AinMaisarah Sibuk Menulis, Menulis & Menulis!

You may also like...

20 Responses

  1. nurulbalqis says:

    Alamak !!
    Ada hantu tak berkepala laa..
    Heheheheh..

    Patutlah Kak Ain dah lama tak update post…
    Ingatkan kenapa…
    :DD

  2. oReyLeu says:

    good luck kak ain…
    saya pulak stress pikir pasal test 2 hari lgi..
    doakan saya ye kak ain..bagi lulus dengan cemerlang…

    saya akan doakan kak ain jugak..hee..
    wassalam=PP

  3. ayunidiyana says:

    Saya akan sentiasa doakan Kak Ain untuk menyiapkan buku. Saya pun berasap kepala bila cikgu letak countdown untuk UPSR and JSLA.\
    Kalau nak tahu apa itu JSLA , datang blog saya.

  4. -fatin- says:

    kak ain ,
    gud luck dlm penulisan kak ain..
    semoga idea kak ain terus melimpah..
    fatin pun stress gak sebab ada ujian intervensi minggu depan..
    ye lah , nak pmr lah katakan..
    =D

  5. star dazzle says:

    kesian kak ain,saya doakan kak ain tak stress and kak ain doakan saya dapat 5 a dalam upsr,takutlah!!!!

  6. Shasha says:

    semoga berjaya kak ain!
    chaiyok! 😀

  7. QyRa!! says:

    keCian kaK aiN kyte neH!!!
    u caN do iT!!cHayoK!!chayoK!!

  8. semoga kak ain dapat siapkan novel kak ain!!!chaiyok !!!

  9. MeZ says:

    good luck kak ain..
    moga kak ain dapat habiskan penulisan kak ain dengan cepat, kak ain leh rilek, saya leh beli n baca =)

  10. ainin sofiya says:

    la..yeke?kak ain kenalah jaga kesihatan…=p
    em..bile impiana 3 nak keluar?

  11. jess says:

    kak ain rilek la..
    jangan tension2..
    tak pe nanti saya beli karya kak ain..
    kak ain senyum selalu supaya taj tension!!
    all the best!

  12. marjan says:

    muda mudahan kak ain smpt siapkan novel yerk
    n
    please doakan marjan dpt 5A dlm upsr
    n
    doakan marjan dpt semua A dlm setiap mata pelajaran

  13. tazia says:

    best of luck during the presentation of your scripts;)
    may it goes well and successfully attracting anyone who are judging on your works:) hehe!:) sokay lah kak ain,semoga kepala tu tak menggoreng lagi selepas penghantaran manuskrip tu:) hehe.kalau tak,berasap penuh minyaklahh brain kak ain nanti:P haha!

  14. DJ Farahani says:

    Wassup Kak Ain!

    Heh!Patutlah dah lama tak menulis!Rupanya tengah Tension!

    Heks!Kak Ain,betulke ada Cerpen untuk Raya n Puasa?
    Kalau kak ain nak tau,saya jumper kat sini.:

    http://pts-one.blogspot.com/

    Salam Sayang,
    DJ Farahani

  15. DJ Farahani says:

    Kak Ain!

    Kalau nak serta cerpen tu,kena tulis pasal apa malumat peribadi?macam dulu kah?

    Salam keliru
    farahani

  16. Batrisyia says:

    Salam Kak Ain

    Saya akan doakan Kak Ain supaya stress2 kak ain tu akan melesap dari kepala kak ain yg berasap-asap tu….=D

    tp kak ain kene doakan saya dulu…doakan saya dpt 5A dlm UPSR tahun ni…

    Wassalam,
    Batrisyia

  17. ala….ciannyew Kak Ain…Stress upenyew..igtkn apew..ptt lorh da lamer x update blogg….
    Sayer pown agk stress gak ngan sekowla baru ny..!!
    Kak Ain…nanti asya da x ley lorh bace kak ain nyew en3…coz sayer akan g maahad muar da…!!!
    Saya akan pergi esowkk….
    Mgkn ary ny ary terakhir saye on9 ym,ms n bloggingg…!!!Naseb bek Kak Ain tulis en3 tpt pasa masenyew…bley saya komen..huk3
    Bye2 Kak Ain…
    Assalamualaikum…

    P/s:Takot gakz tgk gmbo tuh…x derk kepala…..
    =Insyaallah…klu sayer da blk sayer akn tgk Kak Ainnyew blog kay!!

    Salam terakhir sebelum pergi!!…hehe,
    FaRiSaH

  18. Nur AeLiEyAE says:

    salam kak ain.. book fest. ble.. da lupe la.. hik3.. td ader nmpk tuk 2009 nye.. tp da lupe.. hik3..

    Alia,
    9.00 p.m.

  19. ann says:

    Salam

    Chaiyok2 Ain….
    Mesti tension je tengok nama Ann kat sini kan..
    Saja jenguk nak tahu khabar…
    Selamat menulis…

Leave a Reply