomel? (kak ain x siap lagi yer.hehe.kak ain kan sibuk)

    Panjang pula comen Sara.Salam ceria…

    Salam ceria,
    ~ Sara Imanina 2008 ~

  21. Anonymous says:

    eh kak ain…
    ape mende atas tu
    warne ijau tuh…
    kambing kw?
    ntuk ape ye kak ain…

    the nakai girl

  22. Anonymous says:

    agk cantik..kak ain punya idea ker tuh??ape2 pun if buku ni dah siap.sy nk tempah 1 ek..buku aku mahu teman tp mesra..tlg tempahkan untuk sy k as’kum..

    ila_gurl95

  23. Anonymous says:

    Cover buku je dah cantik. Dalam dia macam manalah agaknya.

  24. scorpyx says:

    kak ain,cover tu cun sangat.kak ain bleh x kalo bagi diskaun kat kitorang………bleh lah

  25. scorpyx says:

    This comment has been removed by the author.

  26. scorpyx says:

    kak ain nanti kat PWTC booth no brape….

  27. emelin says:

    wow,it was so beautiful,colourful and cheerful!!! Tak sabar rasanya nak beli dan baca buku AKU MAHU TEMAN TAPI MESRA!!!Anyway,tahniah ye KAK AIN sbb dapat masuk tv and newspaper……………

  28. farah~amira says:

    salam kak ain…
    farah da lama x sign in sbb computer farah broke down..
    kak ain saya nak book satu naskhah AKU MAHU TEMAN TAPI MESRA…
    JUMPA DI PWTC!

  29. imah_95 says:

    dh beli…
    x sbr nk bce..mesti besh..
    buku kak ain memang besh….

  30. Anonymous says:

    assalamualaikum…kak ain.minggu depan mungkin saye akan ke pesta buku…harap dapat jumpe kaka ain..from alia_garlic

  31. Anonymous says:

    silap lagi sorry kak ain…From alia_garlic

  32. aidanurshafi says:

    Kak Ain,
    soalan bulan june ni macammana?sama je ke dgn soalan bulan April tu?tak sabar ni nak hantar jawapan dan peluk bantal yg cute tu…

  33. candy floss says:

    hi kak ain…
    saya dah bace buku teman tapi mesra ni…
    best sangat…

  34. Saya dah beli novel ni . Cerita dia best. Kulit buku dia pun lawa.

  35. NHS says:

    salam,kak ain,sye dgr lar ugak cerite drpd kwn2 sye yg pasal buah pena aka,ianyer agak best lah ugak,biler tgk sekali jer pon dh thu….

    -hikmah-

  36. kisahku... says:

    kak ain…buku aku mahu teman tapi mesra brapa??mahal x???sbb sye minat sinopsis tuu…buku tu saye suka…

  37. kisahku... says:

    kak ain brape harge buku tuu,,adk minat dgn sinopsis tuu,,,

Leave a Reply