AinMaisarah Bertemu Kusyi Hirdan

You may also like...

11 Responses

  1. Nisa says:

    seronoknya! Kak Ain pergi makan ni malam ke pagi? Saya takut pula tak puasa, akak jangan marah pula, saya tanya saja…

    Dari Nisa

  2. najwaamira says:

    Wah!
    Sedapnya mknn di situ..
    Buku2 kembara hafizz mmg best!

    p/s:X sbr nak dpt buku [email protected]

  3. ala tomei says:

    kak ain dijemput ke majlis khatam quraan esok di masjid jalan duta pada tarikh esok ari isnin di masjid wilayah jalan duta

    p/s kak ain sy pon msk khatam quraan x sabar

  4. irahazira says:

    Kak Ain,

    Masa pagi 30 Ogos tu, saya memang ada buka sekejap laman web PTS dan terbaca tentang Faizal Dzasrik di Subang Parade. Saya beli buku Ini Suatu Cerita di Pesta Buku 2007. Novel Yong Tau Foo pula masih tak cukup simpanan nak beli. Hehe.. Memang teruja kalau dapat berjumpa sendiri dengan penulisnya, tambahan lagi dekat sahaja dengan rumah saya. Setakat Subang Parade, kalau berkereta tak sampai 5 minit pun. Tapi yang sedihnya, saya tak dapat pergi sebab banyak kerja di rumah. Kitorang sapu sampah, mop sana-sini, bersihkan itu dan ini. Huhu. Lepas beberapa hari bila berkunjung semula ke Rumah Pink, tengok-tengok Kak Ain pun pergi juga ke booktalk Faizal Dzasrik. Tak beritahu awal-awal pula tu. Takpe takpe ;P

    Kak Ain!
    Pada akhir entri, Kak Ain ada tulis berkenaan kursus penulisan oleh Kak Kusyi Hirdan. Boleh saya tau kursus tersebut diadakan untuk golongan tertentu sahaja ataupun terbuka? Kalau boleh, saya juga berminat nak sertai…..
    :l

  5. shasha says:

    salam kak ain 🙂
    soalan saya lebih kurang same mcm soalan irahazira,
    blh tak kalau saya nak ikut serta sekali? 😀

  6. AinMaisarah says:

    Salam Nisa,
    Kak Ain makan waktu petang. Tapi jangan risau, Kak Ain makan ketika tarikh 30 Ogos 2008. Ada dua hari lagi sebelum puasa bermula =D

    Salam Najwa,
    [email protected] 2008 khabarnya sudah siap. Nanti kalau dah masuk stor PTS, Kak Ain beritahu ye!

    Salam Ala Tomei,
    Alhamdulillah! Buat majlis khatam Quran ye! Kak Ain doakan semoga majlis berjalan lancar. Kak Ain tak dapat datang kerana esok ada majlis berbuka puasa. Apapun, semoga Ala Tomei membaca dengan lancar. Baca selawat banyak-banyak. Tarik nafas panjang-panjang. InsyaAllah, semuanya akan okey! =D
    p/s: Ala Tomei tolong cek juga respons Kak Ain dalam komen di entri ‘AinMaisarah Bertemu Faizal Dzasrik’

    Salam Ira,
    Sebenarnya Kak Ain pun dapat pergi ke 2 majlis penulis PTSONE ini secara kebetulan. Sepatutnya Kak Ain berada di Sarawak pada minggu tersebut. Tetapi tiba-tiba diubah tarikhnya ke minggu hadapan pula. Oleh kerana Kak Ain ada kelapangan, Kak Ain hadiri majlis Abang Faizal & Kak Kusyi. Tentang kursus penulisan itu, sesiapa pun boleh sertai. Ira boleh dapatkan maklumat lanjut di http://www.jendelaku.com

    Dear Shasha,
    Jawapan Kak Ain sama seperti jawapan kepada Ira =D Semua boleh menyertai kursus penulisan Kak Kusyi. Sila ke http://www.jendelaku.com

    Salam Sayang,
    AinMaisarah

  7. kusyi hirdan says:

    Assalamualaikum Ain dan semua adik-adik peminat buku 🙂

    Terima kasih kerana sudi hadir dan juga buat coverage event di rumah pink ini.

    Bagi kursus penulisan Kak Kusyi sesiapa pun boleh hadir, tidak kira umur. Ada yang datang tu umurnya 12 tahun pun ada kerana dia betul-betul minat menulis. Bermakna seawal sekolah rendah, menengah, pelajar universiti, maktab, dan yang berkerjaya pun ada.Ada yang sudah bersara pun ada.

    Kak Kusyi adakan kursus setiap Sabtu namun jika adik berminat, kena mendaftar awal, lima hari sebelumnya. Hubungi kami di [email protected].

    Ain, good luck dan semoga dimurahkan rezeki, Insya-Allah.

    Kak Kusyi Hirdan
    http://www.jendelaku.com

  8. ALyA WoNdErS says:

    Laparlah pulak biler kak ain cerita pasal makanan nih.. Hehe 😀

  9. najwaamira says:

    Kak ain,

    Sy pun sama khatam quran di masjid wilayah tadi..
    Tapi,
    x nampak pun ala tomei!

  10. irah says:

    Salam Kak Ain,

    Bestnyer.Saya teringin nak masuk kursus penlisan tu.Sedapnyer makanan yang dihadangkn.Buku kembara Hafiz kawan saya cakap best.Saya masih tak berkesempatan nak baca buku tuh.

    p/s : minggu depan PSRA kat SRA bermula.gerunnya.

  11. makannan die nampak sedaplah!!!!!!semangfat ye kak ain makan…hehehe:P

Leave a Reply