AinMaisarah di Sabah

You may also like...

7 Responses

  1. FaRah says:

    kak ain!
    wah seronoknya ke sabah pula!
    seronok betul kak ain dapat menjelajah bnyk negeri dlm mse 5 hari?
    mesti penat sangat-sangat kan?
    anyway, semoga kak ain dapat ilham yg baru dan best di negeri org! farah doakan kak ain selamat pergi dan pulang!

  2. FaRah says:

    kak ain!
    wah seronoknya ke sabah pula!
    seronok betul kak ain dapat menjelajah bnyk negeri dlm mse 5 hari?
    mesti penat sangat-sangat kan?
    anyway, semoga kak ain dapat ilham yg baru dan best di negeri org! farah doakan kak ain selamat pergi dan pulang!

    kak ain, buku [email protected] dah selamat sampai ke tangan saya! seronok sangat saya mse posmenn dtg rumah! terlompat-lompat! saya telah pon membaca cerpen kak ain.. memang menarik.. mane kak ain dapat idea nak buat lemang sushi?

  3. ALyA WoNdErS says:

    Helohelo, Kak Ain!
    Kak Ain ada ke Kedah?
    Kedah dekat bahagian mana?
    Hehehehehe ..

  4. knapa kak ain asyik pergi bercuti jer..?ahlah..x ajk saya:(..ceh!xdelah gurau jer..bezzlah kan kak ain dpt peri mana2 jer kak ain nak..saya setahun sekali,barulah dpt pergi…!

  5. kak ain.bleh x kak ain ajar saya cara nak bwat blog secantik kak ain nie????plzzz….:(

  6. Faz says:

    kak ain.bleh x kak ain ajar saya cara nak bwat blog secantik kak ain nie????plzzz….:(

  7. irah zafirah says:

    Saya dah pernah gi KK.
    So,ni kiranya dah pusing satu Malaysia lah.
    Best tu kalau ganti puasa kat situ.Macam kakak sepupu saya ganti puasa kat Sarawak.Seronok dia dapat buka awal.OK. Take care.Have fun.

Leave a Reply