AinMaisarah Mahu Norwegian Forest Cat!

You may also like...

34 Responses

  1. najwaamira says:

    Aww,comelnya kucing2 tu!

  2. Sakinah.. says:

    hmm..
    bguslah…
    menimba ilmu kami semuaa
    ehaks!

  3. Sara says:

    hikk.. comelnya semua kucing tu =D aduhh, tiba-tiba terasa nak bela kucing pula =P

  4. asma says:

    kak ain, kucing yang pertama tuuu paling comel ;D hehe tp for me,kalau nk pgg kucing tuuu, geli && takot.

  5. Norhasimah says:

    This comment has been removed by the author.

  6. waa… comelnyer kucing2 2… klu kak ain nak tulis novel pasal doraemon, sy sokong 100%!!

    (~^0^~)/ ~ganbatte!!~ \(=^0’=)

  7. Shasha says:

    hehe,
    comel2 kucing2 tu,
    tp pelik2 sikit laa 😀

  8. alahaii…comel2 la kucing tuh semua..!!
    Kak Ain..bgs lorh Kak Ain wat buku tuh..ahakz..!!

  9. ayunidiyana says:

    ooooh….
    yuni ada kucing. Nama dia Shiba.
    tak tahu apa
    Ahakz.

  10. marjan says:

    comeinyer kucing tuh
    tp takut nak pegang
    bulu kucing tuh bersinar memanjang
    ahaks..

  11. Batrisyia says:

    Salam Kak Ain..

    Wah!!Anggun sungguh kucing baka Norwegian Forest tu!!!!Rasa mcm nak peluk2 je kucing tu!!
    Kucing baka Ragdoll tu pun cantik!!

    Rasanya mcm nak baring je atas kucing baka Norwegian Forest ngan kucing baka Ragdoll tu!!!!!

  12. Husna says:

    salam kak ain…
    buat pengetahuan kak ain,,saya jugak peminat kucing..pantang tengok kucing..lebih lebih lagi anak kucing..tapi saya lebih prefer kucing tempatan punya(demi menyokong kempen kerajaan..!)
    tapi kucing baka Ragdoll memang cute..saya paling tak gemar kucing Parsi.,mesti kak ain tau sebabnya..
    hemm,nampaknya saya ada member untuk menubuhkan group kucing hulk kan kak ain!!

  13. zuhaidah says:

    suke jgak kucing Ragdol tu
    nampak comel sgt! =)

    p/s-sedih mengenangkan kuceng yg dibela selama 8 tahun da arwah bulan lepas 🙁

  14. Husna says:

    sesiapa yang mahu lihat kucing husna..,silalah jenguk blog..
    http://husna2608-mydiary.blogspot.com
    tajuknya ‘about tiger'(nama manja kucing husna)..
    kucing husna kucing biasa je..warna pun hitam putih…tapi yang paling penting,,ia tempatan!!
    kak ain dan kawan-kawan dijemput!!
    jadi lah pengikut sekali yerk!!jangan lupa komen!=D

  15. star dazzle says:

    cutelah smua kucing tu kak ain,

  16. Kalau Kak Ain nak tau, saya pun ada kucing Ragdoll. Bulu badannya takdelah tebal sangat, tapi ekornya tebal sangat! 😀

  17. DoRaEmOn says:

    kalau nak tulis boleh je,saya setuju sekali.saya sokong.

    Wassalam,
    thedoraemon

  18. Kak Ainnnnnnn !

    Geramnya nengok kucing Scottish Fold tuuu ! Arrghh ! Kalau Alya jumpa kucing tu , siaplahhh ~~

    Hoho =p

  19. hahaha!lama sudah x drop komen kat blog kak ain.
    sy ada kucing persian cat.
    dua ekor yg buntal. 😛

    P/s: kak ain, saya masih blum dpt hadiah AKU MAHU lagi. 🙁

  20. Shasha~Acha says:

    comel kucing tu tapi saya tak suka kucing la…..
    takut…

  21. hiDayah says:

    cuba tgk betul2 baka Cornish Rex thuh. mcm kangaroo gaya dia. hehe.

  22. syerah jea, says:

    comel gila kuciong kucing tuh.
    tapi yang takde bulu tak. huhu

  23. comelnya kucing2 tu!!! Kecuali kucing yang takde bulu tu, nmpk cam tikus! Mmg sesuai diberi nama Sphynx!

    Sye stuju ngan kak ain, kucing ragdoll tu paling cute, comel n pretty!

  24. Hidayah says:

    Kak Ain,kucing devon rest(betulke ejaan)tu macam patung je.Cute!hehe.erm,saya suka sangat yang javaneese tu.nampak stylo!=p

  25. smuanyer comey…
    ade beberape kucing je yg x brpae sy ske..
    ape2 pon kbanyakannye comey..

  26. asha shahida says:

    worr!! cantex betullah Norwegian Forest cat tu!

    Tentu mahal harganya bukan??

  27. Kak Ain! Skali tgk kucing Parsi tu muka dia macam Bull dog… Tapi kucing Ragdoll tu paling cute!! I love it! Hehehe

  28. #Farah Hanum says:

    salam kak ain…
    Hanum pun ada kucing yang baka spynx ngan parsi…tapi yang spynx tu…dah campur jadik die ade bulu tapi tinggi….nanti kalau ade masa hanum hanta gamba tu untuk kak ain…ataupun saya letak kat blog saye:P memang semua tu kucing nye…comel yang paling saya suka yang teling capang,norwegian forest,ngan ragdolll ayu,cantik dan mantap….

    wassallam….
    farah hanum

  29. marjan says:

    asslamualaikum kak ain

    kucing yg baka sphyns tuh geli lah marjan tengok dah ler x dew blu
    mcm bayi kan kucing tuh

  30. oReyLeu says:

    comelnya semua kucing2 tuh….!!!
    yg saya tahu kucing sphynx tu suka panjat bahu orang…
    tp tak best la takde bulu..sayasuka kucing Norwegian Forest tu..
    betul tak ejaan tu??
    apaper jela tapi gebu!!
    bagusla kak ain ada idea…
    boleh baca buku kak ain lagi..hehe

  31. comelnya kucing itu!!!!!SO CUTE!!!

  32. kak ain!!sebenarnya huda dah ade kucing ragdoll tuh….

  33. aBcDe says:

    kucing yg last skali tu. ishh. gelinye.

Leave a Reply