AinMaisarah Menghadiri Pelancaran Novel Travelog Cinta Abadi di UiTM Segamat

You may also like...

13 Responses

  1. M E Z says:

    untung kalau dapat pi. Kak Ain sebut makanan terus Mez lapar. haha. Buat masa sekarang Mez tak ada aktiviti lagi. Mungkin keluar jalan-jalan dgn family.

    Kak Ain, Seminar Coach Sha best kan. Bulan lepas dia dengan Coach Ridz ada dtg sekolah Mez. Best seminar dia

  2. Dayang says:

    Bestnye jadi penulis nanti bila dah besar Dayang pun nak jadi penulis yang berjaya macam Kak Ain.(harap Kak Ain doakan ye semoga tercapai cita-cita).Kak Ain nanti buatlah lagi novel bersiri Aku Mahu,Dayang minat sangat.

    Pasal soalan Kak Ain pulak,Dayang akan pergi ke South Africa pada hari Selasa ini.Rasa tak sabar pulak nak tengok bola! ;).

    Harap Kak Ain balas Komen Dayang ini.

    Dayang.

  3. Nasuha says:

    Wah bestne kawan dekat atas ni pergi South afrika lagi..hihihi
    Saya tak merancang pergi mana-mana kak ain..
    Saya tak kisah kalau ibu dan ayah saya tak bawa mana-mana.Saya paling habis kan masa saya membace novel.Kalau tak baca pun,buat kerja sekolah.The,bantu kemas rumah jelah..hahaha
    tiada pengalaman yang menyeronokkan.
    Jadikan buku sebagai satu penggembaraan!

  4. nailofar09 says:

    Salam, salam ziarah….Umi rasa berbesar hati sgt dpt jumpa ain hari tu…wah…kan kita bergambar sakan…nasib baik tak ada kat kmera ain…, apapun umi nk copy yg gmbar ramai2…sbb umi dah tak smpt snap..betri kamera habis…hehehehe…salam sayang n teruskan berkarya, selamat maju jaya

  5. GIRLZ ONLY says:

    salam..
    saya dah beli da buku aku mahu superbibik tu…kelakar..kesian ina rancangan pasal pokok tu nak bunuh pokok tapi yang jadinya segar pulak..
    best la bibik tue dapat hadiah..

  6. nor atiqah says:

    saya cuti sekolah ni tak buat apa-apa.Duduk rumah saja.Lagipun ayah saya sedang mengerjakan umrah ditanah suci.Bila ayah balik nanti barulah boleh jalan sana sini.=)

  7. Fatimah says:

    Kak Ain, knp tak ada respon?? dh bgy dah nama guru perpustakaan & nombor telefonya. (soalan yg tidak ada kena mengena dgn post)

  8. Little Girl says:

    kak ain,saya nak cakap sedikit.Harap balas lar.Saya nak terbitkan buku “Aku mahu Tengku Affin” ok tak.Kalau tak takpe lar

  9. fatini says:

    9/10 people said they will never eat McDonald’s again after seeing the truth about their food ->

    http://TruthAbtFastFood.com

    cant believe people seriously eat this..

  10. DSZ~ says:

    Huhuhu… bestnya… so cool… teringan sangat nak jumpa Kak Ain Maisarah in real life… penulis yang sungguh berbakat!!

  11. nor atiqah says:

    Kak Ain, lepas ni kak Ain nak keluarkan buku apa lagi? tak sabar ni!

Leave a Reply