AinMaisarah di Singapura : Bahagian V

You may also like...

18 Responses

  1. Hrm..bajet ??
    saya pun tak ingat lah.
    erm..merancang bukan main banyak lagi.
    tapi,beli sikit.
    ok lah tu.
    KAK Ain,hari ni,hari jadi bestfriend saya.Nama dia Afiqah.
    Kalau Akak nak wish die,ini friendster dia:
    http://www.friendster.com/sweetcaiyo

    urm..
    saya pun tak tahu saya suka minyak wangi apa.
    entah apa nama botol minyak wangi tu pun saya tak tahu.
    yg saya tahu,dia wangi
    Kak Ain beli barang-barang tu semua,tak ajaks aya.
    Saya nak shopping juga.
    Tapi itu bukan hobi saya sebab family bukannya kaya pun.
    Setiap kali saya nak beli buku Kak Ain,mesti orang kat kedai buku tu kata,dah habis.
    Patah hati sy.Buku Kak Yayah pun sama.
    Eh,ni dah lari dari topik asal nih.
    Sorry ye Kak Ain??

  2. This comment has been removed by the author.

  3. sara imanina says:

    Salam kak ain,

    Sara takde walau satu pun minyak wangi. Teatpi kadang-kadang tu pakailah juga minyak wangi mak. Ada juga nak beli, tapi tak tau nak beli yang mana satu.tANYA MAK PON MAK TAK TAU NAK PILIH YANG MANA. heheh =)

    Pasal cerpen raya tu memang Sara dah tau sejak dari minggu lepas di blog kak yayah.

    Tapi kan kak ain, Sara tak tau nak buat pasal apa. Dah lama Sara berfikir, tapi idea tak muncul-muncul.

    Dua tiga hari lepas, Sara terlupa nak fikir pula pasal sibuk sangat. tidur pun pukul 2-3 pagi.

    Sekarang ni otak Sara memang dah lebam-lebam nak fikir idea.

    Kak ain, boleh tak kak ain cakap dekat kak ain panjangkan sikit tempoh dia. Sara rasa macam tak sempat jer nak buat.

    Sabtu ahad ni Sara dah rancang nak sempurnakan semua kerja kursus sara.

    bolehlah kak ain ya ?

    p/s : esok ada merentas desa. so sara dengan senang hatinya buka internet. Kalau tidak, memang sara tak akan buka pun internet.
    terlepas beberapa postg kak ain masukkan. pasal cover buku impiana, cover 3 tu sara rasa macam cantik juga ya.

    ehh, panjangnya komen sara.

  4. zarifah says:

    salam kak ain…

    minyak wangi???
    saya ada beberapa koleksi minya wangi antaranya ialah:

    ~DKNY-apple
    ~thierry mugler-voilette angel
    ~elle
    ~jenifer lopez-still
    ~tommy girl
    ~davidoff-cool water
    ~212(carolina herrera)
    ~212 SEXY(carolina herrera)

  5. hanis aqilah says:

    Salam Kak Ain ,

    Wahwah , kak Ain penggemar minyak wangi ye?
    Hanis ada lar jugak kumpul cketcket 🙂
    Hanis ada

    -Salvatore Ferragamo,IncantoShine
    -BodyShop,Eau de Toilette
    -Bodyshop,NeroliJasmin
    🙂

    SalamSalam,
    Hanis

  6. najwaamira says:

    Perfume kegemaran saya:-

    ~Silkygirl
    ~Icanto
    ~Bodyshop
    ~Paris Hilton and Britney Spears(perfuma Paris harganya yg termahal yg Mira pernah ada)
    ~Sweeet Dolly
    ~Sweet Seventy
    ~Impulse
    ~Izzi
    ~Enchater(wangi juga…)
    ~Tommy girl

  7. najwaamira says:

    Lagi satu kak Ain,suka x perfume Estee Lauder?Mama saya penggemar perfume tu…Saya pun…boleh tahanlah..

    Kalau perfume artis2 antarabangsa mcm mana?COntohnya Paris Hilton,JLo,Britney Spears dan sebagainya….Fuh!!Wangi..

