AinMaisarah Mula Menulis Kembali Siri Kedua BSB: Perang Rumah Sukan

You may also like...

41 Responses

  1. eerapeace says:

    kak ain mmg lebih kurang sama je ngan saya…
    tiap2 malam,bile baca novel,dengar je lagu tema keliwon,dh tukar siaran lain >3.

    saya rumah sukan merah….
    klu x dpt jd juara,naib juara pun blh lah.

    selain tu,nak ucapkan terima kasih sangat di atas buku tuh.tak caye cepat sampai rumah..

    Salam Sayang,
    Nur Ameera

  2. aLyaLya =] says:

    Rumah Kuning!
    Kak Ain, kalau Kak Ain check balik dekat buletin, rumah Kuning yang paling aktif berbincang. Paling banyak strategi2 yang dirancang. Jadi, Kak Ain buatlah rumah Kuning yang menang pulak =p

  3. saya umah merah!!!merah is the best!!!merah mean bravely colour….

  4. Wah, idea Zackg diterima?!!
    Tak sangka sungguh!!
    Terima kasih Kak Ain yang sudi terima cadangan Zackg!
    Zackg akan sentiasa menyokong Kak Ain!

    p/s:pasal buku free tu betul ke???hehehe

  5. Salam kak ain,

    Tak ape.. You can do it. Kalau kaka ain bangun pagi2 pon nanti mesti berbaloi sebab ramai pemi nat kaka ain yg akan beli novel kak ain yg akan datang!! =D

    apepon Good Luck k??

    wasalam.
    ~dayah~

  6. khadijah says:

    kak ain.saya rumah merah.kak ain,fikir-fikir dulu sebelum buat rumah mana menang.rumah lain pun aktif berbincang jugak!!!

  7. Kak ain,
    Dayah semestinye biri sebab dekat solah pon dayah memang masuk rumah sukan biruu.. Biru the best!!=D

  8. nurulbalqis says:

    Balqis ruma Kuning..
    Kak Ain, ramai pembaca yang Rumah Kuning..
    Akak bagi laa rumah kuning menang 😛
    Hhehehe..

  9. Aqilah says:

    rumah biru !! 😀 harap biru no satu ! heheheh.. kak Ain thx buku tu ! dah sampai rumah da…. heheh

  10. YAY
    saye rumah BIRU jugak
    xde name ke kak ain rumah2 sukan uh?

  11. Hana_Fadz says:

    kesian nye nape kak ain x makan…serba salah saya jadi nye tau…maafkan saye tau kak ain,…>>> lain kali kak ain makan dulu tau..
    saye nak beli jgk BSB: PERANG RUMAH SUKAN…TENTU SONOK…TAPI SAYE DAH BERJAYA HABISKAN BUKU teman tapi mesra tu…DALAM MASA SEHARI!! TD kak ain anta dh abiz dh baca hahhaha

  12. DJ Farahani says:

    Salam Kak Balqis,

    Mesti biru lagi! 😛

    Hehehe..

    Kalau Farah lain.Bila baca novel,bila terdengar lagu Keliwon,terus tengok.

    Huhuhu..Pelikkan perangai Farah?Farahpun lemah semangat sebenarnya.:D

    Kak Ain pula?

    PS:Maaf kalau komen Farah ada sakitkan hati Kak Ain.:)

  13. Salam Ain
    Mula-mula kak rose nak gelak dulu… ingatkan kak rose sorang aje yang bila menaip tgh malam, kalau nampak iklan citer seram, cepat2 tukar siaran… ada geng rupanya.

    Selamat maju jaya Ain… kak rose pun memandang ke hadapan untuk berjumpa dan date dengan Ain Khamis depan… (walaupun kak rose segan amat dan ketar lutut nak jumpa Ain… heheh)

    Selamat menaip!

  14. abby :) says:

    RUMAH BIRU JUGAK!
    abby kat skolah pon rumah biru =D
    chaiyok2

  15. MeZ says:

    MeZ rumah kuning…

    MeZ sokong cakap Alya & Balqis..
    😛

  16. This comment has been removed by the author.

  17. kak ain ,
    bagilah rumah hijau menang !
    terpulanglah dekat kak ain ..
    sabar ye kak ain .
    letih nak buat tuh .
    teruskan usaha .

