AinMaisarah di Pembukaan Pesta Buku Popular

You may also like...

21 Responses

  1. salam kak ain..
    pesta buku popular ni dibuka dari hari apa ke hari apa?
    pukul bape ke pukul bape???

  2. najwaamira says:

    Salam kak Ain,

    Saya pun nak pergi Popular Book Fest hari ini.Fatin,Popular Book Fest buka hingga 1 Jun.Pkl 10 am-10pm.Kita jumpa di Putrajaya ya Fatin!

  3. sara imanina says:

    Salam kak ain,

    Insya-Allah sara pergi.tapi tak tau bila…

    okay, dah nak balik kampung ni.. pulang kl balik hari isnin…

  4. Anonymous says:

    Salam ain,

    Buku ain tak sampai-sampai lagi.
    Kenapa ye?
    Dah seminggu tunggu =(
    Tak sabar nak baca ni…

    Anisah [email protected]
    A-5 Jalan Merbau
    Taman Melayu Jaya
    31900 Kampar Perak

  5. Izzie Izzati says:

    Cantik juga kAK AIN kita nie,ya?
    Sepanjang cuti ni tak dapat pergilah..
    Sebab..
    tak ada masa nak pergi Pke Kuala Lumpur..

  6. ::fatin:: says:

    thanks mira!!!
    pasti..kita jumpa di sana nanti..

  7. ainmaisarah says:

    Salam Fatin,
    Kak Ain rasa ada baiknya jangan pergi hari Sabtu Ahad. Dewan akan penuh macam tin sardin! Ini berdasarkan pengalaman Kak Ain ke sana tahun lepas. Jadi mungkin Fatin boleh pergi hari Isnin-Jumaat. Lebih banyak ruang nak memilih. Lebih udara nak bernafas.

    Dear Mira,
    Memang tak rugi pasang cita-cita ke Pesta Buku Popular. Selain beribu tajuk buku dipamerkan, ada juga dijual stationaries yang comel-comel sangat! Tak cukup duit nak beli semua. Heheh.

    Salam Sara,
    Selamat balik kampung. Semoga seronok dan gembira bercuti di sana bersama keluarga. Have a safe journey , dear!

    Dear Izzie,
    Alhamdulillah dan terima kasih atas pujian. Nanti bila jumpa Kak Ain upah gula-gula. =D Izzie duduk di mana? Mungkin Kak Ain boleh beritahu Izzie sekiranya ada program pesta buku berhampiran tempat kediaman Izzie.

    Salam Hujung Minggu,
    AinMaisarah

  8. ainmaisarah says:

    Dear Anisah @ Rnysa,
    Ain minta maaf atas keterlewatan menerima NovelComel itu. Ain sudah poskan minggu lepas lagi. Mungkin kerana alamat berlokasi di Perak, jadi lewat sedikit menerimanya.

    Harap-harap minggu hadapan NovelComel itu akan selamat sampai ke tangan Rnysa. Sekiranya tidak dapat juga, hubungi Ain secepat yang boleh ye. Mungkin Ain cuba usaha menghantarnya semula.

    Ribuan maaf atas kesulitan,
    AinMaisarah

  9. This comment has been removed by the author.

  10. Salam Kak Ain…best nya book fair tu….bile tarikh mula dan bila pula tarikh ahirnya ???? Insyaallah,Balqis akan datang ke sana……Penulis PTS ade datang tak macam kat pesta buku ari tu ????

    Jumpa Kak Ain di Alamanda !!!

  11. Izzie Izzati says:

    Saya duduk di rumah.Acah jer la.
    Saya duduk di Kuantan.
    Apa kata kalau saya bagi Kak Ain Cadbury atau Fererro Rocher KALAU kita jumpa nanti?

  12. najwaamira says:

    Salam kak Ain,

    Kejap lagi saya nak pergi Putrajaya.Kak Ain tahu x tingkat berapa MPH tu??Takut lambat pula sampai kalau mencari..

  13. syiqynn//thepoison says:

    najwa sayang..hehe..
    mph tuh dekat tingkat 1 bahagian selatan.klu najwa dah smpi dekat parking lot lps tu masuk..najwa jalan terus sampai ke air pancut(bulatan),pastu najwa tgk kedai levi’s.najwa masuk ikut jalan tu..jalan terus nanti nampak lah mph..hehe

  14. najwaamira says:

    Thx kak Syiqynn!!!!

  15. farah says:

    salam kak ain..
    pesta buku ni sampai bile?
    dari pukul berapa sampai berapa?
    kat mana?
    maaf banyak tanya.

  16. syiqynn//thepoison says:

    welcome najwa !!!

  17. farah says:

    salam kak ain..
    nanti kat sini kak ain ada ke macam yang dekat pesta buku PWTC tu?

  18. farah says:

    salam kak ain,

    boleh tak saya tempah siap2 nvel Aku Mahu Bergaya? saya nak jadi orang yangpertama memiliki novel itu.saya akan masukkan wang dalam akaun maybank secepat mungkin.

  19. Salam Kak Ain,

    Best nye kalau dpt pergi..
    Tapi sayang..
    Rina ada kelas tambaham untuk UPKK nanti..
    Rabu ni pulak Insyaallah Rina akan bertolak ke Mekah.
    Doakan Rina sihat sejahtera di sana ya :).

    Permintaan Kak Ain masih segar di ingatan Rina.Mungkin Kak Ain suatu hari nanti dpt anak kembar seperti yg dihajatkan..Amin..

    Minta-mintalah kaki Rina x lenguh nak bertawaf sekeliling Kaabah nanti….

    Salam Kiss Kiss,
    ~Rina_PrincessRina_~

  20. salam kk ain,

    Dayah pon nak pergi ke pesta buku popular…dayah nak ajk papa dayah..mesti best giler!!huhuhkk ain ape pekerja dia buat ??kenapa dia orang beratur panjang lebar tu??hih

    wasalam ,
    dayah:P

  21. farah says:

    salam kak ain..
    mase akak pergi sini, akak beli buku ape? hehehhe.sibuk je nak tanye.kak ain jagan lupa approve saya dalam friendster

Leave a Reply