AinMaisarah di PWTC sempena Pesta Membaca, Perpustakaan Negara Malaysia

You may also like...

16 Responses

  1. Salam ,
    Ni yg nk geram ni .. (cewah)
    🙁 xbest la kak ain asyik ada dekat KL ajew .. (jgnmarah!)


    alyathelipas,
    muzicsfanatics.blogspot.com

  2. Emm..ima nk pergi sgt..tp ima dok kat terengganu…hu..hu..sedihnye..:-(

  3. najwaamira says:

    Salam,

    Nampaknya Mira xboleh pergi..Tapi xpe,InsyaAllah kita akn berjumpa lagi!

  4. ::Fatin Hanani:: says:

    salam kak ain..
    cmner nak pergi???
    ktaorang sekolah la..
    eheks!
    kak ain buatlah lawatan dari skolah ke skolah..
    mesti best..

  5. nurul says:

    Salam kak ain,
    lama betul tak terima komen daripada kak ain. sebenarnya, sayapun sibuk sangat2… macam yang saya kata, exam is just around the corner. saya pun sibuk dengan tugasan sebagai setiausaha pusat sumber. jadi terpaksalah membahagikan masa tu…

    maaf kerana tak dapat datang ke pwtc. saya harap kak ain tak penat sangat…

    salam sayang,
    [email protected] yonni

  6. AinMaisarah says:

    Salam Alya,
    Jangan geram-geram,
    Nanti ada rezeki kita jumpa (tapi di KL juga ye?) Heheh.

    Dear Halimatus Saadiah,
    Jangan sedih-sedih,
    Tak dapat jumpa Kak Ain sekarang, pastikan turun KL ketika Pesta Buku, bulan April 2009. Dapat juga jumpa ramai kawan-kawan Rumah Pink. Tulis dalam kalendar 2009 tau!

    Dear Najwa,
    Kak Ain pun dah terlupa, berapa banyak kali kita berjumpa. Dua kali rasanya. Betul tak?

    Dear Fatin,
    Buat lawatan ke sekolah-sekolah itu memang ada dalam perancangan. Tunggu tahun depan. Tahun ini Kak Ain tak terbuat lagi. Tahun ini Kak Ain fokus menulis buku dan menghadiri program promosi yang dianjurkan oleh PTSOne sahaja. Fatin doakanlah rancangan buat lawatan ke sekolah-sekolah itu dapat direalisasikan. Amin.

    Dear Nurul,
    Heheh… ada juga yang perasan Kak Ain curi tulang tak balas komen-komen di sini! =D Sebenarnya Kak Ain sudah mula membalas komen kembali. Mesti rajinkan diri..nanti marah pengunjung di sini. Kak Ain doakan Nurul dalam peperiksaan. Buat sehabis baik dan usaha sedaya mungkin ye!

    Salam Sayang,
    AinMaisarah

  7. najwaamira says:

    Betul!Kita pernah jumpa 2 kali.

  8. Creepie says:

    Sori kak ain… mengapa anjurannye dibuat waktu sk? susah lah… kak ain…. saya sayang kak ain… harap kak ain tak marah sebab saya tak datang… dari Khairunnisa(creepie)

  9. farah_hanum says:

    salam kak ain…
    ala…sedihnya…malang tak dapat pergi nak jumpa kak ain….nape buat masa skolah???sob….sob…erm…tak pe laaa mungkin ade rezki nak jumpa kak ain…???

    yang teringin nak jumpa kak ain…
    farah_hanum.

  10. ecah95 says:

    K.Ain!
    Kenape buat waktu sekolah?? Kenape? Kenape?
    Saya memang marah sgt!
    Kali ke2 nak jumpa k.ain tp tak dapat 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

  11. farasyiqin says:

    salam kkAinMaisarah…

    kenapa kkAinMaisarah buat maas skool…..x boleh ke wat ari sabtu / ahad??pagi, saya skool kebangsaan…ptg, sye skool agama…susah lorhh kkAinMaisarah… tapi, saya akan cuba ajak mummy sye yerr kkAinMaisarah..sye x penah lagi jumpe kkAinMaisarah…kalo kkAinMaisarah jumpe sye..gerenti kkAinMaisarah tekejut tengok sye…. hik hik hik

    salam sayang,
    xx farasyiqin xx

  12. Sara Imanina says:

    Salam kak ain,

    Wahh, waktu sekolah tu. Sara balik sekolah pada pukul 1.10 petang. Nak pergi PWTC tu memang takde harapan la.

    Wahh, dah berapa lama Sara tak tinggalkan komen. Cuba kak ain check balik. ( eleh, padahal tak lama mana pon kan ). Okaylah, sebenarnya petang tadi Sara pergi lawatan. Balik rumah, curi tulang buka page kak ain. Takpelah, banyak lagi kerja nak disiapkan.

    Kena pergi dulu. Kalau tak terpaksalah tidur pukul 2-3 pagi macam beberapa hari berturut-turut dalam minggu lepas.

    Akibatnya, hari seterusnya, pukul 8 malam dah mengantuk. Tapi tahan juga sebab belum masuk Isyak.

  13. Anonymous says:

    ble kak ain nak ader kat pwtc lg…?

    abby,

  14. Insyaallah kak ain…saye akan cube dtg ke pesta buku kat kl pada april 2009…

  15. lola&the geng says:

    akom kak in nape kak in asyik kat KL je nape x kat bangi iey boring lah=Q

  16. Kak ain,buatlah post baru..bosanlah menatap post yang same je bile dtg kat Rumah Pink AinMaisarah ni…jgn marah…^_^

Leave a Reply