    Kalau Enchanter,saya lebih suka bedak..Bedak dia wangi sangat…

  8. hellow kak ain…

    minyak wangi kegemaran sy ialah :-

    ~ silkygirl(rest n relax n be mine)
    ~ bodyshop(whitemusk)
    ~ JLO n PARIS HILTON(yg paling mhal prnah sy pakai)
    ~ fruity peech
    ~ calvin klien

    tp bgi sy perfume aper pun guna jelah even minyak atar yg dr mekah tue pun sy guna [asal yg wangilah]…sy jenis yg x memilih minyak wangi tp kekadang rambang mata…huhu…

  9. fieza_fazaa says:

    Kenapa semua org menunjuk-nunjuk ni?Weh,x yahlah menunjuk-nunjuk..

    Setakat perfume begitu,aku pun mampu…Korang ni GEDIK arr….GEDIK..GEDIK…

    Kenapa farhannajwa punya Paris Hilton dan JLO sama dgn Najwa?(yg paling mhal prnah sy pakai)..Heh!!!Bohonglah!!!CIs!!!Semua ni GEDIKSS…GEDIK!!!

    GEDIK…GEDIK…GEDIK…

  10. Anonymous says:

    Hai Fieza…

    Sara ngan Izzati tak menunjuk pun.
    Tahulah ko tu jeles kan??

  11. fieza_fazaa says:

    Heh!!!Perasanlah korang semua!!!Ingat hairan sangat dengan perfume yg murah2 tu?Hoi!!!AKu anak DATO’ lah…..

    Alah mcm Fasha The Wannababes…Korang ni GEDIK mcm Fasha…

    Jadilah ganas sikit mcm lelaki..Taklah girly sangat…Ni…semua nak GEDIK!!!

  12. syajaz says:

    salam kak ain.

    sebenanye syarah tak slalu sangat pakai perfume ni sbb umi syarah ckp perempuan tak boleh pakai sangat perfume..nanti dose…sbb die ade tapi syarah malas nk tulis..

    eh kak ain perfume Calvin Klein tu kan(yg kat dalam gamba tuh)mak saudare syarah ade..die dpt hantaran..okla akk assalamualaikum

  13. salam kak ain,

    huh sedey nye saye, sye x de perfume, sye cume ade satu je

    *Chanel (Paris) one and only*

    tp x pe, sye pon bukannya minat minyak wangi ni pon… mungkin suatu hari nanti kot…
    tunggu dan lihat saje…

  14. farah_hanum says:

    salam kak ain….
    yang saye tau bajet tu…kira-kiraan duit ye kot tak tau sangat…
    perfume yang saye suka….ialah:
    *body shop vanilla(pinjam mak punye…)
    *izzi
    erm tu..je yang saye suke….erm tapi syarat minyak wangi ialah halal dan wangi tapi tak boleh terlampau wangi…dosa…boleh dibuat fitnah orang…hehehe berceramah pulak…

    wassallammm…
    farah_hanum.

  15. farasyiqin says:

    salam kkAinMaisarah….

    bajet sye kadang2 tuh….YA ALLAH…cketnya….tp kalo kadang2 pula…Alhamdulillah…bley arr shopping gak..

    tpi sye slalu beli minyak wangi kat klcc / pavilion / sarawak / klia…..kat situh best2

    antara minyak wangi yg sye adeww:-

    1*incanto charm salvatore ferragamo
    2*incanto heaven salvatore feragammo
    3*incanto shine salvatore ferragamo
    4*semua jenis minyak wangi di body shop
    5*jlo

  16. aIn HaFiZaH says:

    HEBAT2 KN SUMER ORANG K.AIN…
    bli perfume mahl2….
    sy xske sngt pkai perfume ni kecuali ada [email protected] pg sklh…kla..]erm lg 1 kn klo k.ain ada fs add la ain k emel ain…[email protected]..

  17. Anonymous says:

    Hai Fieza,

    saya rasa kalau awk ckp mereka berlagak,
    awk pun same jugak…

    buktinya, saya rasa awk sendiri ade jawapannya…

  18. Shasha says:

    salam kak ain,
    minyak wangi kegemaran ye?
    saya selalunya pakai:

    *calvin klein eternity
    *disney princess: cinderella edt (hehe :P)
    *bodyshop
    *sweetheart (silkygirl)
    *hope (silkygirl jugak)
    *dgn adidas

    tu je :))

Leave a Reply