  18. ihdinimj says:

    saya rumah hijau..

  19. nia says:

    kak ain jgn pilih kasih tau masa pemilihan juara bagi perang rumah sukan.

  20. salam kak ain,

    syiqin rumah kuning….thn nie bg lah rmh kuning mng plak…bleh lak k???bet0l ckap kak balqis…ramai pembaca rumh kuning…kak ain bgi lah rumh kuning mng k???

    syiqin dah habis dah baca buku bsb tuh…best gler…..

  21. Salam Kak Ain,

    Rumah Hijau lah! kak Ain wat umah hijau menang…..kak Ain!bila nak keluar buku impiana III?tak sabar ni!

    sila balas,kak Ain!

  22. nurin roslan says:

    merah no. 1 !! hehe . bagi lah rumah merah menang . please ?? :)))

  23. PuSSy AfiQaH says:

    kak ain..

    tolonglahh..
    bagi umah merah mng!!!

    fyqa

  24. nisa says:

    Salam Kak Ain,

    Kak Ain rumah biru kan?
    So bagila rumah biru menang..
    hehe..

  25. Kak Ain,
    Saya rumah biru.. Kak Ain pun rumah biru.. Jadi PLEASE la bagi rumah biru menang 100000kali lagi..

  26. Nana says:

    kak ain,saya rumah biru 😀
    Biru best! =p

  27. Adlina says:

    Saya rumah kuning!
    Dekat sekolah betul,saya rumah kuning.Dekat sekolah online ni pun rumah kuning!

    Kak ain,yang BSB-Kini Berwajah Baru tu jual dekat PESTA BUKU tu je ke?Kalau BSB:Perang Rumah Sukan tu dijual kat Kedai Pink AinMaisarah je ke?Aduh…Saya harap BSB Perang Rumah Sukan tu dijual kat kedai buku MPH Alamanda tu….Sebab,saya nak tahu jugak!

  28. Adlina says:

    Perang Rumah Sukan!!!!!!

    Kuning!!!Ke hadapan lah rumah sukan itu!!!

    PERANG!!!!

    =D

  29. Adlina says:

    Kak Ain,please bagi rumah kuning menang.

    Sebab,kat sekolah syer rummah kuning asek kalah jer.Rumah Biru,rumah yg sering dpt No.1 tu buatkan org sakit hati je la.Huhu….

  30. alyiafarzana says:

    Betul cakap Adlina itu kak Ain.Bagilah rumah kuning menang kak Ain!!!!

    Regards,

    alyiafarzana

  31. aLyaLya =] says:

    Jangan pilih kasih sudah

  32. salam,
    rumah MERAHHAHA. kami akan menang.
    smgt yg berkobar2

  33. dAyah says:

    kak ain.
    kenapa lagu tema kak ain macam iklan pen kilometrico je?????? haha

  34. nuhakd98 says:

    Askum…

    Kak ain kan rumah biru buat lah rumah biru mng hoho… 🙂

  35. Batrisyia says:

    Saya rumah biru -> sama mcm Kak Ain….huhuhu!!

  36. ..yay!kak ain sama rumah dgn saya!hihi..-gelak jahat-rumah biru mesti menang lagi!^-^

  37. the7thsense says:

    kak ain,ini cadangan aizat tentang perang rumah sukan..
    kalau boleh,peperangan tersebut bukan hanya dari segi kokurikulam
    malah dalam pendidikan..dari sini,pembaca juga dalam sedikit sebanyak pengetahuan..dan juga dapat menghangatkan peperangan tersebut,biarlah’berperang dalam cara sihat’:) betul tak kak ain?

  38. yati_viva says:

    kak ain..saye dah berape kali try register but x dapat langsung nak katekan 20 kali pon leh…

    kenape yek?????/
    kenape
    kenape
    kenape

    ???????
    ??
    ??
    ?/
    /?

  39. maryam says:

    kak ain, saya dah register kat sekolah SSB. Saya yakin rumah hijau gerenti menang. cayalah. kak ain rumah apa.

  40. maryam says:

    kalau kakak senang, kakak bukak la kat laman web buletin sri bangsar tu.

  41. ~MiZz ADiEE~ says:

    ahahah…
    kak ain pon com dibah lah…
    pantang tgk iklan2 seram…

    p/s:cambest jer novel nih… ;D

Leave a Reply