AinMaisarah Berehat Seketika

You may also like...

18 Responses

  1. Ima terkejut sangat bila tengok Kak Ain sakit…Kak Ain sakit ape??Kak Ain rehat baik-baik ek..Ima sentiasa doakan supaya Kak Ain sembuh…anyway…Happy Deepavali…

  2. hana says:

    kak ain..mungkin just beberapa hari..dok kat hospital. masa hana sakit berbulan-bulan hana dok kat hospital

  3. FaRah says:

    kak ain..
    saya pon ade hantar emel pasal peraduan tu..
    tapi saya pelik kenapa kak ain tak balas emel saya..
    rupenye kak ain msuk hospital..
    saye pon sedang tak sabar2 ni nak tau jawapannye..

  4. Anonymous says:

    salam kak ain,

    kak ain sakit ke???sakit ape??semoga kak ain sihat selalu…
    kak ain..shaikha nak tanye..bile shaikha akn dpt buku [email protected] 2008??/shaikha dah tak sabar nak bace novel tuu sekali ngan novelcomel tuu…diharap kak ain akn hantar dgn cepat…

    wassalam,
    shaikha

  5. ALyA WoNdErS says:

    Nasib baik Kak Ain dah keluar hospital. Ingatkan sakit teruk tadi, rupanya taklah seteruk yang macam Alya fikirkan. Alhamdulillah!

    Semoga Kak Ain sihat-sihat selalu dan jangan tension-tension, okey! =D

    Wassalamualaikum

  6. nadhirah says:

    salam kak ain,

    semoga akak cepat sembuh yerk.. 😉
    saya akan doakan selalu..

  7. FarAhANi says:

    kak ain!jangan sakit!

  8. ainzz says:

    ciannye kak ain….
    takpe kak ain,ain doakan kak ain sembuh sepenuhnya dan takkan sakit pada waktu2 tertentu…..
    ni kak ain mesti sakit kepale kan??PK pasal novel,peraduan N byk lagi….Hmm..bawak2lah berehat ye…
    cayang kak ain!!!

  9. khadijah says:

    kak ain,kalau kak ain sakit,macam mana nak tulis buku-buku.kak ain sakit apa?

  10. Abby says:

    betul2..kak ain sakit ape?? tp..alhamdullilah..kak ain dah shat..kenape mcm terok je..dlam gamba tuu??

  11. irah zafirah says:

    Asyik kerja je sampai dah sakit.Kena ke ambil gambar dalam hospital.

  12. Anonymous says:

    Assalamualaikum…
    Kak Ain,Anis terkejut bila tengok Kak Ain sakit..Tapi..alhamdulillah kak Ain dah sembuh..

    Saya doakan agar Kak Ain sihat selalu..

  13. misz qiqin says:

    K.Ain!
    Sy baru bukak rumah pink hari ni…patutlh lame sgt k.ain xmasukkn entri..k.ain sakit rupenye!

    kesian k.ain sampai sakit..k.ain kene jaga kesihatan, klu sakit camner nk tulis buku.. nanti k.ain xde buku baru..sy yg boring tau!

    k.ain jaga kesihatan yerk?? jgn tension2.. jgn asyik wat keje je..

  14. Anonymous says:

    hi kak ain….
    moga2 kak ain cpt sembuh…
    😉

  15. Anonymous says:

    askm..

    Kak ain sakit ape??

  16. Anonymous says:

    Kak ain…
    Semoga sehat slalu…
    Saya nak cakap ni, itu pown klaw kak ain naklah. Saya ni suka sangat buku – buku kak ain dan klaw kak ain nak tahu… Saya pown minat tulis cerita nie. Saya ada reka satu cerita, then… Saya tulis kt blog saya. Blog rahsia, xde sapa yg tahu… Tapi saya nk suruh kak ain baca… Dan kak ain komenlah ya,bye! Klaw nak blog tu, kak ain emel saya dulu di: [email protected] . Saya harap kak ain sudi nak baca cerita saya yg x brapa bagus tu… Klaw ada idea, bglah tahu saya, ye!Bye kak ain…

  17. Anonymous says:

    alooo!!
    k.ain sakit pe??nasib sye same cm hana…sayekene amek rawatan dekat Hospital Amapng Puteri sbb saye demam panas x elok…sebulansaye kat hospital…tp x pe…atleast k.ain dh sembuh…

  18. ~comei~ says:

    ain, jaga kesihatan k. 🙂
    miss u..

Leave a Reply