AinMaisarah di Pulau Pinang

You may also like...

16 Responses

  1. misz qiqin says:

    K. Ain,
    Jgn lupe amik gambar dan citer ttg P.Pinang tau,,
    Bestlh K. Ain asyik pegi berjln jer.. nak ikut 😉

  2. Kak Ain….thanx sebab singgah blog Ima…Ima pun nak mohon maaf kepada kak ain…Kak Ain pun jaga dirilah yer apabila jalan-jalan tu…=D

  3. Nadhirah says:

    Hye kak ain..saya nak ucapkan terima kasih kat akak sebab saya dah dapat buku [email protected] 🙂 gembira tak terhingga sampai lompat2 saya haha..by the way semoga kak ain siap kerja yang bertimbun2 tuh..! dan semoga selamat sampai kat sarawak tuh yerh..! sekom!

  4. hana says:

    salam…kak ain hana doakan semoga perjalanan kak ain berjalan dengan lancar okey

  5. Anonymous says:

    jgn lupa..entri baruuu masukkan juga…i will miss you,kak ain.-syahirah.

  6. ALyA WoNdErS says:

    Jaga diri elok-elok ya Kak Ain!
    Ha, nanti kalau Kak Ain ada masa
    boleh lah tolong ambilkan gambar
    di Penang, nak tengok bahagian
    mana Kak Ain menjelajah, sebab Alya
    pun selalu juga ke Penang walaupun menetap di Sungai Petani, Kedah.

    Salam,
    Alya 🙂

  7. irah zafirah says:

    Bestnye selau melancong.
    Tak bestnye,nanti buku kak ain lambat keluar.
    Kak Ain tak ceritakan masa Kak Ain gi Sarawak dulu.
    OK. Take care.

  8. FaRah says:

    Kak Ain, ambil gambar di sana dan kongsilah bersama kami di Rumah Pink.. saya doakan kan kerja akak siap sepenuhnya dengan cukup sempurna.

    p/s= kak ain, buku [email protected] dah selamat sampai ke tangan saya pada hari ini! saya telah pon membaca cerpen kak ain.. memang menarik.. mane kak ain dapat idea nak buat lemang sushi?

  9. Nadhira says:

    Jaga diri baik2 !!!

  10. nurul says:

    salam kak ain,
    wah, banyaknye tempat yang perlu kak ain pergi. tak apelah kak ain, itulah rezeki namanya. tag, tah, nanti kak ain dapat idea baru nak tulis cerita yang best, menarik dan yang paling penting hangat untuk kami. betul tak kawan-kawan semua?
    baiklah, semoga bergembira di sana.

    p/s: kak ain jangan lupa makan kek lapis sarawak yang sedap tu banyak-banyak ye.

  11. Anonymous says:

    Assalamualaikum,Kak Ain,
    Jaga diri baik-baik di Sarawak nanti.
    Saya doakan Kak Ain dapat siapkan kerja dengan sempurna.

  12. syg165 says:

    salam k.ain~
    uh sudah lame tdk komen kat blog kak ain~hehe..
    eh2
    SELAMAT HARI RAYE~
    slelah dtg blog soleha bace post psl raye~
    eh2 mase raye arituh k.ain ade balek JB yerk??

  13. Nur Aqilah says:

    assalamualaikum kak ain,
    firstly,thx 4 visit my blog!
    hah!kak ain jgn luper amik gmbr ktpenang tu tau…sy nk tngk gak!
    ari tu sy pon ader b’cuti kt situ…best sgt,rase mcm nk tngl je kt situ….semoge perjlnn kak ain b’jln ngan lncr…bye^_^

  14. Abby says:

    wah..kesian nyer kak ain…ok abby doakan keje kak ain siap..dan kak ain bole pgi sarawak dengan tenang..dan jgn tension2.. =D

  15. najwaamira says:

    Nanti blh ambil gmbr at penang lagi ya?Aku mahu ke new york bila nak kluar?

  16. Nisa says:

    Hah!? Bosannya… Kak Ain kena jugak pergi sana… tapi tak pe! kak ain tetap idola ku! Anyway Kak Ain, Cik Abg keje ape?

Leave a Reply